Sustinatori ai Mineriadei carismatice de la BER au trecut la furt de identitate

Furtul de identitate

Nu il acuz pe Botgros sau pe un lider din gruparea lui de aceasta ilegalitate. Totusi simpatizanti ai mineridei carismatice sau posibil cerdinciosi cu numele ce sustin mineriada au infaptuit furtul de identitate. 

Iata cum s-a intamplat. Am primit comentarii pe blog de la persoane care le cunosc de la BER si care nu sunt deloc de acord cu mineriada lui Botgors.  Acestia aparent lasau sa se inteleaga ca mineriada carismatica ar avea sorti de izbanda. In realitate semnatarii acestor comentarii sunt alte persoane care au comis infractiunea de furt de identitate, si care fapta poate deveni un caz penal. In America aceasta fapta este tratata foarte sever.

Iata ce spune un avocat din Romania:

…puteti sa exercitati actiunea civila, care are ca obiect, in speta dv., tragerea la raspundere civila a infractorului pentru repararea daunelor morale ce vi le- a provocat., adica va constituiti parte civila. Legea penala permite ca actiunea civila sa fie alaturata actiunii penale in cadrul procesului penal.

Constituirea ca parte vatamata/parte civila , presupune sa faceti plangere impotriva persoanelor ( chiar daca sunt autori necunoscuti )care au comis fapta/faptele ce v- au provocat aceste vatamari si sa precizati ca va constituiti parte vatamata/ p. civila in cauza 

http://www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage/topicID_126600/furt-de-identitate.html#axzz2f86plqVN

Un caz biblic de furt de identitate care se termina rau: nevasta lui Ieroboam

În vremea aceea, s’a îmbolnăvit Abiia, fiul lui Ieroboam. Şi Ieroboam a zis nevestei sale: ,,Scoală-te, te rog, şi schimbă-ţi hainele, ca să nu se ştie că eşti nevasta lui Ieroboam, şi du-te la Silo. Iată că acolo este Ahia, proorocul; el mi -a spus că voi fi împăratul poporului acestuia. (1 Imparati 14:1,2)

Ieroboam imparatul lui Israel isi trmite nevasta deghizata la proorocul Ahia sa afle ce se va intampl cu copilul lor bolnav si se intoarce acasa cu blestem si piredera copilului. Nu este de joaca cu fapta deosebit de grava a furtului de idenitate.

Cine sunt cei care li s-a furat identiatea?

Lucian Adam

Andrei Marza

Teodor Banu

Comentarii pe blog a infractorilor de furt de identitate

Ce veti citi in cele ce urmeaza sunt minciunile acestor infractori, nu ce au spus persoanele in cauza:

Lucian Adam
infomisionar.ro x
luciadam@b.astral.ro
213.233.93.50

Submitted on 2013/09/15 at 9:49 pm

Si as vrea sa va mai spun ceva, poate ca nu este bine sa fac public lucurile acestea, dar deja s-a luat o hotarare de a se pleca din Carol Davila. S-a vorbit deja cu cei care au ramas in Dr Felix si sunt de acord. O alta varianta ar fi Clubul Missio Dei. Sunt aceste 2 idei venite de la fratii Bunescu, Istrate si Iorgulescu. Inca nu s-au pus de acord, dar sigur vom merge dupa dansii. Vineri cand a fost convocata o adunare de la 18.00 in Carol Davila se va anunta! Dumnezeu sa fie cu noi! “…iesiti din mijlocul lor!”

——————————————————————————————————————————————————————————————————-

Andrei Marza
 x
andreimarza@ymail.com
80.97.2.89
Submitted on 2013/09/16 at 1:09 pm | In reply to Teo Cucu.

Este adevarat, frate Teo! Noi suntem tudoristi! Si vreau sa mai adaug ceva: majoritatea celor care sunt cu Botgros acum sunt ultraconservatori! Dar ULTRAconservatori: fara orga, fara videoproiector, fara programare la vorbire, fara modificari de program, fara nimic!

