Sunt penticostalii din Germania aserviti ereticului Zac Poonen?

Se pare ca da! Ei il invita la o conferinta saptamana viitoare. Desigur nu toti sunt la dispozitia lui Poonen. Acest articol il scriu pentru penticostalii care gandesc pentru ei insasi in lumina Scripturii. Ii indemn la discernamant. Zac Poonen nu este prietenul lor. Acest carismatic nu este multumit cu experienta penticostala clasica. In capitolul 7 din autobiografia lui, Poonen ii acuza pe penticostali ca fac mult zgomot in intalnirile lor, ca sunt emotionali si ca nu au un caracter crestin. Ingamfatul Poonen spune ca el vroia sa fie botzat exact ca apostolii la Cinzecime. Deci el sugereaza naivilor care il asculta ca ar fi un fel de apostol modern. De fapt, multi debusolati spiritual dintre romani l-au numit “apostolul Pavel al zilelor noastre”. Dar iata mandria gigantica ce-l caracterizeaza in propiile cuvinte:

“I-am spus lui Dumnezeu că eu NU vreau ceea ce am văzut în aceste grupuri, dar eu vreau botezul autentic cu Duhul Sfânt care apostolii au primit în ziua de Rusalii. Și am strigat la Dumnezeu în fiecare zi pentru asta.” (Zac Poonen)

“I told God that I did NOT want what I saw in those groups, but I did want the genuine baptism in the Holy Spirit that the apostles received on the day of Pentecost. And I cried out to God every day for that.” (Zac Poonen)

Cand cineva insista in felul lui Poonen sa primeasca o experienta apostolica in realitate va primii un duh de minciuna. Acesta este Zac Poonen, falsul prooroc al zilelor noastre.

Acest carismatic plin de mandrie strecoara erezii in timp ce aparent prezinta subiecte “interesante” pentru evanghelicii superficiali.

Recomand penticostalilor sinceri din Germania urmatoarele articole care il demasca pe Poonen.

Carismaticul Zac Poonen din nou in Romania

Este Zac Poonen un eretic?

Zac Poonen, un izvor de aberatii si erezii

Cat de adevarata este evanghelia lui Zac Poonen?

Evanghelia dupa Zac Poonen, partea a 2-a

6 thoughts on “Sunt penticostalii din Germania aserviti ereticului Zac Poonen?

  • Oana,
   Mare iti este deriva spirituala! Indraznesti sa-l pui pe acest eretic notoriu Zac Poonen langa Domnul Cristos?!? Pocaieste-te!

   Paul Dan

 1. Dragă frate Lucian,
  Adevărata comunitate ce se formează astăzi, comuniază cu Isus numai prin Cuvînt prin Duhul Sfînt; ea nu mai ia pîinea și vinul, căci acestea, ca și botezul în apă, sînt simboluri ce au devenit un zid între Isus și poporul Său.
  Domnul să ne ajute ca să facem parte din Biserica aceasta!

  • cerchez,

   Esti o adventista, adica o sectanta din cele mai oribile. Chiar nu ai invatat ca nu poti manipula un blog de apologetica? Atat de mult te-a orbit invatatura diavoleasca adventista incat sa crezi ca eu iti voi publica comentariile tale infestate de ideile voastre? Daca ai curaj, citeste acest website care il demasca pe mincinosul si sarpele de Walter Veith: http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Seventh-Day%20Adventist/walter_veith_heretic.htm

   Paul Dan

   • Frate Paul,
    „Blîndețea voastră să fie cunoscută de toți oamenii.”, și
    „Robul Domnului nu trebuie să se certe.”
    Așa să te ajute Dumnezeu!

    • cerchez, nu sunt frate cu tine spiritual vorbind; tu ca si toti ereticii adventisti luati versete in afara contextului; aici te prezinti impaciutoare…va stiu tehnica deoarece am combatut la radio pe ani de zile pe ereticul batran adventist Aron Moldovan care ca si tine se dadea bland dar era plin de fiere amara.

     Ce zici de versetul acesta din Fapte 13:10 Om plin de toată viclenia şi de toată răutatea, fiul dracului, vrăjmaş al oricărei neprihăniri, nu mai încetezi tu să strîmbi căile drepte ale Domnului?
     Robul Domnului apostolul Pavel este bland cu ereticii sau nu ii pune la punct? Esti o mare vicleana si tu! Nu mai scrie ca nu ve-i mai fii publicata.

     Paul Dan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s