Cine are nevoie de BIG impact si de Summitul Global de Conducere? Raspuns: Nimeni!

Introducere: In discutiile pe acest blog cu oamenii de la Metanoia, am fost acuzat eu cat si altii care dezagreeaza cu ei, ca noi nu evanghelizam, ca nu ne pasa de sufletele celor pierduti, in consecinta ca nu avem viziunea lor globala. Ei incearca sa creeze un sentiment de vina intre liderii evanghelici din Romania cat si printre biserici, pentru a justifica activitatea si prezenta lor in tara. Ca atare, in cele ce urmeaza, vom vedea care este natura organizatiei BIG impact, cat si a SGC, si de ce nimeni nu are nevoie de ei. Dimpotriva, toti evanghelicii ar trebuii sa stea departe de ei.

Cristian Barbosu, principal promovator al ereziilor bisericii Willow Creek

Citat: “Menţionăm că lucrările Summitului de Conducere Globală sunt organizate în România pe baza unui parteneriat între Willow Creek Association şi Fundaţia BIG Impact.  sursa

Pastorul Barbosu este o persoana foarte elocventa. Fara indoiala are un grad inalt de inteligenta. Aceste calitati insa, le-a directionat gresit prin asocierea cu Bill Hybels si biserica lui, Willow Creek. Biserica despre care discutam este sursa initiala de inspiratie pentru biserica emergenta din America. In plus, aceasta biserica este de fapt un experiment de marketing. Este un hybrid care combina cateva concepte Biblice cu elemente de cultura condamnate de Cuvantul lui Dumnezeu, cat si cu concepte de business.

Bill Hybels a recunoscut public acum cativa ani, ca lucrarea lui a fost gresita

Am facut o greseala. Ceea ce trebuia sa facem atunci cand oamenii au trecut linia credintei si au devenit crestini era sa incepem sa le spunem si sa ii invatam ca ei trebuie sa isi ia responsabilitatea de a se hrani singuri. Ar fi trebuit sa ii directionam si sa ii invatam printre altele cum sa citeasca Biblia si cum sa practice disciplinele spirituale in mod personal intr-un mod mult mai determinat.  sursa

Bill Hybels angajat intr-o eroare fatala prin semnarea aliantei ecumenice cu musulmanii

Intr-unul din articolele mele pe acest blog, am documentat cum marele apostat, Miroslav Volf, a creat o platforma de unirea Crestinismului cu islamismul. Trei sute de lideri “Crestini” au semnat tradarea Crestinismului in fata cerintelor ecumenice-islamice. Romania are si ea apostatul ei, Danut Manastireanu, care a semnat documentul acesta. Dar si Bill Hybels este semnatar al acestui document apostat. Ucenicul lui, Rick Warren, este foarte ocupat in a construii “poduri” cu lumea musulmana.

Unde duce Summitul Global de Conducere, al carui sef este Bill Hybels?

1. Transformarea bisericii intr-o organizatie condusa dupa principii de afaceri. Biserica devine complet lumeasca.

2. Acceptarea unei mentalitati globale nebiblice.

3. Alianta cu musulmanii si unirea religilor lumii.

BIG impact si leadershipul de la Summitul Global de Conducere creaza o falsa nevoie 

Iata un citat de pe site-ul BIG impact:

BIG Impact a luat fiinţă ca o platformă interdominaţională preocupată de a oferi atât un cadru de modelare a viziunii cât şi pentru echiparea liderilor, ca un răspuns la criza cu care se confruntă bisericile evanghelice din România post comunistă.
Suntem un grup de lideri care am înţeles nevoia de relevanţă şi reformare din biserică. Astfel am dezvoltat un set de practici fundamentale, bazate pe valorile care ne unesc în a lucra împreună la nivel naţional.

In citatul de mai sus sunt trei grave erori:

1. Biserica din Romania post-communista nu a trecut prin criza, ci printr-o perioada de tranzitie si adaptare la o societate libera. Am lucrat in Romania intre anii 1993 si 1995, 1999 si 2004. Stiu bine fenomenul evanghelic romanesc si cunosc multi lideri evanghelici din tara. Afirmatia ca biserica din Romania a fost in criza este o mare minciuna. O sa vedem de ce.

