Tragedie, moarte si satanism la Club Colectiv Bucuresti

Metalistii, unii rockeri si satanistii cred ca pot face un legamant cu moartea 

Pentrucă ziceţi: ,,Noi am făcut un legămînt cu moartea, am făcut o învoială cu locuinţa morţilor: cînd va trece urgia apelor năvălitoare, nu ne va atinge, căci avem ca loc de scăpare neadevărul şi ca adăpost minciuna! (Isaia 28:15) 

Iata invitatia satanista a grupului Vița de Vie , un grup similar cu formatia Goodbye to Gravity. Ei cred ca au un legamant cu moartea si au folosit cu dezinvoltura urmatorul anunt macabru: „Pe 31 Octombrie, lasa frica deoparte si vino sa pasesti in intuneric! Am pregatit pentru tine o petrecere plina cu surprize terifiante, otravuri sofisticate si un concert Live Vița de Vie ce iti va da fiori pe sira spinarii! Vei fi blestemat la distractie (sublinierea mea) la cea mai autentica petrecere de Halloween din capitală!

Tragedie la intamplare si nu tocmai

Nu cred ca multi dintre noi au vazut indeaproape oameni arsi pe suprafatza mare din trup. Am avut ocazia sa intalnesc cateva cazuri grave. Arsurile sunt printre cele mai acute suferinte. Incendiul de la Club Colectiv soldat in prezent cu 27 de morti si 180 de raniti este o tragedie. Nici macar nu vrei sa iti imaginezi ce inseamna 400 de oameni inghesuiti intru-n beci cu o singura iesire surprinsi de un incendiu devastator, rapid si cu noxe extrem de toxice. O scena reala de iad! Printre morti sunt doi chitaristi de la trupa Goodbye to Gravity, iar ceilalti trei sunt in stare grava. 

Un incendiu ca acesta insotit de victime poate avea loc nu numai la un concert rock, ci si la orice manifestare publica in conditii similare. Si totusi sunt cateva elemente care indica, ca ce s-a petrecut nu a fost chiar la intamplare. Daca punem impreuna cateva elemente cheie ca de exemplu noaptea de Halloween, muzica satanista a grupei, piesa “Ziua in care murim” cantata chair inainte de incendiu, gestica diavoleasca a unor membrii ai trupei in discutie, ne fac sa intelegem ca aceasta tragedie nu a fost la intamplare. 

Glorificarea mortii, muzica Metalcore si marea inselare a satanistilor si rockerilor 

Muzica prestata de Goodbye to Gravity intra in genul Metalcore. Acest stil combina satanismul Heavy Metal cu demonismul si rebeliunea Punk. Muzica heavy maetal si metalcore sunt preocupate obsesiv cu moartea si diavolul. Satanistii sunt inselati atat de grav de diavolul incat ei isi inchipuie ca la sfarsit Satana va triumfa si va chinui in iad pe toti opozantii lui, iar tortionarii vor fi satanistii, rockerii, si toti iubitorii de ocult. Fenomenul satanist nu este nou, dar cu cat biserica este mai adanca in apostazie fara putere de a fi sare si lumina, si cu cat ne apropiem de intrarea pe scena a lui Anticrist, numarul oamenilor care sunt in mod deschis ai diavolului devin majoritari. 

Grupul Goodbye to Gravity a glorificat moartea si de data aceasta autoprofetia li s-a implinit, tragand dupa ei in pierzare vesnica 25 de persoane si punand in pericol de moarte pe multi altii.  

Raspunsul lui Dumnezeu dat satanistilor, rockerilor si altora care cred ca au legamant cu moartea 

Aşa că legămîntul vostru cu moartea va fi nimicit, şi învoiala voastră cu locuinţa morţilor nu va dăinui. Cînd va trece urgia apelor năvălitoare, veţi fi striviţi de ea (Isaia 28:18).

