Cum sunt evanghelicii manipulati de Rick Warren in a se uni cu Roma!

Este vital sa citesti si acest articol daca nu ai facut-o inca: vezi aici

Rick Warren a participat la conferinta “Complementaritatea dintre bărbat și femeie,” care a avut loc pe 17-19 noiembrie, la Vatican. Aici el a exprimat principii adevarate…DAR, dupa aceea el cheama la o unitate de misiune cu Roma in ce priveste apararea familiei. Pe cine ii cheama Warren? Ii cheama pe protestanti, in care sunt inclusi si evanghelicii. Chemarea lui Warren este prezentata de o agentie de stiri catolica intru-n mic video despre care o sa discutam pe scurt.

Este interesant ca inainte de aceasta conferinta despre familie, Papa a impus schimbari la Vatican sa ii favorizeze pe homosexuali, iar dupa aceea a facut conferinta despre familie. Este specific proorocilor mincinosi sa afirme eroare si adevar, sa le amestece, si rezultatul va fi o eroare periculoasa, deoarece are in ea si adevar care inseala pe cei lesne crezatori.

Este si mai interesant cum anuntul participarii lui Warren la conferinta despre familie la Vatican a fost privita favorabil de multi evanghelici, dar iata ca scopul conferintei a fost sa cheme pe protestanti la unitate cu Roma. Dovada este videoul de mai sus.

Ce spune Rick Warren in video clip?

 • Ca avem mult mai multe lucruri in comun cu catolicii decat lucruri care ne despart. Ce nu spune Warren este ca lucrurile care ne despart anuleaza pe cele care le avem in comun. Pavel spune “putin aluat face sa dospeasca toata plamadeala”. Catolicii ii atribuie Mariei o pozitie similara cu a Domnului Cristos. Uitati-va cum Rick Warren in video la secundele 39-48 pune problema Mariei in catolicism, dar pe urma nu spune nimic si vorbeste despre sfinti intru-n mod alusiv. Iata o lista in engleza a erziilor catolice  CATHOLIC HERESIES
 • In mod viclean Warren ii linisteste pe evanghelici pentru prezent, spunandu-le ca, chemarea la unitate este unitate de misiune si nu structurala. Chiar o unitate de misiune va aduce in comun aproape totul. Unitatea structurala va urma de la sine. Sa nu uitam de acceptarea unitatii cu Roma exprimata de papa al carismaticilor, profetul mincinos Kenneth Copeland.
 • Warren deasemenea face apel la sentimente, adica daca zici ca iubesti pe Isus, este deajuns. Numai ca Pavel ne spune ca exista un alt isus si un alt duh (2 Cor 11:4). Iar Domnul Isus spune ca daca il iubim, vom respecta poruncile Lui: Dacă Mă iubiţi, veţi păzi poruncile Mele (Ioan 14:15). El nu s-a unit cu paganii si nici cu religiile false in nici o forma de actiune. Pavel respinge pe sclava din Filipi cand aceasta ii facea reclama la misiunea lui ( F.A. 16:16-18). Apelul la sentimente este o eroare de logica folosita constant de profetii mincinosi. Cei care nu iubesc doctrina sanatoasa cad victima unei astfel de manipulari sentimentale.

Indemn: Stiu din surse sigure ca Rick Warren are mare trecere in fatza majoritatii pastorilor evanghelici din Romania. Deasemeni pastori evanghelici romani din America il promoveaza. Rick Warren a semnat pactul crislamist de la Yale! Daca pastorii evanghelici, dupa ce au fost avertizati despre faptul ca Warren este crislamist, iar acum cand cheama la unirea cu Roma, nu vor respinge urgent pe Warren si lucrarile lui, mai tarziu vor face ce le spune Warren. Mai tarziu vor da mana cu Roma si cu musulmanii ecumenici. Mai tarziu il vor trada pe Domnul Cristos!

Acest scurt video in engleza merita vazut de cei care inteleg limba:

9 thoughts on “Cum sunt evanghelicii manipulati de Rick Warren in a se uni cu Roma!

 1. Pingback: Semnele Timpului: Rick Warren: Apel către protestanți pentru unirea cu Roma în susținerea familiei tradiționale | agnus dei - english + romanian blog

 2. Pingback: PAPA FRANCISC la ISTANBUL, Cere Unirea Ortodocsilor si Catolicilor (Transcript) 30 11 2014 + Vizita la Moscheea Albastra Islamica | agnus dei - english + romanian blog

 3. Pacea Domnului frate Dan Paul,

  in nici un caz evanghelicii romani nu trebuie sa accepte unirea cu catolicii si carismaticii. Citesc cu interes ultimele articole privind si alegerea presedintelui Romaniei, este intradevar har de la Dumnezeu si o oportunitate pentru poporul Roman sa se apropie de Domnul. Multumim Domnului si ne rugam pentru conducatorul ales. Are nevoie de multa intelepciune de la Domnul. L-am auzit pe presedintele Romaniei spunand “Omul a fost creat de catre Dumnezeu”; birunta este a Domnului care prin Duhul Lui cel Sfant a miscat masele de oameni pentru a alege conducatorul. Glorie Domnului.