2. Relevanta de care vorbesc cei de la BIG impact este transformarea bisericii intr-o organizatie lumeasca unde necredinciosii sa se simnta bine si sa nu ajunga la nasterea din nou.

3. Reforma pe care ei vor sa o implementeze inseamna renuntarea la muzica bisericeasca si implementarea de concerte Rock in biserica, si abandonarea a tot ce este sfant in favoarea unui modernism pacatos. Iata ce zice Cristian Barbosu: Generaţia mai tânără (până în 40 de ani) are tendinţa de a dezvolta o perspectivă diferită faţă de sub-cultura bisericii. Mulţi nu-i acordă atenţie, alţii  o resping făţiş. Aceasta este o schimbare pozitivă a paradigmei legate de tradiţie şi legalism în Europa Răsăriteană.  sursa 

BIG Impact si Summitul Global de Conducere promoveaza eretici si apostati 

Iata cateva nume de eretici si apostati adusi cu mare pompa in Romania:

1. Bill Hybels este un apostat pentru ca a semnat alianta ecumenica cu musulmanii promovata de universitatea Yale si de marele apostat Miroslav Volf. Yale Christian Response
2. TD Jakes un eretic care neaga Trinitatea. sursa
3. Phillip Yancey, un pro-homosexual. sursa

Romania are posibilitati de educatie teologica, nu e nevoie de BIG impact 

Inca din anii dinainte de Revolutie in Romania a inceput sa activeze in subteran o organizatie numita BEE care a pregatit teologic o multime de lideri evanghelici. Cand eram in misiune in Romania in 1993 am fost martor la pregatirea care o faceau cu lideri de la BER. Deasemeni, Seminarul Teologic Baptist din Bucuresti era in functiune de decenii. Dupa aceea a luat fiinta Seminarul Teologic Baptist de la Oradea, si Institutul Teologic Timoteus al Crestinilor dupa Evanghelie, cat si Institutul Teologic Penticostal. Toate aceste forme de pregatire teologica mentionate produc lucratori si pastori si nu depind cu nimic de BIG impact. Cei de la BIG impact si Summitul Global de Conducere vor sa transforme munca acestor institutii intr-o miscare ecumenica extrem de daunatoare.

Bisericile din Romania au facut evanghelizare inainte de Revolutie, si mult mai mult dupa Revolutie, asa ca nu au nevoie de “ajutorul” celor de la BIG impact si Summitul Global de Conducere

M-am intors la Dumnezeu in 1976. Am facut evanghelizare personala in conditiile de atunci, iar cand am facut armata la Buzau, am marturisit despre Domnul Cristos la toti soldatii din plutonul din care faceam parte. In perioada 1999-2004 cand Dumnezeu ne-a facut favoarea sa plantam o biserica in Bucuresti, am iesit la evanghelizare cu biserica in zilele de sambata, dupa ce in prealabil am pregatit biserica pentru lucrarea de evanghelizare. Am participat cu tineretul de la biserica Sfanta Treime in evanghelizari masive in statiile de metrou din Bucuresti. Am participat cu echipa de evanghelizare de la biserica Sfanta Treime din Bucuresti in evanghelizari mergand la adresele obtinute de la programul TVR, Cartea Cartilor.
M-am reintors in America in 2004 si am facut evanghelizare in fiecare sambata impreuna cu familia intru-n oras din sudul Californiei pe perioada de ani de zile. Evanghelizez si acum cand oportunitatea apare.

Am spus aceste lucruri ca raspuns la atacurile obraznice a celor de la Metanoia pe blogul meu. Slava apartine doar Domnului pentru lucrarea facuta.

Evanghelizarea este o procedura de baza aproape la toate bisericile din Romania. Cunosc un grup care face evanghelizare in cort in partea de sud a Romaniei, ducand evanghelia in multe sate ne-atinse in Romania. Organizatia “Alege Viata” face evanghelizare intensa intre studenti de foarte multi ani.

