Papa Francis nu are nici o scuza!

 

Romano Catolicii din Iraq abandonati in mana teroristilor numiti Statul Islamic

Este de prisos sa dau detalii despre genocidul teroristilor islamici impotriva crestinilor din nordul Iraqului. Acesti teroristi fac parte din gruparea numita Statul Islamic. Este important de mentionat ca acei crestini din nordul Iraqului se numesc Caldeeni si sunt conexati cu Vaticanul.

Papa Francis in atentia lui Antonio Socci director la academia de televiziune si jurnalism din Perugia

Antonio Socci nu este un oarecare. Este director la academia de televiziune si jurnalism din Perugia. Socci a avut un comentariu scurt dar adevarat si zguduitor pentru Papa Francis. El i-a spus Papei ca acesta le transmite crestinilor persecutati din Iraq ceva de felul acesta: “Vedeti cum faceti fatza…”, adica sunteti abandonati in mana teroristilor islamici. Intreaga lume este revoltata de ce se intampla in Iraq dar Papa tace, si vom vedea de ce…

Papa a mers cu indrazneala lui si mai departe nementionand nimic de initiativa episcopilor catolici care au declarat o zi de rugaciune pentru crestinii persecutati, pe 15 August luna aceasta. Pe de alta parte, episcopii catolici din Austria au avut astazi, 8 August, o zi ecumenica de post si rugaciune pentru crestinii din Iraq. (sursa aici)

Papa Francis emite erezii pe banda rulanda

Vorbind liderului musulman al Ierusalimului cat si altor personalitati musulmane, Papa i-a numit “dragi frati”…

Ateii vor merge in cer bazandu-se pe fapte bune, spune Francis…

Papa ii numeste pe communisti “crestini in ascuns”, nu condamna homosexualitatea, spune ca nu trebuie sa ne ingrijoram despre avorturi, iar divortul si re-casatoria sunt in regula.

De ce Papa ramane tacut cu privire la genocidul din Iraq si emite atatea erezii? 

Este clar pentru toata lumea ca Papa deconstruieste/demonteaza incet dar sigur biserica Romano-Catolica prin emiterea a tot felul de erezii, in timp ce le inchide gura maselor de Romano-Catolici (si nu numai), prin gesturi populiste insotite de un zambet care nu-l costa nimic. Sub pretextul saraciei si simplitatii el isi permite sa demonteze orice prestigiu religios al bisericii Romano-Catolice, incercand sa o transforme intr-o institutie de servicii sociale.

Pe fondul acesta de dezintegrare a bisericii Romano-Catolice, Papa are ca scop major unirea religilor, in special unirea crestinismului Romano-Catolic cu islamul; desigur prin process incet dar sigur. De aceea Papa tace cu privire la genocidul din Iraq, deoarece probabil nu vrea sa supere pe “fratii” lui musulmani.

Pe de alta parte, Papa curteaza intens pe carismatici de la care a primit aprobare de unitate si de curand s-a bagat si peste penticostalii italieni. Atentie penticostali romani! Asa ca, Papa intinde o mana sincretista islamului si altor religii ale lumii, si o mana ecumenica crestinilor care se lasa manipulati de el.

D. Manastireanu si E. Contac atasati de Papa Francis

Blogul lui Manastireanu in mod periodic lauda virtutile Papale. Blogul lui Contac de curand promova pe Papa care si-a cerut iertare penticostalilor din Italia. Si Manastireanu si Contac stiu bine cine este Papa, si de ce preseaza puternic ecumenismul, dar amandoi sunt aserviti atat sincretismului religios cat si ecumenismului.

10 thoughts on “Papa Francis nu are nici o scuza!

  1. Un documentar despre ”unirea” evanghelicilor (și nu numai) cu catolicii … sau putem spune că inițiativa vine de la cei din urmă.

    The Two Kingdoms: The Ecumenical Movement

  2. pacea Domnului Isus Cristos sa fie peste toti rascumparatii Lui! este doar o parere cu privire la crislamistii romani.probabil ca in preumblarile lor prin lume au fost compromisi-de cei din ordinul iezuit – si nevoiti acum sa “jace” cum li se canta.Departe de mine gandul de ai apara: trebuie sa se pocaiasca,….dar vor face ca si fratii lor care au pactizat ,colaborat cu comunistii,…dupa care au dat lectii de “dragoste:.mihai

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s