Inca o actualizare: 12 milioane de imigranti vor Europa! Germani de rang mare mint! – Raspunzand cu evanghelizare la islamizare – Partea I

Inca o actualizre: Donald Tusk, presedintele Cosiliului European a declarat recent (aici) ca mai sunt 12 milioane de refugiati care sunt prin Siria, Turcia, Irak si Liban si care vor in Europa. Ei se simt ca si invitati  (spune el) deoarece Europa nu mai are granite…pazite. Si criza nu se va termina curand spune Tusk!

Ne intrebam de ce oare Europa sub conducerea Germaniei a refuzat apararea granitilor, iar majoritatea liderilor vest europeni au sarit pe Orban al Ungariei (care si-a facut gard) facandu-l in toate felurile? Pentru ca islamizrea Europei se face indiferent de consecinte. Este un timp profetic. Raspunsul evanghelic la invazia musulmana este evaghelizarea islamicilor. Citeste articolul de mai jos daca nu ai facut-o. Va fi o serie de cateva expuneri.

Martin Winterkorn seful de la cunoscuta firma germana Volkswagen/Audi demisioneza deoarece aceasta companie a falsificat programe in computerul automobilelor lor ca sa treaca testul de emisie la esapament (smog test). Deci acesta firma a fost prinsa cu minciuna si falsificare de date in mod voit la nivel international. Nu este prima data cand germanii de rang mare mint sfruntat ca sa faca posbil imperialismul german. Lucrez la un eseu interesant despre istoria Germaniei de minciuna si ocultism ce duce la formrea imperiului german contemporan. Sper sa il public in cateva saptamani.

……………………………………………………………………………………

Actualizare

Fostul presedinte al Romaiei, T. Basescu a declarat urmatoarele: “Este procesul de islamizare a Europei, ne place sau nu ne place”…

…………………………………………………………………………………….

Presedinti ai Uniunilor Evanghelice din Romania si toti lucratorii in evanghelie va rog faceti-va partea si spuneti adevarul despre islamizarea Europei! Pregatiti credinciosii pentru evanghelizarea musulmanilor!

Impotriva vointei majoritatilor tarilor est europene, Uniunea Europeana va impinge un numar semnificativ de imigranti in acele tari. Si Romania cred ca in loc de cota 6.000 de imigranti se va alege cu 10.000. Ce e de facut in domeniul evanghelizari acestora? Urmeaza cateva articole pe acest subiect.  

Ce trebuie sa stii inainte de orice discutie cu musulmanii

Clericii islamici spun ca atunci cand este o nevoie speciala, musulmanii pot sa minta pentru a-si atinge scopurile. Unul din scopurile lor supreme este raspindirea islamului. Cuvantul pentru aceasta practica in limba araba este taqiya. 

Iata ce spune coranul: coran (3:54)” Si ei necredinciosii au urzit, si Allah a urzit impotriva lor, si Allah este cel mai bun urzitor” In araba cuvantul pentrua urziestemakaracare inseamnaa induce in eroare“.  Mai mult vezi aiciAcesta este realitatea despre islam: manipulare si inducere in eroare pentru islamizre.  

O nevoie speciala pentru ei poate fi si ducerea discutiei intr-o directie in care tu ca si crestin sa crezi ca el iti da dreptate doar ca sa te faca sa accepti ceva din perceptele islamice. La musulmani prietenia este foarte importanta, dar ei pot manifesta o prietenie falsa ca sa te faca ingaduitor cu perceptele religioase islamice. 

Crestinul, daca in discutii evanghelistice cu musulmanii este insotit de resentimente, mai bine sa lase la oparte evanghelizarea. Resentimentele sau o expunere fanatica a Evangheliei nu ii lasa pe musulmani sa vada harul lui Dumnezeu. 

Multi musulmani sunt nominali in credinta lor dar sunt opresati. Ei vin in tarile crestine cu o anumita rezerva dar si cu curiozitate deoarece in sufletul lor simnt ca au scapat de sistemul opresiv islamic si au dat de libertate. Curiozitatea si dorinta de experimentare a libertatii de catre musulmani nu trebuie strivita de atitudini neinspirate si evanghelizari fortzate, ci facute evanghelizari cu har.

Pe de alta parte musulmanii considera ca islamul este religia suprema si ca, Crestinismul se bazeaza pe o Biblie care a fost modificata. Multi vin in tarile crestine cu scopul precis de a converti crestini la islam. O parte dintre acestia sunt agresivi in discutie iar altii sunt foarte zambitori si manipulativi. Sugerez ca intalnind astfel de musulmani nu merita pierdut timpul cu ei deoarece va fi o conversatie inutila, ei practic neauzind nimic din ce le spui.

In evanghelizarea cu musulmanii barbatii discuta cu barbatii, iar femeile discuta cu femeile. Hipsterii evanghelici si indecentele evanghelice nu au ce sa caute in evanghelizarea islamicilor. Ii vor face sa se adanceasca si mai mult in convingerile lor false despre crestinism.  