Dupa ce lucrarea de evanghelizare s-a maturizat, a aparut si BIG impact sa pretinda ca e nevoie si de ei. Nu, nu este nevoie de BIG impact si de aroganta lor. Puteti citii felul cum ei discuta pe blogul meu.

Biserica este globala de la nasterea ei. Nu are nevoie de globalismul ecumenic a lui Bill Hybels si Cristian Barbosu 

Isus S’a apropiat de ei, a vorbit cu ei, şi le -a zis: ,,Toată puterea Mi -a fost dată în cer şi pe pămînt. Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezîndu -i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfîntului Duh. Şi învăţaţi -i să păzească tot ce v’am poruncit. Şi iată că Eu sînt cu voi în toate zilele, pînă la sfîrşitul veacului. Amin. (Matei 28:18-20)

Marea trimitere apartine Domnului Cristos si nu lui Bill Hybels si Cristian Barbosu. Duhul Sfant naste din nou oameni la mantuire, trimite credinciosi pe tot pamantul, si formeaza biserici pe toate meridianele. Biserica lui Cristos nu are nevoie de aliante cu muslumanii. Dimpotriva musulmanii au nevoie sa cunoasca evanghelia lui Cristos.

Stati departe de BIG impact si Summitul Global de Conducere!

Asa cum am vazut, Bill Hybels recunoaste ca a fost gresit in lucrare, si continua sa fie si mai gresit prin semnarea aliantei ecumenice cu musulmanii. Pe de alta parte, Cristian Barbosu impreuna cu biserica lui, “Metanoia”, cat si cu asociatii lui din alte biserici “Metanoia”, produc noi biserici prin ruperea altora si promoveaza spiritul ecumenic a lui Bill Hybels.

Ei pretind ca ajuta in Romania lucrarea evangheliei, dar “ajutorul” lor pregateste miscarea evanghelica din Romania pentru fenomenul emergent si pentru ecumenism global. Ramaneti credinciosi lui Cristos si indemnului Duhului Sfant, respingand ofertele lui BIG impact si Summitul Global de Conducere.

34 thoughts on “Cine are nevoie de BIG impact si de Summitul Global de Conducere? Raspuns: Nimeni!

 1. Total este doar o chestiune de cultura, nimic altceva, de aceea un se inteleg unele viziuni contemporane de lucrare, cum este ca de la Willow Creek sau cea de la Harvest cu extensie si in Romania prin Metanoia sub viziunea unui om de calibru cum este Cristi Barbosu.
  Nu poti sa suprapui cele doua culturi: cea romaneasca cu cea americana, totdeauna v-a trebui sa se faca unele compromisuri de FORMA din ambele parti pentru a vorbii de o functionalitate a lucrurilor.

  Am mai spus-o si in alte contexte si imprejurari, si o spun si acum in contextul creat si in prejurarea data: de cand pana cand noi romanii baptisti dam tonul cu privire la pocainta? De cand pana cand suntem noi etalonul pocaintei in lume? Bptismul are o istorie de 600 de ani in lume, iar in Romania este doar de 150 de ani… Sunt pastor Baptist, dar indraznesc sa spun ca BAPTISMUL NU MANTUIE!!! Nici o religie nu mantuie, cacti daca nu exista RELATIA personala cu Domnul ISUS, religia oricare ar fi aceea, este egal cu ZERO!!!

  Asa ca, pentru cei care inca nu v-ati dat seama inca: problema pentru unii romanii ( sau ptr unii pastori romani chiar din USA ) nu este Bill Hybels si Willow Creek din US, problema lor este CRISTIAN BARBOSU!!!

  Inainte de a ataca pe cineva, sau a lovi in cineva, incearca sa cunosti acea persoana.

  Si mai este ceva de spus: NU EXISTA RETETA DUPA CARE SA FUNCTIONEZE 2 BISERICI LA FEL! Fiecare biserica are identitatea ei, specificul ei, si are nevoie de o viziunea proprie pentru lucrarea la care o cheama Dumnezeu. Pastorul si biserica ce nu accepta aceasta realitate, niciodata nu isi vor putea implini menirea.

