Iosif Ton infiltreaza cu erezii bisericile Crestinilor dupa Evanghelie

Cu cat o biserica este mai sanatoasa, cu atat mai mult v-a fi subminata

Inainte de a discuta cazul bisericii Izbanda din Bucuresti, este bine sa vedem o situatie similara din Noul Testament. Biserica din orasul Colose avea o viata spirituala deplina. Aveau credinta dar nu le lipsea dragostea, si aveau certitudine cu privire la cer:  şi am auzit despre credinţa voastră în Hristos Isus, şi despre dragostea, pe care o aveţi faţă de toţi sfinţii, din pricina nădejdii care vă aşteaptă în ceruri (Coloseni 1:4,5)

Biserica din Colose a fost atacata de noua erezii majore. Iata-le: Gnosticism incipient, Filozofie, Traditile lumii, Circumcizia, Tinerea legii, Tinerea sabatului, Ascetism Evreiesc si Stoic, si Inchinarea la ingeri 

Aceasta biserica nu a fost plantata de apostolul Pavel, dar acesta era trup si suflet pentru ei. El ii ajuta prin epistola catre Coloseni, una dintre cele mai Cristologice scrieri ale Noului Testament.

Intamplari recente cu Ton la biserica Izbanda din Bucuresti

Am vizitat biserica Crestinilor dupa Evanghelie, Izbanda, din Bucuresti in diferite ocazii cand am fost pentru mai mutli ani in misiune in Romania. Am apreciat intreaga fratietate de acolo. Aveau si frati si surori in varsta, dar si mult tineret. De o perioada s-a ridicat un intreg grup de prezbiteri mai tineri, dornici sa invete cat mai mult din Cuvant in timp ce ei insasi au devenit din ce in ce mai competenti. In prezent slujitorii evangheliei de acolo sunt la zi cu aspectele teologice de baza, dar si cu o informare adecvata in privinta ereziilor si sectelor.

Anul trecut pe data de 8 decembrie 2012 Iosif Ton a fost lasat sa predice la Izbanda. El si-a anuntat agenda carismatica intr-un mod voalat. Prezbiterii de la Izbanda stiau de hotararea cultelor evanghelice ca predicile lui Ton sa nu mai fie date la Vocea Evangheliei, iar indirect el sa nu mai fie primit in bisericile evanghelice. Si totusi Ton a fost lasat sa infiltreze ereziile lui, in biserica Izbanda care era un exemplu intre evanghelicii din Bucuresti.

Am scris un articol documentat pentru ai ajuta pe cei din Izbanda si pe alti evanghelici sa inteleaga ultimile pregatiri a le lui Ton de cruciada carismatica. Se poate citi aici. Si totusi prezbiterii de la Izbanda l-au lasat pe Ton din nou saptamana trecuta sa predice de trei ori, si anume joi 09 mai 2013 si duminica 12 mai 2013, la ambele servicii.

Apostolul Pavel spune prezbiterilor sa apere turma de eretici ca Iosif Ton

Luaţi seama dar la voi înşivă şi la toată turma peste care v’a pus Duhul Sfînt episcopi (Sau: priveghetori.), ca să păstoriţi Biserica Domnului, pe care a cîştigat -o cu însuş sîngele Său. Ştiu bine că, după plecarea mea, se vor vîrî între voi lupi răpitori, cari nu vor cruţa turma; şi se vor scula din mijlocul vostru oameni, cari vor învăţa lucruri stricăcioase, ca să tragă pe ucenici de partea lor. (Faptele Apostolilor 19: 28-30)

Ton a ajuns campionul ereziilor intre toti crestinii romani. S-a declarat carismatic adoptand gravele  erezii ale lui William Branham (bolile sunt determinate de posisiune demonica, spune el). Vezi aici, aici, si aici. Mai mult Ton a negat Reforma spunand ca tot ce a facut Luter este sa arate doar ca omul e pacatos. Incepand cu anul trecut a promovat si in scris pe cei mai notorii carismatici ai lumii si anume Bill Johnson si Randy Clark. Toate “profetiile” lui cu privire la miscarea Stragerii au fost dovedite mincinoase, iar aceasta miscare eretica a esuat. Si totusi prezbiterii de la biserica Izbanda il primesc pe Ton cu covor rosu in pofida multiplelor erezii grave ale lui cat si in pofida blamului miscarii evanghelice romane in general.

