ACTUALIZARE! Pe 20 iulie 2014, trimisul special al Papei, Tony Palmer a murit intr-un accident – Palmer lucra la unirea carismaticilor cu Roma

ACTUALIZARE: Tragedie! Turismul condus de Emanuel Horacio Bergogolio, 35 de ani, un nepot al papei, împreună cu soția și cei doi copii mici, a lovit în partea din spate a unui camion, a declarat Jorge Raineri, un inspector de politie din Argentina. Sotia si cei doi copii au decedat. Emanuel Bergogolio se afla in stare critica.

PAPA FRANCIS TREBUIE SA-SI PUNA INTREBARI SERIOASE! IN MAI PUTIN DE O LUNA PERSOANE APROPIATE LUI MOR IN ACCIDENTE RUTIERE…

Cu toate ca s-a scurs aproape o luna de la decesul neasteptat a lui Tony Palmer, cred ca este nimerit sa ne uitam putin la discursul lui pentru unirea carismaticilor cu Roma. Palmer a murit dupa ce un turism Audi 4, de culoare argintie, a lovit frontal motocicleta pe care el se afla nu departe de casa lui in Chelwood, Anglia. Moartea nu a fost instantanee, ci dupa ce trei echipe de chirurgi au lucrat cel putin 10 ore ca sa incerce sa ii salveze viata.

Palmer, la varsta de 10 ani, s-a mutat cu familia din Anglia in Africa de Sud. La maturitate, vizionand emisiunile TV ale notoriului carismatic Kenneth Copeland, a devenit carismatic. In articolul urmator o sa arat relatia intre Copeland si sharlatanul Oral Roberts, inclusiv vrajitorul William Branham. Astfel Palmer ajunge un dedicat carismatic tutelat de Copeland, devenind directorul “lucrarii” lui Copeland in Africa de Sud.

Sotia lui Palmer este catolica italianca, iar familia Palmer se stabileste in Italia. In anii ’90, cuplul Palmer predau erezia “cuvantul credintei/Word of Faith” in colegiile carismatice din Italia. Intre studentii lui Palmer erau si romano-catolici carismatici care au preluat erezia “cuvantul credintei” si l-au dus in parohiile lor. Mai tarziu, prin 2003, Palmer este invitat sa lucreze cu “innoirea carismatica” din sanul bisericii romano-catolice.

Carismaticii il trimit pe Palmer in Argentina ca sa avanseze agenda lor. Aici el se imprieteneste cu seful catolicilor argentinieni, pe nume Jorge Mario Bergoglio, care devine mai tarziu Papa. Bergoglio il instruieste pe Palmer in ecumenism in fortza.

Papa Francis avea in Palmer omul ideal pentru ecumenismul catolico-carismatic. Inainte de a reda cateva elemente importante ale discursului lui Palmer din partea Papei catre carismatici, este important sa mai vedem alte aspecte ale ecumenistului carismatic. In 2006 Palmer lucreaza in Argentina la “innoirea” carismatica romano-catolica. La un anumit timp Palmer devine anglican modificat, adica anglican pe “calea de mijloc”. El devine episcop in biserica anglicana de traditie celtica numita “Communiunea Evanghelica ale Bisericilor Episcopaliene”. Aceasta forma de anglicanism este de fapt unirea a unor carismatici, evanghelici si catolici, numita si Miscarea Convergenta.

Palmer si sotia lui au un websbite numit “Ark Community” care printre altele, promoveaza misticismul parintilor desertului. El a vazut o relatie directa intre gandirea parintilor desertului si a lui Kenneth Copeland, mentorul sau.

Palmer a fost trimisul special ecumenic al bisericii sale cat si membrul oficial al delegatiei romano-catolice pentru unitate crestina si reconciliere.

Cu acest amestec complex de carismatism, misticism, ecumenism si romano-catolicism, Palmer vine la carismatici, care urasc doctrina, si le propune unirea cu Roma, si are succes. Era de asteptat!