Tragedia de la Club Colectiv ne vorbeste despre cat de terifiant este iadul si ca bisericile evanghelice ar trebui sa termine cu tobele si muzica moderna 

Iadul nu este o ardere cu flacari, ci este o cufundare intru-n lac de magma sulfuroasa. Asa cum Dumnezeu daruieste un trup glorificat care sa poata sta etern in prezenta Lui, tot asa va daruii celor nemantuiti un trup care va dainuii etern si nu va fi mistuit de magma de sulf dar etern chinuit. Avertismentele cu privire la lacul de foc in Evanghelii intrec ca subiect toate celelalte teme tratate acolo. Cel ce trimite in iad acolo unde va fi plansul si scrajnirea dintilor este Domnul Isus si nu diavolul.

Primul locatar al iadului va fi diavolul. Iata cateva versete importante: 

Şi diavolul, care -i înşela, a fost aruncat în iazul de foc şi de pucioasă, unde este fiara şi proorocul mincinos. Şi vor fi munciţi zi şi noapte în vecii vecilor. (Apoc 20:10)

Am să vă arăt de cine să vă temeţi. Temeţi-vă de Acela care, după ce a ucis, are puterea să arunce în gheenă; da, vă spun, de El să vă temeţi. (Luca 12:5)

…va fi chinuit în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului. Şi fumul chinului lor se suie în sus în vecii vecilor. Şi nici ziua, nici noaptea n’au odihnă (Apoc 14:10-11)

Dar cît despre fricoşi, necredincioşi, scîrboşi, ucigaşi, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli, şi toţi mincinoşii, partea lor este în iazul, care arde cu foc şi cu pucioasă, adică moartea a doua. (Apoc 21:8)

Acceptarea muzicii moderne de catre pastori si lideri de biserica, insotita de baterie, este un act de gravitate maxima. Muzica moderna din biserici conexeaza rapid tineretul la genul de muzica rock, rap, heavy metal, disco, punk etc. Toti pastorii si liderii de biserica, care au infestat congregatia unde slujesc cu asemenea lucruri, vor raspunde inaintea lui Dumnezeu. Pentru Dumnezeu importanta este sfintenia si echiparea doctrinara apologetica si Biblica a credinciosilor, nu numerele mari de enoriasi, ca la cincinarul comunist. 

Oare Domnul Cristos si ucenicii Sai, si mai tarziu apostolii nu ar fi putut sa foloseasca muzica zilei din cultura greco-romana? Nu exista nici un indiciu ca biserica ar fi fost la zi cu muzica lumii din secolul I.

Pocaieste-te cat mai ai timp! Avem deaface cu o populatie tanara evanghelica, carora parintii si pastorii le-au permis de toate, si care tineri (in majoritate) au ajuns materialisti, hipsteri, experti in social media, si sofisticari ale vietii contemporane dar fara sfintenie si fara o reala nastere din nou. Ii indemn pe toti acestia sa primeasca chemarea Domnului Isus din Apocalipsa: 

     Ştiu faptele tale: că nu eşti nici rece, nici în clocot. O, dacă ai fi rece sau în clocot! Dar, fiindcă eşti căldicel, nici rece, nici în clocot, am să te vărs din gura Mea.Pentrucă zici: ,,Sînt bogat, m’am îmbogăţit, şi nu duc lipsă de nimic“, şi nu ştii că eşti ticălos, nenorocit, sărac, orb şi gol, te sfătuiesc să cumperi dela Mine aur curăţit prin foc, ca să te îmbogăţeşti; şi haine albe, ca să te îmbraci cu ele, şi să nu ţi se vadă ruşinea goliciunii tale; şi doctorie pentru ochi, ca să-ţi ungi ochii, şi să vezi. Eu mustru şi pedepsesc pe toţi aceia, pe cari -i iubesc. Fii plin de rîvnă dar, şi pocăieşte-te! Iată Eu stau la uşă, şi bat. Dacă aude cineva glasul meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el, şi el cu Mine. Celui ce va birui, îi voi da să şadă cu Mine pe scaunul Meu de domnie, după cum şi Eu am biruit şi am şezut cu Tatăl Meu pe scaunul Lui de domnie. Cine are urechi, să asculte ce zice Bisericilor Duhul. (Apoc 3:15-22)

43 thoughts on “Tragedie, moarte si satanism la Club Colectiv Bucuresti

 1. Textul la care faci referire a fost invitatia la un alt eveniment organizat de Halloween in Bucuresti si nu pentru cel in care s-a intamplat nenorocirea.