Pastorul penticostal Cristian Ionescu da o lectie indirect prezbiterilor de la Izbanda

Pastorul Cristian Ionescu i-a luat apararea lui Ton la inceput. Cu trecerea timpului cand pastorul Ionescu a vazut ce propaga Ton, a scris impotriva acestuia. Vezi aici . Prezbiterii de la Izbanda sunt la fel de documentati ca si pastorul Cristian Ionescu, dar ei nu au verticalitatea lui.

Prezbiterii de la Izbanda se descalifica in a mai sluji in aceasta capacitate

Apostolul Pavel nu vorbeste degeaba cand spune Luaţi seama dar la voi înşivă şi la toată turma peste care v’a pus Duhul Sfînt episcopi. Prezbiterii de la Izbanda au ignorant in mod voit decizia fratietatii romanesti cu privire la Ton, cat si articolele documentate cu privire la ereziile lui Ton. Au expus turma unui lup spiritual pe nume Iosif Ton. Acesti prezbiteri sunt descalificati inaintea lui Dumnezeu, a bisericii lor, cat si a comunitatii evanghelice in general.

Ce face Uniunea Crestinilor dupa Evanghelie in aceasta situatie?

Speram sa ia actiuni in accord cu adevarul Scripturii. Aceasta Uniune are cea mai completa confesiune de credinta. Deasemeni Crestinii dupa Evanghelie au un institut teologic cu cadre pregatite care sa poata adresa orice erezie. Domnul sa dea curaj celor ce pot corecta situatia de la biserica Izbanda.

23 thoughts on “Iosif Ton infiltreaza cu erezii bisericile Crestinilor dupa Evanghelie

 1. Frate Paul ,

  Era necesar , foarte necesar , acest articol ! Se pare ca prea putini , foarte putini , evanghelici din Romania inteleg cu adevarat pericolul carismatismului imbratisat si promovat de Iosif Ton . Iosif Ton este fara indoiala un om de mare cultura si seculara si teologica , atestata cu diplome la diferite universitati de prestigiu . El a predicat pe vremuri evanghelia ( inainte de a adera la carismatism ) cu un mare succes si fara indoiala ca multi s-au pocait cu adevarat prin predicile lui .

  Dar noi ca si crestini , ca si evanghelici , trebuie sa ramanem strict intre parametrii scripturii cu invatatura ( doctrinele ) noastre . Pentru aceasta este neaparata nevoie ca fiecare din noi sa studieze personal , temeinic , scriptura ca sa poata sa cunoasca Cuvantul lui Dumnezeu si sa fie mai apoi ca si cei din Berea ( Fapte 17:11) fata de orice propavaduitor al Cuvantului .

  Carismatismul in general propavaduieste si foloseste un mare procent de invatatura biblica buna , din Cuvantul Domnului -BIBLIA- , dar care mai apoi in functie de grupare o amesteca , o hibridizeaza cu putina otrava ( in functie de grupare ) provenita in special de la cultele ( sectele ) metafizice aderente la contemporanul colos pagan denumit New Age . Putina , chiar foarte putina ceanura de potasiu , intr-un pahar cu apa cristalina si curata , potabila , te poate omora cu siguranta !

  Amestecul unei mari cantitati de adevar biblic cu foarte putina minciuna satanica New Age , care e camuflata in adevar , face CARISMATISMUL cu atat mai periculos . De ce ??? Pentru ca uneori e greu , pentru multi , sa discearna adevarul de minciuna in cazul amalgamarii ( amestecului ) lor .
  SOLUTIA e cunoasterea temeinica , prin studiu sau ascultarea atenta de predici sanatoase , a doctrinelor ( invataturilor ) biblice autentice ( asa cum sunt ele in Biblie ) si confruntarea lor cu orice ” noua ” invatatura , oricine ar fi ” personalitatea ” care o propaga .

 2. Frate Paul ,

  E dureros de trist ca e atat de putin discernamant spiritual , in aceste zile de pe urma dominate de APOSTAZIE de la invatatura biblica autentica . Va dau urmatorul citat : ” ​Si iata ca timpul a sosit, si persoana aleasa este ​ ​fratele pastor si profesor Iosif Ton – om de aleasa cultura si inaltime spirituala ​,​ unica in spatiul evanghelic romanesc, ​ ​pe care as putea sa-l supranumesc ​:​ ”Luther al Romaniei ​” “​.

