Vrajitorul William Branham pedepsit cu o moarte napraznica de catre Dumnezeu

În norod s’au ridicat şi prooroci mincinoşi, cum şi între voi vor fi învăţători mincinoşi, cari vor strecura pe furiş erezii nimicitoare, se vor lepăda de Stăpînul, care i -a răscumpărat, şi vor face să cadă asupra lor o pierzare năpraznică
(2 Peter 2:1).

Introducere

Acesta este articolul final cu privire la vrajitorul William Branham care a trecut drept lucrator de minuni in primele decenii dupa al doilea razboi mondial. Recomand celor care n-au citit celelalte articole despre el sa faca un efort sa le lectureze aici, aici si aiciastfel capatand o imagine mai clara asupra ereziei carismatice. Inainte de a aborda moartea rusinoasa a lui Branham este bine sa mai vedem cateva lucruri.

De ce am folosit cuvantul “vrajitor”? Atat Cornilescu cat si alte versiuni in engleza ale Noului Testament traduc cuvantul “mag” (magos in greaca) cu “vrajitor/sorcerer”.

Exemple de vrajitori surprinsi pe paginile Bibliei care au incercat sa deraieze lucrarea lui Dumnezeu

Un prim exemplu ar fi Balaam, profetul mincinos. El a fost adus de imparatul Balak al moabitilor sa blesteme pe Israel. Balaam stia ritualul jertfelor lui Israel. Dumnezeu forteaza pe Balaam sa binecuvinteze pe Israel. Mai tarziu Balaam moare ucis de sabia Israelitilor (Numeri 31:8). In Noul Testament, in Fapte 8:9, Simon vrajitorul uimea pe samariteni cu arta lui magica. Acesta are o falsa convertire si ramane ca un exemplu de profet mincinos care vroia sa cumpere cu bani puterea de a face minuni. Mai departe, in capitolul 13 in aceasi carte, Elima vrajitorul incearca sa indeparteze de la credinta pe guvernatorul insulei Cipru. Pavel, plin de Duhul Sfant, il pedepseste cu orbire instantanee pe Elima (FA 13:8-11). Cand Pavel incepea evanghelizarea in orasul Filipi, o roaba vrajitoare a inceput sa faca reclama credintei crestine, folosindu-se de duhul de ghicire care era in ea. Marturisirea ei era la acel moment, perfecta din punct de vedere doctrinar. Pavel da afara duhul din ea; in felul acesta eliberandu-se de “colaborarea” demonilor (FA 16:16-18).

Este de remarcat ca cel rau nu se da inapoi sa imite cat mai bine lucrarea lui Dumnezeu, folosind adesea la inceput si o terminologie corecta, pentru ca mai tarziu sa introduca erorile si ereziile de rigoare, ca sa produca confuzie si haos intre credinciosi. La fel a fost si cu William Branham. A folosit o terminologie crestina inseland pe cei lesne crezatori, ulterior infestand audienta cu cele mai grave erezii. El a avut puteri oculte nemaintalnite.

Profetul mincinos William Branham, mare iubitor de bani nu isi platea impozitele 

Branham datora impozite la statul American de 390 000 dolari, deoarece avea incasari considerabile pe unde mergea sa isi faca “lucrarea”. Nu a platit niciodata aceasta suma, iar cand s-a deschis seiful dupa ce a murit, s-au gasit 21 milioane de dolari, plus actiuni la bursa. Acest mare mincinos, permanent se lauda cu saracia lui din copilarie si cu felul modest in care el traia in prezent. De fapt el era un iubitor de bani. Majoritatea celor care au analizat viata lui au fost pacaliti de aceasta imagine smerita a lui Branham, dar Peter M. Duyzer a investigat pe parcursul unor ani de zile viata lui Branham, si a adus la lumina o multime de lucruri necunoscute si tenebroase despre acest vrajitor. Iata linkul: Legend of the FallRecomand celor care vor sa vada mai in detaliu istoria acestui vrajitor, sa citeasca lucrarea lui Duyzer.

Duyzer a aratat ca Branham a mintit cu privire la aproape orice detaliu al vietii lui. Pentru multi, chiar si doctori in teologie istorica, Branham trecea drept un naiv ocult, cand in realitate el se ascundea sub aceasta masca pentru a prosti masele de ascultatori dornici de miracole.

Alte enormitati, erezii si contradictii deale lui William Branham

Nota: de aici incolo William Branham va fi prescurtat cu WB. Urmatoarele puncte sunt preluate parafrazat din cartea The Healer Prophet scrisa de profesorul Douglas Weaver.

 • In multe situatii, “vindecarea” bonlavului se facea in primul rand prin exorcizare, deoarece in gandirea lui WB boala se datora posesiunii demonice (p.62).  Comentariul meu Iata cat de adanc au cazut Iosif Ton si Strajerii prin propagarea ereziei Branhamiste care presupune exorcizare pentru vindecare. 
 • O persoana trebuie sa continue sa aiba credinta toata viata, ca sa ramana vindecata (p. 65).
 • Sotia lui WB a avut o tumora care a crescut de marimea unui grefuit, si nici el nici sotia lui nu au avut “credinta” pentru ca ea sa fie vindecata. El ii critica pe doctori, dar sotia lui a ajuns la operatie (p. 67).
 • WB cerea intotdeauna celor veniti la vindecari sa creada in el ca profet caci altfel nu erau vindecati (p. 83).
 • In acord cu WB, barbatii puteau sa divorteze si sa se recasatoreasca, dar nu femeile (p. 112).
 • WB a pretins ca Dumnezeu i-a spus sa ceara orice vrea el, si el a cerut ca Dumnezeu sa creeze trei veverite pe care el  le-a impuscat imediat (p. 137). De aici a aparut erezia word of faith (cuvantul credintei) care s-a raspandit in intreaga lume. S-a mers pana acolo ca, credinciosii au devenit “dumnezei” deoarece ei pot crea lucruri din nimic (creatie ex-nihilo).

Moartea napraznica a lui William Branham 

Pe decembrie 18, 1965 WB conducea masina lui venind din orasul Tucson, statul Arizona, mergand spre orasul Jeffersonville (statul Indiana) unde locuia. Drumul ducea prin Texas si pe la ora 7:30 seara, un sofer beat venind din sens opus a intrat in masina lui WB lovind-o intr-un mod formidabil din fatza. Impactul a fost atat de mare incat masina lui WB, cu toate ca era o limuzina, a fost distrusa complet pana la scaunul din fatza. Pe scaunul din spate se afla sotia lui, Meda si fata lor Sara.

