Auziti-o si pe asta!!!

Ionel Botgros, fost presedinte BER, a chemat un politist ieri, joi, 3 Aprilie 2014 la serviciul de seara la BER in strada Carol Davila nr. 48 Bucuresti, ca sa intimideze pe fratii pe care el nu a reusit sa ii dea afara in mod abuziv din sfatul de frati.

Politistul respectiv a venit in uniforma in vazul tuturor. Nu stiu cu cine a vorbit, dar stiu ca o sora, o “Debora”, l-a legitimat pe politist si i-a relatat ca problemele de la BER sunt in atentia Departamentului Cultelor si ca nu era cazul de politist in uniforma la serviciul de seara la un cult sa interogeze anumite persoane. Nu se intamplase nimic la serviciul de seara de la BER ca sa vina politia in uniforma! 

Se pun cateva intrebari:

 • Politia Romana are oameni capabili. Vor trata gafa aceasta in mod adecvat?
 • Ionel Botgros si echipa lui au la activ intrarea abuziva cu bodyguards la adunarea din Carol Davila, respectiv la cina Domnului. Deasemeni haidamacii lui Botgros, in prezenta lui, au abuzat fizic frati la biserica BER din Campulung. Sunt dovezi video. De ce oare Departamentul Cultelor care are consilieri competenti lasa pe Botgros si ai lui sa se manifeste ca in Evul Mediu, fara sa solicite ajutorul organelor de ordine?
 • Cat timp o sa-l mai sustina o parte din fratii de la BER pe Ionel Botgros, un Iuda Iscarioteanul care continua sa distruga adunari BER si sa asmute politia impotriva fratiilor fara nici un motiv?

32 thoughts on “Auziti-o si pe asta!!!

 1. Cand am auzitt acest lucru mi-am adus aminte de anii 1980 …85 cand in Adunarea unde mergeam militia avea un om permanent care era ne lipsit de la programe ….
  Predicatrorii trebuiau sa fie atenti ce spun.
  Aici consider ca e un abuz … daca afla … cei de la Dreptul omului sau de la DREPTUL de ati expune opiniile ,.. ??
  Oricum e trist.. ce se intampla !

 2. Este suficient fratilor sa luati scrisoarea lui Adrian Stan si sa o duceti la politie cu o plangere de o jumatate de pagina si acesta garantat isi va pierde libertatea.
  In scrisoare sunt o serie de acuzatii la adresa fratilor fara dovezi si se poate trece foarte usor la fapte calomnioase la adresa fratilor.
  Botgros Ioan ,Adrian Stan, Iorgulescu Mircea incalca legea non stop.
  Fratilor oamenii acestia sunt infractori, si ce este naucitor ca “hotul striga :Hotul!”
  Puteti de asemenea fratilor sa sesizati conducerea sectiei de politie de unde apartine respectivul politist ca v-a intimidat exact ca pe vremea comunista intr-o adunare publica, ceea ce este inadmisibil in aceasta tara membra UE, NATO etc.
  Nu m-ar mira ca mai tarziu sa aud ca planul lui Botgros era probabil sa-l aduca la pocainta pe acel politist atunci cand l-a chemat in adunare si din cate ar vrea ca noi sa intelegem…ca asa se da dumnealui imbracat in blana de oaie: evanghelist.

 3. In Pitesti este incredibil ce se intampla…Asa cum spunea Iorgulescu Mircea mintind de la amvon ca faptele relatate mai jos sunt o intamplare dar noi stim ca actiunea a fost premeditata:
  Iorgulescu Mircea si Golas I. urmaresc pe fratii care merg in vizite pe la credinciosii ramasi in adunarea din Pitesti.
  Un frate era in vizita la un credincios in varsta din adunare ca sa-l avertizeze de jocul dublu al acestui fost colaborator cu securitatea (Iorgulescu M) si la cateva minute au venit cu o hartie pe care l-au pus pe fratele sa o semneze promitandu-i ca il vor repune in drepturi…
  Ce santaj! INCREDIBIL!
  Normal ca fratele nu a semnat nimic.
  Uitati-va la ce se preteaza Iorgulescu Mircea si Golas I urmaritorii de frati.
  Iorgulescu M cu mintera ratacita umbla aiurea ca nu are serviciu, umbla din casa in casa cu hartii ca sa-i lege pe frati de “autoritatea lui” inchipuita, umbla dupa cai verzi pe pereti…
  Pai cum sa fie o intamplare cand Iorgulescu M vine cu o hartie scrisa pregatita ca fratele sa o semneze, ca renunta la calitatea lui de reprezentant…E clar ca a fost premeditata toata actiunea.
  Va spun adevarul sa sa nu va temeti de Iorgulescu Mircea:
  MINISTERUL CULTELOR NU RECUNOASTE ACTIUNEA DIN 31 AUGUST 2013!
  MINISTERUL CULTELOR ATRAGE ATENTIA CA ACEASTA ACTIUNE NU POATE FI VALIDATA PENTRU CA INCALCA O SERIE DE LEGI INCLUSIV STATUTUL DE FUNCTIONARE BER!
  IORGULESCU MIRCEA ESTE UN IMPOSTOR CAND FACE REFERIRE LA “MAREA DECIZIE ISTORICA DIN 31 AUGUST”!
  ESTE VREMEA FRATILOR SA VA TREZITI SI SA NU MAI DATI CREDIT ACESTUI IMPOSTOR!