Cum nu trebuie sa faci evanghelizarea musulmanilor 

Evanghelizarea islamicilor facuta in stilul dialogului interconfesional plasmuit in sedinte oculte menite sa deraieze Evanghelia, nu are ce cauta la evanghelicii adevarati. Dialogul interconfesional nu a fost in practica Domnului Isus si nici in a apostolilor. Moise, Iosua, David, Ieremia nu au dialogat interconfesional ci au proclamat adevarul etern ce l-au primit de la Dumnezeu.

Nu este nevoie de dialog interconfesional pentru ca Domnul Isus a spus ca El este Calea, Adevarul, si Viata si ca nimeni nu vine la Tatal decat prin El. Cu alte cuvinte, Domnul Isus a facut o declaratie de o suprema exclusivitate care nu lasa loc dialogului interconfesional, dar a avut o ureche sensibila sa asculte la nestiinta si confuzia lui Nicodim sau sa dialogeze cu femeia samariteanca pe marginea falimentului ei moral.  Deci, dialogul isi are rostul cand pacatosul simnte nevoia sa isi verse inima. Asa ca daca dai peste musulmani zdrobiti, nu ii apasa mai mult; Duhul Sfant te va invata cum sa asculti la necazurile musulmanului nu la perceptele lui islamice. 

Sa ne amintim ca Domnul Isus a spus ca El vine sa caute si sa mantuiasca ce este pierdut, adica pe cei care au falimentat in pacat, ateism, islamism, s.a.m.d. Deci cei care sunt pierduti cauta scapare, nu cauta dialog interconfesional deoarece nu au ce sa mai spuna decat ca au nevoie urgenta de ajutor. 

Ideia falsa de crestinare in masa a musulmanilor e venita de la consiliile ecumenice. Crestinul autentic se roaga, si asteapta de la Dumnezeu inspiratie ca sa gaseasca acea persoana pe care Domnul i-o da sa-i vorbeasca. De aceea asa cum am spus la inceput nu trebuie pierdut timpul cu musulmanii care nu te aud. 

Sa nu uitam ca in scrisoarea numita “Un cuvant comun intre noi si voi” scrisa de clericii musulmani crestinilor din intreaga lume, acestia au facut apel la versetul sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti ca sa ii determine pe crestinii nominali sa iubeasca pe “aproapele lor” musulman pana acolo incat sa renunte la Divinitatea Domnului Cristos si la Sfanta Treime. Vezi aici, si aici, si aici

Nu ai ce sa cauti sa discuti cu musulmanii fara sa stapanesti adecvat doctrina dublei naturi a Domnului Cristos cat si dovezile Biblice despre Trinitate. Evanghelicii romani nu prea stau bine cu doctrina Biblica iar pe de alta parte, cei care au zel fara intelepciune s-au tot educat incat numai pot vorbi Biblic si exegetic ci au ajuns sa faca filozofie teologica si sa dea citate abundente din ce spun teologii de “renume”. 

Va continua…

11 thoughts on “Inca o actualizare: 12 milioane de imigranti vor Europa! Germani de rang mare mint! – Raspunzand cu evanghelizare la islamizare – Partea I

 1. Draga frate iti multumesc pentru tema abordata; insa imi e teama ca nu stim “cand” ne aflam; nu mai suntem in sec.I cand Hristos a spus: “….voi atrage pe toti oamenii la mine cand voi pleca de pe pamant….”, ci suntem in momentul cand “…va gasii oare Fiul omului credinta pe pamant cand va venii….? Cred ca aceasta este ratacirea crislamista sa arunci margariare in gura porcilor, si ei se reped la tine sa te ucida. Aceasta este realitatea literar, crestinii sunt victima unui genocid acum in timp ce vorbim, iar acoperirea este invazia refugiatilor; aceasta generatie caldicica are mainile manjite de sangele crestinilor din 2010 pana in 2015 au pierit 1.5 mil. crestini; la cinci minute moare un crestin; suntem pusi in pozitia sa oferim suport dujmanilor pe viata si pe moarte ai lui Israel si al crestinilor? nu cumva disceranamantul noastru este inselat ? facandu-ne ajutor pentru dujmanii lui Israel, nu n-e facem dujmani cu Dumnezeul lui Israel? Daca avem bunul simt sa vedem imaginea de ansamblu vedem: musulmanii in Europa isi fac stat in stat prin amendarea constitutiei cu Sharia; crestiniii sunt persecutati si hartuiti, violate fete, ucisi barbati, exploatati copii sexual, crime de onoare, mutilari genitale, etc. toate acestea intra in rutina sociala banala a continentului; urmeaza o generatie care i se pregateste lovitura finala din 7 in 7 ani; urmatorul ciclu incepe in 28.09.2015; Ce propui sa evanghelizam pe cei care sunt captivi ideologiei babilonce a Qoranului care in esenta comanda exterminarea celui care nu se supune lui Alah? in special al crestinilor si evreilor? Rezultatul va fi precum porcii care sfasiea pe cel ce ofera margaritare! Este momentul cand cine este sfant sa se sfinteasca si cine nu este sa nu se sfinteasca!
  Este momentul cand hotul s-a apropiat de casa, si vrea sa intre, ca sa jefuiasca; aspectul fizic crime, viol, mutilari, sunt doar expresia spirituala a jafului sufletului celor ce comit aceste crime; ce care nu cred in Qoran si sunt aparent pasnici, inca nu si-au predat sufletul lui Alah din toata inima! Cine vrea sa evanghelizeze sa stie in ce se baga! Acum 3 ani in Bucuresti a venit presedintele Federatie Baptiste din Egipt si ne-a cerut sa n-e rugam pentru nepoata lui care a fost rapita de musulmani ca pedeapsa ca refuza convertirea la Islam; si inca n-e rugam; Sincronizarea cu ceea ce se intampla in SUA, respectiv, presedintele minte ca este crestin dar toti il cred, si pune in pozitii cheea numai musulmani si homosexuali spune klar in ce minciuna se traieste in SUA; iar acest secenariu urmeaza in Europa, numai ca aici, fiind mai multe natii, minciuna trebuie tradusa fiecarui limbi, iar “translatorii” sunt cam lenti!
  Refugiatii pot primii suport umanitar atat; daca incalca legea sa fie deportati; ei refuza pana si cutiile cu crucea rosie; asta nu da gandit ?