WB a fost accidentat grav, iar parte din membre i-au fost incolacite in jurul fiarelor torsionate ale masinii. Echipa de interventie l-au scos cu greu de acolo. A fost dus la spitalul din Amarillo, Texas. Sotia a fost si ea accidentata serios dar a scapat cu viata impreuna cu fata, Sara. WB cand a ajuns la spital, a intrat in stare de shoc si pe urma coma. Cu toate interventile facute, el a murit peste 6 zile pe data de 24 Decembrie, 1965 la ora 5:49 seara. Astfel s-a incheiat viata profetului mincinos si vrajitor vestit William Branham ca o dovada a pedepsei lui Dumnezeu.

Fiul sau Billy Paul a refuzat sa-i doneze sange

Fiul lui WB, Billy Paul, calatorea cu masina lui in fatza la o distanta oarecare fatza de masina tatalui sau cand s-a intamplat accidentul. Mai tarziu, cand a fost solicitat sa doneze sange, acesta a refuzat. Peste catva timp, Billy Paul a preluat “misiunea” tatalui sau facand o avere de pe urma ereziilor acestui vrajitor.

Inmormantarea lui William Branham amanata cu 3 luni 

Moartea lui WB a avut o importanta strategica. Erezia gigantica Ploaia Tarzie despre care am scris, cat si ereziile propii ale lui WB au fost stopate in raspandirea lor in crestinismul mondial. Aici a fost mana lui Dumnezeu. Liderii aroganti ai Ploii Tarzii ajunsesera sa spuna ca numai ce ei aproba ca gandire teologica are valoare, si deodata tot castelul lor de carti s-a prabusit prin moartea idolului lor, WB.

Cand WB a fost pus in sicriu, liderii Ploii Tarzii impreuna cu alti fanatici Branhamisti au venit si s-au rugat peste cadavrul lui timp de mai multe zile ca sa il invie din morti. Mai mult, vazand ca nu se intampla nimic, au amanat inmormantarea pana la sarbatoarea de Paste a anului urmator, deoarece ei spuneau ca WB va invia de Paste ca si Cristos. Pastele a fost pe 10 Aprilie, 1965, iar cand au vazut ca WB n-a inviat, l-au inmormantat a doua zi imediat. Piatra de mormant a lui WB este o piramida destul de mare peste care sta un vultur. Semnificatile sunt oculte si masonice.

Nebunia Branhamistilor a mers pana acolo sa spuna ca WB a fost o aparitie a lui Cristos, iar unii dintre ei se asteptau la a doua revenire a lui Branham. Altii spuneau ca ei deja se aflau in imparatia de o mie de ani.

Concluzie

Sfarsitul rusinos a lui William Branham cat si desfintarea temporara a Ploii Tarzii sunt dovada interventiei drepte a lui Dumnezeu impotriva acestui vrajitor care s-a pretins ca el era prorocul Ilie si implinitorul profetiei de la Maleahi 4:6.

Branham a fost cel  mai clar exemplu de proroc mincinos a lui Anticrist. El a folosit un limbaj Biblic dar s-a opus vehement doctrinei Trinitatii, si a adaugat o multime de erezii cu elemente de astrologie, teozofie, si piramidologie.

Experientele oculte a lui Branham, cat si sfarsitul lui ticalos, se aseamana foarte mult cu ale fondatorului Mormonismului, Joseph Smith Jr. care si el a fost condus de un inger/demon, pe nume Moroni. Joseph Smith Jr. a sfarsit prin a fi impuscat in celula din inchisoarea in care se afla, fiind omorat de multimea rasculata care isi aparau familiile impotriva poligamiei raspandite de Smith si ai lui.

Domnul Cristos ne-a avertizat ca vor veni unii care vor face semne si minuni false ca sa insele daca va fi cu putinta chiar pe cei credinciosi.
Căci se vor scula Hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi. Ei vor face semne şi minuni, ca să înşele, dacă ar fi cu putinţă, şi pe cei aleşi. (Marcu 13:22).

Scopul acestor articole despre William Branham, cat si a acestui blog in general, este ca sa ajute pe cei credinciosi in a evita inselaciunile diavolului cat si pe eretici si ereziile lor.

Nota: nu toti apostatii sunt pedepsiti in felul lui W. Branham, dar iadul este rasplata lor; nu toti sfantii mor in conditii comfortabile dar cerul este destinul lor.

50 thoughts on “Vrajitorul William Branham pedepsit cu o moarte napraznica de catre Dumnezeu

 1. Sunt o serie de carismatici care se roagă pentru unii morții să învie. Se închid în cameră cu persoana decedată și stăruie acolo o zi sau două până trebuie să cedeze și să accepte îngroparea. Nu au învățat nimic din experiența tristă a lui William Branham și a suporterilor săi. Alți carismatici înscenează învieri pentru a dobândi o aură de apostoli. Trist este că unii cad victime acestor pretenții și se antrenează pe calea ereziei.

 2. pace frate Dan,am o intrebare:in ce consta ocultismul lui?Am un frate in biserica care merge deseori la “seri de rugaciune si partasie” de unde a venit cu o noua viziune luata de la un frate cu maare experienta in domeniul vindecarilor(apropo l-a pomenit pe Branham).Dar m-a deranjat altceva si anume:pacatele trebuie scrise pe o foaie si arse,trebuie sa te rogi ca Duhul sa nu-ti paraseasca corpul noaptea in timpul somnului ,dhul rau poate sta in corpul omului alaturi de Duhul Sfant cauzand boli.et.c.Este asa ceva in invatatura lui Branham?

  • Exact asta este invataura lui Branham! Citeste cu atentie toate articolele despre Branham. Ocultimul lui Branham consta in faptul ca el lucra cu puteri demonice. Cel care merge la seri de partazie Branhamiste trebuie sa fie dat afara din biserica imedait! iar pastorul sa atentioneze biserica (trebuie sa se documenteze citind articolele pe care le-am scris despre Branham).
   Paul Dan

 3. Multumesc Domnului pentru lumina pe care mi-a adus-o prin dumneavoastra ca sa vad adevarul si sa-l inteleg. M-a ajutat foarte mult articolul acesta. Domnul sa va binecuvinteze in continuare cu intelepciune, lumina si har.

  • Asa este, Domnului i se cuvine toata gloria! Din ce biserica faceti parte (daca puteti sa spuneti) ? Ati citit toate articolele despre Branham? daca vreti uitati-va si peste articolele de doctrina.