 2. Este un caz șocant, dar pe de o parte proprietarii clubului au marea vină că au ignorat prescrierile în domeniu, iar pe de altă parte, atitudinea, comportamentul și mesajul demonic care îl împrăștie astfel de trupe ca G. to G. duce la un astfel de rezultat. Când inviți moartea, pe diavol, flăcările iadului, groaza, războiul, etc, trebuie ca să ai parte de consecințe pe măsura așteptărilor. Dumnezeu nu se lasă batjocorit la infinit ci atât aici, uneori, cât și mai târziu există o zi a judecății și a condamnării finale. Iar Domnul Isus spune: “Dacă nu vă pocăiți toți veți pieri la fel.”
  Mai are cineva urechi să asculte un astfel de mesaj?

 3. Nu este nici o diferenta intre cei care mor “oameni buni” din familii cu renume crestin dar nu s-au intors la Domnul si acestia care au manifestat o viata profund Anticristica…

  Luca 13v1 În vremea aceea, au venit unii şi au istorisit lui Isus ce se întâmplase unor galileeni, al căror sânge îl amestecase Pilat cu jertfele lor.

  2 „Credeţi voi”, le-a răspuns Isus, „că aceşti galileeni au fost mai păcătoşi decât toţi ceilalţi galileeni pentru că au păţit astfel?

  3 Eu vă spun: nu, ci, dacă nu vă pocăiţi, toţi veţi pieri la fel.

  4 Sau acei optsprezece inşi peste care a căzut turnul din Siloam şi i-a omorât, credeţi că au fost mai păcătoşi decât toţi ceilalţi oameni care locuiau în Ierusalim?

  5 Eu vă spun: nu, ci, dacă nu vă pocăiţi, toţi veţi pieri la fel.”

  • Totuși, există o mare diferență între evenimentul de la Colectiv și întâmplarea cu grupul acela de galileeni, despre care amintești mai sus și cei 18 inși peste care a căzut turnul din Siloam. Nu știm ce făceau ultimii în turn dar aflăm că galileenii aduceau jertfe (probabil lui Dumnezeu), în timp ce cei din Colectiv invocau, lăudau și-l preamăreau pe diavolul & Co. Nu toți cei din club se încadrează aici dar de obicei se merge în spirit de turmă. Dacă cineva crede că exagerez, să vizioneze câteva din videoclipurile trupei în cauză și se va convinge de adevăr. Nu te poți juca la nesfârșit cu focul și să ai pretenția să nu te arzi.

   • Alex,
    Desi nu-mi pierd timpul cu vizionatul televizorului ( acasa nu mai am cablu tv cam de 4 ani), chiar cu o seara inainte de nenorocirea de la petrecerea din clubul Colectiv din Bucuresti am putut viziona cateva minute la servici, cum la televizor, pe un post national, un preot ortodox roman avertiza despre pericolele spirituale ale sarbatoarii PAGANE, demonice, Halloween.

    Ulterior, imediat dupa accident, am urmarit, tot foarte pe scurt, tot la un post national, cum un “formator de opinie” (unul din “inteleptii care-s platiti sa-si dea cu parerea la tv) isi tinea un mic monolog, desi era intr-un dialog, infierandu-i pe potentialii comentatori care ar fi INDRAZNIT sa sugereze “absurd” ( dupa dansul), ca ar putea fi, sau chiar este, o legatura deloc intamplatoare intre nenorocirea incendiului din clubul Colectiv si venerarea satanica din seara de Halloween prin muzica formatiei Goodbye to Gravity.

  • Aceasta trupa asa-zis “crestina” nu face decit sa duca, ODATA CU EA SI CU MEMBRII EI, si pe alt tineri, direct in FUNDUL IADULUI. Cit de nebun trebuie sa fii ca sa crezi ca acesti eretici rataciti au ceva cu Dumnezeu?!!! Iata “rodul” muncii pastorilor care ii pastoresc pe acesti eretici deviati de la adevarata credinta… Ma intreb totusi, copiii acestia au parinti crestini ? Si daca da, ei stiu CE FAC si unde SE DUC COPIII LOR ? Nu poti sa cinti versuri asa-zis crestine pe ritm satanic pentru ca asta se numeste B-L-A-S-F-E-M-I-E.

