Iosif Ton ereticul profita de ignoranta, naivitatea, si rea-vointa multor lideri evanghelici

Ereticul Iosif Ton intr-un paragraf 

Iosif Ton a mintit ca Baptistii din Portland l-au dat afara. Pe urma s-a declarat carismatic si lider la falsa trezire Strajerii facand tot felul de profetii la nivel national care s-au dovedit toate false.  A iesit de la Strajerii si s-a asociat cu carismaticii anticristi Bill Johnson si Randy Clark. In prezent continua campania de carismatizare a romanilor din tara si din afara, profitand de ignoranta, naivitatea, si rea-vointa multor lideri evanghelici.

Iosif Ton ereticul la Londra 

Citim pe blogul Londra Evanghelica ca ereticul Ton este numit “distinsul invitat” si ca a conferentiat la biserica Sion a Crestinilor dupa Evanghelie din Londra in August 2013. Dar, Ton este invitat a doua oara si de curand la sfarsitul lunii Octombrie a mai tinut o conferinta. Mai mult, rezulta de pe blog ca biserica Sion iubitoare de Ton, a fost finantata de catre biserica Betel tot din Londra.

Cateva intrebari legitime:

1. Crestinii dupa Evanghelie din Londra chiar nu stiu nimic despre esuarea totala a lui Ton?

2. Liderii Crestinilor dupa Evanghelie din Romania nu vor sa ajute cu discernamant spiritual pe cei din Londra?

3. Biserica Betel din Londra care a ajutat financiar biserica Sion nu are nimic de spus in afacerea Ton?

Cateva resurse care dovedesc factual ca Iosif Ton este cel mai mare eretic din istoria recenta a Romaniei si cel mai periculos lup spiritual.

https://ioan8.wordpress.com/2011/07/26/intrebari-devastatoare-pentru-iosif-ton/

https://ioan8.wordpress.com/2013/02/10/iosif-ton-pregateste-o-alta-ofensiva-carismatica-in-pofida-esecului-cu-strajerii-si-o-stire-de-ultima-ora/

https://ioan8.wordpress.com/2013/05/18/iosif-ton-elita-carismatica-si-agenda-lui-anticrist/

https://ioan8.wordpress.com/2010/12/08/ton-intre-erezie-si-apostazie/

https://ioan8.wordpress.com/2010/11/30/iosif-ton-si-strajerii/

https://ioan8.wordpress.com/2011/07/09/iosif-ton-din-nou-in-discutie-2/

Lideri Baptisti si Crestini dupa Evanghelie din Nord Vestul tarii dau dovada de rea-vointa

Sa zicem ca cei din Londra nu erau la curent cu cine este Ton, cu toate ca nu cred asta. Dar liderii Evanghelici din bisericile din Nord Vestul tarii dovedesc ca au rea-vointa si il primesc sa vorbeasca pe Ton in bisericile lor in pofida tuturor lamuririlor date in primul rand de Marius Cruceru, si pe urma de deferiti pastori si blogeri. Se pune o singura intrebare: Ce anume este neclar cu privire la Iosif Ton de acesti lideri expun turma marelui lup spiritual Iosif Ton? Nu cred ca este ceva neclar, dar cred ca avem de aface cu un amestec de ignoranta, rea-vointa, si ambitie.  Tragic!

Inchei cu acest verset: Luaţi seama dar la voi înşivă şi la toată turma peste care v’a pus Duhul Sfînt episcopi (Sau: priveghetori.), ca să păstoriţi Biserica Domnului, pe care a cîştigat -o cu însuş sîngele Său. Ştiu bine că, după plecarea mea, se vor vîrî între voi lupi răpitori, cari nu vor cruţa turma; şi se vor scula din mijlocul vostru oameni, cari vor învăţa lucruri stricăcioase, ca să tragă pe ucenici de partea lor. (Faptele Apostolilor 20:28-30)  

10 thoughts on “Iosif Ton ereticul profita de ignoranta, naivitatea, si rea-vointa multor lideri evanghelici

 1. Greu de imaginat ca astfel de stilpi de odinioara sa cada plasa insusi invataturilor bune care altadat le aborda in facultati, biserci, conferinte sa nu mai discearna adevarul cuvantului lui Dumnezeu

