Iosif Ton si blasfemiatorul Kris Vallotton

Kris Vallotton este pastor asistent al marelui eretic Bill Johnson. Iosif Ton a promovat si promoveaza gravele erezii ale lui Bill Johnson de la biserica Betel din Redding, California. Iata aici si aici articolele care lamuresc cine este Bill Johnson si connectia lui Ton cu el.

Kris Vallotton este laudat ca fiind “o voce profetica internationala” si impreuna cu sotia lui Kathy, au dezvoltat o “scoala supranaturala” la biserica Betel din Redding cat si in alte parti. Cand citesti expresii de felul voce profetica internationala, si scoala supranaturala iti dai seama ca trebuie sa fugi de asemenea indivizi si de asemenea conferinte. Doar daca esti sub influenta duhului lui Anticrist vei merge la asemenea manifestare. Ti se pare exagerat ce spun? Iata dovada.

Blasfemiatorul Kris Vallotton in acord cu marele eretic Bill Johnson a dezvoltat o teologie grava in care spune ca luand Masa Domnului el devine intruparea lui Cristos, adica Cristos insusi! Asemenea blasfemii sunt parte din gandirea si propaganda carismatica. Iata un articol care trateaza pe larg in limba engleza, blasemiile lui Kris Vallotton: aici.

Vallotton este demascat de Scriptura: Atunci dacă vă va spune cineva: ,Iată, Hristosul este aici, sau acolo`, să nu -l credeţi.  Căci se vor scula Hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi; vor face semne mari şi minuni, pînă acolo încît să înşele, dacă va fi cu putinţă, chiar şi pe cei aleşi.  Iată, că v’am spus mai dinainte.  Deci, dacă vă vor zice: ,Iată -L în pustie`, să nu vă duceţi acolo! ,Iată -L în odăiţe ascunse`, să nu credeţi. (Matei 24: 23-25) 

Am primit de curand vestea ca acest eretic gigantic sustine o conferinta in Cluj intre datele de 24-26 Iulie. Iata roadele activitatii distructive spirituale ale lui Iosif Ton. Romania este vizitata de oamenii lui Anticrist. Acest Kris Vallotton spune ca pregateste “generatia Ilie”, ca fiind recolta zilelor din urma. Totul miroase a ocult si Anticrism.

Dar ca sa ne curatam gandirea si sufletul de astfel de informatii abominabile, sa ramanem cu acest verset:

Dar voi, prea iubiţilor, zidiţi-vă sufleteşte pe credinţa voastră prea sfîntă, rugaţi-vă prin Duhul Sfînt, ţineţi-vă în dragostea lui Dumnezeu, şi aşteptaţi îndurarea Domnului nostru Isus Hristos pentru viaţa vecinică. Iuda 20-21

16 thoughts on “Iosif Ton si blasfemiatorul Kris Vallotton

  1. Vallotton susține idea (precum si Johnson) ca crestinul nu mai pacatuieste după convertire. O invatatura foarte periculoasa, bazate pe pasaje scoase din context.

    Cine din Romania organizează conferința din Cluj?

  2. Stimate domn care administrati acest blog,

    Pe siteul dvs apar des cuvintele “eretic”, “blasfemiator”, “apostat”. Sunteti cumva un fel de inchizitor postmodern caruia ii lipsesc instrumentele torturii si atunci apelati doar la cuvinte taioase?

    • allmaris,

      am sa iti spun cateva intrebari:
      1. stii ce inseamna postmodernism, si ca termenul acesta este incompatibil cu contextul articolelor de pe blog?
      2. stiai ca acesta este un blog de apologetica?
      3. stiai ca pe blogurile de apologetica care abordeaza deviatiile de la doctrina sanatoasa apar destul de des cuvintele “eretic”, “blasfemiator”, “apostat”?
      4. stiai ca suntem in zilele din urma si ereticii si apostatii sunt majoritatea in biserici, iar crestinii autentici sun minoritatea?
      5. stiai ca celor ce nu iubesc adevarul aducerea la lumina a faptele lor este perceputa ca o tortura?
      6. stiai ca ai nevoie de nasterea din nou?

    • Allmaris ,

      Pe inchizitori si pe postmodernisti te rog sa-i cauti in alta parte , nu pe blogul acesta . Apologetica acestui blog demasca si pe postmodernisti si pe inchizitori , adica atat pe liberali cat si pe legalisti .

      De ce ne dai impresia ca esti alergica la cuvinte consacrate ale apologeticii crestine autentice ca : eretic , apostat , blasfemie ???

  3. Centrul Crestin CALEB Cluj are ca animatoare si coordonatoare pe lidera baptista, Madalina Paul, care este,inca, membra a Bisericii Baptiste IRIS Cluj, si e fosta sefa de cabinet a deputatului PSD Vasile Puscas.

  4. Ceea ce mi se pare interesant este ca a devenit aproape ca o traditie intre pastorii carismatici ca si sotiile lor sa fie un fel de co -pastorite , co-lucratoare , co-mesagere , co-vorbitoare cu sotii lor in “lucrare ” , indiferent ce bazaconii mistice cu iz metafizic mai inventeaza : gen “scoala de vindecare ” , “scoala supranaturala” , etc.