 4. Pe Ioan Botgros nu-l susțin frați, ci ce-i care îi sunt obligați cu ceva sau cei pe care-i are la mână cu ceva.

  • Pe Botgros il sustin cei care nu citesc Cuvintul cu atentie,sa vada ce spune cu privire la calificarea pe care trebuie sa o aiba cel care doreste sa fie,pastor,prezbiter,diacon si Mai stiu eu ce functii cu cu caracter lumesc se da casa Lui Dumnezeu?

   Acestia, sunt oameni naivi Si nu e de mi rare ca poate fi si cum spui,ea-i aiba la mina omul care nu se theme de Dumnezeu, se minkes te cu te miri ce.Numai ca sa isi vada interesele prop ii,nu pe ale Lui Dumnezeu.

 5. E de remarcat ca aceasta vizita a politiei invitata de seniorul Botgros e cireasa pe TORT-URA,crestinilor din gruparea B.E.R nominata asa de alt senior,cel care l-a precedat pe Botgros,seniorul Bebe Miu.Era nevoie de o cireasa pe TORT-URA oferita de ERETICUL Botgrosisti pentru ca sa se desavarseasca opera celor care au TORT-URAT pe frati mai multi ani
  Acum ii asteapta RASPLATA celor care au oferit aceasta TORT-URA,fratilor mai ales daca POLITIA va mai fi invitata si altadata asa cum au promis in disperarea lor,a Botgrosistilor
  Cei 8 care nu vor sa semneze EREZIILE grupei de ERETICI. BOTGROS,IORGULESCU MIRCEA,ADRIAN STAN nu vor manca nici cireasa , si nici TORT-URA caci se hranesc zilnic din PAINEA VIETII.
  Deja toata lumea s-a lamurit cine sant acestia si cine sant asociatii lor si ce vor si cine ii finanteaza .
  S-a dus vremea inocentei !!
  Faptele lor i-au dat pe fata !
  Ei sant pe postul lui IUDA –TRADATORUL si oricat ar incerca NU SE MAI POT POCAII ,CACI SANT BOLOVANI IMPIETRITI SI SFARSITUL LOR VA FI CA AL LUI IUDA- TRADATORUL( cu durere trebuie sa o spunem.)
  Si aceasta, nu pentruca Dumnezeu nu poate,ci pentru ca ei nu recunosc nici acum ca sant urmasii lui IUDA TRADATORUL!
  Aceeasi soarta o vor avea si cei care ii urmeaza pe aceste IUDE cu toti asociatii lor !Cu durere trebuie sa subliniem acest fapt !
  Iar ce se intampla la Pitesti e curata NEBUNIE ,a unui om care si-a pierdut si mintea si un cuget curat DECI SI MANTUIREA CARE NU A AVUT-O NICIODATA in cei 17 ani pe care ii recunoste in MARTURISIRILE DE LA BUCURESTI SI PITESTI ,ca a lucrat pe fata cu SECURITATEA sub numele de Sandru ajutat acum de Golasu.Acesti ERETICI apartin la un spital DE BOLI NERVOASE mai mult decat la o Adunare si poate cineva le face un bine si ii interneaza sa fie tratati si ei si daca e nevoie si pe asociatii si simpatizantii si reprezentanti ai lor de pretutindeni din tara sau alte tari .Poate numai asa isi vor venii in fire,in sensul de a recunoaste EREZIILE LOR PE CARE INCA LA ORA ASTA LE SUSTIN CU ATATA ARDOARE . .