  Cu deosebit respect pentru toti colegii pastori, din Romania sau US, al vostru frate in Hristos si coleg de slujire: DELIU Z. IONUT, pastor FRBC of Chicago

  • @ Deliu Z. Ionut

   Tratezi superficial problema culturii. Vechiul Testament separa societatea evreiasca de paganismul canaanit. In Noul Testament Pavel este foarte drastic impotriva influentelor pagane in biserica. Iată dar ce vă spun şi mărturisesc eu în Domnul: să nu mai trăiţi cum trăiesc păgînii, în deşertăciunea gîndurilor lor,avînd mintea întunecată, fiind străini de viaţa lui Dumnezeu, din pricina neştiinţei în care se află în urma împietririi inimii lor. Ei şi-au perdut orice pic de simţire, s’au dedat la desfrînare, şi săvîrşesc cu lăcomie orice fel de necurăţie. Dar voi n’aţi învăţat aşa pe Hristos (Efeseni 4:17-20).
   Vă îndemn dar, fraţilor, pentru îndurarea lui Dumnezeu, să aduceţi trupurile voastre ca o jertfă vie, sfîntă, plăcută lui Dumnezeu: aceasta va fi din partea voastră o slujbă duhovnicească. Să nu vă potriviţi chipului veacului acestuia, ci să vă prefaceţi, prin înoirea minţii voastre, ca să puteţi deosebi bine voia lui Dumnezeu: cea bună, plăcută şi desăvîrşită. (Romani 12:1-2).

   Problema este Bill Hybels si Willow Creek. De aici isi are originea biserica emergenta cat si apostazia intre evanghelici. In mod nefericit, Barbosu a devenit mediatorul apostaziei lui Hybels in Romania. Nu uita ca Bill Hybels a semnat intelegerea ecumenica cu Musulmanii. http://www.yale.edu/faith/acw/acw.htm

   Iti sugerez sa vezi ce spune si aceasta sursa din America despre Hybels si conectile lui: http://www.inplainsite.org/html/willow_creek_.html

   Cu bine,
   Paul Dan

   • Fr Paul Dan iti multumesc pt linkulhttp://www.inplainsite.org/html/willow_creek_.html care l-ai postat pt.Deliu Z.Ionut. E mai mult decat convingator, in a demasca pe cei de la WILLOW CREEK si guru lor BILL HYBELS. Apropo Delu Z.I.este PASTOR ???!! Pai la teologie nu studiaza istoria diferitelor religii mondiale ca sa poata face diferenta intre doctrine ??! VAI SI-AMAR CU PASTORI DIN ASTIA !

  • @ Deliu Ionut
   Dumneavoastra ori nu puteti intelege ceea ce se scrie pe aici, ori nu vreti sa intelegeti. Cand Cristian Barbosu organizeaza conferinte cu vorbitori precum Bill Hybels sau TD Jakes, despre care atatia credinciosi seriosi chiar din America spun exact ce spunem si noi pe-aici, cum puteti spune ca n-are nimic cu Willow Creek? E atata de greu de priceput ca, direct sau indirect, Cristian Barbosu se asociaza si de aceea are multe in comun cu Willow Creek? Pana si un copil pricepe lucrurile astea….daca vrea sa priceapa. Sau cumva Cristian Barbosu nu mai are ce spune in fata atator dovezi, si iau cuvantul, rand pe rand, locotenentii lui, in loc sa il lase sa mediteze la situatia sa si sa se pocaiasca? Nu va ganditi ca, luand o astfel de pozitie, va asezati intre mustrarea lui Dumnezeu si dansul?

