Liderii carismatici, Mercenarii Diavolului – (prima parte)

Iată că îţi dau din ceice sînt în sinagoga Satanei, cari zic că sînt Iudei şi nu sînt, ci mint; iată că îi voi face să vină să se închine la picioarele tale, şi să ştie că te-am iubit.  Fiindcă ai păzit cuvîntul răbdării Mele, te voi păzi şi Eu de ceasul încercării, care are să vină peste lumea întreagă, ca să încerce pe locuitorii pămîntului. Eu vin curînd. Păstrează ce ai, ca nimeni să nu-ţi ia cununa. Pe celce va birui, îl voi face un stîlp în Templul Dumnezeului Meu, şi nu va mai ieşi afară din el. Voi scrie pe el Numele Dumnezeului Meu şi numele cetăţii Dumnezeului Meu, noul Ierusalim, care are să se pogoare din cer dela Dumnezeul Meu, şi Numele Meu cel nou. Cine are urechi, să asculte ce zice Bisericilor Duhul. (Apocalipsa 3:9-13)


Daca crezi ca limbajul meu este dur fatza de carismatici, 
mai intai strabate articolul pana la capat si vei vedea dupa aceea.


Aceasta serie de articole este un raspuns dat lui Iosif Ton
cat si lupilor carismatici din Romania

Iosit Ton a scris un articol publicat pe Newsnet despre “neasocierea” lui cu Noua Reforma Apostolica  http://newsnetcrestin.blogspot.ro/2014/10/prof-dr-iosif-ton-asocierile-mele.html. Asa este, Ton nu este asociat oficial cu mercenarii diavolului dar este militantul agendei lor carismatice. Cine este Ton cu adevarat vom vedea mai spre sfarsitul seriei. In aceiasi hoarda sunt si Demeter de la Strajerii, Razvan Mihailescu de la Raul Vietii Bucuresti, cat si liderii carismatici de la Arad si Zalau. Si desigur aici intra Zac Poonen si ucenicii lui, cat si secta Kwasizabantu.

Articolul lui Ton are o valoare deosebita, pentru ca fara sa vrea, el a facut o confesiune onesta de data aceasta in multe privinte.  Seria de articole ce urmeaza, cu ajutorul Domnului, abordeaza diavolii carsimatici pe care Ton ii promoveaza in articolul sau, spre ruinarea spirituala a credulilor dintre evanghelici. 

Analizati urmatorul video cu atentie si cu protectia rugaciunii! Posesiune demonica in masa indusa de vrajitoarea carismatica Heidi Baker

In videoclipul de mai jos veti vedea urmatoarele:

 • Impartasire demonica de la unii la altii , demonizare reciproca sub influenta vrajitoarei Heidi ca la Ploaia Tarzie, de care o sa vorbim mai incolo. Ton o apreciaza pe vrajitoarea Baker spunand ca ea “este o femeie care face minuni grozave in Mozambic”
 • masa de oameni controlati de duhuri rele sunt membrii la “biserica” Bethel din Redding, California, unde este pastor vrajitorul Bill Johnson, eroul lui Iosif Ton.
 • secunda 14-16, vrajitoarea Heidi striga o invocare peste o persoana blonda care va suferi o puternica posesiune demonica; pe urma ea repeta o mantra spunund “mostenire, mostenire…” Mantrele au scopul paralizarii mintii celui controlat!
 • secunda 55-58, persoana sub controlul ocult a lui Heidi ragneste infiorator ca un posedat demonic!
 • secunda 58 -1 min, vrajitoarea striga “Fooc! , Fooc! “; seminficatia este satanica, este focul iadului invocat de mercenarii Diavolului, iar naivi cred ca este “focul trezirii”
 • minutul 1:1-1:36, vrajitoarea spune audientei ca sa-si puna unii altora pe cap, “foc” (a se citi blestemul iadului); in timpul acesta persoana posedata se zbate la pamant si urla apucata de diavoli. Heidi sufla ca un sarpe, iaras un aspect ocult.
 •  minutul 1:46-2:00, este o incercare nereusita de manipulare oculta, uitati-va la grimasa ipocrita a celui care performeaza
 • minutul 3:07- sfarsit, In timp ce Bill Johnson statea pe scaun (se vede pe fundalul imaginii), unul dintre oamenii de ordine ii face semn ca lucrurile au fost aparent scapate de sub control.  Oamenii de ordine intervin si evacueaza pesoana posedata. Nimeni nu se agita de ce se intampla, ei sunt in elementul lor. Seara si-a atins sopul. Enoriasii lui Bill Johnson au mai experimentat din nou o invazie demonica in masa, lucru obijnuit la Bill si la toti liderii carismatici.  Asta promoveaza ereticul Ton (intr-un mod gradual) intre evanghelicii romani care inca il mai primesc in bisericile lor.
(video preluat de pe blogul Vegheaza)

