ACTUALIZARE: Care criza? Marea diversiune de la Uniunea Europeana – Islamizare in fortza – Papa in vizita in America

Să amuţească buzele mincinoase, cari vorbesc cu îndrăzneală, cu trufie şi dispreţ împotriva celui neprihănit! (Psalm 31:18) 

Actualizare! Dr. Mark Christian, medic si fost musulman cu legaturi directe de familie cu Fratia Musulmana (teroristi) deconspira jihadul secret. El spune ca Fratia Musulmana exploateaza politica de imigrare a vestului ( ca acum in Europa) si in acelasi timp foloseste agentii islamice ca sa puna presiune pe guverne, institutii de educatie si religioase sa faca concesii islamului.  

 

Nu este nici o criza reala a refugiatilor in Europa! 

Intradevar, nu este nici o criza reala a refugiatilor in Europa. Este o criza creata! Acest val de refugiati musulmani trebuia in mod normal sa ajunga la fratii lor din Arabia Saudita si in alte tari bogate din golf. Ziarul Washington Post arata cum Sauditii au o suta de mii de corturi cu aer conditionat, care pot adaposti 3 milioane de oameni, dar aceste corturi stau goale. Arabia Saudita nu vrea sa ii primeasca, in schimb vrea sa construiasca vreo 200 de moschei in Europa pentru acesti refugiati. Ca sa finalizeze islamizarea europei inceputa dupa al doilea razboi mondial.

Turcia este un prim complice la aceasta situatie deoarece a facut tot ce este posibil ca sa sufoce Europa cu imigranti.

Uniunea Europeana a dovedit ca ii pasa mai mult de musulmani decat de cetatenii Uniunii

De ce Angela Merkel si liderii europeni nu a pledat atat de pasionat pentru salvarea crestinilor din orientul apropiat, dar au pus la risc intreaga Europa pentru musulmani? Crestini decapitati, copii spintecati, femei violate, rauri de sange – iar Merkel si cu birocratii europeni nu au miscat un deget!

De ce lepadaturile de la mass media occidentala manipuleaza masele de oameni cu scenarii din falsa criza a refugiatiilor si nu au dus o campanie adevarata in ajutorul crestiniilor din orientul apropiat?

Islamizare in fortza! 

Raspunsul la intrebarile de mai sus este simplu. Liderii Uniunii Europene impreuna cu Papa Francisc doresc islamizarea Europei ajutati de Arabia Saudita si Turcia. Este stiut ca Turcia vrea sa infiinteze un califat de la Atlantic pana la granitza cu India.

Islamizarea in fortza de data aceasta se face cu aceasta inundatie spontana de musulmani ajutati de entitatile descrise mai sus. Imigrantii au atata curaj deoarece stiu ca vestul este de partea lor. 

Uniunea Europeana submineaza in mod activ Israelul
cat si interesele crestinilor est europeni

Uniunea Europeana este cel mai mare donor financiar pentru Palestinieni. Anual ei primesc un miliard de dolari de la E.U. In acelasi timp E.U. submineaza Isrealul la nivel economic, politic, si diplomatic. Cand Israelul se apara de atacurile de teroristilor Hamas, E.U. vrea sa duca Israelul la Curtea Internationala de Justitie de la Haga.

In trecut românii au fost amanati sau blocati in a avea acces la munca sau calatorie in E.U., probabil ca sunt ortodocsi convinsi. Acum E.U. vrea sa goleasca Romania de tineret, si sa o inlocuiasca cu islamisti.

Românii au spus ca nu vor primii cota de imigranti islamici, dar se pare ca se vor pleca sub presiunea cizmei Germane.

Vizita Papei Francisc in America saptamana viitoare

Cand anii trecuti a inceput masacrul crestinilor in orientul apropiat, Papa a tacut luni de zile fara sa intrepinda nimic sau sa-i condamne public pe islamisti. A trebuit sa ii atraga atentia un ziarist italian. Papa este cel mai bun prieten al musulmaniilor. Este un crislamist deplin.