  • Pe lîngă problemele doctrinare care stau la baza muzicii acestui artist, se vede că, cel puțin în această piesă, nici calitatea ansamblului sonor și a interpretării nu este la un nivel cel puțin decent.

 4. Ceea ce au suferit acei nefericiti care ar murit arsi de vii la acest concert Satanist de muzica rock, etse NIMIC in comparative cu suferintele pe care le vor avea cei care vor ajunge in IAD, pentru ca suferintele din iad sint VESNICE. Acum acesti morti nefericiti, care si-au jertfit viata pe altarul muzicii satanice, se vor intilni cu cei pe care, fara sa stie, l-au slujit pe Satana. Si cu siguranta nu le va fi usor acolo unde sint acum. Iar cei care sinteti in viata si poate cititi aceste rinduri TREZITI-VA sau incercati SA-I TREZITI PE ALTII CARE SINT IN SITUATIA IN CARE AU FOST ACESTI NEFERICITI.

  • valeapopi

   Nu uita ca am spus urmatoarele: “Un incendiu ca acesta insotit de victime poate avea loc nu numai la un concert rock, ci si la orice manifestare publica in conditii similare”.

  • Am spus inainte sa intrabi tu urmatoarele: “Un incendiu ca acesta insotit de victime poate avea loc nu numai la un concert rock, ci si la orice manifestare publica in conditii similare.”

 5. Iata invitatia satanista a grupului Vița de Vie ,

  Acest grup sau atins in demnitatea Biserici, pentruca si-au dat denumirea Biserci celor rascumparati sau a celor intai nascuti. Am sa aduc in atentie un loc care arata cum si de unde a fost scoasa aceasta biserica pe care Cuvantul o numeste; A celor intai nascuti. Oridecate ori citim in Biblie de Vie are corespondenta cu Biseria lui Dumnezeu.

  Iata locul:
  Psalmul 80:8. Tu ai adus o vie din Egipt,ai izgonit neamuri, şi ai sădit-o.9. Ai făcut loc înaintea ei:şi ea a dat rădăcini şi a umplut ţara.

  Biserica a fost scoasa din lume. Lumea infatiseaza Egiptul. As indrazin sa spun ca acestia s-au atins de lumina ochilor lui Dumnezeu ca niste inconstienti.

  Zaharia 2:8. Căci aşa vorbeşte Domnul oştirilor: „După slavă m-a trimes El la neamurile cari v-au jăfuit; căci celce se atinge de voi se atinge de lumina ochilor Lui

  Evrei 12: 23. de Biserica celor întîi născuţi, cari sînt scrişi în ceruri, de Dumnezeu, Judecătorul tuturor, ….

 6. “Mila voiesc, iar nu jertfa…”
  Va este cunoscut acest verset, “fratilor”, voua, care acum sa va bateti in piept ca sunteti sfinti si ca voi nu e nimeni (ca vamesul din Templu), si judecati niste oameni care sunt in grea suferinta, fara sa tineti seama de ce spune Cuvantul Lui Dumnezeu ? Nu cumva, ati devenit legalisti ? Nu cumva, vi se spune si ni se spune tuturor, in Biblie: “plangeti cu cei ce plang”, “faceti rugaciuni pentru toti oamenii” ? Atunci… ce rost are… sa stati sa scrieti astfel,si sa incalcati (si voi, care va credeti sfinti ca nu ati fost acolo ! ) Cuvantul Domnului Dumnezeu, in loc sa faceti ce va indeamna El, in Scriptura???
  Nu cumva, ceea ce scrieti voi, sunt pietrele pe care nu au avut curajul sa le arunce in femeia pacatoasa, cei care o adusesera la judecata inainea Domnului Hristos?
  Ce a raspuns Mantuitorul, celor care voiau sa omoare cu pietre, inaintea Lui, pe femeia pacatoasa? Nu cumva El a spus (conform Evangheliei dupa Ioan, 8:7): „Cine dintre voi este fără păcat să arunce cel dintâi cu piatra în ea.” ??
  VOI INDRAZNITI SA ARUNCATI CU “PIETRE”, PE BLOGURI CRESTINE ???