Iata ideile principale din discursul lui Palmer la conferinta liderilor carismatici sub tutela lui Kenneth Copeland care a avut loc anul acesta in februarie, in orasul Fort Worth din Texas:

 • Palmer a spus ca a venit “in spiritul lui Ilie” din Maleahi capitolul 4, unde profetul indeamna intoarcerea inimii tatilor spre copii si a copiilor spre tati. Comentariul meu: Papa este “tatal”, iar “copii” sunt carismaticii si ceilalti evanghelici, iar unitatea ecumenica este de neocolit, sugereaza mesagerul.
 • Reconcilierea trebuie sa fie inainte de a doua venire a lui Cristos, spune Palmer. Comentariul meu: O astfel de reconciliere este de fapt ecumenismul vrut de Anticrist. Se pregateste unitatea crestinismul apostat pentru venirea omului faradelegii.
 • Un slogan lansat acolo este ca diversitatea este divina, iar divizarile sunt diabolice.  Comentariul meu: Si diversitatea si diviziunile trebuie luate in contextul Scripturii. Iata un verset pentru diversitate: “Sunt felurite daruri, dar este acelaşi Duh; sunt felurite slujbe, dar este acelaşi Domn; sunt felurite lucrări, dar este acelaşi Dumnezeu, care lucrează totul în toţi.” (1 Cor 12:4-6). Iata si un verset pentru diviziuni: căci trebuie să fie şi partide între voi, ca să iasă la lumină cei găsiţi buni. (1 Cor 11:19). Palmer face afirmatii fara acoperire pe banda rulanda. Scopul lui este sa invaluie audienta cu un discurs populist. La carismatici asta merge! 
 • El citeaza Ioan 17 ca sursa a unitatii crestine bazata pe gloria lui Dumnezeu, excluzand rolul doctrinei Biblice. El spune direct ca doctrinele se vor lamurii in cer. Pe pamant unitate cu orice pret. Comentariul meu: In contextul din Ioan 17, in primul rand este sfintenie si adevar si pe urma este unitate. “Şi Eu însumi Mă sfinţesc pentru ei, ca şi ei să fie sfinţiţi prin adevăr. Şi Mă rog nu numai pentru ei, ci şi pentru cei ce vor crede în Mine prin cuvântul lor. Mă rog ca toţi să fie una, cum Tu, Tată, eşti în Mine, şi Eu în Tine; ca şi ei să fie una în Noi, pentru ca lumea să creadă că Tu M-ai trimis.” (Ioan 17:19-21). Iata ce spune Evanghelia despre doctrina: Isus a plecat de acolo, şi a venit în ţinutul Iudeii, dincolo de Iordan. Gloatele s’au adunat din nou la El; şi, după obiceiul Său, a început iarăş să -i înveţe. (Marcu 10:1). 
 • Palmer aduce in discutie declaratia comuna catolico-luterana despre indreptatire. El spune ca protestul lui Luther cu privire la indreptatirea prin fapte ale catolicilor numai este actual astazi, deoarece catolicii au adoptat pozitia luterana in privinta indreptatirii prin credinta. Comentariul meu: In urmatorul articol voi dezbate acest aspect cat si alte elemente cheie ale agendei Papale de deconstructie/demontare a crestinismului romano-catolic. Acest articol va aparea in cateva zile.

 

Surse

http://www.theceec.org/

http://www.theceec.org/IHoB.html

http://www.cfnews.org/page10/page97/tony_palmer_requiem_mass.html

http://www.cfnews.org/page10/page96/radical_synod.html

http://www.patheos.com/blogs/kathyschiffer/2014/07/police-seek-clues-in-tony-palmer-motorcycle-death/#ixzz3AmDJvoZS

 

36 thoughts on “ACTUALIZARE! Pe 20 iulie 2014, trimisul special al Papei, Tony Palmer a murit intr-un accident – Palmer lucra la unirea carismaticilor cu Roma

 1. Domnul sa va binecuvanteze, frate Paul Dan. Tocmai il vazusem intr-un filmulet pe Youtube in cateva secvente din predica de mai sus, de curand, pe carismaticul preot, si ma asteptam ca evenimentele sa “evolueze” in alta directie. Numai Domnul stie de ce se intampla anumite lucruri, intr-un anumit fel. Va multumesc pentru toate vestile trimise.

 2. Un articol foarte necesar şi edificator.
  Poate că ar trebui să postaţi filmul cu subtitrare în română,să înţeleagă mai mulţi.
  Personal,vă mulţumesc pentru descoperirea adevărului din tot acest marasm pe care-l trăim.