   Paul Dan

 4. Toate afirmatiile pe care le faceti aici despre w.m.branham sunt numa minciuni,si barfe,pe care le-ati extras din surse dubioase,si total inexacte.

  • A Adrian,
   Tu esti ca orice oprimat spiritual de secte. Ceea ce am scris despre vrajitorul Branham este documentat. Tu suferi de sindromul Branham. Ai nevoie de o minune sa iesi de acolo.

    • Suflete pretios, cum crezi ca am sa postez pe ereticul ala batran ca sa murdaresc blogul? Domnul sa te lumineze pentru ca duhul anticristic a lui William Branham te tine prizonier(a).

     • Și pentru limbajul folosit pe acest blog te iert. Și pentru ura pe care o ai te iert. Așa sunt eu, îmi place să iert. Tu ?
      Apropo, nu sunt cum ai spus, poate am fost prins si eu de aceasta învățătura și căutam altceva, nu știu. Dădeai impresia că ai Adevărul, păcat, m-am înșelat.

      • Partial esti sincer. Ai fost prins nu de o invatatura ci de o erezie grava. Ma intereseaza ce ai fost inainte de a devenii Branhamist. Tu zici: “asa sunt eu, imi place sa iert.” Te dai putin mesia, nu-i asa? Domnul Isus era fara crutzare cu invataturile false, asa ca nu pot sa te iert, dar te invit sa te pocaiesti ca Domnul sa iti mantuiasca sufletul si sa te scape de influenta demonica a vrajitorului Branham. Nimeni nu poseda adevarul cum incerci sa spui, dar suntem chemati sa dam marturii despre Adevar, adica Domnul Isus. Sa stii ca nu te-ai inselat, pe acest blog aflii despre Domnul Isus asa cum il descrie Scriptura. Nu confunda confruntarea in adevar cu ura. Ura este la voi la Branhamisti fatza de toti care nu sunt in secta voastra, iar voi vorbiti fara acoperire ca iertati. Nu, nu iertati, voi urati pentru ca nu aveti Duhul Domnului. Domnul sa aiba mila de tine, sa te mantuie!

    • Gabriel, alias ultimatrambita
     Fie ca Domnul Isus sa iti dea lumina necesara sa ajungi la adevar!
     Daca nici logica [pe care ar trebui sa o exersezi si sa o dezvolti] nu te ajuta sa vezi ca Branhamistii conducatori [nu stiu cum ii numiti] gîndesc în locul vostru, atunci doar mîna puternică a Domnului te mai poate elibera din aceste lanțuri.
     Citește Biblia cu seriozitate și cu rugăciune, nu cu prejudecăți branhamiste!

 5. Daca va referiti la secte,atunci tin sa va anunt ca cuvantul secta inseamna, sectiune dintr-un intreg,ori eu nu apartin nici unei sectiuni din nici un intreg.Asa putem declara ca toate denominatiunile sunt secte.Cat despre W.M Branham,noi il amintim, la fel, cum autorii evangheliilor l-au amintit pe Ioan botezatorul. Asa cu Ioan a facut parte din astazi al timpului sau,la fel W.M.Branham face parte din astazi al nostru.De altfel Isus a spus ca,fariseii si saducheii si toti carturarii vremii au ZADARNICIT,planul lui Dumnezeu pentru ei insisi,NEPRIMIND botezul lui Ioan.Acelasi lucru este si astazi.Noi propovaduim pe Isus Hristos,si pe El rastignit,nu pe un om,dar trebuie sa amintim si lucrarea pe care Dumnezeu a facut-o cu W.M.Branham,fiindca face parte din lucrarea prezenta a lui Dumnezeu.Dumneavoastra nu puteti arat ziua,luna si anul cand v-a chemat Dumnezeu cu glas audibil,si nici ce insarcinare v-a dat,dar indrazniti sa criticati si sa batjocoriti pe aceia care pot arata asta.In orice caz raspunsul dumnevoastra este foarte SUBTIRE.Eu nu doresc sa va conving,fiindca degeaba as face-o si daca as reusi.Insa trebuie sa va spun ca daca sunteti sincer si cinstit in inima dumneavoastra ve-ti intelege totul corect,daca nu, nu.Ganditi-va ce veti face daca gresiti si va veti pomeni ca luptati impotriva lui Dumnezeu,si a lucrarii Lui,neintrand in imparatia sa,si nelasand nici pe altii sa intre.In orice caz noi STIM,NU NUMAI CREDEM ci STIM,ca portile iadului si a locuntei mortilor nu vor birui BIserica Lui,cu toata puterea Romei,mai mult sau mai putin vizibila.De acum Dumnezeu sa judece.Si El,care ne cunoaste inimile, sa ne daruiasca har dupa voia Lui, nu a noastra,in Numele Domnului Isus Hristos.Amin.

  • Anonymous,

   De ce nu ai curaji sa te prezinti cine esti? Definitia ta cu privire la secta e gresita. Iata cuvantul in limba greaca pentru secta: hairesis, care are multiple aplicatii. Un sens este “partida”, alt sens este “alegerea unei idei diferite”. In contextul Scripturii cand unii se separa si formeaza o partida pe baza unei idei diferite si eronate in raport cu doctrina corecta, ei sunt clasificati ca secta care sustin o erezie. O putem pune in forma asta: o miscare eretica care sustine o idee eretica.

   Branhamismul este una dintre cele mai pericuolase si perverse erezii, iar urmasii lui sunt eretici si formeaza o secta numita Branhamismul. Crezi ca pledoaria ta lipsita de dovezi care doar face apel la sentimente si amenintari convinge pe cineva? Dinpotriva, te condamna pe tine. CUM POTI SA FIE ASA DE ORB/OARBA AVAND IN ARTICOLELE SCRISE IMPOTRIVA VRAJITORULUI ACESTUIA MAI MULTE DOVEZI DECAT AI NEVOIE?

   Paul Dan

   • Mda.Se pare ca ai nevoie de ceva clarificari..Cat despre EWALD FRANK,daca tu iti permiti sa-l faci vrajitor,e treaba ta,dar pe 2 aprilie 1962,DOMNUL i-a vorbit personal …

    • Esti mai departe un lash. Nu iti dai numele. Nu am nevoie de clarificari deoarece esti doar un branhamist. Pe EWALD FRANK l-am facut un batran eretic…tu l-ai facut vrajitor. Cat despre falsi profeti de felul lui care pretind ca le-a vorbit Dumnezeu personal Scriptura spune sa ne pazim. Nu mai scrie, nu ti se va publica nimic.

