O turnura tragica pentru “Minerii” Carismatici care au decimat BER-ul

17 thoughts on “O turnura tragica pentru “Minerii” Carismatici care au decimat BER-ul

 1. Decesul lu Ghitescu Ion a fost pe buzele multor frati ca un exemplu foarte negativ nu numai pentru Evanghelici ci pentru toate Bisericile. Dupa ce a decedat din cauza febrei extrem de mare de 50°, cu setea pe buze, a fost si dezaprobat ca exemplu de majoritatea crestinilor pitesteni.
  A plecat certat si dezbinat pana si cu vecinii lui. La inmormantarea lui toti majoritatea au dat din cap dezaprobator: Ce fel de crestin era acesta? Nici cu vecinii lui nu se intelegea…
  Si-a tocit degeaba pingelele pe la adunare…(vorba batranilor din adunarea din Sf Vineri nr 80 Pitesti)
  In timp ce BotGros tot ii dadea cu mesajul ca “toti mincinosii ajung in iad”. Un mesaj potrivit pentru o astfel de inmormantare.
  A mintit o adunare, a mintit apoi si a manipulat un judet prin simulacrul unor alegeri mincinoase, a mintit apoi o tara, si a mintit pe toti cu care a avut un interes sa obtina ce vroia de la ei.
  Au incercat sa minta intr-un proces impotriva Guvernului Roman ca au castigat cinstit si legal alegerile.
  Minciuna a fost pe buzele lor, ale lui, ale lui Ghitescu I, ale lui Iorgulescu Mircea, ale lui Stan Adrian si ale lui Botgros I.
  Minciuna le defineste foarte bine, caracterul mincinos, dezaprobat de toti copiii lui Dumnezeu.

  • Domnule Adi pe dumneavoastra va intereseaza biserica sau Cuvantul lui Dumnezeu? Daca va interesa Cuvantul lui Dumnezeu stiati ca astfel de discutii nu sunt biblice si nici nu aveati timp de ele,iar felul in care vorbiti despre aproapele dumneavoastra pe care ar trebui sa il iubiti……
   Si va invit sa veniti chiar si maine sa vorbiti cu vecinii cu care nu se intelegea tatal meu.
   Ghitescu Ionut

   • Ionut G, m-am rugat si pentru tine si Dumnezeu mi-a descoperit starea ta. Trebuie sa sti ca tatal tau a dat afara un frate de la cina chiar in timpul cinei, pentru ca a scris o scrisoare de chemare la pocainta pe Ioan8, in timp ce tu te postai pe facebook in short…!!??
    Spune tu cum se numeste asta chestiune.
    Cu altii ciuma iar cu fiul muma.
    Si ce e corect sa postezi o chemare la pocainta sau sa postezi “seminud” desi cum esti acolo…Mie imi este rusine de rusinea ta! Pentru ca pretinzi ca esti crestin.
    Te rog sa mai reflectezi.
    Iti aperi tatal pentru ca nu ti-a spus niciodata sa te pocaiesti!
    Dar eu iti spun sa te pocaiesti, sa te trezesti ca sa nu ajungi unde este tatal tau…Dumnezeu nu doreste moartea pacatosului ci sa se intoarca de la claea lui cea rea.

 2. Ghitescu a dat afara de la cina frati fara nici o dovada ca au fost vinovati de acuzatiile aduse.
  Nici nu le-a dat dreptul sa se apere intr-un sfat fratesc.
  Doar zicea “darbistule” ca o injuratura si era dat afara din adunare brutal, cu amenintari serioase daca indrazneau sa se mai intoarca.
  A fost chiar postata si o inregistrare cu Iorgulescu M si Ghitescu I care jigneau un frate cu un limbaj suburban, dupa ce l-a dat afara de la cina.
  http://fisierulmeu.ro/63ZBH7HHAP1E/Conducerea-BER-wav.html
  Stiati ca la mormant a luat cuvantul Iorgulescu M si s-a luat de credinciosii prezenti acolo pe motiv ca au fost si din alte adunari si credinciosi de bine,care i-au cunoscut familia.
  Dar nu! S-a luat de ei I-a facut pierduti si pacatosi si I-a jignit. Un motiv in plus ca cei prezenti, crestini vechi pe cale si din alte adunari sa se convinga definitiv de apostazia acestor lupi rapitori.
  Iorgulescule M. mai bine taceai!
  Daca taceai auzeai glasul disperat al familiei lui Ghitescu I. (tovarasul tau al PCR al CC al Securitatii…)