 

Rugaciuni si invocari oculte la mormintele unor apostati este sursa de putere satanica a lui Bill Johnson, eroul lui Iosif Ton

Să nu vă duceţi la ceice cheamă duhurile morţilor, nici la vrăjitori: să nu -i întrebaţi, ca să nu vă spurcaţi cu ei. Eu sînt Domnul, Dumnezeul vostru. Levitic 19:31

Bill Johnson spune urmatoarele: “Există ungeri, mantii, revelații și mistere care zac nerevendicate, literalmente acestea au fost abandonate pentru că generația care le-a avut în ei niciodată nu le-au transferat altora. Cred că e posibil pentru noi de a recupera ungeri, intuitii, domenii ale lui Dumnezeu, care au fost nevizitate de zeci de ani, pur și simplu prin alegerea de a le recupera și le perpetua pentru generațiile viitoare…”

Cum se pot “recupera” puterile de care vorbeste Bill?

Bill si altii ca el se refera la conceptul ocult numit “sugerea din mormant”. El si alti carismatici, inclusiv membrii ai bisericilor lor si studentii lui de la Scoala Betel de Lucrari Supranaturale se duc la morminte, se culca pe ele, se roaga acolo, ca sa “suga” “duhul sfant” ramas in oasele unor facatori de minuni din secolul trecut sau chiar mai antici. Aceasta este blasfemie impotriva Duhului Sfant! spunand ca puterea Duhului Sfant are ca sursa inchinarea la morti si oseminte.  Iata doua videouri cu studentii lui Bill la lucru la “sugerea mormintelor”: 

Mormintele apostatilor loc de pelerinaj pentru carismatici

Iata cateva morminte unde se duc acesti carismatici: 

Smith Wigglesworth si Mary Jane, sotia lui. Wigglesworth a fost un vrajitor care, in mai multe ocazii, abordarea sa de “vindecare” a persoanelor care sufereau de stomac era de a-i lovi cu pumnul în stomac, uneori cu o asemenea forță încât ii propulsa in partea cealaltă a camerei. Cand oamenii s-au plans de practica lui, el a spus ca el nu a lovit pe “pacient” ci “pe diavol”. In realitate aruncarea cu asa fortza a unei persoane la asemenea distanta era de la diavolul care lucra prin Wigglesworth. Acest apostat spunea ca bolile sunt de la diavolul, ca si Ton. 

Un alt mormant preferat al carismaticilor este cel al curvei Aimee Semple McPherson. Aceasta si-a abandonat sotul pe coasta de est a Americii, si-a luat copii, si a plecat in pelerinaj ca sa mearga la Los Angeles sa infiinteze propria ei biserica ca preoteasa. Apoi a fugit in Mexic cu directorul de la statia de radio a bisericii ei, in timp ce congregatia credea ca ea s-a innecat in ocean. Ei au iertat-o bineinteles, si ea si-a continuat “lucrarea”, infiintand secta The Foursquare Church. A murit de supradoza de barbiturice. 

O intrebare simpla dar logica:  

Inca mai au adeptii lui Ton dubii despre cine este acest mare eretic
si ce promoveaza el?

