Vanzatorul de Cristos, Corneliu Constantineanu

Iuda Iscarioteanul, unul din cei doisprezece, s’a dus la preoţii cei mai de seamă, ca să le vîndă pe Isus (Marcu 14:10)

Inevitabilul s-a produs! Corneliu Constantineanu, in pofida tuturor dovezilor ce i s-au adus cu privire la marele apostat Miroslav Volf cat si cu privire la Crislam, deci C. Constantienau si-a reafirmat intr-un mod direct loialitatea fatza de Volf si fatza de Crislam. L-a vandut inca odata pe Domnul Cristos cand a citit o scurta comunicare la coferinta “PUTEREA DE A FI ALTFEL” 30-31 Octombrie 2014, la Timişoara. 

Veti vedea in video clip ca, Constantineanu vorbeste despre cartea “Excludere si Imbratisare” a lui Volf, scopul ascuns fiind acesta: chiar daca credinta crestina exclude islamismul, crestinii de astazi sunt indemnati sa imbratiseze pe musulmani, renuntand la identitatea Biblica care o au. Constantineanu, intru-n mod odios afirma ca identitatea crestinului este data de relatia cu musulmanul. Identitatea crestina este data de Domnul Isus. Punct! 

Da, musulmanii au nevoie de evanghelizare biblica, nu de a fi confuzionati de sincretismul cu interese politice a lui Volf, Constantineanu, Manastireanu si Contac. 

Scopul conferintei “PUTEREA DE A FI ALTFEL”

Presedintele conferintei era apostatul Miroslav Volf, pus acolo de Corneliu Constantineanu. In urma deconspirarii actiunei Crislamiste a lui Constantineanu, Contac, si Manastireanu, Volf a fost sters de pe lista ca presedinte. Scopul conferintei mentionate organizata de Constantineanu, era fortarea constiintei comunitatii crestine din Romania de a aborda islamismul intru-n mod nebiblic, asa cum reiese din videoclipul de mai sus. Ideea lor este de crislamizare lenta a comunitatii crestine din Romania. 

Pe lista oamenilor importanti ai conferintei a ramas Peter Kuzmic, Rector, Evangelical Theological Seminary, Osijek Croatia, care bineinteles este cumnatul lui Miroslav Volf. 

Cateva intrebari incomode pentru conducerea penticostala din Romania, cat si pentru conducerea Institutul Teologic Penticostal Bucuresti

  • Mai preda apostatul Constantineanu la ITP chiar daca numai este rector? 
  • Continua Emanuel Contac sa predea la ITP dupa ce a lucrat la promovarea apostatului Volf si a crislamismului pe blogul lui? 
  • Nu poate comunitatea penticostala si ITP sa curateasca seminarul teologic de sincretisti ca si Constantineanu si Contac? 

Iata articole vitale pentru intelegerea asaltului crislamist la ITP 

Actualizare 2: Mare tradare la pentecostali! Emanuel Contac si Corneliu Constantineanu

Actualizare: La ITP Evanghelia s-a tradat cu zambetul pe buze

Ce incearca E. Contac sa ascunda in mod disperat?

Islam, Crislam, apostatul Volf si Crislamistii romani

Comunicatul Oficial al Institutului Teologic Penticostal- Reactia lui D. Manastireanu

3 thoughts on “Vanzatorul de Cristos, Corneliu Constantineanu

  1. Nu cred ca vor sta nepasatori cei din conducere. Stiu ca e destul de complicata treaba, dar daca treburile vor fi evidente asa cum reiese din articol, atunci cred ca se vor lua masuri.
    Personal nu concep sa fim asociati cu musulmanii si sa ajungem sa credem ca avem acelasi Dumnezeu. Niciodata.

  2. E trist sa vezi limbajul de lemn al apostatilor care eleveaza ideile lor mai presus de Biblie. O ineptie prin care sustine ca celalalt ma defineste pe mine si ma obliga la concesii teologice!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s