 6. Nici pe Iorgulescu Mircea nu-l sustin fratii, eu personal am auzit o discutie intre doi sustinatori a lui Iorgulescu M care nu prea se inghit.
  Este vorba de Ghitescu I si Golas I (fost colaborator al securitatii cu numele de cod “Gurita”).
  Problema este ca Ghitescu I i spunea lu nea Gurita sa mai taca in adunare ca stie el ce a mai facut si le spune la toti daca nu se potoleste.
  🙂 se au la mana unii pe altii…este vorba de bani si interese meschine bunuri primite din ajutoare etc.
  Iorgulescu M insa ii are pe toti cei 20 de sustinatori frenetici la mana si ii ameninta ca ii da pe fata daca nu-i acorda supunerea oarba.
  Alibababa si cei 40 de hoti cred ca ar fi povestea cea mai nimerita ca sa descrie situatia de fapt a lui Iorgulescu Mircea si a sustinatorilor lui.
  Ei nu mai sunt o adunare Nou Testamentala, asezata pe principiile Bibliei , ci sunt mai degraba o adunatura orientata pe interese materiale firesti iar nu duhovnicesti. Dovada este ca 70 de frati sinceri care cauta cu adevarat pe Dumnezeu au parasit cladirea din Pitesti in ultimele 2 luni ca sa se stranga in locuri de partasie reala prin zidirea facuta de Duhul Sfant. Au ramas foarte putini cu Iorgulescu Mircea si cei care se mai duc pleaca de la adunatura cu durei mari de cap.
  Un sfat intelept ar fi ca inainte de adunatura sa se ia un nurofen sau ceva contra durerilor de cap.
  Iorgulescu Mircea in ultima vreme este extrem de violent (are demoni) vorbeste cu manie de la amvon impotriva celor ramasi in sala cred ca mai sunt vreo 15 care nu-l mai suporta si poate vor pleca si acestia…In fine vor ramane 15 insi si vor inchide adunatura lor ca nu-si mai permit sa plateasca utilitatile.
  Iorgulescu Mircea “predica” in fiecare zi de adunatura si este normal ca nici nu mai are cine sa le predice ca fratii cu har de la Domnul lucreaza pentru El in alte locuri unde deschide Domnul o usa Evangheliei.
  Sunt in judetul Arges o serie de adunari care nici nu vor sa auda de Iorgulescu Mircea, Gurita adica Golas I, Arghira Emil (cumnatul lui Iorgulescu Mircea), Calin Cornel zis si “Bodyguardul rezolva violent tot” a lu tataie Bot Gros…
  Pana acum s-au facut frati cu demonul si au trecut puntea.
  Dar la Domnul Dumnezeu nu merge asa. Stim ca El va interveni sa dea la o parte pe acesti oameni care au atentat la trupul Domnului Isus care este Adunarea celor credinciosi.

 7. INVATATUTA LUI BOTGROS:
  1)Siguranţa mântuirii credinciosul o are câtă vreme rămâne în Domnul Isus Hristos. 2)Lepădarea de Domnul Isus, 3)pierderea cugetului curat, 4)căderea din har, 5)căderea de la credinţă, 6)trecerea la o altă evanghelie, 7)înseamnă pierderea siguranţei mântuirii”;

  Fratele Balarie , expune foarte frumos si clar cu argumente din Sf, Scriptura , dar ei nu pot fi convinsi deoarece scopul lor e sa dezbine si sa compromita cultul. Textul de mai sus e un pretext pentru faptele lor in desfasurare. Si au ales special acest pretext care nu poate fi dovedit niciodata , poate fi discutat la infinit ei isi spun poezia. Nici justitia omeneasca nu poate da aici o solutie. E diabolic gandita.
  Prin racolare ,indoctrinare si manipulare , capii acestei actiuni si cozile lor de topor au ca scop sa prapadeasca totul in calea lor cu metode de intimidare si uzura psihica.
  Si un alt scop , asa cum spune Adi, este sa-si ascunda mizeriile , avandu-se la mana unii pe altii , bani , bunuri , ….scopuri meschine.

  Totul deci este de competenta lui Dumnezeu si disciplina Lui nu va intarzia.
  Domnul va judeca.
  Grozav lucru este sa cazi in mainile Dumnezeului celui viu!

  • Ba da, Dumnezeu foloseste si justitia omeneasca ca sa puna dupa gratii infractorii ca ei!

