15000 de descărcări a cărtii “Adevărul despre Mişcarea adventistă” si 9000 de accesări ale articolului “Criza adventistă”

Am promis cititorilor că voi dezvălui câte descărcări au fost făcute la cartea pe care am scris-o cu ajutorul Domnului, şi anume “Adevărul despre Mişcarea adventistă” (vezi aici). Au fost până în prezent 15000 de descărcări.

În ce priveşte articolul “Criza Adventistă este fără ieşire – pastorul Iacob Coman” (vezi aici) acesta a fost accesat de 9000 de ori din martie până acum.

Da, criza adventistă este fară ieşire! Este nevoie de o reformă făcută de Domnul Isus si aceasta doar pentru cei regeneraţi dintre adventişti.

Este vital să citeşti acest articol (vezi aici) dacă nu l-ai citit până acum!

A Domnului să fie toată gloria!

Paul Dan

6 thoughts on “15000 de descărcări a cărtii “Adevărul despre Mişcarea adventistă” si 9000 de accesări ale articolului “Criza adventistă”

  1. 15.000 de descarcari numai de pe blogul Dvs., iar daca ne gandim ca aceasta carte a fost preluata de foarte multe siteuri crestine, ne dam seama ca numarul de cititori este foarte mare!

    O carte excelenta, care demasca ereziile si prezinta Adevarul!

  2. Si eu am descarcat cartea dvs si a fost intr-adevar utila pt mine si sotia mea. Din pacate in randul evanghelicilor nu se stie despre ei mai nimic. Ba dimpotriva, este foarte raspandit mitul ca singurele diferente dintre noi si ei este ca ei tin ziua de odihna sambata si noi tinem duminica si ca ei nu mananca carne de porc iar noi mancam. Asa ca , unii zic: nu e nimic rau cu asta! Ei daca ar fi doar astea! E recomandat sa cititi cartea si veti afla ca doctrina adventista abunda in erori.

    • Robert, observatie excelenta! Iarta-ma ca nu ti-am raspuns inca cu privire la ortodoxie, o voi face diseara cu ajtoru lui Dumnezeu.
      Educa si pe altii din zona ta de influenta cu privie la adventism!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s