Papa Francis a pronuntat o obscenitate!

Corporatia de stiri ABCNews a comunicat un eveniment straniu, ca sa nu ii zicem altfel. Papa Francis, de la balconul Vaticanului duminica trecuta a pronuntat o obscenitate in timpul predicii lui. Psihologii spun ca atunci cand gura pronunta cuvinte care noi nu intentionam, are loc un fenomen numit Alunecare Freudiana. 

Ce este alunecarea freudiana? Eroare in vorbire, scris sau actiune fizica care este considerata a fi cauzata de o dorinta subconstienta (sfatmedical.ro).

Desigur ca stirea a facut inconjorul lumii si multi il scuza pe Papa Francis. Problema este ca de cand a luat scaunul papal, Francis la anumite intervale in mod intentionat si fara sa isi faca probleme emite erezii grave cat si enunturi care incurajeaza liberalismul si libertinismul.

Se pare ca, cu zambetul pe buze in timp ce duce o campanie populista, el deconstruieste crestinismul romano-catolic. Vom mai revenii cu un articol mai amplu comparand Papa Francis cu ceilalti doi predecesori ai lui. Garantat vom avea o imagine foarte clara a ce se intampla in romano-catolicism impreuna cu consecintele pentru lumea intreaga.

 

4 thoughts on “Papa Francis a pronuntat o obscenitate!

 1. Cine se intorce la Dumnezeu si se pocaieste are parte de nasterea din nou. Omul nascut din nou nu vorbeste obscenitati mai ales in public.
  Dar pentru ceilalti oameni care nu sunt nascuti din nou spune Domnul Hristos cel mai bine:
  Matei 12:34 Pui de năpârci, cum aţi putea voi să spuneţi lucruri bune, când voi sunteţi răi? Căci din prisosul inimii vorbeşte gura.

  Luca 6:45 Omul bun scoate lucruri bune din vistieria bună a inimii lui, iar omul rău scoate lucruri rele din vistieria rea a inimii lui; căci din prisosul inimii vorbeşte gura.

 2. Frate Paul Dan ,

  De abea asteptam articolul tau comparativ despre ultimii trei Papi si ceea ce se intampla in romano-catolicism in aceasta perioada contemporana .

  Frate Paul Dan , e FOARTE necesar un astfel de articol !!!

  Intre evanghelicii din Romania e MULTA “ceata la mal” in ceea ce priveste atat rolul si consecintele Miscarii Ecumenice mondiale , cat si si conectia sa directa cu Romano-Catolicismul . “CEATA LA MAL” in privinta acestor subiecte este generalizata atat intre credinciosii evanghelici simpli , dar ceea ce este mai grav si ingrijorator totodata este ca aceasta confuzie spirituala este la ea acasa mai ales intre liderii evanghelici ( pastori , teologi , scriitori crestini etc.) , oameni care ar trebuii sa dea invatatura si sa avertizeze , in lumina Bibliei , turma pastorita despre aceste pericole spirituale ale Ecumenismului , Misticismului si sincretismului religios crestino-pagan .

 3. Frate paul, ce parere aveti despre nazarineni? Au erori? Cu ce sedeosebesc ei de baptisti, de exemplu? Vamultumesc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s