Indemn pe credinciosii rataciti printre carismatici in bisericile din Romania sau din afara sa fuga cat mai repede din acele comunitati periculoase spiritual. Daca ai prieteni sau rude carismatice, da-le linkul la acest articol. 

VA CONTINUA…

22 thoughts on “Liderii carismatici, Mercenarii Diavolului – (prima parte)

  • Extras din cuvantarea tovaras … , pardon,teologului hiper-carismatic Iosif Ton data in revista A&O TV Magazin :
   [ Heidi Baker este o femeie care face MINUNI GROZAVE in Mozambic. Ea a facut DOCTORAT in TEOLOGIE la Oxford. Este unul dintre cele mai STRALUCITE MINTI in cre(s)tinism. IQ-ul ei este EXTRAORDINAR . Si ea a spus asa: “Mintile europenilor au suferit o deteriorare a creierelor incat sa nu mai putem crede in minuni” ] .

   DOAR DUPA CE VIZIONATI FOARTE ATENT FILMAREA VIDEO DE MAI JOS am cateva scurte intrebari pentru venerabilul teolog octogenar IOSIF TON :
   — La ce i-ar folosi doctoratul in teologie “a la Oxford” lui Heidi daca spre exemplu predicile ei , ca si cea de mai jos , nu depasesc nivelul teologic si practic aL unui shaman primitiv analfabet din Mozambic , care halucineaza in transa mistica oculta auto-indusa ???
   — Daca IQ-ul lui Heidi este EXTRAORDINAR , atunci al unui cimpanzeu cum este ??? Nu de alta dar am vazut cimpanzei care emanau mai multa inteligenta decat comportamentul de mai jos al vrajitoarei New Age , Heidi Baker , travestita in pastor(ita) carismatica .
   —Daca creierele europenilor s-au deteriorat si nu mai pot sa creada in minuni ( cica…) , pai atunci ce s-a intamplat cu creierul , sau cu neuronul singuratic a lui Heidi Beker de vorbeste si se comporta ca si cum ar fi “RUPTA GE BATA” … pe ardeleneste ???

   Vrajitoarea carismatica Heidi Baker “rupta ge bata in tzircusul carisimatic” !!!

   • Suze , frate Paul , te rog sa inlocuiesti clipul video de mai sus cu acesta :

    Vrajitoarea carismatica Heidi Baker “rupta ge bata in tzircusul carisimatic” !!!

 1. Înfiorător.

  Privind imaginile, îmi par desprinse din filme SF.
  Îmi vine greu să cred că se întâmplă așa ceva în realitate!!!
  Iată că realitatea întrece ficțiunea!
  Cât de mare poate fi credulitatea(?) oamenilor?!

  Dar aceste manifestări nu diferă fundamental de ceea ce se întâmplă la sărbătorile ortodoxe din România. Cum poate fi înțeleasă acea târâre în genunchi de nu știu câte ori în jurul unei biserici? Cum pot fi înțelese acele cozi imense pentru a ajunge la o raclă cu oase? Și altele și altele… Întuneric profund!

  Dacă le sunt întipărite/înfipte în minte de diavol aceste practici, acești oameni nu vor putea fi convinși cu nimic. Ei se cred extrem de spirituali și sunt convinși că trec prin experiențe supranaturale care îi vor salva, că fac ei ceva pentru salvarea lor, că sunt aleși și chiar se bucură!
  Mare este îndoctrinarea și orbirea. Iată că se adeverește cuvântul Domnului Isus: „măcar că văd, nu văd, măcar că aud, nu aud”.

  • LA ASA MANIFESTARI SI LA ASEMENEA “CONCLUZII” TEOLOGICE SE AJUNGE DUPA PROGRAMUL SPIRITUAL DE SPALAT PE CREIER CU HIPER-CARISMATISMUL LUI BILL JOHNSON :

   Women From Bethel Bill Johnson- Disturbing Impartation- Benny Hinn San Jose 2014

  • Dancea,

   Iti raspund ca sa iti fac un bine, because you need counseling! Unde ai vazut in ce am scris, ca am facut afirmatii irationale sau fara acoperire? Datfiind ca articolul este bine documentat iar tu si alticativa fanatici carismatici sau servitori a lui Ton ereticul va exprimati in felul acesta, te indemn sa ceri sfatul unui profesionist stii tu in ce domeniu!