Este o alta caracteristica a lor care iese foarte usor in evidenta, pentru ca in discutiile cu ei, se leaga si de aceste manifestari.

Poate este totusi un lucru bun!

Ca unul care vin din lume si am fost in extrema cealalta, imi dau seama acum ca este un pericol spre care ne indreptam cu totii – si ma refer la toate bisericile neo-protestante.

Dvs, frate Paul, cred ca stiti mai bine din SUA cum stau lucrurile, pentru ca de acolo au venit in mare parte!

Maranata!

Andrei Marza

,——————————————————————————————————————————————————————————————————

79. Theodor B  |  September 11,2013 at 11:49 am

Stiti ce este mai trist? Ca o mare parte dintre cei care sunt in Corul din Carol Davila sunt de partea lui Botgros care ii duce in ratacire!!! Au avut niste manifestari foarte firesti la adresa celor care i-au indrumat atatia ani, in special P. Bunescu pe care l-au jignit in public cu privire la copii dumnealui! Dumnezeu sa ii lumineze!

Comunitatea BER din Romania ar trebui sa confirme in unanimitate descalificarea lui Botgros ca presedinte a BER
Si nu numai asta, si sa excluda din cult pe  toti carismaticii. Este timpul ca acea minoritate care inca il mai urmeza pe Botgros sa dovedeasca loialitate lor fatza de Adevar!

Declaratia lui Lucian Adam in legatura cu dauna morala ce i s-a adus prin furtul de identitate

Frate Paul,
asa cum am mai spus-o o repet. Niciodata nu am comentat pe blogul dvs sau altcuiva.
Nu obisnuiesc sa intru pe bloguri si sa fac comentarii.
Citesc rareori anumite articole atunci cand mi se semnaleaza ceva folositor de citit.
Ieri am fost sunat de un frate care m-a anuntat ca sub numele meu cineva a postat la dvs pe blog niste aberatii manipulatoare, dezinformatoare si … total mincinoase.
Nu stiu cine este impostorul care a facut aceasta marsavie. Este clar ca este cineva care face parte din ceata dezbinatorilor si a acolitilor lor.
Este limpede acest aspect pentru ca prin ceea ce a postat acest individ, a lansat minciuni exact cu ceea ce si-ar dori sa fie si sa se intample in adunare.
Slava Domnului ca realitatea este alta.
Domnul insa il cunoaste pe acest individ si ii transmit pe aceasta cale ca va veni o zi cand adevarul va iesi la iveala.
Mai are inca timp sa se pocaiasca.
Asa dar, imi pare rau de cei de acolo care au comentat, frati de buna credinta, dar care au fost indusi in eroare de cel care mi-a furat identitatea.
Ma rog ca in aceste vremuri fiecare sa cautam sa avem discernamantul din partea Duhului ca sa putem deosebi minciuna de adevar, si sa nu ne lasam pacaliti de cei ce fac lucrarea diavolului in biserica.
Tehnicile de manipulare ale lumii vad ca sunt folosite ”cu succes” si in biserica de oameni care sunt infiltrati cu un scop clar, dar care se afiseaza in aparatorii dreptei sau curatei invataturi.
Este trist sa vad ca cei care striga in gura mare ca apara invatatura curata apeleaza la minciuni si inventeaza fara nerusinare, blamandu-i pe cei care vor sa urmeze ADEVARUL – ca invatatura, dar si ca traire.
Cine citeste sa inteleaga!
Lucian Adam (persoana care de 35 de ani are acest drept sa poarte acest nume, nu impostorul care a postat ieri)a
Declaratia lui Andrei Marza in legatura cu dauna morala ce i s-a adus prin furtul de identitate
“In seara zilei de ieri, 16 sepembrie 2013, am primit cateva telefoane de la frati diferiti, intrigati de o asa-zisa postare pe care as fi facut-o pe blogul ioan8.
Am ascultat consternat, stiind ca nu facusem o astfel de postare, mai ales ca mesajul acelei postari aducea atingere numelui meu si “punea in gura mea” cuvinte de natura sa semene confuzie si dezbinare, continand jigniri si aruncand indoieli la adresa unui frate din sfatul de frati.
Mi-am dat seama imediat ca este vorba de un furt de identitate, trist este insa ca cei care nu cunosc realitatea, pot cadea usor in plasa manipularilor.
Privesc cu indignare profunda si dezavuez astfel de practici murdare. In acelasi timp acest fapt ma pune pe ganduri cu privire la identitatea persoanei care a putut face o astfel de ticalosie. Stau si ma intreb: oare cat de mare este intunericul din inima unui astfel de om, oare cine il invata sa faca astfel de lucruri, oare cat de mare este miza lui si oare pana unde poate ajunge pe axa negativa a raului cel care a putut, fara rusine, sa se foloseasca de numele altcuiva pentru a-si atinge scopurile marsave?
Hotul este acela, care “nu vine decat sa FURE, sa junghie si sa prapadeasca” (Ioan 10: 10).
Dumnezeu este acela care cunoaste cu siguranta identitatea exacta a acestei persoane, de aceea, ii transmit pe aceasta cale un singur lucru, pe care Domnul Isus il spunea cand era pe pamant:
“POCAIESTE-TE, caci Imparatia cerurilor este aproape”. (Matei 4: 17). Domnul Isus este la usa. Este mai aproape decat credem.
“Dumnezeu… prounceste acum tuturor oamenilor de pretutindeni sa se pocaiasca, pentru ca a randuit o zi in care va judeca lumea dupa dreptate” ! (F. ap. 17: 30, 31).
Multumesc si va doresc harul si binecuvantarea Domnului.
Andrei Mirza.

