Unde apostatul Ionel Botgros darama, Dumnezeu zideste!

Anul trecut in August, apostatul Ionel Botgros insotit de apostatul carismatic Mircea Iorgulescu, impreuna cu batausii cu care au venit, au savarsit un sacrilegiu brutalizand fizic si sufleteste pe fratii de la BER Campulung. Asemenea fapte anticristice nu s-au intamplat nici pe vremea comunistilor, dupa cum imi aduc bine aminte.

A fost suferinta multa in Campulung intre frati si surori, la fel la Pitesti si la Bucuresti. Au fost multe lacrimi, multa rugaciune, si mult post. Este de neimaginat cum intr-o tara libera o gasca de derbedei religiosi isi fac de cap, si nici pana in prezent nu s-au luat masuri din partea organelor de ordine.

Culmea nebuniei apostatul Botgros a dat guvernul in judecata ca nu i-a aprobat adunarile generale ilegale.

Acum insa comunitatea fratilor BER sarbatoresc deschiderea salii de adunare de la Campulung unde credinciosii se pot aduna in liniste fara teroarea Botgrosista.

Iata un video pe care l-am primit cu evenimentul de la inaugurarea adunarii Betel Campulung, duminica 9 noiembrie 2014.

Nota: Muzica care insoteste la inceput clipurile cu constructia salii nu reprezinta BER,  si personal nu stiu de ce cel care a realizat montajul asa de reusit a recurs la o astfel de muzica de estrada.

Sa ne bucuram de biruinta Domnului in Campulung!

22 thoughts on “Unde apostatul Ionel Botgros darama, Dumnezeu zideste!

 1. Dumnezeu niciodată nu a zidit ziduri…
  Acesta este crestinismul zilelor noastre, ziduri, programe si oameni firesti. Daca mai trăim 10-20 de ani istoria se repeta daca Domnul nu face o lucrare a Lui.

 2. Domnul sa va binecuvinteze, m-au bufnit lacrimi de multumire, m-am bucurat ca intr-o vreme ca aceasta mai sunt astfel de lucrari, evanghelia este curata vestita,clara,si vrednica de primit, acest un oarecare, mereu se impotriveste, cum isi are numele, oarecare asa-i posibil si viata, nu-ti semneaza numele intreg caz-si primeste bobarnace in cap. exact ca Alexandru Caldararu care-l supara pe apostolul Pavel, daca inca mai este Har, Efeseni 2:8 exact ce spune fratele scump Petre B., un frate necorupt,mai rar si ca dansul multi alti.Ma bucur de acest filmulet, multumesc Domnului, El sa va rasplateasca.Stima si respect ,semnat un copil am Domnului Emy Gingasu (Stefancu Emanuel.)

  • Tim,

   Da, biserica e spirituala, dar existenta ei are nevoie de cladiri, desigur unde se poate. Stii ce spune la Luca 24:53 “Şi tot timpul erau în Templu, lăudându-L şi binecuvântându-L pe Dumnezeu.” Deci biserica primara a folosit Templul si strangerea in casa. Fii sigur ca Dumnezeu i-a ajutat pe cei din Campulung, cat si pe toti fratii care dealungul veacurilor au construit un loc unde sa se intalneasca.

 3. Adunarea primelor doua secole nu a zidit nimic. Asa va fi si adevarata Adunare de la sfârșitul veacului. Restul … Va merge in Babilon, mama curvelor.

  • Nu mi-ai raspuns la intrebrea cu privire la ce biserica mergi…

   Ei nu aveau cum sa construiasca deoarece era inca persecutie. Suprapui artificial conditiile de astazi peste primele doua secole ale bisericii…

   LA CE BISERICA MERGI?

  • unoarecare, cred ca esti rupt de realitate si mai si exagerezi, cazand intr-o latura extremista a unei as-zise spiritualitati… incadreaza-te in timpurile tale, si nu trai in trecut… ca oricum undeva tot vei gresi, incercand sa tii pasul cu trecutul……
   adevarata biserica nu greseste daca face o cladire ptr a se aduna, dar greseste daca exagereaza… nu poti face abstractie de nevoia de constructii de cladire, dar sa nu se sara calul!

 4. cred 100% cateva remarci, referitor la templu,biserica,

  1- in VT prima data Dzeu. si-a facut aparitia la Moise prin “rugul aprins”, Dzeu.vorbea omului (lui Moise) dintr-un rug aprins care nu se mistuia,  trebuia sa fie o aratere intr-un animit fel ptr.om ptr.ai atrage atentia de la ce este inconjurator, timp in care Dzeu. se auto-numeste “Eu Sunt”, apoi cu timpul cand Moise primeste insarcinarea sa scoata poporul din tara robiei (Egipt=insemnand lume) Dzeu.porunceste lui Moise sa faca un Cort, 
  2- de ce un cort si nu o casa? toate isi au un plan bine stabilit de Dzeu. putin cate putin ptr.ca omul sa se obisnuiasca cu ascultarea, cu implinirea putin cate putin a poruncilor Lui, fapt care Moise cu echipa bine stabilita tot de Dzeu. cu proiectul tot de Dzeu. facut, Moise se apuca de treaba, de ce cort? pentru ca poporul ales de Dzeu. inca nu avea o tara anume, deci ei tot timpul erau pe drum, deci un cort de slujire, poporul doritor trebuia sa aduca inchinare, ascultare, implinire,jertfire trebuia adus undeva si inplinit cumva dorinta Lui Dzeu. dar si dorinta omului de ai aduce Lui Dzeu.ofrande,jertfel de bun miros, acestea nu se puteau aduce in casa fiecaruia care ar fii dorit, trebuie deci o dinstictie, o deosebire, o separare de cei rai, de lume, si aceasta se deosebea prin “cortul intalnirii”,  nu pute-ti renega acest lucru (ptr.dl.Tom si cred si primul de sus Unoarecare), ca porunca Lui Dzeu.trebuia adusa la indeplinire, poporul inca nu era bogat sufitient, nu avea tara lui proprie, nu avea resurse materiale ptr.a face o cladire, sau un lacas anume.