     Paul Dan

 6. Pingback: Sunt anumiti lideri de la Crestinii dupa Evanghelie in cadere libera? | ioan8

 7. cit despre mincinosi , vrajitori , curvari si cu tot felul de apucaturi se stie ai cui fii sint . pazestete de certurile de partide iar daca vine cineva cu o alta evanghelie stim ca este un discipol al diavolului . nu trebuie mare stiinta sa-ti dai seama daca cineva il are pe Hristos . ce-i care il marturisesc pe Domnul Hristos se cunosc nu poarta masca , nu racnesc pe la microfoane si nu se lauda . naivi sint destui daca ne uitam si in politica statelor , intodeauna reusesc cei care spun minciuni , o mica parte ramin la asa sta scris . toti alearga dupa minuni si atunci li se da dupa naivitatea lor crezind in tot felul de vindecatori . oamenii alearga dupa lideri carismatici si li se da ce cauta .

 8. Domnul sa aibe mila de noi toti caci in loc sa fim uniti in aceste vremuri intunecate noi ne tot certam care si cum are dreptate.Fratilor,surorilor haideti sa credem Biblia caci este Cuvantul vorbit al Lui Dumnezeu nu al nostru,sa credem de la Geneza pana la Apocalipsa.
  Domnule Paul Dan in al cui nume il acuzati pe William M. Branham?
  Este corect ceea ce faceti in conformitate cu Sfanta Scriptura?
  In loc sa acuzati diferiti oameni care la vremea lor si-au dat ultima suflare pentru a raspandi Cuvantul lui Dumnezeu dvs ii judecati?Cu ce drept aceasta?De ce nu vorbiti si dvs prin piete pe strazi?de ce nu il faceti de cunoscut pe unicul Dumnezeu adica Domnul Isus Christos care a murit pentru noi?
  De ce? sunt multe intrebari.

  Va salut in Numele Domnului Isus Christos si va doresc multa Pace!

  Gabriel C.

  • Gabriel Cobilita,
   Intai te citez: de ce nu il faceti de cunoscut pe unicul Dumnezeu adica Domnul Isus Christos care a murit pentru noi?
   Tu repeti erezia lui William Branham negand Trinitatea. In felul acesta dovedesti ca nu ai mantuirea. Esti un branhamist si duhul lui Branham este atat de puternic in tine incat nu poti sa intelegi nimic din articolele scrise despre el.

   Apelez la cititori sa se roage pentru mantuirea ta! Domnul sa aiba mila de tine!
   Paul Dan

 9. PACEA DOMNULUI ISUS
  LUCA 16.16 > 16 Legea şi prorocii au ţinut până la Ioan; de atunci încoace, Evanghelia Împărăţiei lui Dumnezeu se propovăduieşte; şi fiecare, ca să intre în ea, dă năvală.
  PROPHET in engleza > e proroc in romana
  MESAJUL LUI BRANHAM – am sa va pun la dispozitie o lista de Invataturi extrabiblice care se pun EGALE sau mai presus de BIBLIE, cuvantul lor,MESAJUL OREI dat de un “inger” > la fel ca mahomed , john smith, elen white
  – Daca crede cineva ca exista vre-un proroc predestinat neamurilor in vechiul testament pt. vremea de pe urma ,in duhul lui ILIE si american pe deasupra, cand TOTI din biblie erau EVREI, care sa mai aseze ceva NEAMURILOR sau sa mai descopere ceva neclaritati BIBLICE, se insala amarnic
  – in primul rand MALEAHI 4.5 trebuie RECITIT nu SCOS din text SI servit ca suport biblic acestui “PROFET”, trebuie citit cu primul capitol, si se observa foarte clar cui ii este adresata aceasta promisiune, ….poporului ISRAEL, …..daca vreti sa fiti sub lege sunteti blestemati,daca credeti IN ISUS HRISTOS sunteti in HAR si aveti mantuirea.
  – trebuie restabilite lucrurile pt.EVREI, nu pt.NEAMURI, ei nu au acces la mantuire, pt. ca l-au refuzat pe Hristos, ….ramasita lui ISRAEL v-a fi mantuita, ASA CA e nevoie de o restabilire, la necazul cel mare cand cei 2 maslini , prin puterea lui ilie vor intoarce inimile copiilor la parinti , ……noi avem apostoli, care IERARHIC VORBIND sunt mult peste proroci,asa ca ascultati de EVANGHELIE , nu de 1001 PREDICI a unui proroc din cei multi FALSI din biblie care vor fi in vremea sfarsitului si vor amagi pe multi.