 2. romanul/europeanul trebuie sa stie ca islamul nu este o religie a pacii, islam nu inseamna pace asa cum e prezentat in mass-media. islam inseamna supunere (surrender), accepti sau mori; e o ideologie facista, care ca si nazismul trebuie condamnata, nu acceptata. musulmanii oricat ar fi ei de prietenosi si oricate sarmale in foi de vita vor face (dolma), au un alt dumnezeu, alte valori si nu vor accepta/tolera niciodata cultura celorlalti; de aia nici nu se integreaza si nu contribuie cu nimic la dezvoltarea societatilor in care primesc dreptul de sedere/cetatenia.
  dar cred ca cel mai important de stiut referitor la islam si “pacifisti”: in islam nu exista Regula de Aur: sa nu ucizi! totul e halal cand e vorba de drepturile lor si haram cand e vorba de drepturile celorlalti. pentru cei interesati http://www.jihadwatch.org/islam-101

 3. O mare varietate de versete din Coran ( 2:225, 3:28, 3:54, 9:3, 16:106, 40:28, si 66:2) instituie dreptul religios legitim al musulmanilor de a încălca jurăminte, de a minți, de a încălca unilateral tratatele și în general dreptul religios legitim de a complota/urzi/înșela pe/împotriva ne-musulmanilor…cu atât mai mult dacă acestea duc la avansarea agendei Islamului în lume.

  Chiar însuși Alah, dumnezeul Islamului (zeul lună, zeul suprem al tribului Quraysh din care provine Mohamed, profetul Islamului) este descris in Coran ca cel mai bun complotist/urzitor/înșelător (Sura 3:54, 8:30, 10:21)

 4. Acesta este clipul de prezentare a dvd-ului apologetic creștin THE DECEPTION OF CHRISLAM ( ÎNȘELĂTORIA CRISLAMULUI ) realizat de apologetul american Eric Barger (Take A Stand Ministries).

  The Deception of Chrislam intro clip – Eric Barger.wmv

 5. invazia asta a fost permisa pentru ca Europa sa se trezeasca si sa se intoarca cu fata spre Dumnezeu. Cred ca e ultimul semnal de trezire pe care Dumenzeu ni-l da in dragostea Lui. Noi l-am alungat din constitutia europeana, am inlocuit raul cu binele, am desacralizat familia, omoram pruncii nenascuti, etc. – ne meritam soarta. totusi in dragostea Lui ne mai da o sansa sa ne pocaim si ne da si oportunitatea sa le vorbim noilor veniti de Hristos. daca chair vrem sa-i ajutam pe “refugiati” in loc de adidasi nike si tigari kent le-am da mai bine Evanghelia pacii…dar stai, ne e frica ca o sa-i ofensam si or sa strige dupa noi ca suntem islamofobi.

 6. Desigur că au fost, sunt și vor fi musulmani care se întorc la Dumnezeu, chiar și din valul acesta de “refugiați” care invadează Europa, dar să nu fim naivi în a crede că acesția vor umple scaunele goale ale bisericilor Evanghelice de pe “Bătrânul Continent”. Probabil că atitudinea generală a musulmanilor de care vorbim aici va fi una asemănătoare cu a acestor refugiați sirieni de la granița cu Macedonia care refuză màncare și apă pentru că le este dăruită de Crucea Roșie.
  Vizionați clipul de mai jos:

  • De accord! Europa se indreapta spre Anticrist si Crislam. Dar , cel mai bun raspuns al nostru la situatia de fatza este evanghelizarea acelor cativa dintre ei care se vad pierduti si dezamagiti de islam.

 7. Pingback: Inca o actualizare: 12 milioane de imigranti vor Europa! Germani de rang mare mint! – Raspunzand cu evanghelizare la islamizare – Partea I « tineridelanganoi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s