O stire de ultima ora!

Citadela carismatica de la Zalau, asa zisa biserica “Harul” a inceput sa se fisureze. Un grup mic de frati s-au despartit de carismatici din mai multe considerente. Unul din motive este si faptul ca si-au dat seama ca Zac Poonen este un eretic. Iata deci ca apar rezultate cand se spune adevarul despre eretici si erezii. II multumesc lui Ninel Lazar pentru primele articole despre Zac Poonen si ereziile lui. Nadajduiesc ca si altii vor pleca din biserica de la Zalau deoarece farsele carismatice sunt sortite falimentului. Domnul sa ii ajute pe Poonistii si din alte zone ale tarii, inclusiv pe cei din Carol Davila, sa termine cu autoinselarea in care se complac.

Paul Dan

15 thoughts on “O stire de ultima ora!

  • Sami, o sa iti raspund la intrebarea ta daca imi raspunzi la urmatoarele intrebari:
   1. Ce parere ai de miscarea Strajerii?
   2. Ce parere ai de Cris Oyakhilome?
   3. Stii cine este Paul Cain, personaj principal din cartea “Surprins de Puterea Duhului” scrisa de Jack Deere, si prezentata in mare voga la biserica lui Joldis din Zalau?
   4. Cunosti biografia si doctrina ereticului Zac Poonen?
   5. Stiai ca el va critica si pe voi ca Penticostali?

   • Cei de la Zalau nu au fost niciodata de acord cu miscarea Strajerilor si nici cu Chris Oyakhilome. Apoi fiecare fiecare cult poate fi criticat ca nu este nici unul perfect, dupa Cuvint. Si-apoi poate fi criticat chiar si Zac Poonen, ca nu este el Dumnezeu. Si cred ca nici nu s-ar supara.

    • Cei de la Zalau nu sunt de acord cu Strajerii si Cris Oyakhilome probabil dupa ce au vazut dezastrul de imagine produs de carismaticii Strajeri si le-a fost frica ca oamenii sa isi dea seama ca gruparea carismatica Harul de la Zalau, Strajerii, si C. Oyakhilome sunt acelasi lucru dar cu manifestari diferite.

     In ce priveste afirmatile pe care le faceti despre Zac Poonen, chiar ma uimiti. Pana acum cateva luni, el era “apostolul Pavel” a zilelor noastre pentru dvs. si alti carismatici. Ce s-a intamplat? A inceput Dumnezeu sa va cerceteze si gradual sa va lepadati de ereticul Poonen? Domnul sa va ajute la aceasta!

   • 1. Sunt foarte sceptic fata de ea.
    2. Cris Oyakhilome este un instrument in mana satanei!
    3. Din cartea ÔÇťSurprins de Puterea DuhuluiÔÇŁ scrisa de Jack Deere am citit doar primele 2 parti
    4. L-am auzit doar o singura data predicand live, deci nu cunosc “biografia si doctrina ereticului Zac Poonen”
    5. NU!