  2 LISTA CU GRESELI TOXICE pt sufletul tau

  – “DZEU A SCRIS 3 BIBLI, 1 ZODIACUL , 2 IN PIRAMIDE SI A 3 IN CARTE pred.ADOPTIA 1960 22 MAI” E 91 62-0124

  – OAMENII NU VOR AJUNGE PE LUNA – neil amstrong 1969 DA
  – “A FOST A DUS LA EST PT. A DESCHIDE CELE 7 SIGILI ALE LUI DZEU DE 7 INGERI IN FORMA DE PIRAMIDA” – PRED COMANDAT DE 7 INGERI PUTERNICI
  – “LA 1.AN SI 3 LUNI SAU 1.AN SI 6 LUNI a fost prima lui descoperire, va sta langa oraselul NEW ALBANY” , pacat ca era singura prorocie adevarata dar nu avea DISCERNAMANT
  – “TATAL LUI A MURIT CAND ERA UN COPIL” – DAR EL DEFAPT AVEA AVEA 36 DE ANI-
  – ‘’ Puteti avea botezul cu Duhul Sfant in fiecare ora din viata voastra, si sa fi pierdut sis a te duci in iad” 65-1207
  – CELE TREI duhuri din apocalipsa sunt Nazismul Fascismul si Comunismul preschimbat apoi in Trinitate
  – TOATE CELE 7 PROROCII plus alte cateva , care le-a avut in micul templu masonic, au dat gres, ISTORIC VORBIND, sau spus mult timp dupa eveniment , au fost inconsecvente in repetare, AU DAT GRES……le gasiti pe http://en.believethesign.com/index.php/Prophecy
  toate investigatiile facute sunt dela sursa, fost site pro BRANHAM
  – PLAGIAT – ce stiti despre epociile bisericii e defapt CLARENCE LARKIN pastor baptist – cautati pe net
  – PROFETIE – rechini vor inota in LOS ANGELES inainte ca Branham sa fie un om batran, – FALS
  – CAPERNAUM este in mare – FALS
  – inchinarea la inger – WMB a cazut cu fata in jos ……de ce ingerul nu-l mustra ca sip e IOAN din Apocalipsa
  – daca ii faci pe oameni sa te creada , a zis ingerul la branham , nici o boala nu v-a sta in cale , nici chiar cancerul” vedeti- Nebiblic
  – sexul nu a fost in planul original
  – TREBUIE SA Studiem conform Branham – Astrologia, Piramidologia , Numerologia, necromantia , wicca – are ceva DE OCULT SI MISTIC – pe langa vulturul lui HORUS – adica ZEUL RA > LUCIFER de la Ei primesti SEMNUL 666 in organizatie,
  – Martorii lui Branham – mesajul este ABSOLUTUL lor , punand cuvintele lui Branham mai preSUS sau cel putin EGALE cu BIBLIA
  – STIATI CA? WMB – prima biblie a fost ZODIACUL pred.53-0403 55-0522 60-0522E
  – TOATE cultele il au deja- dar si el tot de acolo a iesit – biserica BABTISTA – ideea e ca nu poti sa mai scapi de EL pt ca nu e IERTARE la fel ca si in cazul pacatuirii impotriva duhului sfant
  – FRICA SI AMENTINTAREA – sunt uneltele de control a enoriasilor , prin Necunoasterea Cuvantului, trecerea peste ce “ESTE SCRIS”, vorbirea impotriva ‘’profetlui’’ fiind o blasfemie, manipuland crendiciosii si dand nastere la Dezinformare, Deruta ,Dispret fata de altii, Dezbinare, Discreditare, Discordie si CONFUZIE spirituala
  – Iadul nu este ETERN – tine doar cateva secole – FALS
  – Branham e ETALONUL Bibliei , prin Lentila sa avem descoperirea cuvantului, practic, Biblia e incompleta, Insuficenta ,neanteleasa si nedescoperita fara acest om, …….Blestemat e omul care se increde in om !
  – NU ARE > un limbaj Clar, Cooerent, si provoaca un effort psihic pentru descifrarea mesajului care de multe ori e incalcit, stufos si deviant de la scripturi ……..atentia de la Biblie este mutate pe opuscule si Brosuri 1100 cel putin in ENG
  – O adevarata viziune te lasa fara puls cateva ore pred.60- 0717 – FALS
  – Corpul Uman este facut din 80% apa si petrol pred.65-0919 – FALS
  – La fel ca si C.T. RUSSEL si WILLIAM B este profetul al 7 – lea – unde sunt mesajele celorlati 5 messageri?
  – Femeile au o coasta in plus fata de Barbati “ – FALS
  – Pamantul are 4 colturi – FALS
  – Soarele se invarte in jurul Pamantului – FALS
  – in 1977 va incepe cei 1000 ani si America v-a fi in ruina, a prezis………nu EXISTA prezicatori in Biblie…. o fi , nu o fi , probabil, poate ca………
  – linia de sange a evreilor este cea mai curate de pe fata pamantului astazi pred 56-1125 – FALS
  – Declaratia sa> Puteti sa va alaturati unei loji masonice>>>adica satanice>>> atata timp cat ramaneti un crestin.
  – in 1964 a spus ca 5 din cele 7 profetii erau inplinite…….mai ramanea deci cea cu America si femeia la putere sau los Angeles probabil…….masina fara sofer oricum nu a fost beatlle de la vw, pt. ca deabia prin 2005 cei de la google si vw au reusit sa faca primul prototip suv……iar prezicerile trebuiau in loc de o masa de dame sa fie descoperite intr-un PS3, DVD , GPS, TV,4G, MP3 ,BLUETOOTH, WIFI,IPAD, sensori si INTERNET lucruri banale acuma
  – Darurile Duhului Sfant si Chemarile sunt fara Pocainta, – FALS
  – Samanta Sarpelui – inprumutata din Kabala Evreiasca
  – “Profetii cei Mari nu pot fi Judecati “ …..wmb –
  Lista poate continua, plus profetiile care nu le-am scris aicea, arata Gravitatea acestei Secte nu Cult, care rastalmaceste Totul si nu ramane in cuvant.

  DEUTRONOM 18 – > 20 Dar prorocul care va avea îndrăzneala să spună în Numele Meu un cuvânt pe care nu-i voi porunci să-l spună, sau care va vorbi în numele altor dumnezei, prorocul acela să fie pedepsit cu moartea.”
  21 Poate că vei zice în inima ta: „Cum vom cunoaşte cuvântul pe care nu-l va spune Domnul?”
  22 Când ceea ce va spune prorocul acela în Numele Domnului nu va avea loc şi nu se va întâmpla, va fi un cuvânt pe care nu l-a spus Domnul. Prorocul acela l-a spus din îndrăzneală: să n-ai teamă de el
  – TRIMITERI IN SFINTELE SCRIPTURI>
  GAL 1.-9 1 IOAN 2.-22 2COR 11.-14 EZECH 22. 28-31 ISAIA 30. 8-10 IER5. 30-31 DEUTR 13. 1-3 MATEI 7.-15 MATEI 7.22 2 PETR 1. 20-21 2.1-3 1 IOAN 4 .1-3 1COR 14.32-33 MAT 24. 23-27 APOC 13. 13-14 APOC 16. 13-14

  am facut parte di aceasta grupare pana cand CUVANTUL m-a ELIBERAT
  PACEA DOMNULUI

 10. PACEA DOMNULUI ISUS – am fost 3 ani intr-o biserica mesaj si am avut o mare surpriza dupa studierea in detaliu al mesajului si sf. scriptura, deaceea vreau sa va inpartasesc o lista de EREZII >
  LUCA 16.16 > 16 Legea şi prorocii au ţinut până la Ioan; de atunci încoace, Evanghelia Împărăţiei lui Dumnezeu se propovăduieşte; şi fiecare, ca să intre în ea, dă năvală.
  PROPHET in engleza > e proroc in romana
  MESAJUL LUI BRANHAM – am sa va pun la dispozitie o lista de Invataturi extrabiblice care se pun EGALE sau mai presus de BIBLIE, cuvantul lor,MESAJUL OREI dat de un “inger” > la fel ca mahomed , john smith si elen white
  – Daca crede cineva ca exista vre-un proroc predestinat neamurilor in vechiul testament pt. vremea de pe urma ,in duhul lui ILIE si American pe deasupra, cand TOTI din biblie erau EVREI, care sa mai aseze ceva NEAMURILOR sau sa mai descopere ceva neclaritati BIBLICE, se insala amarnic
  – in primul rand MALEAHI 4.5 trebuie RECITIT nu SCOS din text SI servit ca suport biblic acestui “PROFET”, trebuie citit cu primul capitol, si se observa foarte clar cui ii este adresata aceasta promisiune, ….poporului ISRAEL, …..daca vreti sa fiti sub lege sunteti blestemati,daca credeti IN ISUS HRISTOS sunteti in HAR si aveti mantuirea.
  – trebuie restabilite lucrurile pt.EVREI, nu pt.NEAMURI, ei nu au acces la mantuire, pt. ca l-au refuzat pe Hristos, ….ramasita lui ISRAEL v-a fi mantuita, ASA CA e nevoie de o restabilire, la necazul cel mare cand cei 2 maslini , prin puterea lui ilie vor intoarce inimile copiilor la parinti , ……noi avem apostoli, care IERARHIC VORBIND sunt peste proroci,asa ca ascultati de EVANGHELIE , nu de 1001 PREDICI a unui proroc din cei multi FALSI din biblie care vor fi in vremea sfarsitului si vor amagi pe multi.