Papa, ca parte din vizita in America saptamana viitoare va invita pe Rick Warren sa vorbeasca la conferinta mondiala a famililor ce se va tine la Philadelphia pe 26 Septembrie anul acesta. Dar mai este o surpriza, Papa a invitat si pe un homosexual Ron Belgau sa vorbeasca si el la aceiasi intrunire.

Acesta este Papa Francisc care aparent tine la morala crestina, dar in realitate amesteca religiile, amesteca moralul cu imoralul, pentru crearea fenomenului Babilon, curva cea mare descrisa in cartea Apocalipsa.

 Apoi unul din cei şapte îngeri, cari ţineau cele şapte potire, a venit de a vorbit cu mine, şi mi -a zis: ,,Vino să-ţi arăt judecata curvei celei mari, care şade pe ape mari. Cu ea au curvit împăraţii pămîntului; şi locuitorii pămîntului s’au îmbătat de vinul curviei ei!“  Şi m’a dus, în Duhul, într’o pustie. Şi am văzut o femeie, şezînd pe o fiară de coloare stacojie, plină cu nume de hulă, şi avea şapte capete şi zece coarne.  Femeia aceasta era îmbrăcată cu purpură şi stacojiu; era împodobită cu aur, cu pietre scumpe şi cu mărgăritare. Ţinea în mînă un potir de aur, plin de spurcăciuni şi de necurăţiile curviei ei.  Pe frunte purta scris un nume, o taină: ,,Babilonul cel mare, mama curvelor şi spurcăciunilor pămîntului.“ Şi am văzut pe femeia aceasta, îmbătată de sîngele sfinţilor şi de sîngele mucenicilor lui Isus. (Apocalipsa 17:1-6)

 

27 thoughts on “ACTUALIZARE: Care criza? Marea diversiune de la Uniunea Europeana – Islamizare in fortza – Papa in vizita in America

 1. “Cu umilință, căutare interioara și meditare a rugăciunii, am castigat o nouă înțelegere a anumitor dogme. Biserica nu mai crede în iad, unde oamenii suferă. Această doctrină este incompatibilă cu iubirea infinită a lui Dumnezeu. Dumnezeu nu este un judecător, ci un prieten și un iubitor al umanității. Dumnezeu nu caută să condamne, ci numai să îmbrățișeze. Ca povestea lui Adam și Eva, vedem iadul ca o figura de stil. Iadul este doar o metaforă pentru sufletul izolat, care, la fel ca toate sufletele va fi în cele din urmă unit în dragoste cu Dumnezeu.” (Papa Francis)

  Nu cred că se mai poate comenta nimic!

   • Culmea e ca sunt unii catolici care incep sa inteleaga acest lucru, in timp ce liderii de top ai evanghelicilor (care ar trebuii sa fie primii care sa inteleaga aceste lucruri) se gudura pe langa pontiful iezuit ca niste javre ploate, ca sa-i intre in favoruri acestuia si se inghesuie sa-i indeplineasca planul sau ecumenic apostat.

    Acesti lideri evanghelici Îl tradeaza pe Cristos si Evanghelia Lui, dar isi tradeaza si inaintasii macelariti in foarte mare numar, arsi pe rug, torturati pana la moarte de catre masina de Contra-Reforma a Catolicismului pentru credinta lor biblica, evanghelica.

  • ALEX, fii binecuvantat de Domnul Isus !

   Foarte sugestiv citatul, vorbeste de la sine.

   Fara intelegerea si insusirea corecta a doctrinei iadului (locul de chin vesnic destinat celor nemantuiti) nu vom putea NICIODATA sa intelegem si sa apreciem la adevarata valoare moartea ispasitoare pe cruce ( suferind in locul nostru) a Mantuitorului nostru.