 3. Iata ce bine seamana invatatura lui botgros , cu invatatura care face intelegere intre Bis. Catolica si carismatici. Tocmai se plangea Tony Palmer ca evanghelicii nu au agreat cu acesta intelegere.
  Poate ii ajuta botgros.
  Sau poate Domnul o sa-i taie calea si o sa-i nimiceasca planurile.
  Sunt insufletiti de acelasi duh , aceasta este cert.
  Care duh?
  Ascultati rasul dela sfarsit al lui Keneth!!!

 4. Slava Domnului ca este asa! El este Pastorul cel bun si isi cunoaste oile.
  Acest cuvant este adevar din Adevar.

  Dar credinta trebuie aparata.
  Este nevoie sa fie smulsi din foc cei inselati.
  Cei care si-au manjit haina ; Domnul va decide pentru ei.
  (In C.D.. cei care si-au manjit haina ne spun ca nu e problema ca pacatuiesc , se pocaiesc de fiecare data si li se iarta. Nu e halucinant? Ei care spun ca mantuirea se pierde.)

  • Andrei, ai gasit exact expresia care trebuie pentru botgros si echipa lui, “halucinanti”. Ei halucineaza si spiritual si psihologic. Sunt niste apostati de cea mai joasa spetza!

   • Au cei care sunt nascuti din nou o garantie ca vor fi cu Domnul Hristos? Negresit ca da, Iata ce citim in privinta aceasta.

    3. Căci voi aţi murit, şi viaţa voastră este ascunsă cu Hristos în Dumnezeu. 4. Cînd Se va arăta Hristos, viaţa voastră, atunci vă veţi arăta şi voi împreună cu El în slavă.

    Intrebarea se pune, Este Hristos viata celor care cred ca mintuirea se pierde? Nu stiu saracii de ei unde se gasesc.Am avut tangenta cu unii din acestia si sunt straini de Adevar.

    Apoi despre credinta care este darul lui Dumnezeu are ap, Iuda ceva de spus.

    Iuda 1-3,….credinţa, care a fost dată sfinţilor odată pentru totdeauna.

    Din nou, cine e sfint, pus deoparte pentru Dumnezeu , se incadreaza in aceia care au primit credinta ca dar.Nu a dat Dumnezeu o credinta care oscileaza , ci una statornica.Cel care a fost pus deoparte pentru Dumnezeu este in permanenta in atentia lui Dumnezeu.

    Domnul sa aiba mila de ei!

 5. 1 Ioan 5:13 “V-am scris aceste lucruri ca să ştiţi că voi care credeţi în Numele Fiului lui Dumnezeu aveţi viaţa veşnică.”
  Viata vesnica este o certitudine!

  Legat de Botgros, de curand a infiintat ” forul suprem de indrumare si control”.
  Acest for suprem a decis sa excluda fratii din adunare, exact sfatul de frati alesi de majoritatea din adunarea din Carol.
  Acum fratii se strang la pod si nu mai iau cina.
  Plangerile facute de mai multe adunari din BER au trecut de dl. Victor Opaschi si au ajuns la urechile d-lui premier Victor Ponta.
  In prezent insa gruparea botgrosista se bucura de “libertatea lupului in stana de oi”. Probabil ca se va lua o decizie cu acesti botgrosisti dupa alegerile prezidentiale. Poate ca dl Victor Ponta va fi binecuvantat de Dumnezeu sa fie presedintele Romaniei si va avea si bunavointa fata de cei din BER. Sau poate nu, cine stie ce ne rezerva viitorul?

  • Adi, fără supărare, nu așteptăm dreptate de la oamenii lumii acesteia.
   Personajele (personajul) pe care le(îl) invoci mai degrabă ne-ar face rău decât bine. Cred că trebuie să ne rugăm cu putere ca Dumnezeu să-l aleagă pe Președintele României. Este vremea să ne concentrăm mai mult pe noi înșine, pe viața noastră și pe înviorarea relației cu El. S-ar putea să ne trezim în fața Lui mai devreme decât credem noi.
   În rest, citește presa printre rânduri și ai să înțelegi cine sunt oamenii aceștia, ce fac, ce spun, ce cred și judecă bine dacă se califică să conducă un popor și așa necăjit, din toate punctele de vedere.