  Citatul de mai sus e dintr-un mic text pe care l-am primit pe adresa mea de e-mail de la un prieten bun . In acest text , un frate in Domnul , fost preot ortodox , care acuma e pocait , isi exprima atasamentul si increderea in Iosif Ton si lucrarea lui , de orientare carismatica , denumita pompos ” Miscarea Cultura Imparatiei lui Dumnezeu ” , care se vrea o REFORMA IN ORTODOXISM .
  Acest frate , fost preot ortodox , il aseamana pe Iosif Ton cu marii reformatori ai catolicismului si a Europei Vestice , nume ca MARTIN LUTHER , JOHN WYCLIFFE sau cu preotii romani care au fost mantuti , nascuti din nou , si au incercat sa reformeze ortodoxismul romanesc ( Iosif Trifa , Teodor Popescu , Dumitru Cornilescu ).

  Dar TOTI acesti mari reformatori i-au adus pe oameni de la traditii la CUVANTUL LUI DUMNEZE – BIBLIA – si NU spre altceva !!!

  ESTE NEVOIE URGENTA , CAT MAI URGENTA , DE O REFORMA BIBLICA SI IN ORTODOXISM !!!

  ESTE NEVOIE DE INTOARCEREA BISERICII ORTODOXE RASARITENE LA INVATATURILE ( DOCTRINELE ) BIBLIEI , LA ADEVARATUL ORTODOXISM BIBLIC !

  ESTE NEVOIE CA BISERCA ORTODOXA RASARITEANA SA ABANDONEZE PRACTICILE MISTERELOR BABILONIENE SI SA RENUNTE LA FILOZOFIILE NEOPLATONICE CARE AU PUS BAZELE MISTICISMULUI ORTODOX !!!
  DE CE TREBUIE ACEASTA RENUNTARE ??? Pentru ca acele invataturi sunt total pagane , chiar precrestine !!!

  Dar la fel si CARISMATISMUL lui Bill Johnson si Randy Clark ( a carui invatatura IOSIF TON o promoveaza ) trebuie , la fel , obligatoriu sa renunte , sa abandoneze ereziile predicate si practicate care provin din New Age .

  Colosul ocult NEW AGE a penetrat masiv , mai ales in ultimele decenii , cu invatatura lui pagana mistica , cosmetizata in limbaj modern si mai apoi postmodern , “crestinizata”, aproape toate denominatiunile evanghelice occidentale . NEW AGE este de fapt Religia Vechilor Mistere Babiloniene reinviata pentru a fi furnizata omului modern si mai ales postmodern . Satan foloseste acelasi truc religios , aceeasi reteta religioasa falsa , doar il deghizeaza altfel , adaptandu-l . Biblia este FOARTE CLARA in privinta acestui aspect !!!

  Este de fapt reinvierea MISTICISMULUI ( “varful de lance ” al paganismului babilonian ) , la nivel mondial in postmodernism , care pune d.p.d.v religios al cunoasterii Lui Dumnezeu , EXPERIENTA – experimentarea lui “Dumnezeu” inaintea REVELATIEI CUVANTULUI LUI DUMNEZEU – BIBLIA – . Rezultatele spirituale d.p.d.v biblic sunt dezastruoase !!! Ne-o demonstreaza atat istoria trecuta cat si prezenta a omenirii .

  In tot NEW AGE-ul despre aceasta-i vorba despre EXPERIMENTAREA mistica a “DIVINULUi” care aduce “pace si dragoste ” , … false evident !!!

  Misticismul este acelasi fie ca e hindus , budist , evreiesc – kabala , gnostic , ermetic , catolic , islamic-sufism , ortodox- axat pe neoplatonism , protestant sau chiar ateu ( culmea este si misticism ateu ) . Este la fel de satanic si demonic , de fapt va fi folosit pentru unirea prin ECUMENISM global , radical , a TUTOROR religiilor pagane si a crestinismului intr-o singura religie mondiala condusa de anticrist . EXACT CUM BIBLIA ARATA CLAR !

  Dorec sa vizionati acest documentar crestin despre miscarea occidentala , care se vrea crestina , denumita JESUS CULTURE in care este angrenat si modelul carismatic ai lui Iosif Ton , pastorul BILL JOHNSON :

  Chiar mai credeti inca ca acele manifestari sunt crestine ???
  Nu va lasati pacaliti de “minunile” pe care le pretind ei !

