Nu s-a anulat conferinta cu apostatul Volf?!?

Decanul ITP Ciprian Terinte si E. Contac au declarat ca au suspendat discutiile pe marginea conferintei cu apostatul Volf. Problema de fond este alta. Va anula ITP conferinta cu Volf sau nu? Speram ca, conferinta nu se va mai tine.

2 thoughts on “Nu s-a anulat conferinta cu apostatul Volf?!?

  1. Nu cred ca se va anula…din nefericire, interesele si orgoliile primeaza de cele mai multe ori adevarului Evangheliei.

  2. Necunoscand structura cultului penticostal, o intrebare rapida, nu se pot demisiona persoanele de pricina? Sau trebuie sa “traiasca” pentiscostalismul roman cu astfel de personaje in asemenea functii? Modul lor de adresare spre Cristian Ionescu si dvs. frate Dan nu lasa loc de alte concluzii decat ca ilustri domni academici cu siguranta nu au Duhul Sfant. Dar de cand a inceput sa fie nevoie de diplome si nu de Duhul Sfant, ca sa poti invata norodul? Adica, Ionescu daca nu are diplome, sa taca? Ce nebunie. Defapt asta e scandalul. Pentru ca a invita pe Volf e una, dar ati nimici fratele in Domnul cu asemenea cruzime si dispret e alta, mult mai grava, avand in vedere ca dansii ar trebuii sa fie un exemplu in comportament si morala. Ce imagine defaimatoare….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s