Invazia islamica siriana, “primavara” araba, dictatura Uniunii Europene, tandemul Germania-Vatican in zilele din urma

Asistam la o invazie islamica siriana, cu care Germania si alti lideri europeni nu au probleme… ba chiar vine in ajutorul viziunii lor anticrestine. Numai ca invazia este imposibil de controlat si Uniunea Europeana nu mai stie ce sa faca…

Criza refugiatilor o consecinta directa a “primaverii” arabe

Intru-n articol recent ziarul englez The Guardian evalua ca asa numita “primavara” araba a imprastiat in jur de 16.7 milioane de refugiati in intreaga lume. Mai mult, 33.3 milioane de oameni au fost dislocati in orientul apropiat fugind dintr-o parte in alta in tarile din zona. 

Presedintele Americii si Hillary Clinton impreuna cu sefii Uniunii Europene au elogiat si au sustinut “primavara” araba.

Daca se invoca democratizarea prin “primavara” araba, cum se face ca in Arabia Saudita este interzisa orice biserica si orice alta religie? In Sudan au fost omorati milioane de crestini in ultimile decenii fara ca vestului democratic sa ii pese. Si nici acum nu se face nimic. Mai mult, cea mai crunta dictatura ramane neperturbata in Korea de Nord in timp ce crestinii umplu lagarele de concentrare. Preocuparea cu “democratia” din partea puterilor lumii este selectiva! Depinde de interes…

“Primavara” araba o cale pentru exterminarea crestinismului din orientul apropiat

Imi amintesc cum marele apostat D. Manastireanu lauda pe blogul lui “schimbarile” aduse de “primavara” araba. Nu trebuie uitat nici efortul facut de crislamistul Emanuel Contac in a infesta evanghelicii romani cu crislamism prin intermediul ITP.

Ce a fost “primavara” araba? Anumiti sefi de stat din orientul apropiat conduceau tarile lor cu o mana de fier (Mubarak, Ghadaffi etc). Se pare ca ei devenisera incomozi pentru planurile de viitor in ce priveste orientul apropiat. Acesti mici dictatori nu erau dedicati islamului… ba dimpotriva tineau sub control extremismul musulman. Este interesant ca, crestinii nefiind extremisti nu prea au avut probleme din partea acestor sefi de stat. Deci “primavara” araba a inlaturat controlarea extremismului islamic in orientul apropiat si a lasat ca islamistii dedicati sa comita genocid in masa impotriva crestinilor. Scopul lor este exterminarea crestinismului in orientul apropiat. “Primavara” araba a fost cadrul in care a aparut atrocitatea numita Statul Islamic care continua sa distruga pe crestini fara mare opozitie din partea puterilor lumii care puteau sa ii opreasca.

 Perfidia Germana si Austriaca in criza refugiatilor 

Germania ca lider a Uniunii Europene impunea primirea de refugiati (a se citi, invazia islamica) tarilor membre, iar acum cand lucrurile sunt scapate de sub control, inchide granita cu Austria. Pe de alta parte, cancelarul austriac Werner Faymann a facut declaratii iresponsabile impotriva felul cum Ungaria a tratat pe refugiati, iar acum Austria trimite armata la granita cu Ungaria ca sa opreasca valul de refugiati care trec prin Ungaria spre ei. 

Sfantul Imperiu Roman si ambitile imperiale Germane care vor culmina cu hegemonie mondiala si domnia lui Anticrist

Daca ne uitam in istorie vom vedea ca idea de refacere a Imperiului Roman dar “sfant” apartine Papei Leo III care l-a incoronat pe imparatul Charlemagne ca Cezar (emperor). Din anul 912 d.Hr. pana in anul 1806 “Sfantul” Imperiu Roman a fost condus, cu cateva exceptii, doar de germani. Acest imperiu a fost zona europei centrale, compus din statele germane, cuprinzand si nordul Italiei, cateodata tarile flamande, Ungaria si Cehia. 

Tandemul papalitate-germania a functionat in diferite capacitati pe tot timpul existentei acestui imperiu. Cele doua entitati, Germania si Vatican, sunt actorii principali ce vor crea o hegemonie mondiala.

Este remarcabil pentru articolul de fatza de observat ca Frederick II, emperorul care a domnit intre 1220-50 se considera direct descendet a Cezarului Augustus (chiar daca el era german) si visul lui era sa instaureze o dominatie universala a carei cap “spiritual” sa fie Papa. Planurile lor sunt aceleasi si astazi, si devin realitate pe zi ce trece. 

Hitler conducatorul la al treilea Reich (imperiu), precursorul lui Anticrist

Nu este o enigma pentru nimeni ca Hitler a fost absorbit de teozofie si mitologie nordica (norse). Cei devotati cartii Stapanul Inelelor ar trebuii sa ia aminte. Visul lui Hitler a fost sa instaureze pentru a treia oara “Sfantul” Imperiu Roman deoarece a doua existenta a acestui imperiu a fost adusa in existenta de Bismark. Hitler vroia ca al treilea Reich sa dureze o mie de ani. Cum diavolul prin oamenii lui copiaza si deformeaza Biblia, dar fara success! Hitler in toata postura lui malefica, anticristica, satanica a fost cel mai apropiat de felul cum va actiona Anticrist. Preocuparea lui Hitler a fost dominarea lumii si distrugerea evreilor. Anticrist va domina temporar lumea si va incerca distrugerea evreilor dar ramasita credincioasa va scapa. 