  2 LISTA CU GRESELI TOXICE pt sufletul tau

  – “DZEU A SCRIS 3 BIBLI, 1 ZODIACUL , 2 IN PIRAMIDE SI A 3 IN CARTE pred.ADOPTIA 1960 22 MAI” E 91 62-0124
  – OAMENII NU VOR AJUNGE PE LUNA – neil amstrong 1969 DA
  – “A FOST A DUS LA EST PT. A DESCHIDE CELE 7 SIGILI ALE LUI DZEU DE 7 INGERI IN FORMA DE PIRAMIDA” – PRED COMANDAT DE 7 INGERI PUTERNICI
  – “LA 1.AN SI 3 LUNI SAU 1.AN SI 6 LUNI a fost prima lui descoperire, va sta langa oraselul NEW ALBANY” , pacat ca era singura prorocie adevarata dar nu avea DISCERNAMANT
  – “TATAL LUI A MURIT CAND ERA UN COPIL” – DAR EL DEFAPT AVEA AVEA 36 DE ANI-
  – ‘’ Puteti avea botezul cu Duhul Sfant in fiecare ora din viata voastra, si sa fi pierdut si sa te duci in iad” 65-1207
  – CELE TREI duhuri din apocalipsa sunt Nazismul Fascismul si Comunismul preschimbat apoi in Trinitate
  – TOATE CELE 7 PROROCII plus alte cateva , care le-a avut in micul templu masonic, au dat gres, ISTORIC VORBIND, sau spus mult timp dupa eveniment , au fost inconsecvente in repetare, AU DAT GRES……le gasiti pe http://en.believethesign.com/index.php/Prophecy
  toate investigatiile facute sunt dela sursa, fost site pro BRANHAM
  – PLAGIAT – ce stiti despre epociile bisericii e defapt CLARENCE LARKIN pastor baptist – cautati pe net
  – PROFETIA – Cum rechinii vor inota in LOS ANGELES inainte ca Branham sa fie un om batran, – FALS
  – PROFETIA – Cum ingerul al 7-lea v-a fi in viata la venirea Domnului Isus Hristos – mort deja de 50 de ani – FALS
  – CAPERNAUM este in mare – FALS
  – inchinarea la inger – WMB a cazut cu fata in jos ……de ce ingerul nu-l mustra ca si pe IOAN din Apocalipsa
  – daca ii faci pe oameni sa te creada , a zis ingerul la branham , nici o boala nu v-a sta in cale , nici chiar cancerul” vedeti- Nebiblic
  – sexul nu a fost in planul original
  – TREBUIE sa Studiem conform Branham – Astrologia, Piramidologia , Numerologia, necromantia , wicca – are ceva DE OCULT – pe langa vulturul lui HORUS – adica ZEUL RA > LUCIFER de la Ei primesti SEMNUL 666 in organizatie,
  – Martorii lui Branham – mesajul este ABSOLUTUL lor , punand cuvintele lui Branham mai preSUS sau cel putin EGALE cu BIBLIA
  – STIATI CA? WMB – prima biblie a fost ZODIACUL pred.53-0403 55-0522 60-0522E
  – SEMNUL 666 – TOATE cultele il au deja- dar si el tot de acolo a iesit – biserica BABTISTA – ideea e ca nu poti sa mai scapi de EL pt ca nu e IERTARE la fel ca si in cazul pacatuirii impotriva duhului sfant
  – FRICA SI AMENTINTAREA – sunt uneltele de control a enoriasilor , prin Necunoasterea Cuvantului, trecerea peste ce “ESTE SCRIS”, vorbirea impotriva ‘’profetlui’’ fiind o blasfemie, manipuland crendiciosii si dand nastere la Dezinformare, ,Dispret fata de altii, Dezbinare, Discreditare, Discordie si CONFUZIE spirituala
  – Iadul nu este ETERN – tine doar cateva secole – FALS
  – Branham e ETALONUL Bibliei , prin Lentila sa avem descoperirea cuvantului, practic, Biblia e incompleta, Insuficenta ,neanteleasa si nedescoperita fara acest om, …….Blestemat e omul care se increde in om !
  – NU ARE > un limbaj Clar, Cooerent, si provoaca un efort psihic pentru descifrarea mesajului care de multe ori e incalcit, stufos si deviant de la scripturi ……..atentia de la Biblie este mutata pe opuscule si Brosuri, 1100 cel putin in ENG
  – O adevarata viziune te lasa fara puls cateva ore pred.60- 0717 – FALS
  – Corpul Uman este facut din 80% apa si petrol pred.65-0919 – FALS
  – La fel ca si C.T. RUSSEL si WILLIAM B este profetul al 7 – lea – unde sunt mesajele celorlati 5 messageri?
  – Femeile au o coasta in plus fata de Barbati “ – FALS
  – Pamantul are 4 colturi – FALS
  – Soarele se invarte in jurul Pamantului – FALS
  – A PREZIS > in 1977 v-a incepe cei 1000 ani si America v-a fi in ruina ………nu EXISTA PROFETI prezicatori in Biblie, …. o fi , nu o fi , probabil, poate ca, un fel de………
  – linia de sange a evreilor este cea mai curata de pe fata pamantului astazi pred 56-1125 – FALS
  – Declaratia sa> Puteti sa va alaturati unei loji masonice>>>adica satanice>>> atata timp cat ramaneti un crestin. – FALS
  – in 1964 a spus ca 5 din cele 7 profetii erau inplinite…….mai ramanea deci cea cu America si femeia la putere sau los Angeles probabil…….masina fara sofer oricum nu a fost beatlle de la vw, pt. ca deabia prin 2005 cei de la google si vw au reusit sa faca primul prototip suv, fara sofer si teleghidat de la distanta, Iar forma de ou o sa fie improbabila pe strazi in viitor, pt. ca nu la toti plac ouale……iar prezicerile trebuiau in loc de o masa de dame sa fie descoperite intr-un PS3, DVD , GPS, LED,4G, MP3 ,IPAD, sensori si INTERNET lucruri banale acuma
  – Darurile Duhului Sfant si Chemarile sunt fara Pocainta, – FALS
  – Samanta Sarpelui – inprumutata din Kabala Evreiasca
  – “Profetii cei Mari nu pot fi Judecati “ …..wmb –
  Lista poate continua……, Nu ma impresioneaza Mari Minuni si Vindecari , pt. ca vor fi Profeti Mincinosi care vor face asta , ‘’ESTE SCRIS ‘’ BIBLIA e unicul indreptar si unica harta spre CER si Mantuire ,multe cai pot parea bune dar in final Ratacesc de la Adevar , nu e nevoie de nici un Aditiv pt. a face Cuvantul mai Comestibil , trebuie sa ramanem in Scripturi , la ‘’CE ESTE SCRIS ‘’fara sa Rastalmacim si sa ceremDuhul Sfant pt a avea lumina,unt de lemn in cadela, care este viza noastra spre RAPIRE in Tara Domnului Nostru Isus Hristos.