  • Doamna (d-șoară) Doina, cu tot respectul, dar aveți o înțelegere superficială a textului de care scrieți mai sus. Lucrurile stau cam așa: în Legea lui Moise era poruncit ca atunci când cineva este prins săvârșind actul adulterului, amândouă persoanele implicate trebuiau omorâte, atât bărbatul câ și femeia. În cazul de față, două persoana sunt prinse săvârșind preacurvia și, interesant, doar femeia este învinuită. De ce aduc iudeii doar femeia la Domnul Isus si o condamnă? Unde era bărbatul? Păi unde să fie? I-au dat drumul, că doar era bărbat, și poate unul cu influență, pilos, spăgar, et c. Asta era problema și păcatul care îl condamna Domnul Isus, ipocrizia celor care trebuiau să judece drept.
   Si, da, ați citit în Biblie și despre alte atribute ale lui Dumnezeu? sau doar că El este dragoste. Da, El este dragoste dar nu noi definim dragostea, ci El, după standardele lui.

  • Doina, nu citi biblia printre randuri !

   Domnul Isus si apostolii Sai au condamnat pacatul, nu l-au bagat sub pres cum incearca neoevanghelicii azi sub influenta gandirii postmoderne.

   Nu doveditii mai multa empatie in felul asta in care refzati sa urmati modelul biblic de confruntare a pacatului ! Dimpotriva va faceti complici indirecti la trimiterea altor suflete de rockeri in iad…pentru ca NU I-ATI AVERTIZAT de gravitatea PACATELOR LOR.

 7. Cu durere constat in jurul meu ca oamenii sarbatoresc acest eveniment ocult Halloween, mamici care isi imbracainca de mici copii in diferite costumatii care reprezinta demoni, vrajitoare, etc. Toti care iau parte la sarbatorirea acestui eveniment nu-L cunosc pe Domnul si se inchina diavolului. Unii dintr noi suntem datori si chiar vinovati ca nu le spunem mai ferm oamenilor despre cine este de fapt in spatele acestui eveniment. Liderii culteror crestine trebuie sa explice cu fermitata celor din afara bisericii prin orice posibilitati, mass media si internet ca nu e de joaca cu acest eveniment.
  Copiilor, la gradinita unde merge fiul meu, li s-a cerut sa vina costumati. Am avut o discutie cu sotia mea ca e o sarbatoare oculta, dar nu a inteles (Ea nu e intoarsa la Domnul). A zis ca e la fel cum se imbraca oamenii in Mos Craciun de Craciun. Dar laudat fie Domnul ca pur si simplu a uitat de eveniment si nu a vazut nici anuntul afisat la gradinita asa ca atunci cand a ajuns cu fiul nostru la gradinita era printre putinii (sotia a zis singurul din grupa) care nu avea costumatia.
  Dumnezeu vorbeste oamenilor cand intr-un fel, cand intr-altul, cand duios cand execitandu-Si autoritatea si scutura lumea nepocaita. Din pacate putin inteleg si asculta chemarea Domnului iar zilele urmatoare vor trai mai departe ca si cand nu s-ar fi intamplat nimica.
  Doamne ai mila de cei care au supravietuit, vorbeste-Le prin Duhul Tau cel Sfant si mai cheama la pocainta. Amin

  • Daniel,

   De la gradiniță și până la liceu școlile, chiar și în România ( în occident e cu mult mai rău) au adoptat deja programul de îndoctrinare cu ocultism prin promovarea sărbătorii păgâne celtice, HALLOWEEN.

   Fiul meu, care e aproape de vârsta de 13 ani, mi-a relatat cum la el în școală (unde sunt elevi din clasa 1-12 ), era plin de elevi de toate vârstele, costumați ca niște “idioți utili”, în personaje hidoase, pentru Halloween. Era organizat de școală… La desen li s-a cerut o lucrare cu tema Halloween pentru care li se va da notă, etc…

   ARATĂ-I SOȚIEI TALE ACEST DOCUMENTAR CREȘTIN EVANGHELIC DESPRE HALLOWEEN, subtitrat in lb. română:

   INVAZIA PĂGÂNĂ, Ep. 01: HALLOWEEN, capcană sau amuzament ?