  “Miracole si vindecari” pot sa faca si multi lideri pagani . Documentati-va despre guru hindusi ca Sai Baba si Muktananda care au facut si ei miracole si vindecari reale , atestate , dar erau din partea Satanei si nu a lui Dumnezeu , pentru ca ei nu le faceau in numele lui ISUS CRSITOS si nici nu predicau Evanghelia . Dealtfel Sai Baba chiar avea pretentia ca este chiar reincarnarea lui ISUS cu toate ca propavaduia misticism hindus !

  Minunile pot sa fie facute chiar si in numele Domnului ISUS dar de oameni pe care El niciodata nu i-a cunoscut , chiar daca acestia pretind asta (MATEI 7:21-23 ) .

  Oricum cine se documenteaza temeinic despre fenomenul carismatic va vedea ca majoritatea covarsitoare a “minunilor” pe care le fac liderii lor nu sunt deloc minuni ci doar vorbe in vant fara nici o acoperire . ASTA NU INSEAMNA CA DUMNEZEU NU MAI FACE MINUNI ASTAZI ! El face MINUNI ADEVARATE dar nu false minuni – aparenta minunilor – , care sunt evidente la o examinare medicala calificata , si sigur Dumnezeu nu foloseste tehnicile pagane , demonice de hipnoza si inducerea dirijata a autosugestie pe care le folosesc din pacate multi lideri carismatici pentru a crea o stare de aparenta vindecare .

  Vietile majoritatii liderilor carismatici , mai ales a megavedetelor de televiziune “crestine” americane sunt un DEZASTRU MORAL si SPIRITUAL ! Ei sunt multimilionari in $ , cu proprietati si resedinte imense si luxoase demne de un mogul , cu miniavioane private cu reactie de zeci de milioane de $ , cu ceasuri rolex de zeci de mii de dolari , dar si cu divorturi peste divorturi , aventuri amoroase extraconjugale , minciuni si erezii cu gramada , probleme cu plata taxelor – evaziune financiara , etc.

  Ma intreb si eu ( caci am avut un moment in viata cand am simpatizat , din necunoastere , cu carismatismul ) si va intreb si pe voi , oare despre asta a predicat Domnul ISUS si mai apoi apostolii ??? Despre evanghelia succesului financiar personal , sanatate deplina , despre realizarea de sine , despre asta sa fie Evanghelia Domnului ISUS ??? ASA A TRAIT DOMNUL NOSTRU ISUS si apostolii sai , cum traiesc pastorii carismatici multimilionari in $ de pe spatele naivilor care le doneaza sume de bani regulat ???
  ACESTI OAMENI NU AU FRICA DE DUMNEZEU , EI NU-L IUBESC PE DOMNUL !!!

  CRESTINISMUL pentru ei e doar o “vaca” buna de muls !!!

  • Urmariti seria de trei predici ( cu prezentarea video a ereziile carismatice emise de unii lideri carismatici , in propriile discursuri ) ale apologetului si evanghelistului crestin JUSTIN PETERS .

   UN APEL LA DISCERNAMANT sesiunea 1 , 2 si 3 !

   A Call for Discernment Session 1 – Dangerous Doctrine http://www.youtube.com/watch?v=0ks3EdMMT48

   A Call for Discernment Session 2 – Mangled Manifestations http://www.youtube.com/watch?v=_Glmjrd5XtE

   A Call for Discernment Session 3 – The Hurt of Healinghttp://www.youtube.com/watch?v=FIE-rtV9Qu4

 3. Vreau sa va intreb ceva. Care este diferenta dintre nadeje si credinta? Dar dintre nadejde si speranta? Stiu ca nadejdea este un termen biblic dar e tot una cu speranta? Multumesc.

 4. O alta intrebare. Pavel spune “raman acestea trei: credinta, nadejdea si dragostea”. Daca ai credinta iti mai trebuie si nadejde?

 5. V-am pus aceste intrebari pt ca am considerat ca nadejdea (speranta) este o treapta inferioara credintei. Prin urmare daca ajungi la credinta, nu mai e nevoie de “nadejde”. Se poate sa ai nadejde fara credinta? Dar invers? Credinta sau nadejde fara dragoste sunt convinsa ca se poate. Biblia spune ca in zilele din urma dragostea celor mai multi se va raci. Implicit va scadea si credinta sau nadejdea?

