Bine ca stiti voi (dvs.) mai bine cum este cu muzica rock! – o dezaprobare a muzicii din majoritatea bisericilor din Romania si din afara

In timp ce ma documentez pentru un articol care va apare in curand despre cum Papa Francis demonteaza/deconstruieste crestinismul Romano-Catolic am simntit ca este necesar sa exprim acest protest.

In ultimii 10 ani in Romania rar mai vezi o biserica evanghelica fara tobe si chitari electrice. Muzica rock si moderna sunt un termometru al apostaziei in biserici.

Scopul neafirmat dar primordial al muzicii rock este distrugerea crestinismului prin instrainarea tineretului si instigarea la revolta impotriva autoritatii lui Dumnezeu, parintilor si bisericii. Muzica Rock este varful de lance al revolutiei sexuale. Ocultismul si drogurile sunt urmarea logica a acestui gen muzical. Rock este muzica lui Anticrist.

Şi diavolul, care -i înşela, a fost aruncat în iazul de foc şi de pucioasă, unde este fiara şi proorocul mincinos. Şi vor fi munciţi zi şi noapte în vecii vecilor. Apoi am văzut un scaun de domnie mare şi alb, şi pe Celce şedea pe el. Pămîntul şi cerul au fugit dinaintea Lui, şi nu s’a mai găsit loc pentru ele. Şi am văzut pe morţi, mari şi mici, stînd în picioare înaintea scaunului de domnie. Nişte cărţi au fost deschise. Şi a fost deschisă o altă carte, care este cartea vieţii. Şi morţii au fost judecaţi după faptele lor, după cele ce erau scrise în cărţile acelea..Oricine n’a fost găsit scris în cartea vieţii, a fost aruncat în iazul de foc.. (Apocalipsa 20:10-12, 15)

Parintii care au aprobat tacit sau direct muzica rock (cat si forme similare) in familia lor sunt vinovati de coruperea propiilor lor familii. Pastorii si liderii de biserici care au lasat tobe si chitari electrice in biserica sunt vinovati de introducerea baalismului contemporan in Biserica.

Un protest catre parintii si pastorii
care au capitulat in fatza asaltului muzicii Rock

Bine ca stiti voi mai bine chiar decat rockerii insusi ca rock ar fi ne-letala (vezi aici).

Chiar si rockerii recunosc allianta lor pentru lui Satan:

 

 In revista ‘Smash Hits’ Bon Jovi zicea: “…As omora si pe mama mea pentru muzica rock. MI-AS VINDE SUFLETUL.” 

 

Noi primim cantecele prin inspiratie, ca in sedinta de spiritism (Keith Richards, Rolling Stones, Revista Rolling Stone, Mai 5, 1977 p. 55). 

 

Ritmul trepidant din rock ofera o eliberare vitala sexuala pentru audienta adolescenta. (Jan Berry).

 

Muzica pop este sex si trebuie sa ii lovesti in fatza cu aceasta muzica. (Andrew Oldham, manager pentru ‘Rolling Stones’).

 

Noi luam copii de la parinti si din mediu lor, intru-n loc unde singura realitate este ritmul si bataia tobei. (Donnie Brewer din Grand Funk). 

 

Bine ca stiti voi mai bine decat specialistul si criticul muzical R. Gary Patterson despre natura oculta a muzicii rock si devastarile aduse in viata rockarilor. Pe deasupra mai spuneti ca “muzica este neutra”. Iata cateva paragrafe din cartea lui Patterson Take a Walk on the Dark Side. 1

Jimmy Page (Led Zeppelin) era un collectionar devotat de obiecte ce au apartinut lui Aleister Crowley (Satanist); in felul acesta dezvoltand o apreciere deosebita pentru practicarea magiei. Page a avut si un magazin de carti oculte numit “Equinox” (p. 194).

Rocki a continuat sa explice in engleza lui stricata, ca multe dintre ritmurile la chitara specifice lui Jimmy Hendrix erau de multe ori aceleasi ritmuri care si tatal sau (din Africa de vest) canta la ceremonii voodoo (p. 107).

Jim Morrison era un student avid a ocultului. De cel putin doua ori in viata sa scurta Morrison a luat parte in ritualuri de baut sange (p. 242).

