Demisia lui Corneliu Constantineanu de la ITP

Demisia apostatului Corneliu Constantineanu din pozitia de rector a Institutului Teologic Pentecostal Bucuresti s-a produs nu cu foarte mult timp in urma.
A Domnului sa fie gloria! Liderii pentecostali au dovedit in cazul acesta, ca si in altele similare, ca asculta mai mult de Dumnezeu decat de oameni. Felicitari!

Constantineanu a preferat sa isi tina semnatura pe documentul Yale (pact religios cu musulmanii) decat sa se pocaiasca in praf si cenusa si sa renunte la semnatura de pe acel document si sa ramana cu credinciosii. Pentru intelegerea gravitatii Crislamului, recomand acest articol: Islam, Crislam, Apostatul Volf si Crislamistii romani.

Doar cu aproximativ o luna in urma, Corneliu Constantineanu trona relaxat si zambitor alaturi de parintele Crislamului Miroslav Volf in conferinta de la ITP. Desigur ca co-initiatorul acestei odioase intalniri este Emanuel Contac. El a prezentat primul pe blog pe Volf si cartea lui apostata “Allah un raspuns crestin”.

Dimensiunea spirituala si istorica a acestei demisii este uriasa. Nimeni nu putea sa ii clinteasca pe Crislamisti ajutati de Manastireanu, Teofil Stanciu, Silviu Tatu, si in special Ciprian Terinte decanul ITP.
Numai Dumnezeu putea face ceva, si a facut-o. Asa ca atentie apostatilor infiltrati in biserici si in conduceri de cult. Oamenii nu pot face nimic cu toate ca ar trebuii sa ii voteze afara, dar Dumnezeu lucreaza si prin cei ce se tem de El ca in cazul de fatza.

Multumiri tuturor celor care s-au rugat ca Domnul sa stavileasca invazia Crislamista in Romania! 

Inchei cu aceste versete semnificative:

Prea iubiţilor, pe cînd căutam cutot dinadinsul să vă scriu despre mîntuirea noastră de obşte, m’am văzut silit să vă scriu ca să vă îndemn să luptaţi pentru credinţa, care a fost dată sfinţilor odată pentru totdeauna (Iuda 3)

 Rîdeţi voi de nădejdea celui nenorocit… dar scăparea lui este Domnul
(Psalm 14:6). 

Nu tot aşa este cu cei răi: ci ei sînt ca pleava, pe care o spulberă vîntul. Deaceea cei răi nu pot ţinea capul sus în judecăţii, nici păcătoşii în adunarea celor neprihăniţi (Psalm 1:4,5).

“Să le rupem legăturile şi să scăpăm de lanţurile lor!” –
Celce şade în ceruri rîde, Domnul Îşi bate joc de ei. Apoi, în mînia Lui, le vorbeşte, şi -i îngrozeşte cu urgia Sa, zicînd: ,,Totuş, Eu am uns pe Împăratul Meu pe Sion, muntele Meu cel sfînt” (Psalm 2:3-6). 

16 thoughts on “Demisia lui Corneliu Constantineanu de la ITP

 1. Citeam astazi in Cuvant:

  “Eu, Eu sunt Domnul si afara de Mine nu este nici-un Mantuitor!”
  “Este oare un alt Dumnezeu afara de Mine?(Isaia 43 ;11)
  Nu este alta Stanca, nu cunosc alta!”(Isaia 44;8b)

  Toata slava se cuvine Domnului Dumnezeu , Mantuitorul nostru !
  Slava Sa n-o va da altuia!

  Domnul face o mare lucrare de cercetare in aceste vremuri, ar fi fost o sansa pentru acest om , sa-si retraga semnatura.

  Merita sa luptati pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!

 2. Inca o dovada ca intre liderii penticostali din Romania mai sunt inca oameni cu discernamant .

  Domnul sa-i binecuvinteze pe toti fratii care au contribuit la inchiderea usii in fata incercarii de penetrare cu doctrinele Crislamismului a mediului evanghelic romanesc .

 3. asa cum spune si fr. Traian, e bine ca nu toti au adormit. cand mai sunt inca oameni care vegheaza si care iau atitudine in momente cheie, momnte grele prin care trece Biserica.
  Dumnezeu sa binecuvanteze pe toti cei care au fost fermi in aceasta dezbatere, fermi de partea Adevarului.

  • probabil sti mai bine. oricum, din exterior macar, gestul acesta reflecta presiunea ce s-a pus pe umerii dumnealui si arata destul de clar oprobiul multor frati si oarecum si al unor bloguri evaghelice pe care l-a incasat dl.Constantineanu.
   e posibil sa fie intr-adevar o miscare cum se mai obisnuieste si in lume – de genul politicii, o demisie de moment, dupa care sa se pregateasca un loc mai umbrit, mai caldut, peste un pic de vreme, dupa ce “se vor mai linisti apele”.
   Domnul cunoaste pe cei ce sunt ai Lui si Domnul cunoaste toate motivatiile faptelor fiecaruia dintre noi.

 4. Draga Persona Ioan 8… Nu indraznesc sa citesc prea des blogul tau talibanesc dar de data asta am vrut sa vad reactia ta. La fel in care scri si comentezi parerea mea este ca n-ai nicio treaba nici cu Evanghelia, nici cu Imparatia.

  O zi buna….

  • Daca te crezi ca eti bine cu Evangelia si cu Impartia,ar fi trebuit sa adresezi nu o zi buna,ci o zi binecuvintata.Dece? Pentruca pentru Un copil al Lui Dumnezeu toate zilele sunt bune.Nu stiu daca faci o differenta intre urarile pe care lumea care ne inconjoara le adreseaza si intre copiii Lui Dumnezeu.

   Am sesizat acest aspect si am zis ca este bine sa spun ca,Copiii Lui Dumnezeu au Un alt vocabular.Intreaga structural sufleteasca le-a fost schimbata cind Dumnezeu I-a nascut din nou.

   O zi sau o noapte binecuvintata!

 5. Poate par putin rautacios, dar ca autor de blog, ar trebui sa fiti mult mai atent la gramatica. Aveti cateva greseli de “gimnaziu.” Este important sa nu sacrificati marturia si in acest aspect. Multumesc pt. intelegere si multa pace!

 6. Este adevarat,ar trebui sa se dea Mai multa atentie la gramatica.Dar sa nu uitam ca,evangelia a patruns piña la marginile pamintului cu oameni simpli,dar,de care s-a folosit Dumnezeu.Sa nu fiu inteles gresit.Este important in primul rind continutul a ceia ce se scrie.Are acest continut esentia spirituala?Atunci punem gramatica pe locul doi si Mai presus intelegere a Cuvintului Lui Dumnezeu.

 7. Gloria si slava este a Domnului nostru Isus Cristos. Domnul sa te binecuvinteze pentru lucrarea si efortul depus in vederea demascarii ereticilor si apostatilor din zilele noastre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s