Ioan Botgros nu mai este presedinte al cultului BER!

Am primit acest email si ii multumim Domnului ca a inceput sa lucreze si sa faca ordine in haosul creat de apostatul Botgros si echipa lui de huligani. Trebuie continuata rugaciunea. Vedeti cele doua documente atasate.

Buna frate Paul Dan,

Va trimit atasat raspunsul SSC (Secretariatul de Stat al Cultelor) catre Ioan Botgros. Am atasat si legea 489/2006, in caz ca doriti sa vedeti ce scrie la articolul 8, alineatul 3.

Sa va rugati pentru BER Carol Davila.

O zi buna,
Radu

 

Scrisoare SCS catre BER (Botgros)

LegeaCultelor-Nr489-2006

8 thoughts on “Ioan Botgros nu mai este presedinte al cultului BER!

 1. Este o bucurie sa vad scris public acest lucru.
  Este raspunsul lui Dumnezeu la rugaciunile noastre.
  Voi spune si eu impreuna cu psalmistul:
  Ps116v1,2
  1 Iubesc pe Domnul, căci El aude glasul meu, cererile mele.
  2 Da, El Şi-a plecat urechea spre mine, de aceea-L voi chema toată viaţa mea.
  De acea El sa fie laudat!

 2. Marturie socanta la Pitesti a fratelui lui Calin Cornel, cel care l-a insotit pe Ionel Botgros ca bodyguard in mineriada de la Campulung.
  Duminica seara in timpul predicii acesta s-a ridicatin picioare si a marturisti ca fratele lui l-a batut, apoi a adaugat ca ii bate si pe cei ce i angajeaza sa ii faca diverse treburi.
  Calin Cornel este un om violent. Iorgulescu Mircea auzind acestea despre omul lui din sfat a inchis gura celui venit in adunare cu celebra replica “sa ne rugam”…
  Iata cum Domnul Dumnezeu a trimis un om necrestin ca sa faca o marturisire cutremuratoare intr-o adunare publica despre propriul lui frate care face parte din sfatul pus de Iorgulescu Mircea in Pitesti.
  Nu degeaba l-a ales Ionel Botgros pe acest om sa-i fie bodyguard in mineriadele schismatice din BER, fiind recunoscut pentru violenta manifestata in propria lui familie sau fata de angajati.
  Si totusi Domnul Dumnezeu ii da pe fata pe acesti apostati batausi condusi de Iorgulescu Mircea.
  Domnul sa lucreze in continuare si sa ne izbaveasca de acesti apostati care acceda la functile cele mai inalte din BER.

 3. Mentionez ca fratele de trup a lui Calin Cornel nu este crestin dar a facut aceasta marturisire socanta dupa ce a auzit ce se intampla in BER, si din indemnul cugetului dumnealui desi nu este crestin.
  Este cutremurator!

 4. Frate Paul,
  Astazi la Campulung a fost adunare generala cu sutinatorii lui Ionel Botgros.
  Nu s-au inteles si s-au luat la bataie cu pumnii in figura, au venit 2 salvari sa ridice victimele, o persoana a fost arestata nu stim inca toate detaliile dar este incredibl la ce violenta s-a ajuns.

 5. Am inteles ca vine Sima sa potoleasca furtuna in fratietate.Un tremen care este folosit de Botgros.Ce sa faca el?ce a facut Trandafir, o alta aratare.

  Pina si Andrei vrea sa potoleasca furtuna.Sima sa aiba grija de ei.Furtuna o va potoli Dumnezeu,care a ingaduie-o.Acestia au scam ele lor care trebuie sa lucrezie la ele sa le elimine.Pina nu intra Dumnezeu in actiune.Sa lase pe “frati”sa plateasca pretul pe care il au de platit ,ca au dormit Inaintea furtuni.Cind te considering ca esti pus de Dumnezeu, sa iei grija de Casa Lui,nu faci compromis.

  Toti sunt atinsi de Aceasta boala a compromisului intrun fel sau altul.Dupa cadera sistemul uni,si-au lasat joburile ca sa manince o piine Mai usoara,fara durere de cap.Avind job ,trebuie sa fi responsabil de banii pe care ii primesti.Uite aici este COMPROMISUL.Casa Lui Dumnezeu este ca cei Rascumparati sa se adune in prezenta Mintuitorului.Unde e primul Presedinte?S-a retras in patria tics Lui,si nu ii Mai pasa de furtuna

  Iata dece Zic,Biserica vie a Domnului Hristos va supravietui ca si cei de pe corabie impreuna cu Pavel.”Sarcofagul” va naufragia.Se stie fiecare de Unde e.

 6. Din nefericire, vedem ca nebunia acestui om Botgros I. implica bisericile locale pe care le tine sub stapanire prin manipulare, in propriul sau process de recuperare al banilor si a pozitiei de lider (dar nerecunoscut de frati).
  Este o mare contradictie ca Biserica sa lupte in proces impotriva Autoritatilor instituite de Dumnezeu.
  In Biblia se spune la Romani 13v1 “Oricine să fie supus stăpânirilor celor mai înalte, căci nu este stăpânire care să nu vină de la Dumnezeu. Şi stăpânirile care sunt au fost rânduite de Dumnezeu”.
  Sunt perfect lamurit ca stapanirile care sunt au fost randuite de Dumnezeu. Cum poate biserica sa lupte impotriva a ceva ce este randuit de Dumnezeu. Sa se roage pentru ei da, am auzit si facut, si este duhovnicesc, dar contrariul este un lucru satanic.
  Biserica adevarata a Domnului Isus nu va face niciodata acest lucru dar “biserica de nume”, fatarnica, lepadata, din care este Botgros I si sustinatorii lui Iorgulescu M si Stan A si mai nou Aninoiu Gheorghita vor lupta in procese cu Autoritatea instituita de Domnul Dumnezeu si deci vor lupta impotriva voiei lui Dumnezeu.
  Totul este atat de clar.
  Cine va semna hartia trimisa de Botgros ca sa-l sutina in lupta impotriva Guvernului Roman? Oricine nu este nascut din nou si nu are Duhul Sfant!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s