Actualizare: Este papa Francisc Proorocul Mincinos? Strategia lui Francisc; de ce trebuie sa ne pese

Am aflat ca voi toti ca Papa Francisc nu a facut declaratiile pe care le-am publicat in prima parte a articolului. DAR, problema de fond ramane. Si majoritatea articolului scris mai jos este valid si documentat. Am sa revin cu o actualizare sper in cateva zile , foarte interesanta.

Apoi am văzut ridicîndu-se din pămînt o altă fiară, care avea două coarne ca ale unui miel, şi vorbea ca un balaur. (Apocalipsa 13:11)

Papa a tacut luni intregi in timp ce ISIS a masacrat in cel mai odios fel pe crestinii din orientul apropiat, in special romano catolici.

Cum am vazut, papa a tacut cu privire la atrocitatile islamice dar ori de cate ori poate, face referinte la fundamentalism avand in minte pe evanghelici. Cel ce ii tine trena in Romania este marele apostat D. Manastireanu.

Poate acum unii se vor trezi ca sa vada gravitatea invitatiei parintelui crislamului M. Volf in Romania, instrumentata de complicele Emanuel Contac, Corneliu Constantineanu, si D. Manastireanu. 

Contac cat si Constantineanu sunt mai departe la ITP. Credeam ca noul rector va face curatenie…

Papa zambeste tot timpul dandu-se drept miel, dar vorbeste ca un balaur


Apoi am văzut ridicîndu-se din pămînt o altă fiară, care avea două coarne ca ale unui miel, şi vorbea ca un balaur. (Apocalipsa 13:11)

Multimi de romano catolici, chiar si vrasmasi ai bisericii in general, inclusiv politicieni proeminenti, sunt vrajiti de zambetul de “miel” al papei cat si de gesturile lui de “afectiune” publica fatza de persoane in situatii critice. 

Francisc stie bine ca o lume care traieste pentru divertisment si pacat se lasa manipulata de cineva care le zambeste si pe urma poate sa le faca ce vrea. El vorbeste din amandoua colturile gurii. Dintr-o parte zice ca apara familia traditionala, iar dupa aceea ii spune Cardinalului Walter Kasper ca sa vorbeasca intregului colegiu de cardinali ca sa acomodeze homosexualii si cupluri necasatorite traind impreuna. Kasper este mana dreapta a papei. 

Nu stiu daca papa este profetul mincinos din Apocalipsa 13, dar sigur face lucrarea acestuia cum nu s-a mai intamplat niciodata in istoria bisericii. 

Pacea lui Francisc este pacea lui Anticrist.

Majoritatea catolicilor sunt complet nepregatiti pentru un papa nelegiuit
Dar evanghelicii? 


Michael B. Dougherty, intr-un articol intitulat “Catolicii trebuie sa invete sa se opuna papilor- chiar si papei Francisc” spune ca majoritatea catolicilor sunt complet nepregatiti pentru un papa nelegiuit. Si complet nepregatiti si pentru Francisc. 

Evanghelicii nu au putut rezista carismaticilor in lume (deocamdata Romania este o exceptie), nu s-au separat de pacat si de lume, sunt nepasatori fatza de doctrina sanatoasa, si complet nepregatiti pentru asaltul lui Francisc asupra credintei adevarate.    

Dupa felul cum merg lucrurile pe Facebook in ce priveste pe evanghelicii romani in general, putem spune ca nici ei nu sunt pregatiti pentru manevrele lui Francisc. 

Strategia papei Francisc in demolarea crestinismului romano catolic


Comentatori avizati spun ca obiectivul principal al papei este reformarea (a se citi demolarea) Curiei Papale. Curia Papala sau Romana, este administratia Vaticanului care functioneaza si ca tribunal cat si ca organism de supraveghere doctrinara. 

Papa a avut indrazneala sa numeasca acest organism catolic “leprozeria papalitatii” (sursa). Cu siguranta ca sunt lucruri tenebroase in acea organizatie, dar restructurarea Curiei inceputa de Francisc ne arata clar ca noua Curie va pregatii instaurarea lui Anticrist. 

Restructurarea Curiei Papale ii da lui Francisc posibilitatea sa ignore orice aspect de doctrina biblica si sa aiba de partea lui un grup de tradatori ca si el care sa transforme biserica romano catolica intr-o organizatie pe care Biblia o numeste Babilonul cel mare, mama curvelor şi spurcăciunilor pămîntului (Apocalipsa 17:5). 

Cum isi implineste Francisc obiectivele la Vatican? 


Preotul catolic John Zuhlsdorf explica cum papa inconjoara gradual prezenta administratie de la Vatican (Curia) cu alte structuri care preiau rolul celor dinainte, iar cand noua structura este suficient de puternica, se va desfinta cea initiala care nu era pe placul lui Francisc. Cei care il ajuta sunt grupul numit C9. Ei sunt un grup de 8 cardinali cu puteri nelimitate sub autoritatea papei. 