  • Uitati-va la aceste versete: Lui Îi datorăm faptul că, prin credinţă, am intrat în această stare de har, în care sîntem; şi ne bucurăm în nădejdea slavei lui Dumnezeu. Ba mai mult, ne bucurăm chiar şi în necazurile noastre; căci ştim că necazul aduce răbdare, răbdarea aduce biruinţă în încercare, iar biruinţa aceasta aduce nădejdea. (Romani 5:2-4)

   Şi credinţa este o încredere neclintită în lucrurile nădăjduite, o puternică încredinţare despre lucrurile cari nu se văd. (Evrei 11:1)

   In aceste doua versete observati ca nadejdea urmeaza dupa credinta. Cineva a spus ca nedejdea se naste din credinta. Am putea spune ca atunci cand credinta este deplina, nadejdea apare ca o certitudine in plus.

   In ce ati spus dvs. ati folosit o expresie romaneasca, ceva de felul “nadajduiesc”, adica am o speranta. Deaceea ati vazut ca nadejdea ar fi inferioara credintei. In majoritatea ocaziilor in Noul Testament cand este folosit termenul “nadejde”, sensul este de certitudine. Iata lucrul acesta exemplificat in Cuvant: Dumnezeul nădejdii să vă umple de toată bucuria şi pacea, pe care o dă credinţa, pentruca, prin puterea Duhului Sfînt, să fiţi tari în nădejde! (Romani 15:13)

   Asa este, nu se poate nadejde fara credinta. Dar nu se poate nici credinta si nadejde fara dragoste. Dragostea este roada Duhului Sfant. In versetul de deasupra observati ca a fi tare in nadejde este tot lucrarea Duhului Sfant. Totusi sunt situatii cand unii sutn atat de entuziasti de credinta care o au pentru anumite lucrari ca estompeaza dragostea.

   In ce priveste “in zilele din urma dragostea celor mai multi se va raci” referinta este la necazul cel mare unde faradelegea este ajunsa la apogeu datorita faptului ca la conducerea umanitatii se afla Anticrist numit “omul faradelegii”.

   In concluzie, credinta, nadejdea, si dragostea, fiind lucrarile Duhului Sfant sunt toate prezente cand Duhul Sfant nu este intristat.

   Paul Dan

   • Tot cu referire la CREDINTA care se va raci in zilele din urma , Cuvantul spune in Luca 18 :8 : ” ( …) Dar cand va veni Fiul omului , va gasi El credinta pe pamant ? ” . Acestea sunt cuvintele lui ISUS formulate intr-o intrebare retorica ( la care nu se asteapta raspuns pentru ca raspunsul e inclus in intrebare ) .

    Cu referire la relatia DRAGOSTE si CREDINTA :
    O CREDINTA neprafacuta , autentica biblic , va genera automat si o DRAGOSTE neprefacuta , autentica : 1 Tim. 1:5 ” Tinta poruncii este DRAGOSTEA care vine dintr-o inima curata , dintr-un cuget bun , si dintr-o CREDINTA neprefacuta “

 6. EU CRED CA AR FI TREBUIT SA TE IEIE DE MANA CU IONESCU SI SA DESCHIDETI O ADUNARE UNDE PUTETI SA PREDICATI CEEA CE VRETI….IN LEGATURA CU CEEA CE FAC ALTII CRED CA IN OGLINDA NU SE VAD DOUA PERSONAJE CI DOAR UNUL SINGUR ,DEACEEA INDEMN PE AMBII PE ION SI PE PREA SFINTIA SA IONESCU SA SE MAI SMEREASCA SI SA SE POCAIASCA CACI VENIREA LUI ISUS II VA PRINTE COMENTAND DESPRE ALTII

  • Cernat Horatiu-Lucian,
   In primul rand nu vorbesti politicos. In al doilea rand, faci atac la persoana fara sa discuti pe subiectul tratat. Te rog sa ai curajul sa privesti faptele cuprinse in articol pe care nu poti sa le negi. Domnul sa te lumineze.

   Paul Dan

  • Horatiu-Lucian ,

   Te rog nu mi-o lua in nume de rau , nu vreau sa fiu tendentios dar doar atat ai inteles tu din aceste articol al lui Paul Dan … ???

 7. De ce puneti tunurile doar pe biserica cde Izbanda? La Ploiesti, in biserica cde Agape, pastorita de fr.Ieremia Rusu n-a fost nicio problema sa predice I.Ton; cat despre Dr.Ieremia Rusu, nu uitati ca este in conducerea institutului la care faceti referire…
  Deci?

