Actualizare: Politia si salvarea la intrunirea lui I. Botgros la Campulung

Am primit acest comentariu, confirmat din mai multe surse. O sa revenim cu detalii cand lucrurile sunt mai bine conturate.

Frate Paul,
Astazi la Campulung a fost adunare generala cu sutinatorii lui Ionel Botgros.
Nu s-au inteles si s-au luat la bataie cu pumnii in figura, au venit 2 salvari sa ridice victimele, o persoana a fost arestata nu stim inca toate detaliile dar este incredibl la ce violenta s-a ajuns.

Actualizare de la Campulung!

Mai multe informatii transmise de un frate din Campulung.
Cele doua victime au fost transportate la spital unde li s-au acordat ingrijiri medicale si nu au fost internate pentru contuziile pe care le aveau.
Victimele si agresorul au fost impreuna co-participante la mineriada carismatica din 10noiembrie2013.Apar si pe imaginile filmate.
Neintelegerea a fost ca fratele lor agresor nu a fost lasat sa participe la aceasta intrunire a lui Botgros, desi acesta a facut “ordine” cel mai bine cu fratii scumpi care au fost dati afara din adunare.
dl Nichifor i-a interzis sa intre in adunare fratelui lui agresor, si acesta i-a aplicat un croşeu in plina figura si l-a facut KO..
Apoi vazand cei din interior ca nu-l poate opri pe fratele lor agresor, s-a opus si dl Uretu si acesta a primit un croseu in plina figura si a fost facut KO.Si i-a spart si ochelarii pe fata…
Cei din in sala destul de obisnuiti cu astfel de manifestari antrenati in cele doua mineriade,linistiti au chemat politia si salvarea.
Au venit doua salvari pentru cele doua victime…apoi s-a strans lumea din zona curioasa pentru ca niciodata nu au vazut asa ceva la “adunarea de la turn”.
Un scurt comentariu al vecinilor adunarii de la turn:
“Ce s-a intamplat maica?
Ce sa se intample…S-au luat la bataie…
Doamne apara-ne si pazeste!
Pai astia nu sunt pocaiti?”
L-am pus in ghilimele cine citeste sa inteleaga.
Politia l-au incatusat pe fratele lor agresor si asa l-au luat la sectie.
Apoi i-au dat drumul probabil amendat. Acesta s-a reintors la adunare…
Interesant este sa ne spuna cineva ce s-a intamplat dupa reintoarcerea acestuia in “sanul adunarii” lui Botgros.

 Adi

20 thoughts on “Actualizare: Politia si salvarea la intrunirea lui I. Botgros la Campulung

 1. este foarte adevarat…..a fost un intreg spectacol vazut de trecatori si de locatarii blocurilor din vecinatate…..o concluzie e simplu de tras….unde e botgros…acolo e violenta, acolo e rautate si acolo se nasc conflicte…! Ceea ce este mai periculos este faptul ca botgros s-ar fi legitimat in fata politiei ca fiind presedinte al cultului …ceea ce nu mai este valabil…..el nu mai este recunoscut de nimeni ca avand aceasta pozitie……nici macar de autoritati………poate autoritatile se vor sesiza in fata acestui fapt…….

 2. Poti lua o piatra cit de mare cit poti sa o ridici si sa o arunci in lac. Care va fi efectul? apa se va disloca si se produc valuri. Ei bine, poti stringe valurile si sa linistesti apa la fel de cum a fost?Numai un om fara minte ar putea gindi ca este cu putinta.Uite cel care a tulburat Adunarea prin aducerea lui Botgros, sa faca bine sa o si linisteasca daca mai poate.

  De aruncat piatra a putut, dar de a linisti apa pe care in nesabuinta lui a tulburat-o ,nu-i mai sta in putinta.Am mai spus si o spun decite ori am ocazia. Este unul singurul vinovat.Acum e pensionat si sta in patratica lui, parca nimic nu s-a intimplat.Noi toti platim un pret in viata aceasta pentru felul cum am actionat intr-o imprejurare sau alta cu ce ne apartine noua.

  Cu atit mai mult cind te erijezi in a lua grija Casei lui Dumnezeu.Pretul va fi cu atit mai mare pe care il platim.Mai tirziu sau mai devreme, el va fi platit de cel care a crezut ca, poate manipula interesele lui Dumnezeu dupa placul lui. Cine sufere in situatia de fata? Negresit, in primul rind, Domnul Isus si slava lui Dumnezeu.Dar sufera si fratii si surorile sincere care sunt pe departe de a contribui la acest desmat. Asa il numesc.

