Daniel Chiu despre Cristian Barbosu

Linkurile care urmeaza aduc noi dezvaluiri mult mai ample despre pastorul Cristian Barbosu. Apreciez compasiunea pe care pastorul Daniel Chiu i-o arata lui C.Barbosu. Sa ne rugam pentru pocainta autentica a lui C. Barbosu!

http://rasvancristian.wordpress.com/2012/06/15/daniel-chiu-despre-cristian-barbosu-1-inceputurile/

http://rasvancristian.wordpress.com/2012/06/15/daniel-chiu-despre-cristian-barbosu-2-in-miezul-lucrurilor/

http://rasvancristian.wordpress.com/2012/06/16/daniel-chiu-despre-cristian-barbosu-3-mesajul-la-final/#more-14912

13 thoughts on “Daniel Chiu despre Cristian Barbosu

 1. de ce este barbosu in centrul atentiei?
  raspunsul este simplu – ii place sa rupa biserici baptiste.
  si sa formeze metanoia-numai acolo gasesti “adevarata inchinare”

  ASTA ESTE METANOIA

 2. Aveam si eu aceste nelamuriri cu privire la paradoxurile din Metanoia: cum poate un pastor atat de eficient sa accepte si sa promoveze un stil de “inchinare” asa de superficial si uneori chiar penibil? cum de creste numeric Metanoia, daca lucrurile miros a putred? Oricat ar argumenta ei sau sustinatorii lor, nu o sa cred niciodata ca oamenii aceia care canta cu mainile pe sus/ aplaudand si se misca pe ritmurile muzicii o fac pentru ca simt prezenta Duhului si sunt pe culmi spirituale. E doar un spectacol. Iar in privinta fratelui Cristian, s-a departat de Biblie si in ce priveste sfaturile date in consiliere. Totul se apropie din ce in ce mai mult de lumesc, de firesc. El considera ca daca ne disciplinam copiii ii privam de posibilitatea de a-si manifesta personalitatea. Lipseste pocainta si increderea in metodele lui Dumnezeu.

 3. Si inca un lucru care ma deranjeaza: Metanoia vrea sa dea impresia ca accepta pe oricine, oricat de cazut ar fi, numai pe crestinii pocaiti cu adevarat nu ii accepta, ii ia in ras pe motiv ca sunt conservatori.

 4. Fraţilor, voi a-ţi fost la Metanoia să vedeţi cum e ,,atmosfera” sau iar vorbiţi numai din ce a-ţi auzit? Cred că multe Biserici au luat-o razna în ideea că dansează, strigă, sar, (atmosfera gen spectacol sau concert) însă dacă ridici mâna sus nu e ceva nebiblic. Citeşte psalmii şi vezi că şi ei aveau tot felul de instrumente. Plus că dacă e până acolo majoritatea bisericilor cu închinare ,,autentică” au un frate care cântă la orgă şi totul e pe automat, cânţi aceleaşi cântări pline de mesaj dar fără pasiune, acolo nimic nu se mai întâmplă.
  La fel de mult cred că poate fi o închinare falsă şi atunci când cântă corul dar şi când e o echipă de închinare, totul depinde de atitudinea oamenilor! Dumnezeu ne-a dat instrumente numeroase, inspiraţie să compunem cântece dar în acelaş timp totul trebuie făcut cu înţelepciune!
  Domnul să ne ajute pe toţi!

  Ps. ce trist că alergăm să judecăm pe unul şi pe altul când noi avem probleme…Dumnezeu ne cheamă să fim martorii Lui în lume!

 5. la Peniel 2014, in prima sa sesiune de predica CB a afirmat ca cel ales isi poate pierde mantuirea!
  daca esti ales inainte de intemeirea lumii, deci inainte sa crezi (credinta ta fiind o rezultanta a alegerii tale in timp, dupa nasterea ta, dupa intemeierea lumii), cum de poti sa iti pirezi mantuirea (si implicit si alegerea)?????

   • Orice on mantuit isi poarte pierde mantuirea, nu e vorba de CB. Vad ca multi au traista plina de pietre sa arunce in primul, care il gaseste la indemana. Inainte sa stati in fata calculatoarelor si sa criticati ce fac altii, si iar daca cel alti lucreaza gresit, de ce nu va apucati voi sa faceti ceva? Domnule Ioan, in loc sa tot il critici pe fratele pastor CB, aici pe blogul dumneavoastra, de ce nu initiati o saptamana de post si rugaciune pentru CB, ca Dumnezeu sa ii dea lumina, intelepciune si calauzire sfanta si curata in tot ceea ce face? Eu cred ca toti am avea de castigat, caci cu barfa doar diavolul castiga. Este usor sa critici, mai greu sa stam pe genunchi si sa plangem inaintea Domnului pentru fratii nostri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s