   Teme-te de Dumnezeu si pocaieste-te degraba, caci ai urgenta nevoie de mantuire inainte de consiliere.

   Paul Dan

 2. Deci sa intelegem ca pt baptisti manifestarea primeaza? E posibil ca Dumnezeu sa se infioare si cand ii vede pe unii care tin la “normalitatea” desfasurarii unui serviciu dar inima lor e plina de mandrie. Imi place de dvs cum va bateti toata ziua cu caramida in piept si strigati aici in buricul Internetului,: “Noi nu suntem ca si carismaticii aceia”. Nu cred ca exista categorie sociala pe vremea lui Isus, care sa sustina ca tin la litera legii mai tare ca fariseii aia de care spune Domnul sa ne ferim. Traiasca dreapta credinta stramoseasca baptista, singura religie valida de sub soare, cu cei mai multi adepti care urla din toti plamanii ca ei nu sunr ca altii. Ce ziceti daca atunci cand va.veni Stapanul pe.unii din acestia ii va taia in doua pt ca in bisericile lor fac discriminare evidenta intre bogat si sarac, intre om cu functie si om de serviciu, intre intelectual si om simplu, desconsiderand patura de jos cu care s-a identificat Hristos, in timp ce striga toata ziua pe blogurile zise evanghelice ca ei sunt “fideli” Scripturii? Ce ziceti, e posibil asa ceva? Sau suntem atat de inchistati la minte sa credem ca lui Dumnezeu ii este mai sila de aia care sar in sus, plonjesc in cap, chicotesc si chiuesc in biserica de parca sunt anormali decat de cei descrisi de mine in randurile mai sus? Ce ziceti, exista ipocrizie crasa in multe biserici baptiste? Il dezgusta asta pe Dumnezeu? Astept un raspuns calm, fara sa deveniti dintr-odata frustrat si sa recurgeti la atacul sub centura. Va stiu parerea despre carismatici, nu trebuie sa o mai repetati. Vreau, in schimb, sa stiu ce parere aveti despre fenomenul discrimnarii pe criterii de finante, pozitie sociala si studii in timp ce se predica foarte frumos despre un Dumnezeu fara partinire?

  • Deliu, iarta-ma ca raspund asa tarziu dar nu am putut mai devreme. Am sa dau o replica sub diferite sectiuni ale comentariului tau.

   Deci sa intelegem ca pt baptisti manifestarea primeaza? E posibil ca Dumnezeu sa se infioare si cand ii vede pe unii care tin la “normalitatea” desfasurarii unui serviciu dar inima lor e plina de mandrie.

   De unde stii tu ce este in inimile baptistilor? In caz ca esti carismatic, si sigur esti simpatizantul lor, vreau sa stii ca arogantii secolului sunt carismaticii, atat prin ceea ce ei afirma, cat si prin manifestarea lor. Ei sunt aceea care privesc cu dispret pe toti evanghelicii pentru ca nu au “ungerea” lor.

   Imi place de dvs cum va bateti toata ziua cu caramida in piept si strigati aici in buricul Internetului,: “Noi nu suntem ca si carismaticii aceia”. Nu cred ca exista categorie sociala pe vremea lui Isus, care sa sustina ca tin la litera legii mai tare ca fariseii aia de care spune Domnul sa ne ferim.

   Limbajul tau este putin cam necioplit. Cine a zis ca ne comparam cu carismaticii? Asta ar fi o greseala. Ii comparam pe carismatici cu standardul Scripturii, si ii gasim sub influente demonice…In ce priveste acuzatia ca tinem la litera legii, te anunt ca esti confuz. Noi tinem la precizia Cuvantului si doctrinei Biblice care nu da loc carismaticilor anticristi sa isi faca de cap si sa manipuleze pe altii.