   Romani 13
   1 Oricine să fie supus stăpînirilor celor mai înalte; căci nu este stăpînire care să nu vină dela Dumnezeu. Şi stăpînirile cari sînt, au fost rînduite de Dumnezeu.
   2 Deaceea, cine se împotriveşte stăpînirii, se împotriveşte rînduielii puse de Dumnezeu; şi ceice se împotrivesc, îşi vor lua osînda.
   3 Dregătorii nu sînt de temut pentru o faptă bună, ci pentru una rea. Vrei dar să nu-ţi fie frică de stăpînire? Fă binele, şi vei avea laudă dela ea.
   4 El este slujitorul lui Dumnezeu pentru binele tău. Dar, dacă faci răul, teme-te, căci nu degeaba poartă sabia. El este în slujba lui Dumnezeu, ca să -L răzbune şi să pedepsească pe cel ce face rău.

 8. Asa este , Cuvantul lui Dumnezeu e viu si adevarat!
  Ma refeream la doctrina lor , ca nu poate fi dezbatuta in justitie si nici rezolvata prin dialog cu ei. Vor spune poezia la nesfarsit , si nu vor asculta argumente Scripturistice.
  Dar pentru faptele lor , exista si justitie omeneasca desigur.
  Insa ei striga ca noi ne-am dus la autoritati, desi asa cum stim au chemat un politist.
  Domnul va face dreptate in curand , El nu va parasi pe poporul Lui, din pricina Numelui Lui celui mare!

 9. Fratilor exista plangeri legale pentru abuzurile lor iar nu pentru invatatura…
  Cand cineva iti incalca toate drepturile legale religioase si depui plangere la autoritati ele sunt obligate sa rezolve pe cale legala aceasta plagere. Altfel justitia nu ar mai fi justitie, nu?
  Insa cea mai mare problema a lor este cu Dumnezeu.
  Evrei 10:31 Grozav lucru este să cazi în mâinile Dumnezeului celui Viu!
  Si este scris in Noul Testament…
  De pe mana omului iti revii, este temporar e aici pe pamant, dar de mana Dumnezeului celui Viu decizia este vesnica…
  Pana si dracii cred si se infioara de aceasta interventie a lui Dumnezeu!
  Cum de nu iau seama Botgros I, Iorgulescu M, Stan A…
  Cum vor sta ei si sutinatorii lor inaintea Dumnezeului celui Viu si acolo de fata sutele de victime (fratii batuti, alungati, vorbiti de rau, facuti :darbistule! spusa ca o injuratura, calomniati, jefuiti, jigniti, ignorati,striviti sub cizma ereziilor nimicitoare) victimele cu degetul aratator spre ei?
  Asta-i grozav! nu cei cativa ani de puscarie…

  Cum se canta odinioara in adunarea de tineret in Pitesti:

  “De nu poti sa fii exemplu nu le spune de Isus
  Ca ei cauta Adevarul si in tine nu l-ai pus
  Ii vei pierde pe vecie si pedeapsa va cadea
  Cand in ziua judecatii inaintea Lui vei sta…
  Toti vor arata spre tine. Si acuzat vei ramanea

  Nu le spune de Iubirea ce in Isus vor gasi
  Daca inima ti-e rece si cu ei nu poti simti
  Daca ei nu vad in tine nici o raza din Isus
  Nu le spune de iubire…Vor urî tot ce le-ai spus!

 10. Fiindca Bot Gros se plange de doua invataturi poate ca nu a auzit sau nu a citit ca in Bilie sunt multe invataturi sanatoase.

  Coloseni 2:7 fiind înrădăcinaţi şi zidiţi în El, întăriţi prin credinţă, după învăţăturile care v-au fost date, şi sporind în ea cu mulţumiri către Dumnezeu.

  Dumnezeu ne da invataturi sanatoase dar nu prin oricine (ma refer la neizbavitii : Iorgulescu M, Adrian Stan sau Bot Gros) ci doar prin fratii care au dar de invatator.
  Daca Bot Gros da afara abuziv pe fratele cu dar de invatator sunt doua lucruri care se intampla :
  1) Isi va da invatatori dupa pofta inimii lui.(Invatatura despre om si experienta lui)
  2)Nu va auzi niciodata invatatura curata pe care o da Dumnezeu prin folosirea darului dat fratelui invatator.
  Asa este scris ca in Adunare Dumnezeu a dat daruri fratilor si sunt folosite de El cu scopul zidirii Adunari. Aici s-a bagat Bot Gros! Exact in lucrarea lui Dumnezeu ca “politistul in intersectie” da afara pe rosu pe sensul lui pe fratii pusi de Dumnezeu sa lucreze pe verde.
  S-a descalificat singur din orice calitate pe care si-a inchipuit ca o are. Pe scurt Bot Gros si-a pierdut marturia.(de mantuire sincer eu nu am vazut-o in viata lui, nici a lui Iorgulescu Mircea, si nici in viata lui Adrian Stan…tot ce vad in viata lor nu-mi da nici un argument ca sunt mantuiti conform Bibliei!)
  Iar dupa tot ce au facut cine il mai crede?
  In afara de cei pe care ii are la mana…Nimeni!
  Oamenii acestia si sustinatorii lor sunt jalnici!
  Citesc degeaba Scriptura!
  Habar nu au ce este o Biserica Nou Testamentala!
  Nu-l cunosc pe Dumnezeu si habar nu au cum lucreaza El!
  Concluzile de mai sus sunt fara echivoc ca urmare a activitatii lui Bot Gros urmarita cu mare atentie de credinciosii din Biserica si mai ales fara indoiala in momentul cand Bot Gros a chemat politia!