 4. Cateva repere interesante si totodata alarmante despre hobby-urile si afinitatile pro-New Age ale mega-pastorului american baptist Rick Warren :

  In anul 2011 in luna ianuarie la biserica sa , Saddleback Church , Rick Warren a invitat cu ocazia expunerii unui plan pentru sanatate ( realizat prin sesiuni de conferinte ) pentru propria biserica , denumit Daniel Plan , ca vorbitori principali trei doctori foarte populari in SUA , autori de carti si care sunt si persoane publice in SUA . Acestia insa sunt si foarte cunoscuti sustinatori si practicanti ai tehnicilor alternative , esoterice , de vindecare-energizare specifice mega-curentul ocult New Age .
  Primul si cel mai celebru doctor invitat de R. Warren sa conferentieze in biserica sa este DR. OZ (Mehmet Oz) foarte cunoscut americanilor de la Oprah Winfrey Show (Oprah Winfrey este o arhicunoscuta realizatoare de emisiuni TV in SUA si o fanatica promotoare a mega-curentului ocult New Age ) . Acum , DR. OZ , datorita promovarii in media pe care i-a facut-o Oprah Winfrey el are propria emisiune TV .

  Dr. Oz se prezinta ca fiind musulman Sufi care in acelasi timp practica in viata de zi cu zi si sustine in discursuri publice o forma de misticism budist japonez denumit Reiki ( sotia sa Lisa este Maestra Reiki ) . Dr. Oz este deasemenea practicant de T.M (Meditatia Transcedentala e o metoda de meditatie hindusa si o miscare spirituala mistica fondata de gurul indian Maharishi Mahesh Yogi) . DR. OZ a practicat si Yoga (o alta tehnica mistica de meditatie din Hinduism ) peste 20 de ani .
  Deasemenea Dr. Oz este devotat invataturilor mistice , oculte , de tip New Age ale misticului protestant Emanuel Swedenborg ( foarte apreciat de lojele masonice occidentale ) si ale misticului catolic pro-evolutionist darwinian , Pierre Teilhard de Chardin , (considerat unul din patriarhii miscarii oculte New Age ) .

  Ca sa nu ma mai lungesc prea mult , si ceilalti doi doctori invitati de R. Warren sunt la fel de „colorati” spiritual in ceea ce cred , practica si mai ales SUSTIN in discursurile si cartile lor .
  PE SCURT :
  Dr. Daniel Amen , al doilea doctor invitatat de R. Warren la biserica sa , se auto-eticheteaza ca fiind crestin si in acelasi timp in cartea sa „ Schimba-ti creierul , schimba-ti corpul ” sustine practicarea unei forme de meditatii hinduse pentru „trezirea” energiei Kundalini, denumita Kirtan Kriya , acesta avand si o fascinatie bolnava fata de practicarea „sexului tantric” (Tantra Yoga ) .
  Al treilea doctor invitat a fost Dr. Mark Hyman , care afirma ca este evreu dar in acelasi timp endorseaza in mod repetat in cartile si postarile sale o serie de lideri de frunte ai miscarii New Age , precum si tehnicile lor oculte , de tip shamanic , de vindecare-vizualizare-contact cu lumea spiritelor etc.

  SURSA aici : Rick Warren’s Daniel Plan
  http://www.lighthousetrailsresearch.com/blog/?p=11628

  • Ma intreb si eu de ce Rick Warren a ales sa invite in propria biserica pentru a tine coferinte despre sanatatea Mintii-Trupului-Spiritului , trei doctori americani cunoscuti pentru sustinerea si promovarea in activitatea lor publica a doctrinelor si practicilor esoterice New Age ??? Avea ATATEA alte optiuni ! America are atatia medici crestini foarte buni . Sa fie vorba de … promovarea doctrinelor ECUMENISMULUI ???

   Cei care sunt familiarizati cu doctrinele mega-curentului ocult New Age inteleg ca agenda New Age e izbitor de asemanatoare cu cea a Ecumenismului . De fapt doctrinele New Age infiltrate si travestite in “limbaj biblic” au generat in special in crestinismul occidental , in perioada moderna si postmoderna , doctrina UNIVERSALISMULULUI ( toate caile spirituale , toate religiile planetei duc in final spre acelasi dumnezeu ) . Universalismul alaturi de Interspiritualitate ( amestecul de practici spirituale si traditii religioase in special de tip mistic preluate din mai multe religii ) reprezinta piese de BAZA ce iau nastere , dar si genereaza , ECUMENISMUL .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s