  DEUTRONOM 18 – > 20 Dar prorocul care va avea îndrăzneala să spună în Numele Meu un cuvânt pe care nu-i voi porunci să-l spună, sau care va vorbi în numele altor dumnezei, prorocul acela să fie pedepsit cu moartea.”
  21 Poate că vei zice în inima ta: „Cum vom cunoaşte cuvântul pe care nu-l va spune Domnul?”
  22 Când ceea ce va spune prorocul acela în Numele Domnului nu va avea loc şi nu se va întâmpla, va fi un cuvânt pe care nu l-a spus Domnul. Prorocul acela l-a spus din îndrăzneală: să n-ai teamă de el
  – TRIMITERI IN SFINTELE SCRIPTURI>
  GAL 1.-9 1 IOAN 2.-22 2COR 11.-14 EZECH 22. 28-31 ISAIA 30. 8-10 IER5. 30-31 DEUTR 13. 1-3 MATEI 7.-15 MATEI 7.22 2 PETR 1. 20-21 2.1-3 1 IOAN 4 .1-3 1COR 14.32-33 MAT 24. 23-27 APOC 13. 13-14 APOC 16. 13-14
  FACEBOOK https://www.facebook.com/friends/requests/?fcref=rup
  PACE

 11. Domnul Max,

  Prea multa invatatura dati aic,si Dupa cum stiti oboseste trupul.Un copil al Lui Dumnezeu, nu are dea faca cu ce spuneti .

  El se limiteaza, ca sa nu spun ca ii este de ajuns Cuvintul Lui Dumnezeu.Acest Cuvint contine in el viata,putere,lumina.pe el nu-l intereseaza religie, Oricare ar fi ea.El a primit dela Dumnezeu, acest dar al credintei, care nu are nimic de aface cu religie, cu masonismul sau Mai stiu eu ce alceva Oamenii sunt interesati.Copilul Lui Dumnezeu are privire a I dreptate spre cer .

 12. .MAX….e adevarat ce spune domnul Fischer , dar lista nu am facut-o pentru cei care sunt liberi in HRISTOS, ci pentru cei care au nevoie de DOVEZI concrete concentrate intr-o lista, care e mult mai mare, dar care sper sa de-a de gandit celor de la mesaj, ….. sa nu credeti ca ii urasc sau port dispret, imi este mila de intunericul in care am fost si eu si in care ei se vad in lumina.

  ……cat mai la obiect o sa va povestec cum am ajuns aici si cum am scapat deacolo, de sub amenintarea profetului.
  MARTURIA MEA,…..prieteneste va spun ,rezultatul cautarii mele a ADEVARATEI CREDINTE , …. de mic am avut in casa 2 poli opusi ……tata cu OCULTUL si PARANORMALUL si mama cu Penticostali , Biblia si alte revelatii divine,… de mic au tras de mine si unii si altii, tata ,mama si restul neamurilor cu Ortodoxia, …..si la un moment dat am zis, de unde stiu eu cine zice Adevarul, fiecare imi vroia binele, dar incerca sa ma convinga ca a lui e mai buna, pana cand le-am zis, mai bine decid eu cand sunt mare, ma voi duce la fiecare biserica, numai asa de curiozitate sa vad si sa aud ce zice fiecare si apoi voi trage singur concluziile, asta era pe la 7 ani cand ai mei s-au despartit pt. un an din pricina asta.
  Credeam in Dumnezeu dar aveam nevoie sa stiu la ce biserica sa merg , cine are adevarata cale spre cer, si de ce atatea credinte, culte , secte……pana cand la varsta de 20 de ani am plecat in afara. Am ajuns sa vad si sa cunosc un pic din fiecare , penticostali, baptisti, adventisti , mormoni , martorii lui jehova , dupa evangelie , bis. Independente …e.t.c, am fost in peste 50 de biserici , care mai de care , in fiecare spuneau aceleasi lucruri , ei sunt mireasa, ei detin descoperirea, ei sunt cei pe care trebuie sa-I urmezi.
  In final am dat peste cei de la mesaj, am fost convins de un adevar biblic , BOTEZUL, dar ce urma dupa el a fost o surpriza,…am cazut in amagirea messagerului ABSOLUT, am fost luat de val de tot felul de revelatii nemaipomenite, date numai noua Alesilor, care aceptam mesajul, mireasa Domnului si refuzam semnul Fiarei ,adica Denominatiunile …..asta era in 2007.
  Ca o paranteza , nu ma laud ci doar incerc sa fiu cat mai bine inteles de toti cei ce vor citii ,sunt un apasionat de informatii , stiinta , istore si de tot ce ne inconjuara , mi-a placut sa stiu si sa cunosc cat mai multe lucruri, si am petrecut mii de ore in pasiunea mea.
  In strainatate prin 2009 am avut o lucrare in care mi se spunea, ca mi se v-a da O CREDINTA NOUA, O INCALTAMINTE NOUA, UN SCUT , si ca Dumnezeu v-a lasa un semn pe frunte cand voi fi printre aceia , si ca acum nu inteleg dar voi intelege……
  In final in 2013 , citind Biblia, citind mesajul lui Branham mai bine, am observant ca nu bat una cu alta si incet incet , Cercetandul pe fratele Braham am dat peste o gramada de nereguli , invataturi , profetii , viziuni , aberatii, anomali biblice deviante, care m-au facut sa ma sochez si sa ma faca sa ma doara inima de suparare , …. Nu-mi venea sa cred ca dupa atata amar de experienta, sa ajung sa cad in FALSUL cel mai reusit dintre tote , care le-am studiat si intalnit , AM FOST ORBIT de aparente, si mi-am pus increderea in om, dar in final DOMNUL m-a trezit ca sa trezesc la randul meu pe altii , si sa pot face lucrarea SA , …. in nenumarate randuri am fost instintat, si confirmarea o am , CA ACEASTA CALE DUCE LA RATACIRE, ……daca crede cineva ca sta in ADEVAR,sa se tina numai si numai de SCRIPTURI, orice alte “VESTI BUNE” extrabiblice , nu vin de la D- ZEU …..nu am nici un interes decat apararea ADEVARULUI , asa cum este.
  Fructul acestui mesaj , a fost acru si amar pentru sufletul meu , si a provocat in familia mea Discordie Ura si Durere, asa ca ORICINE poate sa ma contrazica , dar numai cu scriptura, fara cuvinte si texte scoase di Context, si rasucite si amestecate sa aiba un suport Biblic.
  Pentru toti amatorii de mesaje , imi e mila la ce povoara va injugati fara sa stititi in ce va bagati, fara cercetare atenta a cuvantului , o sa cadeti intr-o groapa , si o sa va faceti singuri o cusca pt. sufletul vostru , in FRICA si AMENITARE o sa traiti mereu, lipsiti de DRAGOSTEA pt. alti crestini rascumparati pt. care s-a jertfit Hristos, asta e samanta DISCORDIEI domnului BRANHAM semanata prin comportamentul pe care il au cei ce il asculta.
  Deaceea va invit LA HRANA TARE , BIBLIA , nu la basme si povestiri inchipuite , pt. ca, Cuvantul lui D-zeu nu v-a trece , si este dat odata pentru todeauna prin APOSTOLI, iar un APOSTOL e mai mare ca un Profet>Proroc, iar ei au tinut pana la IOAN ca si importanta de crezare , asa cum o confirma si scriptura MATEI 11. 12-15 , SA NU TRECEM PESTE CE ESTE SCRIS !
  Pacea Domnului