 5. Din acest scurt articol sunt tentat sa cred ca biserica Betel din Campulung a fost realizata de un grup de frati care au frecventat si apoi au parasit o alta similara, aflata sub asanumita “teroare Botgrosista”…
  Daca am intuit cat de cat corect, doresc sa ridic aceasta intrebare:
  Este Betel o biserica INDEPENDENTA sau face cumva parte din aceeas ‘asociatie/uniune’ religioasa, cu acelas crez si acelas statut ?!

   • Daca majoritarii si-au mentinut punctele slabe, si nu au modificat decat locatia, oricand pot apare in biserica probleme noi… De cate ori putem accepta un astfel de procedeu?!!
    Mai toate relele se strecoara, si incet incet se inscauneaza, atunci cand sunt preluate prea democratic, cand de exemplu ‘votul’ unui crestin FIRESC conteaza la fel de mult ca cel al unui crestin DUHOVNICESC…
    Un factor cheie il constituie si lipsa aplicarii ferme si la timp a unei discipline bisericesti sanatoase, fara compromisuri asa-zise ‘umanitare’…
    Nu intamplator, Domnul Isus va carmui in Imparatia de 1000 de ani, “cu un toiag de fier”!

 6. api cred c-ar trebui sa deschideti niste orizonturi doctrinare, sa auzit clar multumirile celor de la Baptisti si catre cei de la pendi, apoi cum spunea interlocuitorul este clar evident Biserica crestina dupa evanghelie Independenta, diferand doctrinar, botezul copiilor mici, dar se va ajunge si la cel mare ca crestini evanghelici, apoi fara instrumente dar multe adunari din BER deza aveau orga, ori se permitea si chitara, cor, trebuie mare grija, pana la urma Idependenta tine sa fim in pace cu toti oameni, si cu cultele, ajutor reciproc ptr largirea evangheliei, unificare doctrinara posibil?

 7. consider ca “un oarecare” merge la o biserica membra a BER, construita in partasie cu fratietatea, nu la o biserca “independenta” asa dupa cum se pare ca este aceasta Adunare Betel. din cate stim bine in BER nu se dau nume adunarilor locale ci ele sunt cunoscute dupa numele localitatii in care se afla sau dupa numele strazii pe care se afla in cazul bisericilor din orase..

  din cate se aude aceasta adunare e formata din razvratitii de la Campulung care nu au mai suportat sa ramana in adunare fara a face parte din Sfatul de Frati local si au plecat, desigur impreuna cu o parte din familiile dumnealor si din alti sustinatori ai acestoram in majoritate nemultumiti/razvratiti.

 8. Unoarecare – fie ca recunoastem sau nu, toti ne strangem in case, in cladiri, etc. Am vazut mai putini oameni suficienti de smeriti care sa se stranga sub cerul liber, numai daca nu au de ales. Da, riscul este sa ne punem increderea in cladiri si nu in D-zeu, insa acesta este un alt subiect. Eu din cate stiu cineva a zidit Carol Davila, cineva a zidit adunarea din Tgv, insa nu as vrea sa gresesc…poate ca nu au fost zidite de nimeni … 🙂

  • Subscriu in totul la ce a scris “unoarecare”. E adevarat, nuanta este subtila, usor de trecut cu vederea la o citire superficiala. Gandesc ca ce vrea sa spuna “unoarecare” este ca, in ciuda unor ziduri pe care le putem numi “adunare”, adunarea, in substanta ei, poate sa fie cvasiabsenta. Eclesia este eminanamente spirituala. Ca sa nu mai amintesc ca adunarea a luat nastere intr-o casa si asa a functionat vreo 150 de ani. Dupa care….

 9. Dl Dan la va referiti , zidite de cineva?concret ar fii vorba de cladirea de caramizi?in Caroll Davila 48 au stat multe familii , uni din ei stiu mult mai bine situatia, pe frt.N.Istrate care sta cel putin din 1990 acolo stie mult situatia, (cred ca dasta si vor sa-l de-a afara, ar fii c-am ultimul stiutor de istoria celor intamplate la BER in Caroll D.) dar nu cred ca adunarea ca , cladire a fost zidita de crestini evanghelici din vremea lui Tudor Popescu si Dumitru Cornilescu!? in ce priveste zidirea ca suflete este evident a plecat de la 2 fosti prieteni de slujba si biserica, cei mentionati mai sus, cat si alti care evident au ramas in tara, alti au plecat de mult la Domnul, iar alti sunt deza in diaspora.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s