Bine ca stii voi mai bine decat expertii de la – The Rock and Roll Hall of Fame and Museum , care este istoria rockului si care au fost efectele in societate a acestei rebeliuni numita la inceput Rock and Roll si care mai tarziu a devenit Rock.

Nu numai ca rock and roll a fost interrasial, dar a fost si lipsit de respect și galagios, exprima un spirit revoluționar de abandon nebun…

Rock and roll, cu accentul lui pe ritm, a pregatit o ocazie pentru refularea sentimentelelor de izolare, frustrare si angoasa ce multi adolescenti americani aveau. Un cântec din 1958 de roller-coastere “Yakety Yak”, este un cantec clasic de rebeliune adolescenta…

Adolescenti si adulti tineri la vremea aceea au început sa dispretuiasca valorile părinților ca din ce în ce mai reacționare, și sa născut o contracultură. Ca purtătorul de cuvânt al acestei generații, muzica rock a început să influențeze schimbările sociale. 

Centrata în jurul politicii de stânga, droguri halucinogene, spirit și muzică tribala, contracultura hippie contesta autoritatea și galvaniza pe tineri care erau deja înstrăinati de lumea adultilor. Părul lung și muzica rock au devenit simboluri ale luptei împotriva convenție socială.

1. Patterson Gary (2004). Take a Walk on the Dark Side. NY: Simon & Schuster.

http://rockhall.com/education/resources/lesson-plans/sti-lesson-5/

https://ioan8.wordpress.com/2013/08/28/lasati-tinerii-libertini-sa-plece-din-biserici-ca-sa-aiba-de-unde-sa-vina-inapoi-pocaiti/

http://fundamentalbaptistchristian.blogspot.com/2013/05/rock-music-is-always-satanic.html

33 thoughts on “Bine ca stiti voi (dvs.) mai bine cum este cu muzica rock! – o dezaprobare a muzicii din majoritatea bisericilor din Romania si din afara

 1. Frate Paul, cand invatatura Cuvantului este prezentata slab, cand nu exista principiile sanatoase ale Scripturii, ci predicile sunt tinute de oameni ordinati, dar fara dar de sus, cum sa ii tii pe tineri in biserica? Simplu, da-le o activitate care sa ii tina acolo. Cu Cuvantul nu ii vei hrani, deci nu ii vei atrage, lasa-i sa se zbenguie si sa cante ce vor, pana la urma, Hristos ne-a facut liberi nu-i asa? Suntem liberi, nebuni pentru Hristos, acestea sunt replici atat de des rostite de tineretul luat de valul lumii. Trist este ca asistam la falimentul Bisericii, suntem in plina Laodiceea, cand Hristos este pe planul doi, iar noi si ceea ce credem noi sunt pe primul loc. Daca Domnul ar mai fi pe pamant, ar intra in biserici cu un bici, mustrand talharii care locuiesc in pesteri.

 2. pacea Domnului Isus sa fie cu dvs. si cu intreaga familie.asa cum arata si adresa de mail ma numesc Toriai mihai .nu stiu daca ma tineti

  minte,dar vreau sa va transmit radiografia pe care v-am facut-o cand ati fost ptr. o vreme in tara.La prima vedere ,la sala Dacian,pareati un om plin de siguranta-ca sa nu zic mandru-care le stia pe toate,care il aseza pe oricine unde stia {credea} ca-i e locul.intr-un cuvant un nesuferit,plin de el,venit din state sa ne arate dreapta credinta. V-am intilnit apoi la adunarea de la Eroilor-sala de sport-unde spuneai cine sa se roage,si ptr. ce.Apoi m-am nimerit de vreo 2 X in apartamentul din Panduri,nu mai tin minte de ce si cum.Apoi nu dupa mult timp reintoarcerea in state,cam cucu coada intre picioare-cica nu mai aveati sponsori. Si ma gandeam ; ei acum sa-l vad facand lucrarea la care zicea ca la trimis Domnul,cand depinde strict de Domnul pentru fiecare bucatica de piine.A si sa nu uit ;aveati un duh pe care nu puteam sa-l identific/mult mai tarziu am inteles ca era o ramasita din Carol Davilla…….Ei pentru ce am scris pana acum  luati-o ca o pocainta. Poate ca asa a fost dar nu era treaba mea sa va judec,mai deegraba sa ma rog sa postesc  ca Domnul sa va schimbe.Cu parere de rau ,marturisesc ca n-am facut-o. In urma cu vreo 2 saptamini am fost pe la bible league sa cumpar niste noi testamente ,si cornel tripe mi-a dat si niste calendare si am vazut si cartea “Romani ptr. Romania”. In primul moment nici n-am vrut s-o bag in seama,dar m-am intors si am luat una din cele cateva care mai ramasese pe acolo.Cu greu am rasfoit-o avand in fata ochilor figura dvs.Dar incetisor lecturarea ei m-a prins ,si am fost placut surprins apoi chiar incantat sa descopar un alt Paul Dan,care emana din text un duh smerit si o dorinta arzatoare sa spuna si altora ceea ce Domnul i-a descoperit cu privire la planul  de mantuire .Ma bucur ca ai putut finaliza si tipari  aceasta carte.Domnul ti-a dat mult har ca s-o prezinti asa de minunat,si ca putem spune intr-un gand ;toata slav si gloria e numai a suveranului nostru Dumnezeu.Impartasesc de  mai multi ani doctrinele harului,l-am citit pe Sproul ,Spurgeon si alti.Domnul nostru Isus Cristos sa vegheze asupra necesitatilor dvs. si ale familiei si sa va dea la vremea potrivita gineri plini de ravna ptr. Evanghelie si propsirea Imparatiei Domnului si Dumnezeului nostru.Maranata! Mihai