   ECUMENISMUL RADICAL ARE NEVOIE SA DECONSTRUIASCA DOCTRINA CRUCII (JERTFEI LUI CRISTOS PT. PACAT) PT. CA SA CREEZE UN NOU TIP DE ”CRESTINISM” COMPATIBIL CU CELELALTE RELIGII . O PRIMA ETAPA IMPORTANTA PT. ACEST DEZIDERAT APOSTAT E DIZOLVAREA DOCTRINEI PACATULUI SI A CONSECINTEI SALE VESNICE ( IADULUI).

   E logic Alex, daca-i convingi prin manipulare pe crestini sa creada (ceea ce cred majoritatea occidentalilor datorita imbratisarii celei mai mari ideologii religioase de azi – New Age- redefinit ! re-deghizat!) ca nu exista PACAT si nici consecinta lui vesnica (IAD), ATUNCI CE ROST MAI ARE CRUCEA LUI CRISTOS ???

   Am vazut ghilimele de incheiere a citatului dar nu si pe cele de incepere a citatului. Citatul incepe de la primul cuvant ???

   • Scuze Traian, am greșit eu uitând ghilimelele; chiar de la primul cuvânt începe citatul Papei.
    E la modă să fii ecumenist, si foarte la modă că mulți lideri evanghelici fac jocul papei. Cu siguranță cunoști cazul unui pastor de pe meleagurile arădene care bate Europa în lung și-n lat cu o cruce de vreo doi metri înălțime în portbagaj, cruce pe care răstignește o mulțime de bilețele ale unor necăjiți, disperați, bolnavi, etc.
    Ne prea înțeleg ce sens are asta, dar mă gândesc că pentru a fi faimos în ziua de azi trebuie să faci ceva mai ciudat. Si Papa Francis, a devenit foarte faimos tocmai pentru că este foarte ciudat; de aceea mulți evanghelici îl adoră, pe el și pe “papii noștri”.

 2. Si asta nu e tot. Mai las un citat tot al papei:
  “Toate religiile sunt adevărate, pentru că ele sunt adevărate în inimile tuturor celor care cred în ele. Ce alt tip de adevăr este acolo? În trecut, biserica a fost dura cu ceea ce considera greșit din punct de vedere moral sau păcătos. Astăzi, nu suntem judecători. Ca un tată iubitor, noi nu condamnăm copiii noștri. Biserica noastra este suficient de mare pentru heterosexuali și homosexuali, pentru cei pro sau contra avortului! Pentru conservatori și liberali, comuniștii sunt bineveniti și chiar sunt uniti cu noi. Noi toti iubim si adoram acelasi Dumnezeu!!”

  • Multumin, Alex !

   Un nou exemplu ca pontiful iezuit practica DECONSTRUCTIONISMUL teologic !

   Concluzia la care se ajunge astfel e doctrina apostata a UNIVERSALISMULUI (toate religiile sunt cai diferite spre ACELASI “Dumnezeu”, doctrina de baza in Hinduism/ New Age).
   Astfel ei cred ca am “evoluat” spiritual si in consecinta putem sa REFORMULAM doctrinele Bibliei si DECRETAM: Judecata, condamnarea pacatului asta e RAU/pacat, si nu ce spune Dumnezeu in Cuvantul sau ca e PACAT( sodomia, avortul, erezia/liberalismul doctrinar si moral, etc.).

   Daca stau bine si-mi amintesc ce spune Biblia, prima oara in istoria omenirii cand s-a practicat DECONSTRUCTIONISMUL teologic pentru a REFORMULA (deforma) ceea ce a decretat Cuvantul Lui Dumnezeu, a fost in gradina Edenului in Gen. cap. 3 incepand cu v. 1.

   CE FACE PONTIFUL IEZUIT FRANCIS CU CUVANTULUI LUI DUMNEZEU ESTE IDENTIC, EXACT CEEA CE A FACUT SARPELE (SATAN) IN GRADINA EDENULUI !!!

   Problema grava este ca o seama de lideri evanghelici importanti LA NIVEL MONDIAL au inceput sa cada pe capete si sa subscrie acestor erezii nimicitoare !