 3. este o minciuna! O minciuna lansata de Victor Toculet. El e un mincinos… nu il cunosti prea bine, se vede! Cand erati tineri, ca niste cai zburdalnici era una. Acum este alta! Tu in America, el in Romania. Tu cu viata ta, el cu a lui! NU mai pune asa repede chezasie pentru altii!

  • Anonymous,
   Rar am vazut un mincinos mai ieftin ca tine. Nu te cutremuri? Nu ti-e frica de Dumnezeu sa minti si acum cand disciplina lui Dumnezeu lucreaza impotriva gastii Botgros? Il cunosc pe Victor Toculet foarte bine, si marturia lui este sustinuta de multi alti martori oculari. Ce a spus el este adevarat. Te faci ca uiti de video-ul cu abuzuri fizice facute de gasca Botgros de la Campulung? MERGI CU PASI REPEZI SPRE IAD. POCAIESTE-TE CAT MAI AI TIMP.

 4. L-am cunoscut personal pe Toculet ( om fara caracter, care jigneste foarte usor..stie Domnul, nu are rost sa facem relatari) cat si pe domnul Ghitescu despre care nu pot sa spun decat cuvinte de lauda!!! Rusine sa va fie ca puteti sa patati numele bun cladit de un om ce a urmat pe Dumnezeu! Dumnezeu sa se uite cu mila la dvs si la cei ce se fac partasi la judecatile si mizeriile dvs! Am auzit numai lucruri ce nu corespund atributelor unui fiu de Dumnezeu despre dvs si “vaduva cu palarie” samd. Pocaiti-va cat mai este timp ca veti arde o vesnicie!!! Rog familia fratelui Ghitescu sa nu sufere datorita mizeriilor acestora, stim cu totii ca atunci cand ati scos trupul neinsufletit in curte, pe acoperisul casei s-a asezat un porumbel alb, si stim visele ce le viseaza fratii din biserica, in care domnul Gjitescu apare mereu in roba alba, stralucitoare!!

  • Ha, ha, ha !!!! Chiar ca esti hazliu Anonymous! Asemenea inventii despre mine, sincer, ma fac sa rad. Ai o minte bolnava si pacatoasa. Domnul sa iti faca dupa minciunile pe care le scorneste gaindirea ta.

   Victoras probablil ca ti-a spus in fatza cine esti, pentru ca meriti, si de aceea inventezi si deapre el alte acuzatii false.

   Si visele ce la viseaza fratii din biserica, alta lucrare a diavolului! Te gudurezi pe linga familia Ghitescu….lasa-i in pace, au nevoie de pocainta autentica nu de minciunile tale!

   Intre tine si Tertul din Faptele Apostolilor nu este nici o diferentza.

   Te asteapta un loc de chin vesnic!

  • Anonymous, si eu l-am cunoscut personal pe Ghitescu Ion, nu iti face iluzii despre el…Cunosc oameni din lume nepocaiti cu un character mult mai bun. Dar asa cum stii doar Domnul Isus este Calea spre cer.
   Daca nu vrei sa ajungi acolo unde este Ghitescu Ion, intoarce-te la Domnul, asa cum esti cu zdrente in suflet si poveri, intoarce-te la Domnul o inima si un cuget nou sa-i ceri…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s