  • Mihai

   Ma impresioneaza marturia ta. Nu ma supara critica adusa! O sa mai discutam despre asta. Ce glorios este Dumnezeu care ti-a facut cunoscut doctrinele harului! Elaboreaza putin si scrie-mi cum ai ajuns la astfel de convingeri profund biblice. Mai tarziu am sa fac un articol din comentariul pe care l-ai trimis.

   Cu apreciere in Cristos,

   Paul Dan

 3. Imi dati voie sa nu fiu de acord cu dvs.? Nu cred ca Dumnezeu este doar in favoarea genului de muzica pe care-l asculta doar o singura grupare de oameni. Biblia spune sa folosim toate instrumentele pentru a-l lauda pe Dumnezeu!

  • Shogun ,

   Eu nu sunt un fan al muzicii clasice , deoarece majoritatea pieselor mie personal mi se par plictisitoare , desi imi plac ca exceptie unele piese ale muzicii clasice care sunt cu adevarat geniale . Dar comparatia ta in ideea de uniformizare a opiniilor asupra compozitorilor de muzica clasica si cei de muzica rock cred ca e cel putin deplasata .

   Iata aici niste informatii utile despre industria muzicii rock :

   THEY SOLD THEIR SOULS FOR ROCK N ROL (10-HOUR)
   ( Ei si-au vandut sufletul lor pentru Rock’n’Roll – 10 ore )
   aici : http://www.goodfight.org/store/resources_video_tstsfrar10.html

   Documentarul se numeste – They sold their souls for Rock’n’Roll ( Ei si-au vandut sufletul pentru Rock’nRoll ) – si este realizat de misiunea crestina Good Fight Ministries ( http://www.goodfight.org ) condusa de pastorul american Joe Schimmel . Documentarul il gasiti aici :
   http://www.goodfight.org/store/resources_video_tstsfrar3.html cu o mica prezentare in scris si secvente video promo din partea autorului . Deasemenea puteti sa vizionati scene mai pe larg din acest excelent documentar pe pagina de net ( tot a autorului lui ) aici : http://theater.goodfight.org .

   Pastorul Joe Schimel si asociatia sa crestina cu caracter apologetic Good Fight Ministries a mai realizat si celebrele documentare crestine Hollywood’s War on God ( Razboiul Hollywood-ului impotriva lui Dumnezeu ) aici : “Hollywood’s War on God” si Hollywood Unmasked (Hollywood Demascat) aici : “Hollywood Unmasked” .

 4. Excelent documentarul despre muzica rock (Hell’s Bell’s – The dangers of Rock’N’Roll ) pe care l-ai postat , frate Paul Dan !

  Nu stiu cati frati oare inteleg ca tu chiar nu exagerezi deloc in articolul tau despre pericolul muzicii rock , pericol atat pentru societatea seculara cat mai ales in ceea ce priveste larga acceptare care i se da azi in biserica rock-ului ?