 8. Alex,
  Desi nu-mi pierd timpul cu vizionatul televizorului ( acasa nu mai am cablu tv cam de 4 ani), chiar cu o seara inainte de nenorocirea de la petrecerea din clubul Colectiv din Bucuresti am putut viziona cateva minute la servici, cum la televizor, pe un post national, un preot ortodox roman avertiza despre pericolele spirituale ale sarbatoarii PAGANE, demonice, Halloween.

  Ulterior, imediat dupa accident, am urmarit, tot foarte pe scurt, tot la un post national, cum un “formator de opinie” (unul din “inteleptii care-s platiti sa-si dea cu parerea la tv) isi tinea un mic monolog, desi era intr-un dialog, infierandu-i pe potentialii comentatori care ar fi INDRAZNIT sa sugereze “absurd” ( dupa dansul), ca ar putea fi, sau chiar este, o legatura deloc intamplatoare intre nenorocirea incendiului din clubul Colectiv si venerarea satanica din seara de Halloween prin muzica formatiei Goodbye to Gravity.

  • Traian, ăsta-i trendul și se merge în spirit de turmă. Dacă încerci să avertizezi pe cineva înainte, ești un idiot. Dacă îți dai cu părerea, ca de exemplu acuma în urma incidentului de la Colectiv, ești considerat bigot, cretin, ba chiar într-unul din ziarele românești de ieri unii erau considerați de către unul din jurnaliști “niște marginalizați”, doar pentru că “ai ceva” cu “Haloinul”.
   Acuma vedem toți și citim concluziile: morții sunt eroi, patronii clubului nu au prea mare vină ci autoritățile, pentru că nu eliberează de azi pe mâine avizele necesare unei funcționări în condiții legale. Apoi mai îi si biserica de vină, pentru că sunt prea multe lăcașe de cult în comparație cu școli sau spitale. Apoi trebuie musai ca și Dumnezeu să mai fie de vină că a permis o asemenea catastrofă. Dar mă întreb: de ce trebuie să fie Dumnezeu acolo, în beci? L-a invitat cineva? Nu! Acolo era preamărit diavolul, se cânta despre iad, flăcări, moarte, război, et c.

 9. Am primit un mesaj pe mobil cu următorul conținut:
  COMUNICAT
  al Comunității Penticostale din București
  cu privire la evenimentul din clubul Colectiv

  Comunitatea Bisericilor Penticostale din București a luat cunoștință cu durere de evenimentul dramatic petrecut în seara de vineri, 30 octombrie 2015, la Clubul Colectiv, când 30 de tineri și-au pierdut viața iar alti, 137 sunt în stare gravă sau critică.

  Chemarea Bisericii este aceea de a împlini poruncile lui Dumnezeu care într-o asemenea situație ne învață: Romani 12:15 “…plângeţi cu cei ce plâng. ” și Galateni 6:2 “Purtaţi-vă sarcinile unii altora şi veţi împlini astfel legea lui Hristos.’’. De aceea, chemăm credincioșii din bisericile penticostale la rugăciune și post pentru ca îndurarea lui Dumnezeu să se reverse peste cei în suferință, prin vindecare și tărie sufletească, în aceste momente de încercare.

  Conștienți de suferința semenilor noștri și însuflețiți de Cuvântul lui Dumnezeu, Bisericile Penticostale din Comunitatea București se pun la dispoziția familiilor afectate cu toate resursele care sunt necesare: rugăciune, post, sprijin duhovnicesc, suport material, voluntariat și orice e nevoie pentru alinarea durerii celor care trec prin acest necaz.

  Dumnezeu să ne binecuvânteze!