La fel face si papa cu doctrina crestina, zic eu. Intai vorbeste despre dialogul inter-religios. Dupa aceea da statut preferential islamismului (vezi aici). In continuare va emite tot felul de erezii fara ca aproape nimeni sa-l traga la raspundere. Va anunta oficial unirea crestinismului apostat cu islamismul si iudaismul si va trece la prigonirea dizidentilor. 

De ce trebuie sa ne pese? 

Nu stim cand vine Domnul Isus sa isi rapeasca biserica, dar stim ca asemenea cadere libera a crestinismului in general este fara precedent. Asistam la Marea Apostazie. Esti absolut sigur(a) ca esti mantuit(a)? Iti pasa de cei nemantuiti din casa ta si rudele tale? Unde te gasesti spiritual? Stiai ca Dumnezeu insusi va trimite o puternica ratacire acelora care sunt crestini nominali? Din această pricină, Dumnezeu le trimete o puternică rătăcire, ca să creadă o minciună: pentruca toţi cei ce n’au crezut adevărul, ci au găsit plăcere în nelegiuire, să fie osîndiţi (2 Tes 2:11).

Daca te simnti in nesiguranta spiritual vorbind, striga acum la Domnul Isus, punandu-ti increderea in jertfa Lui ispasitoare, pocaindu-te adanc de neleguirile tale pe care poate pana acum le-ai numit neatentii, greseli, slabiciuni. Domnul sa te mantuie! 

7 thoughts on “Actualizare: Este papa Francisc Proorocul Mincinos? Strategia lui Francisc; de ce trebuie sa ne pese

 1. Nu intotdeauna simpatizez cu stilul (stil nu = argumente) dv., dar in ce priveste postarea aceasta apreciez finalul in mod deosebit, interesul pentru cei nemantuiti, incercarea de a ii convinge de nevoia lor de relatie cu Dumnezeu, faptul ca va pasa.

 2. DE PE UN BLOG :Nu luați deloc parte…o atenționare la vreme(o osândire)
  ” …nu luaţi deloc parte la lucrările neroditoare ale întunericului, ba încă mai degrabă osândiţi-le. ” Efeseni 5:11
  Din 1964 Biserica Catolica și-a schimbat atitudinea față de creștinii protestanți în special și față de toți necatolicii în general. În loc să-i anatemizeze și să-i blesteme pe necatolici, Biserica Catolică a început să le zică ”frați despărțiți” și să-i invite pe față la comuniune cu Scaunul Papal. Nu să se facă catolici, nici pomeneală, ci să rămână fiecare ce este, însă să recunoască Biserica Catolică ca biserică-soră și eventual să ajungă să recunoască supremația papei. Pentru ei ca și catolici, varietatea nu este o problemă, au nenumărate ordine și bisericuțe diferite, plus bisericile răsăritene care au acceptat uniația. Așa că dacă anumiți protestanți ar accepta o unire formală și declarativă cu Roma, doar ar spori puțin varietatea mozaicului babilonean.
  Acțiunea are un nume: ”ecumenism catolic”, nu este ceva ascuns, ci este declarată pe față.
  În Romania, agresiunea catolică se face prin iezuiți bine pregătiți, instruiți cu ani mulți de școală pentru înțelegerea mișcărilor evanghelice și penetrarea lor. Acești agenți de ecumenizare folosesc și creează ocazii pentru ”colaborare” cu ”pocăiții” chiar lăsându-i pe pocăiți să creadă cu acceptă să fie ”evanghelizați”.
  Pentru catolici este un imens câștig colaborarea cu evanghelicii. În primul rând de imagine.
  Dacă luăm de exemplu abordarea acțiunilor misionare evanghelice, în care până acum oricine nu era ”pocăit” trebuia să se pocăiască, ei bine, după câțiva ani de colaborare cu ”frații catolici”, cu greu va mai putea un pastor baptist de exemplu să invite la pocăință păcătoși catolici.
  Cum ar veni asta? La colocvii și conferințe clericii de ambele culori se gratulează cu titlul de ”frate” iar la evanghelizare îi invită pe enoriașii ”fraților” la pocăință.
  Câteva cazuri concrete.
  1. Beclean pe Someș, duminică, 13 septembrie 2009, ora 17, biserica greco-catolică ,,Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”
  Participanți:-”preoţii greco-catolici Felician Neagoş, Alin Cândea, pastorul Mihai Szasz de la Biserica Penticostală Maghiară din Beclean,presbiterul Luca Deneş de la Biserica Penticostală Nr. 1 din Beclean, alţii pastori penticostali din zona Becleanului şi bineînţeles pastorul penticostal Vladimir Pustan, credincioşi greco-catolici, ortodocşi, penticostali, baptişti, adventişti”. Vă las să citiți aici: ( http://www.rasunetul.ro/sa-dam-la-o-parte-barierele-confesionale ), dați copy/paste.
  2. Cluj, luni, 5 octombrie 2009, de la ora 18, Biserica Greco-Catolică “Coborârea Spiritului Sfânt” de lângă Mc’Donalds, cartierul Mănăştur,
  Participanți: preoţii Stelian Tofană (Biserica Ortodoxă) şi Marius Ungureşan (Biserica Greco-Catolică), dar şi pastorii Costel Sofronie(Biserica Penticostală), Liviu Raica (Biserica Baptistă) şi Dan Virgil (Biserica independentă “Ecclesia”)