  Astazi , din pacate , ca o dovada a marii apostazii prezise in Scriptura , inainte de revenirea Domnului , bisericile crestine au “crestinizat” si muzica rock care a fost creata cu scopul de a glorifica imoralitatea sexuala si rebeliunea si o numesc naivi azi : muzica de lauda si inchinare ; mai apoi au “crestinizat ” si psihologia ( psihanaliza jungiana si freudiana care sunt fondate pe o viziune pagana asupra omului identica cu a Shamanismului/New Age ) si o numesc azi : consiliere crestina ; mai apoi au crestinizat si yoga , meditatia transcedentala pe care le numesc azi pios : rugaciune contemplativa sau centrata , la fel ca misticii catolici din trecut si prezent sau ca si isihasmul ortodox-rugaciunea inimii , si lista de ” crestinizari ” poate continua generos .

  TOATE ACESTEA SUNT INGREDIENTE ESENTIALE PENTRU REALIZAREA CONSENSULUI NECESAR ECUMENISMULUI RELIGIOS , ECUMENISM TOTAL SI RADICAL !

  Dar asa cum scrie si profetul Daniel in cartea sa , in legatura cu evenimentele finale ale istoriei omenirii , in Daniel cap. 11 vers.10 : ” … none of the WICKED shall understand ; but the WISE shall understand . ”

  MARANATA !!!

  • SUPER TARE SCURTA DEMONSTRATIE A PREDICATORULUI DIN ACEST VIDEO !

   Deci totusi … nu numai versurile conteza … ci si tipul MUZICII !!!

 5. Acesta este un comentariu facut la scoala duminicala; cu argumente (cele mai multe) venite din partea unor “copilasi”, dar nu din aceia din 1Ioan, care au primit ungerea Celui Sfant si cunosc orice lucru, ci dintre aceia cocolositi de parinti si tarati cu sila duminica la intalnirile celor care il cinstesc pe stapanul lor cu o inima noua/curata, si care confunda orice lucru laic, cu Antihrist. Hai sa ne apucam sa dramatizam/anatemizam nudurile lui Gauguin!
  M.L.Jones a spus ca: “crestinismul nu este moralitate, nu este legalism si nu este puritanism.”
  Copilasii transforma orice carte, filmulet de pe net, simboluri lumesti, in superstitii care nu au voie sa fie asociate vietii intr-un duh nou.
  Termometrul mentionat mai sus este un instrument uman, firesc, din Mezozoic, si de aceea il vom lasa la Antipa. Viata merge inainte, Domnul (da, Domnul!) isi curata aria cu desavarsire si va aduna graul in granar,” si da, ” Domnul va arde pleava intr-un foc care nu se stinge”. Ambasadorii cui ne dam pe net, ai moralitatii, ai legalismului, ai puritanismului, sau ai lui Dumnezeu cel adevarat si viata vesnica – Iisus Cristos?

   • Daca este acest CATALIN BATAN care are acest cont pe youtube :
    https://www.youtube.com/user/cbatzan , ATUNCI LUCRURILE SUNT CLARE IN PRIVINTA “APOLOGETICII” LUI PRO-ROCK , PRO-DOCTRINELE NEOLIBERALE ALE BISERICII EMERGENTE .

    Clipurile muzicale ale rocker-ilor , dovediti ca fiind filo-Satanism si filo-ocultism , de la Metalica sau Led Zepelin , troneaza alaturi de formatii “crestine” emergente de pop-rock pe altarul muzical baalic al acestui emergent habotnic pe nume CATALIN BATAN .

    • Cred ca bigot este cineva care acuza auditoriul band-urile mentionate de tine ca fiind filo-sataniste. Cred ca nu ai o imagine clara, biblica despre ce este satanic si ce este deocheat, indecent, etc., si asociezi impreuna cu PD orice comportament carnal lui satan. Omenirea este sub stapanirea lui satan, insa noi nu putem sa aratam cu degetul spre Led Zep, sau Metallica, indiferent cat de explicit ar canta impotriva “unui dumnezeu necunoscut”. Nu stii ca atata timp cat nu este o lege, nu exista o incalcare de lege?! Ei nu cunosc ce este drept si ce nu este drept pentru ca sunt sub autoritatea celui rau, iar noi nu avem voie sa discernem in locul lor, cu atat voi, nepotii lui dumnezeu. Alina, ai cazut in patetic vrand sa inventezi un nou satan, de asta data nebiblic.