  • pentru Deliu Z.IONUT

   Stimate ”pastor” Deliu Z.IONUT ,daca reduci evanghelia(doctrina ei sanatoasa) la “doar o chestiune de cultura” dam voie sa iti spun ca esti incult dpdv duhovnicesc.Eu sunt membru in biserica Metanoia Arad pastorita de C.Barbosu care fara indoiala este un om de calibru in ceea ce priveste cunoasterea si manuirea cuvantului scripturii,dar cu atat MAI MULT asocierea lui cu BIll Hybels (eretic dovedit prin semnarea pactului cu musulmanii si deci pro-ecumnenic) este MAI GRAVA. Citeste,studiaza link-urile despre aceasta pe care le-a pus autorul blogului pe acest articol,documenteazate si din alte surse,uitate in primul rand in BIBLIE. Omule aici nu discutam de ” compromisuri de FORMA” ci de o erezie grava care loveste direct in doctrina divinitatii Domnului Isus prin semnarea pactului cu musulmanii de catre asociatul lui C.Barbosu la Big Impact ,Bill Hybels.

 2. Frate Paul,
  unii nu vor sa fie treziti din desartaciunea in care traiesc;
  astazi sunt interesati de a asculta doar NUME;
  nu a schimba felul desert de vieturire,
  se vrea un Dumnezeu care sa nu deranjeze;
  care sa-i lase astfel incit credinta sa nu-i coste nimic.
  Vor o viata imbuibata de bine, de lafaire in iubirea lumii,
  de superficialitate si usurinta in gindire, cum nu s-a mai pomenit.
  Este greu sa aduci la Dumnezeu prin stradania muncii tale de slujire, daruire, cu ajutorul Domnului;
  dar e simplu sa “iei” de-a gata ceea ce altul a sadit, altul a udat.
  Daca trairea care o cere acest om ar fi dupa voia Domnului, nu s-ar trage din Harvest, ci din Hristos.
  Nu apreciem pastorii baptisti..nu..in majoritate nu mai au marturia fratelui Nichifor, a lui Olah, a lui Pavel.
  Principalul obiectiv BANUL.
  Ni s-a stricat marturia , nu mai suntem relevanti.
  Totul este stricat de catre diavolul cu sume mari de bani, asa sunt platiti toti care strica;
  nu ca si”anonimii” care din umbra invata, traind smerit si cu temere de Dumnezeu.
  Ei isi sunt lor insusi dumnezei; incit nu mai au nevoie de nimic.
  Penielul”un festival al satanei” era numit anul trecut de catre un om a lui Dumnezeu din Chicago;
  asa va fi si cind “barbosii” isi vor aduce contributia lor acolo.

  • Nu am văzut Penielul, am auzit de bine de el,dar, poate ştiţi voi de ce nu-i bun.În rest, sunt cu totul de acord cu părerile tale, Elisa. Dar ce e de făcut pt. cei ce vor să-L urmeze pe Cristos? Oare a avut dreptate F.Viola când vorbea de biserica din case? N-am fost de acord, dar tot mai des aflu despre situaţii ca aceasta şi văd că-i mare confuzie în bisericile baptiste. Unele se golesc. Cred că-i vorba de lipsa rugăciunii în unitate. Nu lasă Domnul Biserica Lui în starea de vid dacă ne unim în rugă. Doamne ajută-ne !

   • Cartea lui Frank Viola trebuie citita cu mare discernamant ! Coautorul cartii lui F.Viola este George Barna . G.Barna este un expert crestin in materie de marketing care impreuna cu Peter Drucker ( guru al menagementului ) si Bob Buford au pus bazele teoretice ale marketingului social in biserica . Politicile de marketing social , aplicate in biserica , au dus la formarea asa numitor “megachurch” ( de ex. : Willow Creek , a lui B.Hybels , pe ale carui metode George Barna mai ales le sustine) .
    Ce face George Barna , in cartea care a scris-o cu Frank Viola , este ” joc dublu “. Aceasta practica politica duplicitara , de a fi totul pentru toti , in functie de ce dicteaza intereselul , este comun multor lideri , scriitori , lucratori ” crestini ” in aceste zile de mare deceptie spirituala .
    Trebuie sa ne ascutim la maxim disecernamantul spiritual in lumina scripturii .( Evrei 5:14) !
    .