  Adunarea a ajuns de isbeliste,pe mina unor netaiati in prejur cu Inima.Dumnezeu sa se indure de aceasta Adunare, care cind-va era o oaza de inviorare pentru cei credinciosi. Sunt foarte multi pripasiti prin Adunare. Si ce e mai trist ca acestia pripasiti au pus mina pe ea,cu ajutorul unora care si ei la rindul lor se cred credinciosi.Nu e de mirare ca lucrurile merg in felul acesta.Cind nu te temi de Dumnezeu nu-ti pasa de felul cum actionezi in Casa lui Dumnezeu.

  Dece nu-ti pasa? pentruca nu faci parte din cei ai Domnului Isus.Poti veni regulat la Adunare dar sa nu ai niciun folos din prezenta Domnului Hristos.Si vai, citi sunt din acestia care nu au nimic de aface cu Mintuitorul. Lor le va zice Mirele, duceri-va dela mine ca nu va cunosc.Dar si mai grav despre acestia spune Cuvintul ca, au lucrat faradelegea. Cind au lucrat-o ? in timpul cind fregventau adunarea.Nu poti fi copil al lui Dumnezeu si sa te dedai la actiuni care defaimeaza numele scump al Domnului Hristos.

  • Problema e mult mai complexa.
   Adunarea a devenit Cult, si daca esti Cult joci dupa aceste reguli de reprezentare inaintea autoritatilor…Cu frati, era sa zic pastori, platiti etc.
   Inghesuiala multora la plata este destul de bine conturata.
   Asta este situatia.
   Oprirea platilor catre echipa lui Botgros este doar temporara, ea va fi reluata catre cei care vor fi indeplinit cerintele legale.
   Cui?
   Vom vedea in viitorul apropiat.

 3. Pentru ca esti curios ce s-a intamplat cu agresorul , cum de altfel esti curios de multe alte lucruri, …, a revenit, agresand in continuare, primind a doua amenda si tulburand in linistea,…

 4. Pentru Anonymous…
  Nu se dau intentionat detalii cu nume, poze etc cu cei implicati ca sa nu incalcam legea.
  Noi nu avem voie sa publicam orice in eter, fara acordul acestora.
  De ce ne provoci?

 5. Adi
  am cerut numele agresorului pentru ca apare numele victimilor “Nichifor si Uretu”, sa inteleg ca a-ti cerut acordul victimlor Nichifor si Uretu.
  unde e provocarea ca am cerut numele agresorului daca apare numele victimilor?

 6. Anonymous.
  Da avem numele agresorului.
  Si il stiu toti frati din Campulung si o mare parte din BER, nu este necesar sa il stii si tu.
  Adi

 7. Cel care i-a agresat pe frati a predicat de la amvonul Adunarii din Campulung dupa evenimentul din 10noiembrie 2013.
  Este inadmisibil ca astfel de persoane sa ajunga la amvon si sa ne predice despre mantuire…
  Mantuire de la ce? De la bataie?
  Oamenii acestia habar nu au ce este libertatea in Hristos si mantuirea prin Har.

  • Am intilnit pe unul la Albesti unde e tabara aceia anul trecut cind am fost in Romania. Acesta mi-a spus ca el a predicat pe la tirgoviste. dar ca acum traieste in concubinali cu vecina lui.Iata cine da ” \invataturi” In adunari.

   Nu le sti viata in particular. Ca sa aiba o marturie buna, trbuie sa fie cunoscut in deaproape.In familie, in socetate si in Adunare.Ce sa mai spun, Bebe Miu il cunoastea pe Botgros si totusi i-a incredintat Adunarea pe mina lui.

   Nu sunt numai cei care se urca la amvon iresponsabili, ci cei care ii pun.Sia ici calca Cuvintul in mod grosolan.Cuvintul ne arata ca sa fie vorbiti de bine. Am mai spus ca , Domnul Isus spune , vai de voi cind veti foi vorbiti de bine.

   In engleza un astfel de invatator trebuiesa se incadreze in rindul celor-fara reprosi- Fara reprosi? da, fara reprosi.Sa nu fi aratat cu degetul si sa dai o marturie frumoasa in toate privintele.Iata cum trebuie sa fie robul Domnului. Unul care nu cauta cearta ci unul care cauta pacea , alearga dupa ea.