 6. As spune din toata inima , Domane fereste-ne!
  Nu stii ce-ti doresti!
  Si apoi , Adi – dela oameni astepti tu ajutor?
  Si dela ce oameni!
  Mai mincinosi decat botgros.

  Atunci e vai de noi.

 7. Cei de la pod iau Cina, Adi.
  Domnul are grijă de copiii Lui şi le dă pace şi bucurie în părtăşie cu El şi unii cu alţii.
  Despre botgros este inutil să se mai discute. I se face publicitate gratuit. Omul acesta se bagă singur în seamă. N-are rost să mai fie popularizat şi pe blog un asemenea caracter . Cu siguranţă că Domnul îi va răsplăti…

 8. Slava Domnului ca se ia Cina la pod, e o veste imbucuratoare.
  Este dorinta Domnului sa facem lucrul acesta spre pomenirea Lui indiferent de imprejurarile exterioare prin care trecem, si ma bucur ca s-a realizat fie si la pod. Poate ca fratii se vor gandi sa inchirieze totusi un spatiu asa ca la Pitesti sau poate sa demareze o constructie noua ca la Campulung.
  Referitor la dl. Victor Ponta, eu nu fac politica, nadejdea mea este doar in Dumnezeu, sa puna El pe cine doreste, fie spre ridicarea natiunii fie spre smerirea ei. Decizia este a Lui iar noi ii multumim pentru stapanirea care ne-o da.
  Spuneam doar ca situatia noastra, a BER, este cunoscuta de conducerea actuala a acestei tari, si probabil (am luat din sondaje ca va fi dl.Victor Ponta) va fi o reactie dupa alegeri din partea lui.

 9. Iata ca Adi ne sugereaza sa iesim din cladire !!!!!
  A luat cumva botgros cu acte aceasta casa?

  Nu fac nici eu politica , dar ar trebui sa avem ochii deschisi.
  Iata unde ne-a dus orbirea , o multime de oameni il urmeaza pe botgros si beau minciuna si ura ca apa.
  La fel e si in politica , oameni fara lumina lui Hristos , sunt atrasi in ura , minciuna , si coruptia din aceasta lume, si nu deosebesc binele si raul.

  Dar slava Domnului ca El lucreaza si face cernerea in Biserica .
  Inca putina , foarte putina vreme si Domnul va veni!
  Amin! Vino Doamne Isuse!

 10. Nu este gresit ce va propun eu, dar sa va explic un pic:
  Pe de-o parte noi suntem legati de cladiri, traditii, oameni…Pe de alta parte este chemarea Lui Dumnezeu.Ce raspundem in fata acestei chemari depinde si de vointa noastra. Inteleg ce a insemnat pentru Avraam sa iasa din tara lui, din rudenia lui si din casa tatalui sau, si sa mearga intr-un loc despre care nu stia si sa locuiasca in “confortul” cortului.
  Trebuie sa acceptati ca nu toti sunt chematii sa “revendice” cladirile luate abuziv de botgrosisti, sa riposteze, sa se supere, sa se tulbure, sa nu aiba pace; bine inteles ca noi am facut tot ce era omeneste posibil si legal, dar Dumnezeu ne cheama la pace si ne da harul ca sa o obtinem, plecand din mijlocul lor. Pacea se realizeaza doar (exclusiv) intre oamenii placuti Lui.
  Sunt frati care nu mai pot sa suporte aceasta stare si Domnul ne spune sa iesim noi din aceasta tensiune. Asa ca solutia corturilor este buna pentru cei ce vor pacea.
  Lupta nu este a noastra ci a lui Dumnezeu.

 11. Dumnezeu a judecat Sodoma si Gomora in timp ce Avraam era departe, safe in cortul lui, nu trebuia deci sa fie ca Lot care isi chinuia sufletul neprihanit in mijlocul “botgrosistilor”.
  Adica daca stai in cort departe asta nu inseamna ca Dumnezeu nu va judeca nelegiuirea botgrosistilor. Dumnezeu va face ce are de facut, nu are niciodata datorii mai ales fata de copiii Lui.
  Iar daca stai ca Lot in mijlocul lor si te chinui ce folos…cand poti sa fi prea bine ca Avraam in pace si liniste. Eu vreau ca Dumnezeu sa lucreze cu botgrosisti nu eu, nimic de la mine, de fapt nici nu vreau sa ma uit inapoi cand Dumnezeu va judeca dupa metodele specifice harului.
  Botgrosistii au fost avertizati de nenumarate ori, este acum stric doar problema lor ca au ales asta.