 11. Din ce marturiseste Adi aici dar mai ales din faptele acestor apostati, stim ca nu-L cunosc pe Dumnezeu si invataturile date prin Domnul Hristos si prin Apostoli.
  Dupa tulburarea de aseara din Carol, oricine este luminat prin Duhul Sfant , poate pricepe starea lor jalnica inaintea lui Dumnezeu.
  Ne intrebam dece nu se linistesc la toate indemnurile si avertismentele ce li se aduc.
  Domnul mi-a aratat situatia copiilor lui Eli din cartea 1 Samuel cap 2;.25.
  “Daca un om pacatuieste impotriva altui om, il va judeca Dumnezeu; dar daca pacatuieste impotriva Domnului, cine se va ruga pentru el?”

  Si Cuvantul spune ca ei n-au ascultat , fiindca Domnul voia sa-i omoare.
  Apostatii acestia care au facut dezbinarea in BER – acesti OAMENI RAI si care VOR SA IA CU SILA ce nu li se cuvine , nu se vor lasa pana iINTR-O ZI cand Domnul ii va zdrobi deodata.

  Poate uneori suntem dezamagiti ca Domnul nu raspunde.
  Dragi frati , ne rugam sa fiti intariti prin nemarginita marime a puterii Sale, dupa lucrarea puterii tariei Lui!
  Botgros , Mircea Iorgulescu, Adrian Stan, Petrica Aldea, Petre Tutu si ceilalti apostati, vor sa va distruga psihic si fizic dupa metoda lui satan , cunoscuta de noi si in timpul comunismului. Faptele lor murdare si minciunile lor au ajuns la tronul de indurare si au facut inconjurul lumii. Nu se vor putea dezvinovati.

  Fiti tari fratii mei, pentruca a-ti fost castigati de Dumnezeu spre lauda slavei Lui.
  Stim ca Domnul Isus este capetenie peste toate lucrurile Bisericii.
  Inca putina vreme , foarte putina vreme si Cel ce este Alpha si Omega va veni. EL ESTE VIU !
  Doamne , ajuta-ne sa ne pastram curati si sa stam demni si dupa modelul Tau , in aceasta furtuna!

 12. SLUJITOR nu sef…
  In ultima vreme pe buna dreptate ne punem intrebarea daca cei ce aspira la “functile de sus” (nu ceresti, ci pamantesti!) adica :Botgros , Mircea Iorgulescu, Adrian Stan, Petrica Aldea, Petre Tutu si ceilalti…au inteles cu adevarat ce spune Biblia despre faptul ca cei ce sunt in frunte sunt exemple de SLUJIRE a celor credinciosi?
  Pentru ca Fiul omului n-a venit să I se slujească, ci El să slujească şi să-Şi dea viaţa răscumpărare pentru mulţi!”
  Marcu 10:45
  Si daca asa stau lucrurile la Domnul Isus asa ne dorim si in Adunarea Lui.
  Cei ce se vor “sefi” nu numai ca nu ne reprezinta, nu Il reprezinta nici pe Domnul Isus si deci nu sunt dintre ai Lui.
  Cum spunea un frate din Pitesti ca cei ca Botgros , Mircea Iorgulescu, Adrian Stan, Petrica Aldea, Petre Tutu si ceilalti din cercul lor concentric cu interesul meschin expus mai sus, “ar trebui sa ne pupe picioarele… Nu numai unul ci pe amandoua”.
  PS: Predicati in adunari adevarul, ca Dumnezeu da daruri in vederea slujirii fratilor iar nu pentru a pretinde sefie…

 13. Salut, am parcurs mai multe articole din site-ul tau, inclusiv cel de fatza si vreau sa spun ca imi place felul in care iti impartasesti ideile. Eu lucrez in marketing la o firma de curatenie din Bucuresti si citesc frecvent opinii din domeniu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s