 8. Da si la Pitesti marti seara “s-a rugat” Golas I cel care se autointituleaza cel care a cunoscut cu adevarat pacatul cand era detinut, se roaga ca sa plece toti din adunare sa sa ramana doar el cu mircea iorgulescu. Nu stim de ce el si mircea iorgulescu?
  Dar stim ca Dumnezeu are un plan cu acea adunare si foarte curand vor ramane el mircea iorgulescu si Dumnezeul cel Viu la judecata.
  Cine va castiga?

  • Banuiala lui Adi:” Nu stim de ce el (golas) si mircea iorgulescu?”
   Pai exista o explicatie: golas i este om de afaceri, nu?
   Ce ai zice de afaceri scutite de impozit facute cu complicitatea unei persoane juridice cum ar fi si BER, sub privirile mai mult decat ingaduitoare a unui apostat chiar in biroul executiv sau de ce nu chiar “seful cultului”. Vezi sclipirea celor 30 de arginti in ochii lor?
   Bine inteles este o supozitie utopica convergenta a unei realitati deja preexistente neincadrata in spatiul temporal?
   Daca nu mi-a iesit ultima fraza rog pe frati sa ma ierte, daca e cineva care e mai sensibil.

 9. POCAITI-VA oameni buni , ati ajuns sa faceti o gala de LOCAL KOMBAT intr-o biserica crestina !

  Ceea ce este trist este ca asemenea manifestari de violenta la romani in biserici nu sunt cazuri izolate . Am citit pe internet de asemenea batalii publice “fratzesti” si in biserici evanghelice romanesti din SUA . A venit politia americana cu masini cu sirene si girofare si i-a despartit pe “luptatori” , dar a fost circ mare , s-a difuzat si in presa , etc .

  Eu am asistat la doua scindari de biserici evanghelice in Arad , au fost uneori cuvinte dure , reprosuri , resentimente , etc. , DAR NU BATAI SI INJURATURI !

  INDIFERENT DE MOTIVE argumentul “PUMNULUI IN GURA , la propriu” NU ARE CE CAUTA INTR-O BISERICA CRESTINA !

  E batalie mare , mare , mare pe “ciolan” …

 10. Dar cine a zis ca ei sunt o Biserica?
  Biserica adevarata la Campulung a fost data afara pe 10noiembrie2013 si a ramas cladirea cu ei cu tot.
  Pot sa faca si ring de box in locul amvonului si sa tina campionatul national e acelaş lucru.
  Singurul lucru nepotrivit ar fi ca afara scrie Biserica Crestina Evanghelica iar nu Gala de Box.
  De ce credeti ca AGRESORUL a fost doar amendat cu 200+500lei?Pentru ca a boxat in afara unui loc amenajat si fara echipament.
  Si probabil in afara categoriei…
  Eu personal nu mai calc in locul acela atat timp cat va fi condus de Stoica, Nichifor, Uretu manevrati de Bot Gros, Iorgulescu M si Adrian Stan.

 11. Informarea catre toate bisericile BER:
  Azi dimineata sfatul de frati din Carol a decis scoaterea din Adunare pentru actele de huliganism a lui Bot Gros Ionel.
  Are interzis sa intre in spatiul acestei adunari.
  Decizia sfatului de frati din Carol conform statutului se aplica si in celalalte adunari din Tara. Bot Gros nu are voie sa mai calce in nici o adunare BER pentru actele repetate de huliganism.
  Nu este vorba de o excludere ci pur si simplu nu mai are voie sa intre in nici o adunare pentru actele repetate de huliganism.
  In anul acesta nu a fost zi de adunare in care Bot Gros si ai lui sa nu se manifeste ca niste huligani.
  Bot Gros nu este recunoscut nici de autoritati iar la ora actuala singura lui calitate oficiala in BER este acea de HULIGAN.
  Huligani nu au ce sa caute in Adunare, si locul lor este acolo unde ii trimite si legea penala.
  Asta este situatia ca 10 ani am avut un primreprezentant HULIGAN, care facea lugu… lugu… de la amvon.
  Acum trebuie dat afara conform Cuvantului lui Dumnezeu pentru actele lui de huliganism repetate.
  Nu ne falim cu faptele lui Bot Gros ci dimpotriva le condamnam pe fata in Carol si in toate adunarile BER conduse de Domnul Isus.
  Dovada acestei condamnari este aceasta interdictie de a mai intra in spatiul adunarilor BER.
  1 Corinteni 5:13 Cât despre cei de afară, îi judecă Dumnezeu. Daţi afară, dar, din mijlocul vostru pe răul acela.
  Da! Doamne Isuse il dam afara si iti multumim Tie ca aceasta decizie este sub Autoritatea Ta in toate Bisericile Tale din BER.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s