 13. Domnule dan pt afirmatiile pe care le-ati facut o sa fiti bun de raspundere in fata lui Dumnenezu intr-o zi pt ca acest om Branham a fost profetul timpului nostru de sfarsit si cine vorbeste rau impotriva unui profet adevarat cum este WB rasplata lui este iadul credema

  • domnule anonymous
   Este o singura problema cu ce spui. Vrajitorul Branham este un profet mincinos si daca nu te pocaiesti vei fi in lacul de foc alaturi de el in chinuri pentru eternitate. Pocaieste-te cat mai ai timp!

  • mai omule ,,,,, Anonim ,,,, in fata Domnului nu ramai ” anonim” ””’—- crezi ca in ziua jdecatii te va salva Banham acesta ? ,,,, tu chiar crezi ca se merita sa dai la o parte pe Mantuitorul si sa pui in lok acest om ,,,,, ”’ profet ” … ce profet ??? PROFETUL NOSTRU E DL ISUS // ,,,, MANGAIETORUL – DUHUL ADEVAULUI – ESTE TRIMIS SA FIE CU NOI SI IN NOI SI SA NE CALAUZEASCA IN TOT ADEVARUL ””’ … IAR TATAL ESTE ”TATAL ”
   DOMNUL ISUS A SPUS CLAR ”’ MA DUC LA TATAL ” SI VA VOI TRIMITE PE MANGAIETORUL ””’ …. TATAL , FIUL , DUHUL SFANT SUNT ”UNA IN LCRAREA LOR” INSA ELE SUNT 3 persoane distincte ………
   ap Pavel si Petru au facut minuni multe ,,,, insa nu-i numim profeti —- nu ne inchinam lor //
   ESTE INADMISIBIL SA NESOCOTIM CUVINTELE SI INVATATURILE DOMNULUI ISUS SI SA PUNEM IN LOC INVATATURA UNUI muritor // DOMNUL ISUS A MURIT – INSA MAI APOI A INVIAT – NOI PE EL IL URMAM SI INVATATURA LUI ,, BRANHAM SI ADEPTII LUI SA FIE TRANSFORMATI DE PUTEREA LUI DUMEZEU PRIN DUHUL SAU , aceasdta este rugaciunea mea /// DOMNUL ISUS SA VA IERTE SI SA VA ELIBEREZE. DE ACEST BLESTEM. CARE. VI L-AI INSUSIT. // //

 14. Sant Ioana si sant ortodoxa ,vreau sa imi spun parerile mele de om simplu cu pacate si sper ca bunul Dumnezeu sa ma primeasca alaturi de ce drepti ,dupa faptele mele.Consider si e doar o parere ca cei ce vorbesc pe acest blog sant de la mai multe biserici care nu stiu decat sa isi apere cumva biserica din care face parte.Fratilor DUMNEZEU este unul si biblia deja este transformata ,depinde de relige,parerea mea este simpla stie fiecare ce este bine si ce este rau lasati cearta si pe toti mortii sa se odihneasca SI mai bine pregatitiva ca Domnul este atat de aproape !AMIN!

  • Ioana,

   Bine ai venit pe blog. Apararea adevarului nu este cearta. Tocmai ca Domnul vine curand face ca ereziile sa fie date pe fatza si oamenii sa se trezeasca la doctrina sanatoasa a Cuvantului.

 15. Pingback: William Branham – Celebru ocult-vrăjitor – ARMONIA MAGAZINE – USA

 16. Pingback: William Branham, Frank Ewald – CE CRED EI – ARMONIA MAGAZINE – USA

 17. Domnule loan8

  Eu ti as sugera mai intai sa te informezi bine inainte sa faci niste afirmatii mincinoase despre cineva despre care nu stii nimic, si doar ai supozitii din auzite de la unul si altul. Citeste si asculta originalul si atunci vei stii adevarul.
  Si de unde stii ca fratele este in iad? Esti tu Dumnezeu sa dai calea oamenilor?
  Ai grija sa nu fi chiar tu pe ea.
  Sfatul meu ar fi ca, chiar daca nu il crezi ca profet, abtinete, ca s ar putea sa vorbesti impotriva Domnului, si atunci nu mai poate nimeni pleda pentru tine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s