  Biroul Permanent al Comunității Regionale Penticostale din București

  Persoanele de contact: pastor Florin Ianovici 0745307220, pastor Comarița Mărcuț 0745028259, pastor Ștefan Ivan 0727158332

  Preluat de pe
  http://www.CRPB.RO

  Mă întreb și eu: Oare chiar asta-i tot ce mai are de zis Biserica Penticostală din România într-un asemenea caz? Eu văd aici doar o mulare a bisericii după mofturile opiniei publice, a unor jurnaliști atei și a multora care respectă cu sfințenie spiritul de turmă, și care acuză biserica, în general, pentru tragedia petrecută la Colectiv.

  • Ai dreptate Alex !

   BIserica Penticostala din Bucuresti ( in caz ca mai e INCA evanghelica) ar trebuii sa cheme in primul rand Bucurestiul la POCAINTA in fata Lui Dumnezeu.
   In afara de saraca femeie de servici a acelui club nenorocit, o biata vaduva cu 5 copii, ceilalti tineri morti sau raniti in incendiu stiau ca se duc intr-un loc al glorificarii mortii, macabrului si muzicii hard-rock asociat cu sarbatorirea Halloweenului.

   Incendiul asta se putea produce ORIUNDE… dar totusi asa cum spunea si Paul Dan (autorul acestui articol): “aceasta tragedie nu a fost la intamplare”.

   SE PARE CA NATIUNEA NOASTRA E IN MOARTE SPIRITUALA CLINICA. De ce ?!? Aproape nimeni nu plange sau deplange PACATUL care a dus la acest eveniment. Iar bisericele evanghelice par prea speriate sa nu ofenseze cumva opinia publica.

   Mai ne gandim oare azi, ca biserica, ca l-am putea ofensa cu faptele noastre pe chiar…Dumnezeu însuși ???

   • Oare Biserica mai își aduce aminte de mustrările și avertismentele profeților: Din cauza păcatelor voastre (noastre)…!
    Păcatele voastre pun un zid de despărțire intre voi si Dumnezeu!
    Întoarceți-vă la Domnul! Etc, etc. Sunt așa multe ca nu as avea spațiu si timp aici sa le expun.

 10. Se pare ca clubul Colectiv era o cloaca infecta, d.p.d.v spiritual, preferata de hard-rockerii satanisti. Iata doar 3 exemple:

  Watain – Outlaw Live In Club Colectiv Bucharest Romania 07-04-2014

  Rotting Christ – Cine iubeste si lasa (feat. Souzana Vougioukli) 30 January 2015 – Colectiv Club

  http://www.metalhead.ro/behemoth/albumul-zilei—behemoth—the-satanist-aid-132697-l-1
  Behemoth – Messe Noir Live In Club Colectiv Bucharest Romania 21-04-2015