7 thoughts on “Sustinatori ai Mineriadei carismatice de la BER au trecut la furt de identitate

 1. FURTUL DE IDENTITATE AL SECOLULUI din BER, este in desfasurare…TEODOR POPESCU …trebuie sa fi orb sa nu vezi, cum i se falsifica istoria. Ma opresc pentru ca ar fi bine sa se scrie o carte cu toate amanuntele.
  Vai de cei care se ocupa cu furturi de identitate. DUMNEZEU ESTE UN FOC MISTUITOR.

 2. La cate am trait si citit despre tacticile murdare pe care le foloseste Satana , prin copii lui , de a se infiltra in biserica crestina , rar mai raman surprins de tacticile murdare pe care le foloseste . Dar ce am citit in acest articol al fratelui Paul Dan despre FURTUL DE IDENTITATE , dovedit , care s-a comis pentru a raspandi informatii false despre succesul Mineriadei Carismatice de la BER pentru a-i sustine indirect cauza , m-a surprins total !

  Ce fel de om , ce fel de “crestin” , cat de bolnav poate sa fie un om , sa se preteze la asa josnicii CA SA FACA RAU DELIBERAT ???

  Tipii astia ori au un talent demonic , mostenit sau primit “cadou” , in arta manipularii si dezinformarii , ori posibil sa fi fost scoliti in alta parte pentru infiltrarea si diseminarea informatiilor false pentru realizarea dezinformarii , cu scopul de a produce o diversiune !

 3. Nu ma mira de loc, vor face orice ca sa ne dezbine si sa puna mana pe orice le-ar aduce un castig. “Scopul scuza mijloacele” (gandesc ei)
  Noi am luat aceasta initiativa de a demasca lucrurile care aparent sunt corecte dar ascund mult fals.
  Liderii acestia nespus de “sfinti” sustin ca au Duhul Sfant, numai ca Duhul Sfant se numeste si Duhul Adevarului…
  Cine are Duhul Adevarului nu minte, nu poate sa minta.
  Partea mincinosilor este iazul de foc si cu pucioasa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s