Victorie! Cultul Pentecostal a anulat unilateral colaborarea cu Peniel!

Intradevar este o victorie daruita de Domnul. Cu toata reclama si suporterii agresivi, organizatia Peniel a suferit o infringere pentru prezent. Liberalii si libertinii evanghelici au fost umiliti de Dumnezeu. Exemplul Cultului Pentecostal trebuie urmat in aceasta privinta si de alte culte evanghelice. Indemn pe cei cu adevarat credinciosi sa continue sa se roage pentru miscarea evanghelica din Romania ca apostazia sa nu invinga pe evanghelicii Romani.

Iata aici continutul comunicatului Cultului Pentecostal:
Revista Cuvintul Adevarului

6 thoughts on “Victorie! Cultul Pentecostal a anulat unilateral colaborarea cu Peniel!

 1. Am citit și întreb: numai acel dans e amestecarea grâului cu pleava? Luarea de bani de la stat nu e tot pleavă?
  Supunerea candidaților la ”doctorate în teologie evanghelică” unor comisii alcătuite din catolici și ortodocși tot ”doctori” și ei, nu e tot pleavă?
  Împărțirea în clerici și laici, nepotismul clerical, funcțiile și ierarhiile ce sunt?
  Sau discutăm de pleavă diferită! Greu de găsit plural la așa ceva.
  Poate îmi arată cineva grâul?

 2. Claudiu, cred ca ai inteles gresit.Victoria nu intraa in discutie.Eu asa am inteles din articolul de 4 iulie.Este dezgustat de faptul ca ,dupa ce a fost “tavalit” de toti libertinistii si mai ales de catre baptisti, atit fr Lascau cit mai ales fr Ionescu, deci dupa atita vreme s-a ajuns la concluziile puse de el si fr Ionescu. Mai dureros insa pentru fr Lascau este faaptul ca masurile nu sunt complete.Aceasta este marea lui dezamagire.Deci s-a umblat numai la protocoaale, nu s-au luat masuri de prevenire pe viitor si de asigurare a unui climat curat duhovnicesc conform perceptelor bibliei pentru tinerii dornici de aflarea cuvintului lui Dumnezeu. Cam asa vad eu problema.Daca tu te grabesti sa arunci iar in aer discutia, fa-o.Eu asa simpt, ca o faci in dreptul tau dar, s-ar parea ca Dumnezeu si timpul lui aduc alta lumina asupra celor desfasurate pina acuma.

 3. Mihail,
  depinde unde se uita fiecare, sau de pe unde. 🙂
  Ai dreptate in ceea ce spui.
  Da, fr Petrica nu s-a schimbat precum vintul, desi Nitisor face sa se creada acest lucru; incorecta treaba.
  Fr Cristian Ionescu lupta pe baricade aproape singur. :
  dar il inteleg, este aproape de tineri, mai ales ca avind ZECE fete, e cam greu sa gasesti ZECE gineri credinciosi Adevarului.
  Doamne ce mare tristete..cum de lasa Domnul totusi ca diavolul sa -si bata joc in acest mod de oameni…asa am gindit azi…

 4. @ e.l., stai cuminte, mai are Domnul 7000. Nu te ingrijora, nadejdea mea este Dumnezeu.Cred cu tarie ca si a fratelui Ionescu si Lascau.Sunt frati care de ceva ani buni sauta pe Dumnezeu.Si cred ca de foaarte multe ori ei au primit raspunsuri clare si limpezi de la Domnul, din felul lor de vietuire si de impartasire a cuvintului se vede ca sunt crestini. Si mai mult, eu ii iubesc pentru ca afirma cu indrazneala conservatorismul, adica pastrarea cuvintului asa cum l-am primit in sfintele scripturi. Ai auzit tu pe cineva,undeva ca biblia a evoluat in anii de dupa c a fost scrisa? NU! Pai atunci noi de ce vrem sa fim evolutionisti, de ce sa o adaptam dupa intelegerea noastra,de ce sa o aducem la sablonul intrenetului, a statiilor de amplificare? Isus a vorbit la 5000 de ascultatori si statea intr-o barca si nu avea micrifon Shur, nu? Ei, noi acuma vrem si proiectoare, vrem si dansuri tematice si vrem si scarpinati pe spate si vrem sa dormim dar sa nu auzim sforaitul celui de linga noi, ei si cite mai sunt in lume si le vrem si noi in biserica, doar de ce nu am fi ca lumea?Doar tot pe acest pamint traim. Trist. Daca nu se intelege conservatorismul la nivelul strictetii cuvvintului scris pe paginile sfintelor scripturi si apoi trairea lui asa ccum este dat, grele vremuri ne vor ajunge. Doamne ai mila de noi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s