    De fapt daca studiem cu atentia acest subiect ne vom da seama ca prin aceste infuzii oculte , dar camuflate in terminologie folcloristica crestina , de tehnici si metode de atingere a experientelor mistice , de transa extatica , extrem de asemanatoare cu experientele pe care le au cei din cultele metafizice New Age , se dilueaza doctrinele sanatoase ale crestinismului biblic facandu-l tot mai asemanator cu religiile mistice ( pagane ) recunoscute pentru asemenea invataturi si practici , si mai ales pentru universalismul lor religios .

    ASISTAM LA O CAPITULARE A DISCERNAMANTULUI BIBLIC INTRE CRESTINII EVANGHELICII DIN ROMANIA … ???

  5. Cred ca astazi credinciosii se impart in doua categorii,
    prima este atenta la Cuvint, Il citeste zi de zi,
    vegheaza in vederea rugaciunii,
    stiind ca vremurile care vor urma vor fi de apostazie;
    a doua categorie este aceea care nici macar Cuvintul nu L citeste,
    isi adorm constiinta prin prezenta in bisericile invadate de spiritul lumesc, ajutind biserica in a merge din rau in mai rau,
    deoarece nu sesizeaza nici macar diferenta majora intre un crestin autentic si unul de suprafata, care pleaca de la biserica rizind si niciodata plingind din pricina ca a fost cercetat de catre Duhul Sfint.
    Din cauza lor crestinii adevarati aleg sa se intilneasca in case,
    ca pe vremea apostolilor.
    Acei minunati metodisti care dadeau socoteala de tot ce faceau peste saptamina, au disparut.
    Cel care a contribuit din plin la alunecarea spre erezii, acceptarea lor,
    este acel faimos informator, vinzator de frati si vinzator de Hristos,
    Iosif Ton.
    Unii nici nu stiu ce e aceea o erezie, pentru ca nu citesc Cuvintul,
    asa cum afirma fr Zaharia Bica .
    Cred ca asa cum a fost ingaduit Iuda, asa este si acest om pt cernerea crestinilor;
    daca nu era asa s-ar fi pocait pina la aceasta inaintata virsta.
    Mindria l-a biruit si nu cred ca un asemenea vinzator de adevar se mai poate pocai vreodata, a inaintat prea mult spre prapastie,
    comportindu se ca un mare apostat.
    Pastorii din Romania sunt obligati sa avertizeze fratii, dar citi au curajul demn sa o faca?
    Nu doresc niciunui om nici un rau, dar ma nfior de grozavenia faptelor lui;
    dreptatea si mila sunt ale lui Dumnezeu in ce priveste judecata.
    Daca Duhul sfint este Acela care te invata, apoi nu prea ai cum sa gresesti, refuzind termenii de apostazie, erezie, ci dimpotriva
    umblind cu mare grija .

  6. Doamne, ce ma bucur ca citesc in romaneste, pentru romani, despre aceasta problema imensa: Bethel Church in Redding California.
    Trebuie spus adevarul despre ei si invataturile lor oculte; trebuiesc toti crestinii avertizati.
    Daca vreti sa cititi marturia unor persoane care au iesit din mijlocul lor si a invataturilor lor, va rog sa cititi aici:
    http://rooftopsandrafters.wordpress.com/
    (acesta este blogul unei persoane a carei biserica a fost invadata de aceste invataturi; acolo veti gasi foarte multe informatii)

    urmatoare persoana a slujit multa vreme in Bethel si are multe de spus cu privire la aceasta secta….caci asta sunt pana la urma, o secta:
    http://mkayla.wordpress.com/

    Ramaneti tari in Domnul si nu va lasati clatinati de orice vant!

  7. Biserica Caleb este o biserică creștină matură spiritual, merg de multe ori și Dumnezeu este prezent acolo în ciuda celor care au impresia că Dumnezeu vine doar când cântă Ovidiu Liteanu, Frații Sfară sau când predică Luigi Mițoi. Cât despre speculațiile sau acuzațiile interpretate mai sus no comment, acele versete pot bine mersi să le lansez oricui dacă procedăm astfel, dar păcat că nu știm judeca lucrurile drept, nu?

  8. Cine Este acest Mitoi care il judeca pe ap,Pavel ca I-a spus Lui Timotei sa bea cite putin vin pentru desele lui imbolnaviri?Cineva mi-a relay at acest aspect.

    A ajuns el sa il judece pe ap,Pavel? Cu ce drept o face?Poate a gresit Dumnezeu ca nu a lasat Biblia cartea Sfinta deschisa ca sa il cuprinde Si pe Mitoi ca un Apostolul.Uite Unde au ajuns unii care Se Dau mari prorocii.

  9. Centrul Creștin Caleb ne informează cu adânci regrete pe site-ul lor că pastorul Adrian Crisztea a divorțat de bunăvoie de nevasta lui, după multă consiliere și rugăciune din partea Centrului..
    Asta cred că spune mult despre nivelul de călăuzire al acestui ‘Centru’.
    caleb.ro/comunicat

Leave a comment