     • Catalin, esti un pervertit! Ai auzit vreodata de acest verset: Efesei 5:10-11 “Cercetaţi ce este plăcut înaintea Domnului,
      şi nu luaţi deloc parte la lucrările neroditoare ale întunerecului, ba încă mai de grabă osîndiţi-le/condamnati-le (elegchō/ἐλέγχω)

      Ti s-a expirat contul pe acest blog!

      Paul Dan

   • Urmariti aceste doua scurte documentare crestine care expun Satanismul trupelor rock LED ZEPPELIN si METALICA :

    They Sold Their Souls For Rock & Roll: LED ZEPPELIN Exposed

    Good Fight Ministries Expos’e: Metallica

    Oare un crestin R-E-G-E-N-E-R-A-T poate sa fie fan si sa-i placa sa asculte aceste trupe de rock , mentionate mai sus ???

    Alooo …domnule “crestin” CATALIN BATAN , care “aveti viata intr-un duh nou” si ” caluzire ” de la nu stiu cine … se aude si la dumneavoastra ?!?

  • Domnule Catalin Batan ,

   Desi doriti sa va afisati MATURITATEA “spirituala” de “atotstiitor” care “CUNOASTE ORICE LUCRU” , care trage concluzii si da note “copilasilor” care nu au trecut inca nici de scoala duminicala , sau bigotilor inculti si superstitiosi care-l vad numai pe Anticrist dupa orice lucru laic , SUNTETI DE PLANS !
   Da , sunteti de plans pentru ca nu ati inteles mai nimica din Evanghelia Domnului ISUS CRISTOS .

   Aaa … , ba da , ati inteles ceva totusi ( dar nu stim din ce “evanghelie” ? ) : ca poti sa ai o “viata intr-un duh nou” si sa-ti delectezi privirile de fin cunoscator de arta cu picturile nude ale lui Paul Gauguin ( pictor francez care obisnuia sa picteze nuduri de femei indigene din Tahiti cu care avea si legaturi amoroase ) ; sau sa-ti “incanti” auzul cu muzica rock ignorand “curajos” efectele negative cunoscute si documentate pe care le-a produs muzica rock si filozofia de viata a rock-ului atat in lumea seculara cat si in biserica .

   Normal , ce atata “superstitie” ! Ce mai atata pierdere de timp cu apologetica asta crestina , cu documentare video si articole crestine despre ravagiile produse de muzica rock … ?!? Doar repulsia asta fata de muzica rock e pana la urma “umana” , ” fireasca” , si deci in rationamentul dumneavoastra care a “primit ungerea Celui Sfant” e o dovada de infantilism spiritual , legalism , etc. ! CASE CLOSED !

   Se pare ca sugerati tare elitist , in opinia dumneavoastra teologica , “avizata” , ca atat autorul acestui articol de apologetica crestina cat si noi cei care am subscris articolului suntem doar niste bieti dinozauri din Mezozoic care doar mestecam primitiv ferigi superstitioase si care nu am reusit sa evoluam nici macar la nivelul de mamifere , decum ca domnia voastra un veritabil “Homo sapiens SPIRITUALIS” care se delecteaza epicurian cu picturi nude celebre si rock de calitate (imoral , nelegalist si nepuritan ) . Da , ce… ?!? Macar asta nu-i dovada de ” moralitate , legalism si puritanism” , probabil ati spune dumneavoastra !

   Ne lasati “frateste” oare sa intelegem ca meritam doar imersia in formolul muzeului Antipa pentru caci credem ca moralitatea CRESTINA , pazirea poruncilor Domnului Isus CRISTOS , ar putea fi asociate , asa macar putintel , cu ideea de a fi ambasador al Dumnezeului Cel Adevarat – ISUS CRISTOS si Evangheliei Sale …???