   Traiasca dreapta credinta stramoseasca baptista, singura religie valida de sub soare, cu cei mai multi adepti care urla din toti plamanii ca ei nu sunr ca altii.

   Deliu, vorbesti ieftin, fara acoperire si devii chiar vulgar. Prin ce ai spus aici dovedesti ca tu esti acela care urlii lucruri care te dezonoreaza. Baptistii au greselile lor, dar nu au cazut chiar asa de rau sa vorbeasca despre “dreapta credinta stramoseasca”- acestia sunt Ortodocsii. Esti vinovat de acuzatii false si manipularea subiectului. Shame!

   Ce ziceti daca atunci cand va.veni Stapanul pe.unii din acestia ii va taia in doua pt ca in bisericile lor fac discriminare evidenta intre bogat si sarac, intre om cu functie si om de serviciu, intre intelectual si om simplu, desconsiderand patura de jos cu care s-a identificat Hristos, in timp ce striga toata ziua pe blogurile zise evanghelice ca ei sunt “fideli” Scripturii? Ce ziceti, e posibil asa ceva?

   Fraza de mai sus este un discurs proletar. Cine sunt mai avari dupa functii si materialism decat carismaticii? Ai uitat cine este impostorul Benny Hinn, si confratele lui African partener in preacurvie Chris Oyakhilome? Daca taceai era mai bine. Cei mai aroganti avari si iubitori de bani sunt carismaticii. Si daca vorbim despre taierea in doua care o face Domnul Isus, numarul cel mai mare a celor executati vor fi dintre carismatici, care majoritatea sunt falsi credinciosi si iubitori de experiente demonice.

   Sau suntem atat de inchistati la minte sa credem ca lui Dumnezeu ii este mai sila de aia care sar in sus, plonjesc in cap, chicotesc si chiuesc in biserica de parca sunt anormali decat de cei descrisi de mine in randurile mai sus?

   Fraza ta de mai sus este nebunie curata. Teme-te de Dumnezeu. Crezi ca Dumnezeu are ceva in comun cu lucrarile diavolului, cu acea batjocora demonica in care unii rad diavoleste, altii latra ca niste caini, altii fac ca alte animale, altii cad ca betii tremurand si avand convulsii de transa oculta? Crezi ca degeaba Pavel spune acest verset: Dar dacă voi zăbovi, să ştii cum trebuie să te porţi în casa lui Dumnezeu, care este Biserica Dumnezeului celui viu, stîlpul şi temelia adevărului (1 Tim 3:15)? Cum iti permiti sa gandesti ca biserica lui Dumnezeu celui Viu care este stalpul si temelia adevarului sa fie locul dezlantuirilor satanice? Pocaieste-te cat mai ai timp!

   Ce ziceti, exista ipocrizie crasa in multe biserici baptiste? Il dezgusta asta pe Dumnezeu? Astept un raspuns calm, fara sa deveniti dintr-odata frustrat si sa recurgeti la atacul sub centura. Va stiu parerea despre carismatici, nu trebuie sa o mai repetati. Vreau, in schimb, sa stiu ce parere aveti despre fenomenul discrimnarii pe criterii de finante, pozitie sociala si studii in timp ce se predica foarte frumos despre un Dumnezeu fara partinire?

   Trebuie sa ma repet. Ipocrizia la ea acasa este la carismatici. Se pretind spirituali, zambesc, manipuleaza, dar sunt niste fiare rele. Lasa la oparte expresii de tip “atac sub centura”. Comentariul tau a dovedit ca esti extrem de confuz, si ma indoiesc de mantuirea ta. Este bine ca ai scris. Ai nevoie sa fi zguduit din temelii ca Domnul sa iti dea mantuirea.

   Paul Dan

 3. Asa e ca tie frica sa postezi un comentariu care convinge prin forta argumentelor? Pt ca vrei sa induci lumea in eroare, nu postezi adevarul despre factiunea extremista din care faci parte. Halal apologet !