Cînd s’a văzut balaurul aruncat pe pămînt, a început să urmărească pe femeia, care născuse copilul de parte bărbătească.  Şi cele două aripi ale vulturului celui mare au fost date femeii, ca să zboare cu ele în pustie, în locul ei unde este hrănită o vreme, vremi, şi jumătatea unei vremei, departe de faţa şarpelui. (Apoc 12:13,14) 

Rolul Germaniei in criza de refugiati are un element profetic legat de zilele din urma

Nu este la intamplare deschiderea Germaniei fatza de imigratia islamica. Germania este motorul economic si politic al imperiului numit Uniunea Europeana care de fapt este Imperiul Roman renascut. Germania si cativa din partenerii vesti europeni au nevoie si doresc elementul islamic pentru a putea modifica demografia continentului cat si pentru obtinerea unei religii sincretiste islamo-crestine numita Crislam. Papa Francisc este cel mai bun prieten al musulmanilor din intreaga europa. 

Rolul Vaticanului in criza de refugiati 

Daca Germania este motorul economic si politic al imperiului Uniunea Europeana, Vaticanul este motivatorul religios al acestui imperiu renascut. Nu este la intamplare ca biserica, Catolica, este de fapt construita pe un fundament Roman si se numeste biserica Romano-Catolica. Papa Francisc incearca sa “reformeze”/desfinteze Curia Romana, care este cel mai important departament judiciar si administrativ al bisericii Romano-Catolice, pentru a implementa sincretismul religios crestino-islamic-iudaic amalgamat cu celelalte mari religii. 

Pe 24 septembrie anul acesta Papa va vorbi Congresului american intrunit in plen, iar pe 25 septembrie se va adresa Natiunilor Unite. Se pare ca scopul principal a celor doua intalniri este sprijinirea cauzei islamice. Unii spun ca, el va cere recunoasterea statului Palestinian. Vom vedea.

Dictatura imperiului Uniunea Europeana

Asa cum am mai zis, Uniunea Europeana a cerut (a se citi, a impus) tarilor Uniunii sa primeasca imigranti sirieni. Romaniei i s-a impus un numar de vreo 6.351 de imigranti, iar daca nu se supune sa plateasca o amenda de 3 milioane de euro. Asta da democratie! Si directivele de data aceasta nu mai vin de la Moscova ci de la Berlin, de la doamna Merkel, fica de pastor luteran. 

Deocamdata tarile Grupului de la Visegrad – Ungaria, Polonia, Cehia si Slovacia – refuza cotele obligatorii de migranti, la fel si Danemarca si Romania. 

Tarile Uniunii Europene nu au suveranitate. Se stia acest lucru dar acum se experimenteaza. Cartea Apocalipsa spune despre Imperiul Roman renascut cat si despre Anticrist viitorul lider al acestui imperiu:

“Fiara, pe care ai văzut -o, era, şi nu mai este. Ea are să se ridice din Adînc, şi are să se ducă la perzare. Şi locuitorii pămîntului, ale căror nume n’au fost scrise dela întemeierea lumii în cartea vieţii, se vor mira cînd vor vedea că fiara era, nu mai este, şi va veni.” (Apoc 17:8)

 

NOTE:

The Renaissance Discovery of Classical Antiquity, Oxford: Blackwell, 1973:12

14 thoughts on “Invazia islamica siriana, “primavara” araba, dictatura Uniunii Europene, tandemul Germania-Vatican in zilele din urma

 1. E o adevărată nebunie situația de fată. Cred că liderii lumii occidentale nu urmăresc doar distrugerea creștinismului (ce a mai ramas din el) din Orient ci și pe cel din Vest. Creștinismul este atacat atât din interior cât si di exterior. În SUA (mama libertății religioase) lucrurile se schimbă radical în rău, iar în Europa “creștină”, aflată în umbra Vaticanului, oamenii nu mai știu care-i diferența (sau dacă este vreuna) între Dumnezeu si Alah, respectiv Biblia și Coran.

 2. Dincolo de lucrarea celui rau,vad partea pozitiva ca printre acesti imigranti e foarte posibil ca Dumnezeu isi are oile Sale care doreste sa le aduca in staul. Dumnezeu poate folosi pe copiii SAi din Europa ca instrumente in a aduce la pocainta pe cei alesi dintre acesti imigranti care in tara lor nu ar fi avut ocazia sa auda Evanghelia datorita teroarei impusa.
  Asta nu inseamna ca Dumnezeu nu poate lucra oriunde. Dumnezeu e Maret in modul in care lucreaza. Deci sa mijlocim pentru cei care urmeaza sa creada.

 3. Acest articol este EXACT ceea ce orice pastor crestin ar trebuii sa predice de la amvon in aceste zile, referitor la aceste evenimente extrem de importante pentru viitorul nostru !!!