 12. Cred ca e un pic fortata comparatia.
  Pe Avram L-a chemat in adevar Dumnezeu.
  Pe noi Botgros ne-a dat afara , prin minciuna si manipulare.
  Cred ca esti de acord Adi , ca acestea nu vin dela Dumnezeu.
  Al doilea exemplu:
  Lot a ales singur locul acela…. stim din ce motive.
  Noi pentru a avea liniste in inchinare , ne-am separat.
  Dar vezi , aici nu este vorba de un mic grup , suntem 200 fara a mai socoti si copiii , care au nevoie de salile de clasa si de invatatorii lor care slujesc de un timp bun acolo.
  Eu nu stiu in ce tara locuiesti tu , dar intreb ; cum poti cladi un cort , sau cum poti inchiria un spatiu? Si dece din moment ce Dumnezeu ne-a dat acest loc de acum aproape 100 de ani. Putem fi si realisti , totusi.
  Acum tu spiritualizezi prea mult lucrurile , dupa ce ne-ai spus cum ne va salva ponta.

  .Sa avem ochii deschisi!
  Trebuie sa ne uitam bine in jur , sa cunoastem vremurile in care traim. Cine sunt oamenii acestia – fie in Biserica fie in politica si sa evaluam corect.

 13. Un frate a avut urmatoarea descoperire:
  Un grup de oameni stateau in fata Domnului Isus si acestia strigau la El : Laudat sa fie Domnul…
  Domnul Isus statea impasibil nu se bucura nu schita nici un gest si parca timpul era incremenit. Era o atmosfera apasatoare si nimic nu se clintea.
  Fratele se uita uimit si nu intelegea de ce era asa…La un moment dat se apropie de Domnul Isus in fata grupului acesta de oameni care strigau lucruri sfinte dar parca ne la locul lor, un om cu fata stralucitoare si plina de bucurie, cu o privire plina de recunostinta la adresa Domnului. Si dintr-o data grupul acesta cu un numar variabil de oameni (ba crestea ,ba scadea nu era fix) au inceput sa strige in disperarea lor strigate de groaza : Indurare! Mila! Dumnezeule!.
  Fratele peste masura de uimit se apropie sa vada cine era omul care a provocat asa schimbare de atitudine a acestui grup…Era John Nelson Darby, si spunea Domnului asa: Lauda Tie Mantuitor iubit ca m-ai salvat din mana celui rau care chiar si dupa plecarea mea de pe pamant m-a atacat si mi-a batjocorit numele si lucrarea facuta de Tine in viata mea. Slava Tie ca m-ai salvat!
  Grupul acela care la inceput strigau “laudat sa fie Domnul”, acum se uitau la Darby care era langa El si aveau fetele albe de spaima.
  Era botgros ion in fata cu iorgulescu mircea si adrian stan si multimea tragea de ei si se blestemau :De ce ne-am luat dupa voi…
  Numarul era variabil pentru ca, si azi uni adera la grupul lui botgros, alti ies luminati si invatati de Duhul Sfant sa nu se atinga de ce este necurat.
  Cine citeste sa inteleaga descoperirea fratelui.

 14. Revin doar ca sa REPET …si sa adaug punctul 4.
  1. … ce se petrece in BER este judecata la Casa Domnului … .
  2. Musamalizarea KSBului se practica in ambele grupari si este motivul pentru care Dumnezeu a ingaduit celui rau sa dezbine.
  3.motivul pentru care si o grupare si cealalta ignora cele scrise in cartea lui Joachim Rosenthal confirma valabilitatea celor afirmate la punctul 2.
  3.Fratii din Germania cu care am incercat sa colabram pe plan spiritual au doctrina care a fost si este ignorata de ambele grupari pentru acelas motiv:
  ei nu sunt de acord cu miscarea KSB, si resping orice manifestare charismatica de orice fel.
  4.Tudorismul, a ramas doar o legenda…pentru ca in 1965 dupa 2 ani dela plecarea lui Teodor Popescu, credinciosii din Carl Davila au incetat sa mai mearga pe urmele inaintasului lor introducand printre ei oameni care sunt stimulati financiar … de aici si ce scrie in Romani capitolul 2 versetul 3 …vizavi de baptisti, penticostali…etc etc ..
  …si asa a inceput ce scrie la pct. 1 de mai sus in legatura cu ce spune Cuvantul in 2 Tesalniceni 2 versetul 11. .
  Intarce-te de unde ai cazut!…pentru miscarea tudorista caderea a fost in anul 1965.