  Ei dacă până acum am dat de nume mici, pastori de mâna a 3-a mi-am zis și eu ca Ieremia: (5:4-7)”Eu ziceam: Numai cei mici sînt așa; ei lucrează fără minte, pentru că nu cunosc calea Domnului, Legea Dumnezeului lor! Mă voi duce deci la cei mari, şi le voi vorbi; căci ei cunosc calea Domnului, Legea Dumnezeului lor!’ ,Dar toţi au sfărâmat jugul, şi au rupt legăturile. De aceea îi omoară leul din pădure, şi-i nimiceşte lupul din pustie. Stă la pândă pardosul înaintea cetăţilor lor: toţi cei ce vor ieşi din ele vor fi sfâşiaţi; căci fărădelegile lor sunt multe, abaterile lor s-au înmulţit.”
  Recent au ”sfărâmat jugul” cel bun și au dezertat și mai rău de pe ”calea cea îngustă” și unii din cei mari (cel puțin în ochii lor).
  3. Oradea, joi 9 iunie, 2011, ora 17,00, sediul Facultăţii de Teologie Greco-Catolică. Tema: televizor.
  Unul din participanți a fost pastorul baptist M. D. C. Nu e unul mic. Titlurile lui fac plictisitoare această postare: Pastor Conf. Univ. Dr. M. D. C., Decan al facultăţii de teologie, Profesor de Greacă Veche a Noului Testament, Exegeza Noului Testament în limba greacă, Patristică clasică şi Retorică clasică. Desigur e vorba de Universitatea Baptistă Emanuel din Oradea.
  Evenimentul este descris succint aici, ( http://mariuscruceru.ro/2011/06/08/un-theo-cafe-stirnit-de-o-postare-de-pe-blog/ ). Desigur profesorul baptist nu face mare tam-tam de participarea lui, bucuria mai mare este a celor ce l-au atras.
  De ce scriu?
  Personal, n-am nimic de împărțit cu pastorul M.D.C., el are harul lui primit cu măsură de la același Domn care mi-a dat și mie Harul tot cu măsură. Dacă mergea la acestă conferință pastorul X din Cucuieții de jos nu scriam nimic.
  DAR!
  Ca decan al uneia din cele mai mari facultăți de teologie baptistă din Europa, nu ești o persoană care poate merge unde vrea. Ești un simbol, o emblemă, un steag! Ești un model, trasezi o linie de conduită. Faci tu, fac și alții, cedezi tu, alții te urmează, reziști tu, inspiri și pe alții. Ai răspunderi mai mari, conduci prin exemplu, ești folosit ca precedent, ești imitat. Faptele altora vor fi justificate cu exemplul tău: și ”fratele” de sus a făcut, a fost, a zis…Ai închinat steagul, se termină bătălia, trâmbița dă un sunet încurcat, nimeni nu se mai pregătește de luptă. E vorba de conștiința altora.
  E ca și cum ai păcătui și public și fără remușcări. Te-a văzut orașul și nu-ți pasă, de Domnul nu te rușinezi. E posibil ca cel care a mers să ia lecții de la catolici să nu-și perceapă gravitatea gafei, dar fiți voi, colegii lui de amvoane mai drăguți și ajutați-l să-și deschidă ochii.
  Să nu mai meargă și alții.
  Pentru domnul ”decan” participarea lui a avut o scuză copilărească: ”….au fost studenţi, domnul profesor Vasile Muscă, domnul Mihai Maci cu soţia, domnul Petrică Mihenţ, domnul Ionuţ Popescu împreună cu soţia… mai mulţi, nu ştiu dacă toţi doresc să fie deconspiraţi ….” Doar Domnul Isus n-a fost, că ceilalți ”domni” fură toți!( http://mariuscruceru.ro/2011/06/08/un-theo-cafe-stirnit-de-o-postare-de-pe-blog/#comment-65637 )Parcă ar fi un copil la furat de cireșe, ca să nu zic un adolescent în locuri rău famate, căci:
  Biserica Catolică este Curva cea mare din Apocalipsa. Citez din comentariul lui Macdonald la Noul Testament:
  ”Apoc. 17:1-2 Unul din cei şapte îngeri îl invită pe Ioan să asiste la judecata prostituatei celei mari. Este marele sistem religios şi comercial ce-şi are sediul la Roma. Mulţi cred că acest capitol, 17, descrie Babilonul religios, iar capitolul 18 aspectul comercial. În Babilonul religios sunt cuprinse: creştinătatea apostată, atât protestantă, cât şi catolică.Probabil că reprezintă biserica ecumenică. Observaţi descrierea: Prostituata şade pe multe ape, controlând marile regiuni ale lumii Neamurilor. Regii pământului au curvit cu ea. Ea i-a sedus pe liderii politici cu compromisurile şi intrigile ei. Locuitorii pământului s-au îmbătat de vinul desfrânării ei. Mulţimi uriaşe au intrat sub influenţa ei rea şi au fost reduse la o stare de cumplită nenorocire.” sursa:”http://quickbible.net/qb-sb.php?titlu=0&carte_mcd=66&cap_mcd=17”
  https://vesteabuna.wordpress.com/2011/06/12/nu-luati-deloc-parte-o-atentionare-la-vremeo-osandire/