  • Alina, ai fost foarte inspirata sa postezi aceste clipuri in contextul al in care lumea laica, oarba si surda si fara Dumnezeu din Romania isi plinge mortii. Cred ca o dovada mai buna decit aceste videoclipuri nici ca se putea. Stapinul lor, SATANA, si-a luat Vineri noaptea tributul si bietii de ei, atit de orbi sint, incit nici nu isi dau seama de asta. Aceasta este diferenta cruciala dintre “dumnezeul” lor si al acestei lumi(satana) si Dumnezeul nostru, al crestinilor. Primul aduce moarte, suferinta si disperare si inselare celor care-l slujesc(chiar si fara sa stie sau sa-si dea seama), iar Dumnezeul nostru, al crestinilor, da viata, bucurie si alinare in suferinta si nu in ultimul rind, VIATA VESNICA IN RAI la plecarea din aceasta lume. Dar cum sa le spui aceste lucruri celor care se desfata cu aceste concerte SATANICE ? Nu ai cum !!! Pentru ca desi au ochi si urechi, ei NICI NU VAD si NICI NU AUD, IN CIUDA PRETULUI FANTASTATIC PE CARE L-AU PLATIT CONFRATII LOR CARE AU MURIT IN CHINURI GROAZNICE IN FLACARILE DIN CLUBUL ACELA BLESTEMAT din Bucuresti in noaptea din ultima Vineri a lunii Septembrie. Noi ca si crestini, evident ca nu ne putem bucura de acest lucru, in schimb insa NU TREBUIE SA TACEMci TREBUIE SA SPUNEM LUCRURILOR PE NUME si sa incercam in masura in care depinde de fiecare dintre noi, sa-i ajutam ca sa-si deschida ochii, pentru ca orice suferinta de pe pamint, ESTE O NIMICA TOATA, indiferent cit da mare sau groaznica ar fi ea, cum a fost si cazul acestor tineri care au murit arsi de vii) IN COMPARATIE CU SUFERINTELE DIN IAD.
   Si mai e ceva, nu mai putin important. Un crestin, indiferent prin ce situatie grea ar trece el sau un apropiat de-al sau, are alinarea faptului ca dincolo de aceasta viata, il asteapta o viata mult mai buna si infinit mai fericita decit cea pe care ar fi avut-o aici pe pamint. Pe cind cei fara Dumnezeu, nu au aceasta posibilitate. Ei doar isi imagineaza ca cei dragi ai lor “urca sau merg” la ceruri. Ei nu fac decit sa se minta si sa se amageasca singuri cu apa rece. Pentru ca daca ar fi asa, Dumnezeu nu ar mai fi drept. Dumnezeu este intr-adevar DRAGOSTE, dar este si DREPT, si El nu poate rasplati in acelasi fel pe unul care si-a trait viata ascultind de El, si pe un altul care si-a trait viata ascultind si facind faptele Diavolului. Noi sintem aici pe pamint pentru A NE ALEGE UN STAPIN si a-l sluji prin tot ceea ce facem. Ca sa ajungi in Rai, nu te delectezi cu lucrurile si faptele care-L sfideaza si infurie pe Dumnezeu, cum ar fi aceste concerte satanice-rock blestemate.
   Fie ca cei care vor citi aceste rinduri sa ia aminte la ce au citit aici si sa incerce, fiecare in felul lui, sa faca ceva ca sa deshida ochii celor din jurul lor acolo unde locuiesc sau muncesc.
   Romania, tre-zes-te–te, si nu-ti fura singura caciula !!!

 11. Chemarea la pocainta este pentru intraga lume, este o porunca…Faptele apostolilor 17:30 “Dumnezeu nu ţine seama de vremurile de neştiinţă şi porunceşte acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască,”
  In situatia de fata s-au tulburat apele si vedem pe de-o parte reactia lumii la acest eveniment, reactia unor Biserici dar si reactia noastra. Pentru noi este un punct de cercetare in legatura cu muzica rock. Poate nu asculti rock foarte des, dar iti place?
  Cand auzi o piesa asa mai rar, iti place? Daca da, iubite suflet ai o mare problema si chemarea la pocainta ramane valabila si pentru tine.
  Eu am convingerea ca acest eveniment va aduce rod spre slava lui Dumnezeu cand cei care citesc aceste randuri vor lua seama si se vor pocai. Vor renunta prin puterea lui Dumnezeu la o astfel de muzica.

 12. Suferintele acestor tineri nefericiti care au murit arsi de vii in incendiul catastrofal din Bucuresti care a avut loc recent la un concert de muzica rock, sint nimic in comparative cu suferintele care-i asteapta pe cei care ajung in i-a-d, dar cu o diferenta majora: cele de pe pamint dureaza o perioada scurta, poate cel mult citeva zile, dar cele din iad dureaza o VESNICIE. Poti sa-ti imaginezi ce inseamna lucrul aceasta? Cauta-l pe Dumnezeu pina cinca nu este prea tirziu si pentru tine. Stau si ma intreb cum poate cineva sa se “delecteze” ascultind o “muzica” ca cea care se cinta la acel spectacol. Cind o asculti ai impresia ca auzi vocea unor DEMONI care RACNESC DIN IAD. Daca am ajuns sa ne delectam cu asemenea MIZERII, inseamna ca avem o problema EXTREM de grava, Treziti-va oameni buni pina nu-i prea tirziu !!! Din nefericire la acest concert Satana si-a luat tributul cu virf si-ndesat. Tu, cel care citesti aceste rinduri, asigura-te ca nu vei fi si tu printre tributarii lui, si CAUTA-L PINA MAI AI TIMP PE… DUMNEZEU. “Cine are urechi de auzit si ochi sa vada, sa ia aminte…”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s