  BER nu e tot una cu Miscarea tudorista… ci doar o caricatura a acesteia!

  Retraiesc momente de HAR ale miscarii tudoriste post 1963 printre fratii din Germania cu care colaborez la inaintarea Evangheliei!

  Har!
  \
  PI. Covasna19 Septembrie 2014

 15. Nota 10 pentru Liceul Crestin Elim din Pitesti, pentru desfacearea contractului de munca a lui Iorgulescu Mircea.
  Intentia se anuntase inca dina aceasta vara dar in final ea s-a concretizat la finele acestui an.
  Iorgulescu M a anuntat in sala de adunare ca a fost dat afara pentru motive puerile.
  Dar o sora care a observat minciuna vadita a acestui carismatic extremist i-a atras atentia in plenul adunarii ca sunt motive mult mai grave.
  De exemplu anul trecut un fost elev a lui Iorgulescu M care s-a plans fratilor in Adunare ca iorgulescu M in calitate de profesor i-a adresat cuvinte jignitoare, facandu-l de ras in fata clasei.
  Sunt si parinti care inadins nu si-au dorit ca cei dragi ai lor sa fie lasati pe mana acestui “sarpe cu ochelari de profesor”.
  In orele de clasa isi impunea cu intoleranta fata de elevi proprile lui pareri personale si nu din Cuvant, inducand in sufletele copiilor teama ca mantuirea se pierde, dupa ce au castigat-o in prealabil.
  Mantuirea nu este un joc: o castigi – o pierzi…Se vede cat de ratacit poate fi omul acesta si cata incapacitate de a pricepe Adevarul Biblic.
  Multumim Domnului pentru aceasta lucrare de izbavire in primul rand a elevilor din Liceul Crestin Elim Pitesti.
  Locul unor asemenea serpi cu haine de profesori nu ar trebui sa fie in institutiile de invatamant Crestine.

 16. Se aud vesti triste …

  Andi Stan, baiatul lui Adrian Stan este in coma in urma unui accident de ATV

  Doamne ai mila de el!

 17. “PAPA FRANCIS TREBUIE SA-SI PUNA INTREBARI SERIOASE! IN MAI PUTIN DE O LUNA PERSOANE APROPIATE LUI MOR IN ACCIDENTE RUTIERE…”

  Ce intrebari ar trebui sa-mi pun eu, daca parintii mei au murit amandoi deodata in accident de masina? puteti sa-mi dati niste exemple, va rog.

  Mentionez ca parintii mei au fost credinciosi, tata a fost chiar slujitor ordinat in biserica. Cei 9 copii ai lor suntem toti credinciosi.

  • Drag a Liviu,

   Daca au fost credinciosi,si voi sunteti credinciosi,trebuie sa sti si numai tu ci noi toti ca Dumnezeu are caile Lui de a: curata, sfinti si apoi de alua sus ce-I apartinae.Orcum,noi toti trebuie sa plecam intrun fel s-au altul.Unde e Mai bine decit sa fi cu Mintuitorul? In general noi toti Spunem ca suntem credinciosi,dar viata Ni se rezuma doar la acest pamint ca Oricare altu.In toate vremurile au fost acid enter de tot felul.Asa ca, leg am tot ce se intimpla in viata celor Rascumparati de voia Lui Dumnezeu.Care voie Scriptura ne arata ca e,buna,placuta si in final desavirsita.