 3. Cristi Barbosu nu are nimic cu Willow Creek, daca vreti sa intelegeti e bine, daca nu iarasi e bine….

 4. Desi nu sunt de acord cu modalitatea ta cam talibana de a aborda chestiunea discutata in ultimele postari, in ansamblu, trebuie sa spun ca si eu am participat cu slujitori din biserica unde slujesc la un GLS, dupa care am inteles repede ca nu e doar inutil ci si periculos pentru modalitatea de organizare si conducere bisericii si am renuntat sa mai participam.

 5. big impact incearca sa conduca biserica lui cristos dupa tehnici de management de parca ar fi o taraba.sa merge numai pe evanghelia bunei dispozitii pe ranjala falsa tipic americana.ei vor sa vanda in estul europei un crestinism fals ca sa distruga si ultima biserica zidita de eroii credintei crestine din perioada comunista

 6. fratilor interesul nr unu este banul meu si al tau ce importanta mai are sufletul omului daca merge bine coleta.bine a zis pastorul carter conlon in clipul run for your life de pe you tube sa fugi de bisericile care vor sa-ti goleasca buzunarul in numele lui isus.cercetati duhurile sa vedeti daca sunt de la dumnezeu.

 7. Pingback: Nu este discernamant in Romania? « ioan8

 8. Pingback: Summitul Global de Conducere 2012 (3) « Frică şi cutremur

 9. Frate Pastor Ionut Deliu,

  Cum indrazniti Dumneavoastra din Chicago, sa va spuneti parerea, singuratica parere inconjurata de atata unanimitate potrivnica din Romania?

  • un crestin ,
   Eu sunt in Romanica si te asigur ca nu exista nici o “unanimitate” evanghelica in a aprecia GLS .
   Incearca sa aduci afirmatii care au macar vre-un corespondent in realitate !

   • un crestin ,

    Scuza-ma ca am inteles gresit interventia ta . Citind ce a scris pastorul Ionut DELIU am inteles replica corecta care i-ai dat-o .La fel cum am scris si eu .
    Dumnezeu sa te binecuvinteze

   • @ Traian Cretu

    Sper ca Ionut Deliu a inteles mai bine” gluma” decat dumneata:).

    Ionut Deliu cunoaste pe dinlauntru Bisericile Harvest si Willow Creek, dumneata le cunosti pe dinafara.

    Cristian Barbosu nu are nici o treaba cu Willow Creeek.

    • un crestin,
     Pe ce meridiane traiesti? Cum poti sa faci asemenea afirmatii? Chiar nu-ai citit ce spune Barbosu despre Hybels? In ce priveste Ionut Deliu si cunoasterea lui despre Harvest si Willow Creek, sa vede clar ca, cunoscand prea mult pe dinauntru, a fost contaminat de seeker-sensitive sickness.

  • un crestin ,

   Iti scriu pt. comentariul tau de la 11:07 am , din 19 februarie 2013.
   Noi nu suntem asa “spirituali” , glumeti ca si tine mai ales cand e vorba de apologetica crestina .
   Ti-as sugera si tie sa citesti Efeseni 5:4 , ca sa vezi parerea scripturii in privinta glumelor proaste .

   Deasemenea ti-as sugera sa te documentezi temeinic in privinta relatiei C.Barbosu si Bill Hybels , “seful ” de la Willow Creek si fondatorul GLS si dupa aceea sa emiti o parere . Intreaba-l chiar pe C.B despre asta .

 10. Dragilor cati dintre voi care sunteti contra ati fost macar la o sesiune de GLS? Va spun eu.. nici unu.. Eu am fost si am vazut vieti schimbate, oameni duri devenind Oameni faini in compania carora ai sta cu drag, am vazut lucrarea Domnului acolo.
  Si u draga admin nu stiu ce tiai pus in plan cu acest site.
  da din tot ceam vazut totul a fost contra crestinilor, faci pocaiti de ras, si tu te crezi unu dintre iei? :)) Sa nu te superi pe mine da numi place de loc cum procedezi in unele publicati…..
  Fi Binecuvantat…

   • Poate ca a clacato, nu stiu cares treburile cu el ca nul cunosc, da pe langa el mai sunt si alti oameni, care sunt foarte speciali, si o zic pe bune ii cunosc personal. si nu cred ca daca el face lucrurile pe care tu le spui, asta inseamna ca nu-i folositor summitul global de conducere… Si nu cred ca asta ar incurca cu ceva lucrarea Institutilor teologice.