   • Traian, într-un fel, afirmația că “toate căile” (religiile) duc în final spre Dumnezeu este foarte adevărată. Toate duc la Judecata de Apoi, la “Marea Condamnare”. O singură Cale, doar una!!!, te duce în bucuria eternă a Tatălui, și aceasta Cale este Domnul Isus Cristos!

 3. “If someone is gay and he searches for the Lord and has good will, who am I to judge? We shouldn’t marginalise people for this. They must be integrated into society.”
  Pope Francis
  “A person once asked me, in a provocative manner, if I approved of homosexuality. I replied with another question: ‘Tell me: when God looks at a gay person, does he endorse the existence of this person with love, or reject and condemn this person?’ We must always consider the person.”
  Pope Francis
  “I have a dogmatic certainty: God is in every person’s life. God is in everyone’s life. Even if the life of a person has been a disaster, even if it is destroyed by vices, drugs or anything else – God is in this person’s life. You can – you must – try to seek God in every human life.”
  Pope Francis
  “From my point of view, God is the light that illuminates the darkness, even if it does not dissolve it, and a spark of divine light is within each of us”.
  Pope Francis
  “The Son of God became incarnate in the souls of men to instill the feeling of brotherhood. All are brothers and all children of God.”
  Pope Francis

  “The Lord has redeemed all of us, all of us, with the blood of Christ: all of us, not just Catholics. Everyone! ‘Father, the atheists?’ Even the atheists. Everyone!”
  Pope Francis
  “A church without women would be like the apostolic college without Mary. The Madonna is more important than the apostles, and the church herself is feminine, the spouse of Christ and a mother.”
  Pope Francis
  “The Jesuits have a vow to obey the pope, but if the pope is a Jesuit, maybe he should have a vow to obey the superior general… I feel like I’m still a Jesuit in terms of my spirituality, what I have in my heart.”
  Pope Francis

  Cam atat despre acest papa .

  Cat despre videoclip

  Am observat cu tristete ca audienta e formata in majoritate de adolescenti care sunt mai usor de manipulat ,aflandu-se la o varsta critica ,dar mai ales pentru ca nu cunosc scriptura bine.
  Ce este cu adevarat revoltator e ca uniunea baptista ,pastori din Romania mai de seama nu iau atitudine impotriva acestui om .Nu inteleg cum il pot unii vedea “un mare pastor”,nu inteleg cum unii pastori il invita sa vorbeasca la ei in biserica .
  Glorie lui DUMNEZEU pentru ca el mai are copii ca fratele Paul,caTraian ,ca Alex si multi altii care iau atitudine .
  Multe binecuvantari

 4. Care este interesul politicienilor europeni să islamizeze Europa?
  Cu ce le ajută să aducă haosul din Orient în Europa?
  Nu înţeleg ei că islamul va schimba Europa total?

  Explicaţi-mi vă rog şi mie ca să înţeleg.

  • “Cele zece coarne, pe cari le-ai văzut, sînt zece împăraţi, cari n’au primit încă împărăţia, ci vor primi putere împărătească timp de un ceas împreună cu fiara. Toţi au acelaş gînd, şi dau fiarei puterea şi stăpînirea lor.” Apocalipsa 17:13

   In primul rand, asa cum am pus in actualizarea de la acest articol, traim in vremuri profetice in care se pregateste venirea lui Anticrist. Liderii europeni au nevoie de islam deoarece aceasta religie este specific anticristica mai mult decat oricare alta religie a lumii. In Apocalipsa se vorbeste despre taierea capului la credinciosi care islamicii o prefera cel mai mult. Liderii europeni sunt in mod constient angajati in aceasta campanie anticrestina. Sa nu uitam ca constitutia Europeana nu are nici o referinta la istoria milenara crestina a Europei. Haosul islamic este adus in Europa ca populatia europeana sa fie in nesiguranta si mai usor de controlat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s