   • Din material reiese ca faceti o apologetica a nepotilor lui Dumnezeu, crescuti intre batic si costume gri, incercand sa aduceti rockeri si artisti la biserica (catedrala), si nu sa duceti biserica (trupul) lumii ce ne inconjoara. Aceasta apologetica este diavoleasca, asemanatoare cu iudaizatorii din vremea lui Pavel si a D-lui Iisus Cristos. Ce mai vreti sa condamnati in lumea aceasta, ma mir ca nu treceti la anatemizarea celor care dau antibiotice la pui?! Lumea aceasta este deja condamnata, Duhul o spune! A, incercati sa va “scoateti” ca fariseii (fariseu = cel separat), sau incercati sa evanghelizati printr-o evanghelie adevarata si apologetica de bun simt, care apara valorile crestine, teologice, doctrinare, si nu costumele lu’ tati gri si baticurile matusii Tabita. Eu am timp sa scriu si sa “apar” lumea de iudaizatori, pentru ca nu lasa lucrarea lui Dumnezeu sa propaseasca, ci o obstructioneaza cu cerbiciile si tarele pseudoneoprotestante. Din cauza unor astfel de crestini bine intentionati ca voi este vorbita Evanghelia ca fiind inaccesibila, oamenii trebuind sa renunte la ceva (muzica, dinozauri, film, pictura, filosofie), inainte de a simti convingerea de pacat pe care o face Duhul Sfant. Nu stiti ca interdictia mareste trebuinta? Normal ca nu, pentru ca trebuie judecat duhovniceste – out of the box/catedrala. Or fi cainii afara, dar cei din catedrale – nepotii – latra mai abitir. Peace!

    Tema: Enumerati in cate scrisori si evanghelii se condamna spiritul fariseic/carturaresc al prezentarii evangheliei lui Dumnezeu.
    N.B. A se pune si materialul de mai sus la socoteala. 🙂

    • Batan

     Bine ca stii tu mai bine dacat cei din America ce este pop culture, rock music and all the related issues. Bine ca stii tu mai bine fenomenul megachurch , american apostate Christianity which became global and so and so forth… Bine ca stii tu mai bine decat Domnul Cristos ca nu trebuie sa se mearga pe calea ingusta. Esti doar un biet de emergent, cronic libertin, si un mistic care crede ca Dumnezeu nu foloseste oameni si argumente biblice si rationale pentru a-si implini lucrarea. Contul tau s-a expirat!

     Paul Dan

  • Catalin Batan, comentariul de pe 1.04.2014 are răspunsul de acum aproape 2000 de ani:
   Romani 1.19,20 – Fiindcă ce se poate cunoaşte despre Dumnezeu le este revelat în ei, căci le-a fost arătat de Dumnezeu. În adevăr, însuşirile nevăzute ale Lui, puterea Lui eternă şi dumnezeirea Lui se văd clar, de la crearea lumii, când te uiţi cu atenție la ele în lucrurile făcute de El. Aşa că nu se pot dezvinovăţi;

   • Corect punctat Lucian !

    In plus Catalin Batan care face o apologetica a Rock-ului si in speta a formatiilor lui preferate , METALICA si LED ZEPPELIN (ce se regasesc pe contul lui de youtube) , se face ca uita ca aceste trupe rock nu canta impotriva “unui dumnezeu necunoscut” , cum el afirma . Aceste formatii si-au manifestat deschis dispretul si ura fata de Dumnezeul iudeo-crestin al Bibliei si atasamentul lor fata de adversarul Lui (asa cu Biblia il defineste ) , pe nume Satan/Lucifer .

    Se pare ca este o caracteristica a tuturor “crestinilor” emergentilor , neo-liberalilor , ca atunci cand le sunt demascati biblic idolii (baalii) sa reactioneze violent verbal , in spirit habotnic , intolerant , zeflemitor , in loc sa se pocaiasca . Dar ceea ce este cel mai dezgustator este ca incearca sa incropeasca o aparare “crestin-evanghelica” preluand haotic versete biblice pe care le interpreteaza inimaginabil de distorsionat .

    CONCLUZIE (pt. Catalin Batan) : Nu poti sa studiezi Scriptura si sa faci o exegeza corecta , condus si luminat de Duhul Sfant , cand asculti METALICA si LED ZEPPELIN care-s condusi de duhul lui Anticrist !

 6. buna seara. sper sa ajunga atash.  la dvs.e un capitol  din “Viata in Cristos” vol.4-cap.8.Ma rog ca Duhul Sfant sa va starneasca interesul si sa cititi acest cap..Nu pot sa va ascund tristetea care m-a cuprins de cand l-ati infierat pe M>L>Jones. mihai toriai

  From: Victor Dobrescu To: Toriai Mihai Sent: Monday, January 30, 2017 8:16 PM Subject: I: [New post] Obama premergatorul lui Anticrist – partea II

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s