  • Deliu

   Eu nu iti las erorile fara a fi adresate imediat, asa ca am sa postez ce ai zis dar insotit de raspunsuri. Nu fii self-confident ca nu ai de ce! Maine o sa ai raspunsul meu. Apropo, tu esti un extremist si proiectezi asupra altora propia ta conditie ca sa incerci sa justifici gravele lucruri diavolesti ce se petrec intre carismatici!

 4. Pentru Oprea R.

  Se presupune că cine intră pe acest blog are cât de cât idee de Cuvântul lui Dumnezeu!!!
  A fi creştin înseamnă în primul rând bun-simţ.
  Faptul că ştii să scrii nu înseamnă şi civilizaţie.
  A te adresa cuiva, indiferent că-l cunoşti sau nu-l cunoşti, cu “bă” înseamnă huliganism.
  Limbajul te descalifică în primul rând ca om, pentru că Dumnezeu ne-a dat darul vorbirii că să-I aducem întâi Lui laude şi mulţumiri şi apoi să comunicăm unii cu alţii respectându-ne.

 5. Domnule Paul Dan,

  Ai dovedit-o inca o data ca nu se poate avea un dialog cu dumneata. Chiar nu putem aborda nicio tema fara sa ne raportam la carismatici. Ai un fix la care nu poti sa renunti, se pare ca este o obsesie maligna. De unde stiu eu cum e inima baptistilor? Am precizat in mesajele anterioare ca in Romania nicio religie nu da dovada de atata vanitate ca religia baptista. Cum sa vobesc gratuit cand ti-am spus clar cum se desfasoara actele de aroganta in cea mai mare si mai conservatoare biserica baptista din Romania. Te-am rugat in mod explicit sa-mi raspunzi la subiect dar, dupa cum am anticipat, nu esti in stare. Nu esti capabil sa avem o discutie in care sa nu-i includem pe carismatici. Se pare ca oricine ar adduce astazi obiectii privitoare la incalcari ale Cuvantului lui Dumnezeu nu vor fi primite pt ca veti spune ca vin din partea carismaticilor. Deci la urma urmei, dumneata imi spui ca nu te raportezi la carismatici dar in tot carnatul acela lung in care mi-ai raspuns, n-ai facut nimic altceva decat sa-ti versi veninul asupra carismaticilor. Da, sunt de accord dar nici baptisti nu sunt mai putin vinovati. Asa ca, ar fi bine sa te auto-analizezi pt ca nicio obsesie nu e buna. E imposibil sa vezi barna din ochiii religiei tale daca esti atat de obsedat pe alte religii concurente.

  • Deliu,
   Imi pare rau ca trebuie sa-ti spun, dar esti incoerent. Cine oare sunt cei care tu-i descrii acolo decat carismaticii? Si discutia este pe marginea articolului meu cu privire la diavolii carismatici. Nu ma asteptam sa fi chiar asa pe dinafara. Nu e nici o concurenta intre baptisti si carismatici. Ceea ce fac pe acest blog, si fac si altii care apara credinta crestina, este deconspirarea agendei diavolesti carismatice si aceasta este un act necesar in vremurile acestea de apostazie. Ca tu ai resentimente fatza de succesul bisericii baptiste pe care o numesti, si incerci sa iti ascunzi obsesile anti-baptiste acuzandu-ma pe mine de obsesii carismatice, doar te expui mai mult. Din nou iti spun, nu dai dovada ca esti un om regenerat. Pocaieste-te cat mai e vreme.

   Paul Dan

  • Mioara,

   Nu vreau sa te jignesc, dar tu te inciminzei singura. Cine are mintea odihnita? Eu care prezint articole documentate, sau tu care vorbesti fara sa fii instare sa sustii ceea ce spui? In locul tau as intra in pamant de rusine! Data viitoare fati tema, iar daca nu poti stai la locul tau!

   Paul Dan

 6. Pingback: 7 Atenționări pentru trezirea ta spirituală (și a bisericii) – Revista ARMONIA – Saltmin Media

 7. Pingback: Actualizare – Roagă-te, nu va fi degeaba! – ARMONIA MAGAZINE – USA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s