  • Draga Alex,
   Noi am studiat mult despre GLS si Bill Hybels , cam cateva sute de ore in ce ma priveste , inainte de a emite vreo afirmatie sau ipoteza despre GLS si Bill Hybels . Nu e neaparat nevoie sa participi fizic la un seminar GLS ca sa poti sa iti faci o opinie despre lucrarea de acolo !!!
   Rezulatatele de genul , oameni “duri” transformati in oameni “faini” ca urmare a conferintelor GLS , de care vorbesti , nu sunt criteriul biblic de evaluare a invatatorilor mincinosi .
   Oamenii ” faini” rezultati din oamenii “duri” ( ca efect al lucrarii GLS) trebuie evaluati strict in lumina scripturii si nu intr-un subiectivism liberal ce izvoraste dintr-o intelegere distorsionata a mesajului autentic al scripturii ..
   Studiaza-i te rog teologia si lucrarea lui BILL HYBELS , per ansamblu , strict in lumina scripturii , si vei vedea ca e un apostat pro-ecumenic si indirect pro-New Age( mai camuflat ce-i drept)!
   Dumnezeu sa-ti dea lumina ADEVARULUI !

  • Tot asa de schimbati ca si tine? :((
   tot asa vorbesc si ei, domnule metanoist:((((
   Frate Paul, acest blog este pentru descoperirea ereziilor, nu mai permiteti tot felul de comentarii a celor care habar nu au cu ce se maninca erezia, in schimb la dispret sunt pe primul plan.

 11. e.l.
  Nu te supara cu asta te referi la mine?
  Daca da sa sti ca eu unu nu sunt de partea nimanui, nu zic nici ca nui bun sau bun GLS, asta numa Domnu o stie cat ii de bun sau rau, eu am dat doar exemplu de la mine din judet despre oameni, si despre cum se manifesta GlS.
  din intamplare am dat peste site-ul dumneavoastra si miam dat cu parerea la fel cum ati face si dumneavoastra daca ati intra pe un site anume..
  nu vreau sa va jignesc pe careva sau nsa va fac sa va simtiti ofensati sau eu stiu cum, imi pare rau daca am facut asta.
  Cei drept nam studiat niciodata asa tare lucrarea sau despre Bill Hybels, si nici nu ma prea intereseaza tare mult ca pe mine unu nu ma afecteaza cu nimic si nici nam nimic de castigat din asta.
  e.l. eu nu sunt metanoist sunt crestin , indiferent de biserica care esti trebuie doar sa-l iubesti pe Dumnezeu cu toata dragostea ta si sa-i oferi Lui totul.
  Scuzate greselile (Graba) Si imi cer inca o data scz pentru disconfortul creat pentru uni.
  Fiti binecuvantati si plini de pace.

 12. Ii invit pe crestinii care doresc sa cunosca ADEVARUL , si sa fie mai informati despre semnarea de catre cei 300 de lideri crestini a pactului ecumenic cu musulmanii de la universitatea YALE , si ce implica aceasta in plan teologic , sa vizioneze urmatoarele expuneri :

  The Deception of Chrislam intro clip – Eric Barger.wmv

  Chrislam

  Aceasta expunere este facuta intr-un interviu cu apologetul crestin Erig Barger realizat de catre teologul crestin evanghelic dr. David Reagan .

  MENTIUNE IMPORTANTA :

  Sa nu uitam ca pastorii RICK WARREN si BILL HYBELS sunt amandoi cosemnatari ai acestui document ecumenic cu musulmanii de la universitatea Yale . Rick Warren este unul din cei mai cunoscuti promotorii CHRISLAMULUI in S.U.A .

  HAIDETI SA NE TREZIM FRATILOR PANA NU-I PREA TARZIU !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s