 18. Fratilor, dar cei ce spun ca au credinta “cea mai aleasa, cea veche de la inaintasi” auziti ce fac:

  La Micesti intr-o adunare BER s-a dus Stoica (sarpele cu mineriada de la Campulung) cu inca doi serpi acoliti unul necula parca si inca unu care nu-i cunosc numele de sasaiala ca sa opreasca din lucrare un frate din Pitesti care nu-i pe placul sarpelui cu ochelari de profesor (iorgulescu mircea cel sasait).
  Si Stoica in plenul adunarii a zis “tu ce mai vrei ba”…si adunarea din BCE Micesti a sarit in ajutorul fratelui din Pitesti. Stoica si-a primit ce merita toata adunarea l-a condamnat si i-a spus “nepocaitule”…

  Si inca una facuta de arghira emil, cumnatul lui sasaila (iorgulescu mircea, fostul profesor dat afara de la Liceul Elim). Acest arghira s-a dus sa ridice autorizatia de la o Adunare din Judetul Arges (Badeni)…
  Si fratii nu i-au dat-o ca nu se face asa ceva.
  arghira emil sarpele cu clopotei era tare nervos si ar fi aprins o tigara (a mai fost vazut cum fuma in statiile de autobuz, el zice ca s-a lasat da mai stii ce nu face omu la nervi), un frate tanar a observat si i-a pus urmatoarea intrebare: Dar care e problema cu Darbystu si autorizatia sa-i explice si lui. Sarpele cu clopotei arghira emil kwasisbantosu, ia zis: “vezi poate iti dau un pumn in gura”.
  Fratele tanar a inceput sa strige: “sariti ca ma bate! sariti ca ma bate!”
  arghira emil kwasisbantosu s-a descalificat in fata tuturor, mai si “predica” povesti cu texte literare de mantuirea se pierde…la el nu o are, nu a avut-o si nici nu are habar de ea ca a si demonstrat. Posibil ca are sac de box in dormitor, pugilistul lui bot gros alt nepocait care este un sarpe hipnotic dihotonic.
  Astia zic ca sunt cu credinta strabuna… Vai de ei ca sunt orbi si nu vad groapa in care au cazut, si nici nu vor sa se intoarca din cursa Diavolului in care au fost prinsi sa-i faca voia.

 19. Fratilor de pretutindeni de pe suprafata pamantului rugati-va Dumnezeului din Ceruri pentru fratii si surorile opresati de iorgulescu mircea care realmente si-a pierdut mintile.
  Acesta se duce din adresa in adresa si ii obliga pe frati si pe surori sa se intoarca in adunatura lui…In special pe cei care au fost prin suferinta internati prin spitale, operati, cu probleme grave de sanatate si pentru care fosta Adunare din Pitesti de pe Sf Vineri nr 80 s-au rugat pentru ei si au facut colecte ca sa fie ajutati si cu sume de bani pentru operatii si medicamente.
  Sarpele acesta ca nu se poate numi om, le cere cu nerusinare banii inapoi.
  Nu sunt banii lui iorgulescu mircea, sunt bani Adunari donati cu lacrimi si rugaciune pentru fratele sau sora in suferinta. Asa ceva niciodata nu mi-am inchipuit ca se va intampla.Dar acest sarpe iorgulescu mircea ii ameninta si ii obliga sa vina in mizeria lui de adunatura,altfel sunt amenintati sa dea banii de ajutor primiti.
  Sunt frati si surori inca in suferinta speriati si amenintati de acest sarpe si inapoi la Sodoma si Gomora nu se pot intoarce. Azi in Sfanta vineri au ramas 15 persoane si fara el si nevasta-sa 13 persoane. Nu mai are bani nici de spalat pe josul salii de adunare…Este disperat pentru bani, dar sa ceri banii cu care au fost ajutati fratii si surorile in suferinta?
  Incredibil! Cat de josnic acest om, asa ceva nimeni niciodata din inaintasii nostri nu a facut si nici nu ar fi avut vreo data intentia sa o faca.
  Inuman!
  Sclav al Satanei, abominabil caracter.
  Doamne Isuse departeaza de la noi acest sarpe! Pentru Slava Numelui Tau lucreaza.
  Amin! Amin!

 20. Adi,
  Am citit comentariile tale pentru informațiile cuprinse.
  Mă bucur pentru rezistența fraților și a surorilor în această luptă cu forțele răului. Înseamnă că Domnul le-a arătat lumina și-i întărește în credința lor.
  Personal, consider că și 13 persoane care-l ascultă pe acel om sunt multe.
  Fără supărare însă, limbajul folosit în aceste postări nu este unul creștin. Calificările acestea nu prea ne fac cinste. Suntem chemați să ne deosebim de acești oameni, iar asta trebuie să se vadă și din modul în care ne exprimăm. Cred că relatarea faptelor este suficientă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s