 8. OFTICATILOR !!!!!! POCAITI-VA . MIE-MI PLACE MULT IOSIF TON. CEI CARE-L JUDECA ,SUNT GUNOAIE CARE NU VOR AJUNGE NICIODATA LA NIVELUL DANSULUI.

  • Cioroba Ligia,

   Nu ti-am sters comentariul ca sa vada cititorii cine sunt adeptii lui Ton. Esti de plans, sustzi acest eretic in pofida documentarii precise despre acest lup rapitor. Tie ii place Ton deoarece esti manata de duhul lui Anticrist ca si el. Pocaieste-te cat mai ai timp!

  • Doamna Cioroba ,

   Utilizarea la adresa noastra de expresii jignitoare de genul “OFTICATILOR” , “GUNOAIE” sau ca nu ” VOM AJUNGE NICIODATA LA NIVELUL ” mentorului dumneavoastra I.T , ne onoreaza pe deplin pe noi ca si slujitori ai Domnului Isus Cristos in acord cu ceea ce spune Biblia in Matei 5:11-12 . Nici un crestin autentic , condus cu adevarat de Duhul Sfant , nu cred ca ar vrea vreodata sa ajunga la “NIVELUL DANSULUI” …

   Dar cat despre dumneavoastra , utilizarea unor asemenea termeni jignitori suburbani , scrisi si cu majuscule , denota din partea dumneavoastra o traire si o stare sufleteasca incompatibila cu credinta crestina autentica sau pe intelesul dumneavoastra cu ” Umblarea cu Dumnezeu in unire cu Domnul Isus Cristos sub caluzirea Duhului Sfant ” . Unirea mistica cu “Isus” , propusa destul de recent de teologul evanghelic I.Ton , nu a produs , nu produce si nici nu va produce vreodata nasterea din nou , pocainta ! A produs in istoria omenirii doar mistici care au sfarsit prin a spune ca s-au indumnezeit sau zeificat , “au devenit Dumnezeu” literar ( Gen 3:5 ) . Va rog mult sa va documentati personal cu atentie despre acest aspect extrem de important pentru vremurile pe care le traim , fiti ca si cei din Berea ( Fapte 17:11) .

   Va pot recomanda sincer cartea lui Timotei Pop numita ” Misticism cau Crestinism Autentic ” care trateaza subiectul misticismului infiltrat in bisericile crestine de la origine pana in prezent .

   Exprimarea verbala a isteriei religioase , straine Duhului Sfant , este atribuita in Sfanta Scriptura doar manifestarilor religioase ale paganilor si evreilor care l-au respins pe Isus in nici intr-un caz crestinilor .

   Va doresc sincer sa va reevaluati trairea si limbajul in acord cu Sfanta Scriptura prin calauzirea reala a Duhului Sfant care sa va aduca la o partasie biblica cu Isus si nu la o unire mistica specifica paganismului , e o diferenta enorma intre ele . Dumnezeu sa va ajute !

 9. Ieremia Rusu a fost trimis la Moody de Iosif Ton. Si nu s-a dus singur ci cu cu intreaga familie timp de un an sau mai mult. Asa ca are o datorie mare fata de IT.
  Iar la Izbinda este membru un alt director RVE. Se cam leaga toate.

  • Frate Petru,

   Aveti un ochi bun. Se cam leaga toate. Pe de alta parte este un pret care il platim pentru a ne pastra integritatea Biblica si teologica. Vreau sa va spun un lucru putin cunoscut. Datorita unei orientari carismatice mai recente ce fostul meu mentor a avut-o, am incheiat orice corespondenta si partasie cu el. Datorita articolelor de pe blog, numarul de prieteni sau invitatii sa vorbesc in biserici s-au redus foarte mult. Ma rog ca liderii de la Crestini dupa Evanghelie la care tin mult, sa aiba curajul si sa ii bareze lui Ton accesul la bisericile CDE, si sa avertizeze bisericile cu privire la ereziile lui.

   Paul Dan

   • Domnul ISUS sa te binecuvinteze frate Paul Dan , in hotararea ta de a-L sluji pe Domnul si de a nu te compromite spiritual , de a lupta pentru pastrarea Evangheliei curate , ” pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna” (Iuda 3) chiar daca ai de suferit !

    MARANATA !

 10. Confirm si eu prezenta lui Iosif Ton la Biserica Agape Ploiesti ,dar sa stiti caci sunt multe Biserici Crestine dupa Evanghelie care resping aceasta invatatura ,,Strajerii.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s