Iosif Ton a ajuns un pericol, spune pastorul Daniel Branzei – si are dreptate!

Iata articolul http://newsnetcrestin.blogspot.ro/2014/02/daniel-branzei-invatatorul-iosif-ton.html

Iosif Ton a fost un pericol spiritual de multi ani!  Fratele Timotei Pop din Portland l-a detectat de 12 ani in spate. De aceea l-a si dat pe fatza in cartea sa “Misticism sau crestinism autentic” http://www.agape.ro/produse/apologetica/misticism-sau-crestinism-autentic-de-timotei-pop/.

Am consemnat constant pe acest blog gravele erezii ale lui Ton de acum trei ani si ceva. Tot pe acest blog, pe coloana din dreapta am o categorie dedicata lui Ton numita Ton si Carismaticii. Ca rezultat, mi-am castigat multe antipatii sau am fost chiar batjocorit.

Iata ca a venit vremea ca Domnul sa faca dreptate, si omul care i-a fost lui Ton cel mai apropiat – Daniel Branzei-din nou trage cel mai serios semnal de alarma. Poate pastorii penticostali si liderii de la Crestini dupa Evangelie, cat si anumiti pastori baptisti macar acum vor lua seama.

In categoria lui Ton intra urmatorii:

 • Zac Poonen cat si reprezentantul lui, carismaticul Daniel Grigoriciuc din Suceava
 • secta carismatica Raul Vietii din Bucuresti
 • secta carismatica “Harul” din Zalau
 • KSB-ul impreuna cu Adrian Stan, reprezentantul KSB la BER
 • Branhamistii

Carismatismul este un cancer spiritual si metoda lui Anticrist prin care isi pregateste venirea.

16 thoughts on “Iosif Ton a ajuns un pericol, spune pastorul Daniel Branzei – si are dreptate!

 1. A se vedea siteul news net crestin ce se mai apara cetateanul A. Stan ,toti gresesc numai el ,KSB,si Ion Botgros sunt buni .Cei dela KSB fac minitabere de 3 zile gratuit chiar in perioada 7-9 feb.2014.Ce mai oameni neduhovnicesti fac tulburare in BER care se tot muta din adunare in adunare asta e parerea lui A.Stan.

  (Permiteti o gluma :,sa mi spuna in data din calendar e trecut “martirul” A.Stan ca sa nu ratez data de praznuire .)

  • Gresala cea mai mare nu e a acelora care-l pun. Pentruca ei toti au ceva in comun si deaceia il pun. Gresala e a celor ce il asculta, ii fac audienta. Dar asta e, oamenii ramin impresionati de elogventa in vorbire si o predica presarta cu poante si risete. Oamenii nu aprofundeaza Sfintul Cuvint si nici nai ce sa le ceri mai mult. Ei merg precum oile cu gramada. Un lucru stiu. Cei ce sunt ai Domnului Hristos is cunosc Stapinul.Ei nu alearga dupa vorbiri pompoase, academice.

 2. Frate Dan apreciez la dvs. atitudinea ferma pe care ati luato faţă de muzica rock şi muzica lumească care au intrat in bisericile np dar nu înţeleg ostilitatea faţă de unii pe care nu îi cunoşteţi suficient, mă refer aici în special la biserica Harul din Zalau pe care o catalogaţi ca fiind carismatica si chiar si Zac Poonen , pe care l-am ascultat si nu am gasit nimic nebiblic la el. In ce priveste biserica Harul Zalau, am fost acolo , stiu ce se întâmplă acolo şi nu am găsit nimic împotriva Scripturii acolo . In primul rînd nu este biserica carismatică , este o biserică formată din baptişi care au ales să experimenteze lucrarea Duhului Sfant , plinatatea Duhului Sfant cu darurile acestea
  proroocia ,darul vindecarilor etc. în felul acesta au fost nevoiti să se separe de biserica baptistă oficiala care nu acceptă astfel de învăţături altfel total Scripturale. Desi ei (pasatorii) spun ca nu sunt nici penticostali nici carismatici , ci evanghelici ca practică se apropie de penticostali , nu sunt carismatici pentru ca nu propovaduiesc Evanghelia prosperitatii ci dimpotriva o resping si o critica . Practic asta defineste o biserica ca fiind carismatica Evanghelia prosperitatii si practicile Kundalinii cu vindecari cu caderea de spate , NU exista asa ceva la Harul.
  Da, Biserica Harul este renumita pentru ca practica rugaciuni speciale pentru bolnavi , dar asa cum scris in Scripturi, prezbiterii bisericii se roagă cu punerea mîinii pe bolnav ,Pastorul mia spus ca aprox. 15% din bolnavi se vindeca indiferent de boala . ( pesimistul se uita la cei 85% nevindecati ,pe buna dreptate) . Asta va deranjeaza ca se vindeca bolnavi ? dar este in acord cu Evanghelia. Sa luam cealalta latura pe care se pare ca o acceptati, cea baptisa , evanghelica, unde nu se fac rugaciuni conform Scripturii pentru bolnavi . Un caz concret , o familie de baptisti sa imbolnavit grav, boala nu afecteaza numai trupul si si spiritul, omul isi pierde credinta, au inceput sa injure groaznic amindoi , aproape nimeni dintre frati nu mai mergea pe la ei. nu va mai spun finalul. Probabil dvs. nu ati fost niciodata bolnav de aceea nu intelegeti si aveti atata ostilitate pentru manifestarile acestea supranaturale , dar ele sunt deosebit de importante, rugaciunile speciale pentru bolnavi care NU se fac la biserica baptista si evanghelica ,ca se fac nu este un castig ci o mare lipsă. Chiar daca omul nu se vindeca pe loc fizic la bisericile unde practica rugaciunea precum cea de la Zalau se umple de puterea Duhului Sfant , chiar daca nu vorbeste în limbi sau nu prooroceste , conteaza sa ai Duhul Sfant. Eu regret ca nu exista mai multe biserici ca cea de la Zalău in Romania ,ar fi un castig . In schimb ce avem biserici unde doar de predica de forma si cei bolnavi sunt lăsaţi să se aleagă praful de ei , că aşa lea fost soarta , cu zic evanghelicii. Deci va rog incercati sa nu mai judecati ce nu cunosteti suficient, sa fiti catalogat drept extremist, ca nu e bine. Cu stima.
  Baptistu

 3. Eu sunt carismatic , sa zicem dupa orientare.De ce ma judecati daca nu ma cunoasteti sau daca nu a-ti fost in nici o biserica carismatica de ce etichetati ca sunt cu prosperitatea sau cu altceva.Aveti voi dreptul asta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s