Biserica Carismatica a lui Ton s-a dezbinat, iar pastorul Titi Cocian a tradat increderea Asociatiei Baptiste

In 2010 eram in Portland cind Ton cu oamenii lui au incercat sa il dea jos pe pastorul Ioan Brisc ca slujitor al bisericii Baptiste din Portland. Incercarea lor nu a reusit in pofida unor masive manevre de culise. Pe urma Ton primeste inspiratii, dar nu de la Dumnezeu, sa declare miscarea eretica “Strajerii” ca o trezire spirituala, si mai mult, devenind ideologul acestei mari aberatii. In timpul acesta, Ton a devenit campion al ereziilor in istoria evanghelica Romana, prin numeroase scrieri cu caracter de apostazie. Dupa aceea miscarea eretica “Strajerii” se dezbina, si toate profetiile lui Ton se dovedesc mincinoase.

De curind, biserica carismatica baptista unde Ton este lider, s-a dezbinat. Lucrul acesta mi l-au spus oameni de incredere din Portland. Cuvintul Domnului in Evrei 13:7 ne avertizeaza sa ne uitam cu bagare de seama la sfirsitul felului de viata al liderilor crestini. Adeptii lui Ton au uitat Cuvintul din epistola catre Evrei si il urmeaza orbeste.

Pe de alta parte, pastorul Titi Cocian de la Atlanta a trecut peste toate rezervele totale ale Asociatiei Baptiste din SUA si Canada in ce priveste pe Ton, si l-a promovat la Atlanta pe acesta pe data de 22 Ianuarie 2012, si pe deasupra au mai strins si bani pentru el. Am avut dreptate cind am spus ca pastorul Titi Cocian nu se califica sa fie presedintele Asociatiei.

Pastor Paul Dan

2 thoughts on “Biserica Carismatica a lui Ton s-a dezbinat, iar pastorul Titi Cocian a tradat increderea Asociatiei Baptiste

 1. Nu de mult cind Titi Cocian a fost intrebat de unii membrii naivi din comitetul “Bisericii Cocianiste din Atlanta” care au obiectat la aceasta invitatie si la faptul ca Cocian de la sine l-a invitat pe Ton la Atlanta, dupa toate problemele cauzate de Ton in ultimii doi ani in Romania cit si in toata diaspora, Cocian a raspuns in felul lui mucalit de fariseu si politician bisericos cum ca el vrea sa fie bine cu toata lumea.

  Ma intreb daca la judecata de apoi tot asa isi va argumenta si apara compromisurile de o viata , … ca sa fie bine si cu Domnul si cu diavolul?

  Oamenii compromitatori de teapa lui Titi Cocian nu au ce cauta in fruntea bisericilor si nici a asociatiilor de orice fel. Se pare ca exista un standard ptr familia Cocian si un altul ptr resul maselor manipulate.

  Nimic nu se va schimaba in bisericle aceste pina cind acesti compromitatori vor fi dati la o parte si o alta generatie nestricata si nepatata de compromisuril, va lua faclia si conducerea ptr viitor.

  Incetul cu incetul in ciuda eforturilor lor si a tacticilor de culise mastile acestor compromitatori vor cadea si hidosenia caracterului lor va fi data la iveala. Sa nu ne miram de ce vom vedea ..

 2. Slava Domnului pentru aceasta victorie! Inselaciunea nu putea tine multa vreme! Domnul nostru Isi apara Cuvantul, Isi apara Biserica si va da pe fata pe eretici, fie rand pe rand, fie deodata, la revenirea Lui!
  Ruina si dezmembrarea sectei “strajerilor” este inca o dovada a harului lui Dumnezeu si a puterii Lui de a zadarnici planurile ahitofelice ale celor care slujesc dumnezeilor falsi si buzunarelor lor.
  Macar de ar lua aminte la avertismentele Domnului si de s-ar pocai in sac si cenusa pana nu va veni distrugerea si razbunarea lui Dumnezeu peste ei…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s