    • Sami,
     In principiu ar trebui sa fi de acord cu mine, ca ma bucur de ruperea produsa la acea zisa biserica Harul din Zalau. Sa o luam din nou pe cele cinci puncte.
     1. Ai spus ca esti foarte sceptic fatza de Strajerii. Eu iau aceasta ca un understatement. Strajerii au primit condamnarea intregii suflari evanghelice din Romania. Ton s-a dovedit un profet mincinos, iar Nelu Peia, fost lider in Strajerii, a dat pe fatza toata sharlatania spirituala de acolo.
     2. Da, Cris Oyakhilome este un instrument in mana satanei, dar daca Strajerii cucereau Romania, Cris Oyakhilome venea cu vrajiturile lui in toate marile orase Romanesti. Slava Domnului ca El raspunde rugaciunilor sfintilor si ne-a scapat de ciuma aceasta.
     3. Ai spus ca ai citit doar doua capitole din cartea “Surprins de Puterea Duhului” de Jack Deere. Daca o citesti pe toata, si daca faci un search pe internet despre Paul Cain, care este cel mai laudat in carte, te vei lamuri ca este un homosexual, un alcoolic si un cavaler de Malta. Ei bine, cartea aceasta periculoasa este esentiala pentru Constantin Joldis si gruparea carismatica Harul din Zalau. Joldis mi-a scris foarte suparat ca am facut recenzie la aceasta carte. Te rog citeste aceasta recenzie: https://ioan8.wordpress.com/2011/01/10/recenzia-cartii-surprins-de-puterea-duhului/.
     4. Daca vrei, citeste aceste articole documentate despre Zac Poonen si o sa vezi ca nu degeaba il numesc eretic: (1). https://ioan8.wordpress.com/2012/06/01/carismaticul-zac-poonen-din-nou-in-romania/ (2). https://ioan8.wordpress.com/2012/06/04/este-zac-poonen-un-eretic/ (3). https://ioan8.wordpress.com/2012/06/11/zac-poonen-un-izvor-de-aberatii-si-erezii/. Ereticul Zac Poonen este unul dintre vorbitorii cei mai de seama de la gruparea carismatica Harul din Zalau. Pe website-ul lor se gasesc predicile lui.
     5. Da, pentru carismaticul eretic Zac Poonen, voi Penticostalii sunteti priviti cu dispret. Vei gasi asta in articolele pe care le-am dat linkuri.

  • Am vrut doar sa spun ca si Zac Poonen poate fi criticat, pentru ca si el este om si singurul Om care nu a putut fi criticat a fost Omul Isus Hristos, in rest toti putem gresi sau interpreta gresit. Iar parerea me din ce am citi este ca dvs. in unele lucruri aveti dreptate, in altele gresiti f. mult. Asta dupa intelegerea mea, Domnul insa judeca si va judeca toate lucrurile. Multa Pace!

   • Poonen ereticul tocami aici greseste intentionat. Pentru el, Omul Isus Cristos este imperfect deoarece in gandirea blasfemiatoare a lui Poonen Domnul Cristos in umanitatea Sa a avut o voie diferita de a Tatalui.

    Domnul sa va elibereze de ereticul Zac Poonen!

   • Lidia,
    “in unele gresiti foarte mult”
    concret si la obiect!!!
    Pentru ca sa poti primi explicatiile de care ai nevoie;
    sunt convinsa ca esti dta gresita, cunoscind toate scrierile fr Paul Dan;
    pacatul generalizarii este de condamnat.

  • Domnul scoate la lumin─â c├ót─â erezie ┼či ├«ntuneric este ├«n ortodoxie… cum mor degeaba ni┼čte copila┼či sfin┼úi ┼či nevinova┼úi pentru c─â a┼ča vrea doctrina ortodox─â rupt─â cumplet de Cuv├óntul Sf├ónt al lui Dumnezeu. Uite aici, un exemplu de erezie ortodox─â clasic─â : BOTEZUL PRUNCILOR de┼či la ├«nceputurile cre┼čtinismului, ├«n primele veacuri dup─â Hristos, cre┼čtinii se botezau ca adul┼úi, atunci c├ónd luau decizia vie┼úii lor, aceea de a-L urma cu toat─â inima pe Domnul ┼či M├óntuitorul nostru Iisus Hristos :

   http://tomisthecat.ro/2010/07/25/botezul-ortodox-al-pruncilor-un-botez-al-mortii-un-act-barbar-antibiblic-si-anticrestin-care-determina-tragedii-cumplite/

 1. Ce are ortodoxia(drept) cu botezul copilului mic;
  ei spun ca si in Fapte au fost botezati unii cu casa lor impreuna,
  ceea ce presupune ca au fost botezati si copii mii existenti in familiile respective, cu stirea de mai sus?

 2. sunteti niste oameni care judecati gresit. va deranjeaza ca este scritpural fr Zac Poonen. voi va bazati pe religiozitate si ideile voastre limitate. Domnul sa aiba mila de voi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s