Pastorii Penticostali au luat conducerea in corectarea problemelor- ei deconspira Crislamismul

Conducerea Penticostala a avut curajul sa ia taurul de coarne si sa termine cu Peniel. Slava Domnului! Acum pastori Penticostali proeminenti dau pe fatza Crislamismul care era promovat indirect de Emanuel Contac de la ITP.
Iata linkuri-le:

http://popaspentrusuflet.wordpress.com/2012/06/29/adevarul-despre-crislam-rick-warren-si-un-ecumenism-demonic/

http://lascaupetru.wordpress.com/2012/06/29/documentul-de-la-yale/

Contac a fost expus pe blogul meu anul trecut.  https://ioan8.wordpress.com/2011/10/03/lectorul-universitar-emanuel-contac-de-la-itp-promoveaza-pe-blogul-lui-teologi-apostati-care-sunt-un-pericol-pentru-crestinism/

Indemn pe frati si surori ai rugaciunii ca sa mijloceasca pentru ca liderii celorlalte denominatiuni evanghelice sa isi faca si ei partea pentru apararea Evangheliei.

8 thoughts on “Pastorii Penticostali au luat conducerea in corectarea problemelor- ei deconspira Crislamismul

 1. As vrea sa stiu ce parere aveti despre mormoni? Sunt mormonii crestini? Am citit articolul de la linkul de mai jos din care am dedus ca, desi au o forma de religie, mormonii sunt nu doar eretici ci si pagani.

  http://popaspentrusuflet.wordpress.com/2012/07/20/sunt-mormonii-crestini/

  Dupa cum probabil stiti, majoritatea crestinilor nu si-au batut capul sa afle amanunte despre aceasta religie. Odata cu alegerile prezindentiale din 2012, mormonismul va fi adus in centrul atentiei mai mult ca niciodata. Desigur, in acest an vom fi pusi in fata unei dileme: votam cu unul care este pro choice si pro abortion sau votam cu exponentul unei religii false?

  • Mormonii sunt la fel de ”crestini” ca si musulmanii,budistii,hindusii etc.BINEINTELES CA NU SUNT CRESTINI !!! Seria de documentare crestine Invazia Pagana(subtitrare in lb romana ) ti-ar fi de mare folos sa intelegi demonicul din mormonism,new age ,yoga,meditatie transcedentala,evolutionism etc.Domnul sa te binecuvinteze !

 2. mormonii sunt anatema;
  ei au o evanghelie proprie,
  au mai multe neveste si dupa ce te racoleaza racoleaza ,
  lucreaza in secret;
  daca apoi te desparti de ei, ai de suferit.

 3. Pingback: Probleme mari si grele cu perceptia spirituala a lui Dyo Bodiu! « ioan8

  • Dar atunci este grav si cu conducerea ITP ca tolereaza intre ei pe acest membru CONTACT pro crislamist (am pus intentionat un T la finalul numelui sau) !!!
   CRISLAMUL indirect aprobat de Emanuel Contac,vrea sa fuzioneze crestinismul cu islamul,biblia cu koranul,pe Constantin Brancoveanu cu sultanul otoman.CE PARTASIE ARE LUMINA CU INTUNERICUL ???CE PARTASIE AU COPII DOMNULUI CU FII LUI BELIAL ???Noi trebuie sa-i evanghelizam pe musulmani nu sa ne unim religios cu ei,afara numai daca nu suntem niste prostituate spirituale.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s