 2. Am putut observa o alta fatada de diplomatie care specificati ignoranta, in Romania nu mai are efect astfel de invataturi din partea dumnealui (Ton) datorita aflarii adevarului despre noile apariti de invatatura contrar cuvantului Lui Dzeu.anume are impact in UK din cauza tot a Romanilor care merg sa lucreze pentru bani, beneficii, si slujbe bune chiar sin bisericile de Romani care sunt in diaspora, chiar eu a trebuit sa am de lupta spiritual cu anumiti lideli daca pot spune care au mers in spatiul UK care aveau o invatatura buna in Romania dar care ajungand in UK siau insusit o invatatura noua datorita iubirii de sine, de bani, de un nume de dorit, fie pastorare intro biserica de Romania dar platiti de catre englezi sau fie de o manipulare de renume spihologic in care nui trage nimeni la seama de ce ei executa astfel de invataturi false, nu ma astept ca dupa cativa ani daca acestia se reintorc in tara, in Romania vin tot odata si cu noua invatatura dobandita din UK sau alte tari, tot odata foarte multumiti ca , cica Dumnezeu iar fii binecuvantat extrem de mult, uni chiar miau spus fara nerusinare ca ei sau dus ptr.copii, can Romania nu aveau ce face, nu puteau sa se apuce de furat sau alte aspecte, evident cai mult mai bine cand nu mai muncesti, si stai pe spatele altor tari care iti platesc mai mult copii decat plata serviciilor in Romania, astfel copii dupa cativa ani stiind engleza, dau la facultati, invart bani, afacerile si binenteles religia, invatatura si credinta buna dobandita de mult timp.Ce vom face totusi la astfel de obiceiuri urate, nimic,ii vom inalta in slavii deoarece vin cu ajutoare,cu un nume bun dobandit in afara, iar noi ii primim cu bratele deschise?de ce?ca suntem intro tara inca saraca, si suntem predispusi la lasitate,ignoranta si un nou crez care nuneste duva voia Domnului.Sa ne ajute Domnul sa ramenem la vechia credinta a Dlui.Isus asa cum am capatato de lanceput.

  • Emygingasu – Articolul e despre Iosif Ton si nu despre cei care au plecat in afara Romaniei din diferite motive. “Romanilor care merg sa lucreze pentru bani”..oh, serios!?! cine crezi ca merge in UK sa faca voluntariat? Bineinteles ca oamenii lucreaza pt bani! Dar spune-ne te rog si cit de mult te-ai rugat pt cei plecati in “spatiul UK”. Fii binecuvintat.

  • @emygingasu, te rog frumos, scrie si pe înțelesul meu. Deoarece nu pot citi o asemenea fraza atât de lunga.
   Înainte să postezi, reciteste ce ai scris, corectează dacă e cazul si gândește-te ca sunt si oameni mai simpli care ar dori să înțeleagă ce vrei sa spui. Mulţumesc

  • NU ESTE CURIOS CA UNUL CA TINE ( CA DE ALTFEL TOTI APARATORII LUI TON) VORBESTE FARA SA ISI FI FACUT TEMA. AI VAZUT REFERINTELE DIN LINKURI?, PRINTRE ALTELE SUNT CHIAR VORBELE LUI TON ERETICUL CAT SI A MARTORILOR OCULARI…

 3. crestinii dupa evanghelie din londra sunt niste tinerei fara experienta.parte din ei ii cunosc. sunt “aproape” nevinovati. eu ma intreb cum de s-a facut invitat Ton la adunari mari din tara si conduse de oameni ca Ieremia Rusu din Ploiesti si altii renumiti carora atenuanta ignorantei nu li se poate acorda?

  • ironwork76

   Eu m-am rugat pentru Ton si stiu de foarte multi care au facut la fel. Cand Ton insa a dovedit ca iubeste erezia, ca sa nu zic si minciuna mai mult de cat pe Domnul Isus, am incetat sa ma rog pentru el. Acelasi lucru am auzit si de la altii. Stii ce scrie in 1 Ioan 5…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s