  Este nevoie ca credinciosii sa fie invatati sa priveasca ceea ce se intampla azi in lume prin perspectiva profetica infailibila a Bibliei si sa nu se mai lase păcăliți de predicile manipulative si mincinoase care vestesc numai ”Pace si Prosperitate prin ‘UNITATEA’ religiilor si înfrangerea celor cinci giganți din visul ecumenic al mega-liderului neo-evanghelic RICK WARREN”. Predici care sunt specifice neo-evanghelismului / neo-liberalismului teologic, ca de exemplu: Carismatismul, Bisericile Conduse de Scop manipulate de ideologia ecumenică a ”papei” evanghelicilor Rick Warren, specifice Bisericilor Emergente, etc.).

  Este nevoie de predici care sa prezinte informatii ca si articol de fata, pentru ca credinciosii sa nu se lase manipulati nici de talk show-urile politrucilor din mass media audio-vizuala, sau de diferite carti ce propaga teorii ale conspiratiilor scrise de oameni nenascuti din nou, fara Duhul Sfant, care nu sunt capabili in consecinta sa inteleaga planul profetic al Scripturii care dezvaluie ADEVARATA conspiratie a lui Lucifer împotriva Regelui Regilor si Bisericii Sale (adevarate).

 4. Oare de ce nu auzim sau citim asemenea lucruri predicate sau scrise din partea majoritatii pastorilor romani??? Lucruri care privesc actualitatea, realitatea pe care o traim si care fac ca Biblia, Cuvantul Lui Dumnezeu, sa fie mai relevant ca niciodata cand vedem implinindu-se astazi profetiile legate de vremea sfarsitului ???

  De ce oare cred unii lideri evanghelici ca pentru a fi relevanti in postmodernism trebuie sa fim ca lumea, adoptand cultura ei, cand tot ceea ce trebuie ca sa facem pentru a fi relevanti pentru aceasta generatie e sa predicam intreaga Evanghelie si s-o traim sfintidu-ne zi de zi.

  • Excelenta observatie! Multi lideri evnghelici sunt la zi in a fi ca lumea nu la zi in ce se intampla cu lumea in aspect profetic. Nu se poate ca cineva sa fie lumesc si in acelasi timp sa inteleaga mersul lucrurilor la nivel mondial.

 5. Frate Paul,
  In trecut pagina de home a blogul dumneavoastra avea in partea dreapta sus o rubrica aranjata pe sectiuni de subiecte ( ex: Crislam, Carismatism, etc). Acum vad ca nu o mai are, si e foarte greu in modul asta sa se poata gasi anumite articole de ale dumneavoastra pe diferite subiecte pe care cineva e interesat sa le abordeze.

  Ati putea face ceva in sensul acesta ? Sa apara articolele dumneavoastra pe sectiuni de subiecte, de genul cum le-ati avut inainte.

  Dorim sa recomandam blogul dumneavoastra prietenilor nostri, si am vrea ca in felul acesta sa le fie mai usor sa se orienteze pe subiecte.

  MULTUMESC !

 6. mie mi se pare ca unii lideri atat din Europa, cat si din Romania ori sunt spalati pe creier, ori sunt intelesi sa debiteze enormitati in ce priveste vocile care se ridica impotriva acceptarii imigrantilor. Toti si-au rafinat acum discursul si, dupa ce in urma cu 2-3 ani aveau mari probleme cu migratia intra-UE (mai ales cu migrantii din tari precum Romania si Bulgaria, crestini, chiar daca formali), dar acum brusc au descoperit ca Europa are deficit mare de forta de munca si natalitate foarte joasa…Pai rata natalitatii este acum atat de mica? Sau a fost incepand cu anii 1990 si de atunci tot scade, pe fondul cresterii materialismului si a suprimarii crestinismului evanghelic in tarile respective?

 7. islamul inca nu a devenit religie oficiala si nici sharia lege, dar europenilor li se cere jizyah (taxa de protectie) cand li se spune:”primiti cotele de refugiati sau platiti amenda!”. locuiesc in olandistan si aici ei au prioritate peste tot; olandezii deja sunt brainwashed si le e frica sa nu fie numiti islamofobi sau sa fie acuzati de discriminare…. in 8-10 ani, “pacifistii” vor fi majoritari in europa; aici deja au majoritate, din 10 nasteri, 9 sunt musulmani ibrahim/aladin/fatima/soraya, doar unul e crestin/ateu/ budist/hindu.

  • Cora,
   Multumim pentru acesta informare. Stiam ca Olanda este una din cele mai degradate tari din Europa. Pro islamismul olandez este consecinta directa a imoralitatii si drogurilor de decenii in acea tara. Nu sunt fatalist dar sa stii ca doar rapirea este sansa credinciosilor autentici, desigur cand vrea Domnul. Islamul a devenit religia preferata a Europei decazute. In necazul cel mare (Apocalipsa) este descrisa omorarea credinciosilor prin decapitare. Anticrist va fi islamist plus alte religii. Asta nu inseamna ca Anticrist va fi un arab. Se pare ca v-a fi un evreu sau un amestec de evreu cu neamuri.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s