Scandalos este putin spus!

Din intamplare am dat peste o poza de la un botez  ce a avut loc la biserica Baptista Speranta din Anina. Sursa este StiriCrestine.ro 

Nu le crapa obrazul de rusine la pastorii din poza! Nu mai este teama de Dumnezeu? Nu stiu cine este aceasta tinara indecenta (se pare ca este fata pastorului), dar un lucru stiu sigur – ca vina apartine exclusiv pastorilor de acolo. Rusine!!! Acesti oameni sunt descalificati. Cititi acest articol: Indecenta in biserica este un sacrilegiu

11 thoughts on “Scandalos este putin spus!

  • “Pastoritza” imbracata in roba verzuie , care o “boteaza” pe domnisoara blonda gatita ca de bal , este chiar sora celebrului pastor american multimilionar JOEL OSTEEN din Houston TX. unul din marii reprezentanti ai ereziei ” Word of Faith” . Teologia acestuia sunt doctrinele New Age imbracate in limbaj crestin . Pentru prezentatoarea clipului , tot blonda , botezul pare sa simbolizeze doar un angajament pentru a trai o viata MAI BUNA !

   La asta as zice : WRETCHED !

   In contrast cu botezul in apa incalzita din “piscina americana” in fustitza alba ca de bal , promovata de afacerile “spirituale” ale familiei OSTEEN care vestesc o “evanghelie” centrata pe sine , avem un botez evanghelic de data asta , in inghetata Rusie . Iata ce spune in acest clip un candidat de botez evanghelic din Rusia :
   ” Am intrat in apa botezului ( inghetzata) avand in minte rugaciunea : Mor pentru viata pacatoasa si vreau sa te slujesc Isuse !!! avand un incredibil sentiment de bucurie care va sta cu mine pana in ultima zi a vietii mele ! ”

   La asta as zice : AMIN frate rus !

 1. Frate Paul,

  Am inteles ca sunteti “doctor in teologie”. Il cunoasteti cumva pe Ioan Burca de la Atlanta?
  Se pare ca s-a iscat un mic scandal pe blogul de mai sus in jurul titlului sau de “PHd”, eliberat de catre o scoala baptista. Apreciez faptul ca dvs nu va semnati cu acest titlu.

  • Frate Gheorghita,

   Nu am doctorat in teologie, nu-l cunosc pe Ioan Burca din Atlanta. Cateodata este nevoie de PhD title in contextul American.

   Paul Dan

 2. Da … pacat ca e asa ! Astea sunt tendintele avangardiste ale modei la botezuri evanghelice , din nefericire . Decenta … ??? E un cuvant depasit !!! Nu e “cool” in postmodernism sa fii decent .

 3. Rusine oricui se uita la o femeie si are ganduri necurate. Cei din poza se pare ca nu se incadreaza aici, in timp ce unii mai sfinti din fire isi dau ochii peste cap din motive numai de ei cunoscute.

  • Allmaris ,

   Sunt de acord cu tine cand spui : “Rusine oricui se uita la o femeie si are ganduri necurate ” . Dar cred ca si tu ar trebui sa fii de acord cu afirmatia : Rusine oricarei femei care se imbraca provocator (indecent ) cu gandul sa atraga atentia barbatilor asupra sa ! ” .

   Nici tu nu ar trebuii sa faci incadrari din fire , ci in acord cu Cuvantul , asa cum fac sfintii care se supun Cuvantului si nu firii .

   Nu ma intelege gresit , eu nu am curajul si nici vrednicia sa iau piatra si sa dau ( Ioan 8:7) , pentru ca stiu cine am fost si ce pacate am comis inainte de a fi salvat de ISUS , dar Cuvantul Evangheliei trebuie proclamat si respectat in intregime de copii Lui , si nu diluat sa se conformeze slabiciunii noastre firesti si circumstantelor postmoderne .

   Domnul sa-ti dea har si pricepere , ca si noua tuturor !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s