 3. DOMNUL nu s-a tulburat cind multi ucenici L-au parasit pentru ca nu puteau suferi Cuvintele LUI,si i-a intrebat chiar si pe cei care au ramas ,daca au de gind sa plece.Pentru ca EL putea oricind sa aleaga pe altii,si sa lepede pe cei ce dau inapoi.
  Orice imparat,mic sau mare,isi poate schimba preferintele,la cea mai mica nesupunere sau lipsa de respect din partea supusilor.
  Asa dar,cine dispretuieste darul nepretuit al lui DUMNEZEU TATAL,dovedeste ca nu este vrednic de a-l primi numai ca sa-l calce in picioare,ca un dispretuitor ce este din fire. Darul acesta nespus de mare este dat nu pe baza vredniciei unuia din noi,ci doar prin VOIA si MILA LUI.
  DOMNUL stie ca turma oilor scrise cu numele in CER,este mica,si are sa treaca prin multe necazuri,strecurindu-se cu precautie printre haitele de lupi si turmele de bivoli si de capre.
  Nu pentru acestia se dau advertismente si povete-pentru ei este un singur sfat:ce au de facut,sa faca repede…caci daca diavolul vine repede sa-i duca pe ai lui,atunci si DOMNUL vine curind ca sa-si ia Mireasa (turma LUI ).
  Nu trebuie sa dorim ca lumea sa tina cit mai mult ca sa apucam sa ne bucuram de casele,de masinile ,de averile noastre (pe nedrept numite astfel) si de toate placerile vremelnice ale pacatului.
  Un fum se ridica in narile mele si duhul imi este intaritat, din pricina ca oile pierdute ale casei lui Israel, casca gura la neamuri intr-o stare de prostatie neinteleasa.
  Oare au uitat psalmul 2,au uitat ce a facut adunatura de neamuri,iesita odata cu ei din Egipt?
  Au uitat psalmul 147,de ce nu pricep caile LUI?
  Ce vor sa invete de la ele?
  La ce le-a folosit Filistenilor ca au avut o vreme Chivotul la ei?-Trebuia sa se faca Evreii filisteni,pentru ca a ajuns Chivotul la ei?
  Dupa cum au trimis Filistenii Chivotul inapoi,tot asa si neamurile la care a ajuns TORA si CUVINTELE tuturor profetilor,se vor lepada de ele,se vor intoarce ca un arc inselator si vor cauta sa va sfisie.
  Dar,va veni MESIA si toate neamurile se vor boci,vor privi si vor pieri.
  Nici un neam,cit ar fi de nebinecuvintat,nu va putea sa desfiinteze Scriptura.
  Neamurile nu stiu de ce le-a zis Yoshua,celor intrati in tara promisa =Voi nu veti putea sluji DOMNULUI,pentru ca este un DUMNEZEU SFINT si gelos,si dupa IL veti parasi,va va face rau,dupa ce va facut bine inainte.
  Deci la cine cascati voi gura?Inapoi,Israele,la corturile tale,la Lege si la Prooroci.
  Vedeti ce spun in ele despre CEL UNS,MESIA salvatorul?
  A platit Avraam ceva ca sa fie rascumparat Isaac?
  DOMNUL DUMNEZEUL lui Israel,este UNUL singur,numai EL este BUN,Numai EL face minuni,nimeni nu poate sa face ceva fara EL,nici macar FIUL,Sfintul lui Israel.
  ASA ca numai EL poate sa ne rascumpere din pacatele noastre,prin darul LUI fara plata,ca sa nu se laude nimeni,ci toata SLAVA e numai a SA,in veci amin.
  Daca cineva din casa lui Israel citeste,rog sa-mi scrie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s