Romania coplesita emotional; Clubul mortii are un mesaj si pentru Evanghelici…

Dar dacă ochiul tău este rău, tot trupul tău va fi plin de întunerec. Aşa că, dacă lumina care este în tine este întunerec, cît de mare trebuie să fie întunerecul acesta! (Mat. 6:23)

Satanismul in ofensiva in Bucuresti si in tara 

Pe scena clubului Colectiv s-au ars cruci cu capul in jos pe care erau infipte capete de tap iar oamenii care au fost in sala au fost stropiti cu sange de animal.  S-a intamplat intr-o zi cand crestinii sarbatoreau Saptamana Patimilior, pe 7 aprilie, la concertul trupei suedeze de Black Metal, Watain. Membrii trupei sunt autoproclamati satanisti si se lauda ca in concertele lor se efectueaza ritualuri pagane in toata regula. (sursa)

Tragedia de la clubul mortii din Bucuresti a dat pe fatza multe lucruri, printre care si faptul ca in Bucuresti sunt tot felul de beciuri de felul acesta unde Metallisti si Rockeri performeaza in intuneric. Citatul de mai sus este pur si simplu shocant. Cum este posibil ca un ritual pur satanistic cu sange de animal, cu cruci rasturnate, si cu figurile demonice ale grupului Watain sa se manifeste in Bucuresti?  

O sa raspund la intrebarea aceasta putin mai incolo. Cert este ca justitia Divina a gasit cu cale ca sa atraga atentia unei Romanii intregi prin ce s-a intamplat la clubul mortii, ca Dumnezeu nu poate fi batjocorit la nesfarsit. 

Romania coplesita emotional 

Probabil ca majoritatea dintre noi au citit randurile de mai jos ce ne coplesesc emotional si care a adus Romania in stare de shoc. Daca nu ai citit paragrafele de mai jos, fa-o acum. 

Tinerii aceia erau arși, plini de fum și cu căile respiratorii distruse. Nu puteau respira, asta a fost marea problemă, cred eu. Au inhalat acel fum fierbinte și toxic care le-a ars căile respiratorii și le-a distrus plămânii. Asta i-a ucis pe cei mai mulți” , explică doctorița Ciaușhttp://www.evz.ro/noaptea-ingerilor-salvatorii-de-la-spitalul-cu-bebelusi.html

Eram doua salvari. Una dintre victime, erau o tanara, ranita grav. Tipa la mine sa venim multi. Ma implora. Spunea ca sunt 300 de tineri, arsi, calcati in picioare. Am implorat plangand pe cei de la dispecerat ca sunt sute de oameni arsi. Plangeam. Sareau arsi pe mine, urlau. Voiau sa intre multi in ambulante. Si nu puteam sa plecam cu fata ranita grav. Nu se dadeau din drum. Abia atunci s-a dezlantuit cosmarul. Au venit alti patru grav raniti. Izbeau in mine. In salvare. Le curgea pielea, carnea. Urlau sa ii iau, sa nu ii las in urma. Am implorat dispeceratul sa aduca mai multe ambulante, ca e haos. Sa vina politia. Rupeau jacheta de pe mine”, a povestit impietrita asistenta medicala.

Orice concert heavy metal este o liturgie satanica. Trupa Goodbye to Gravity a facut din degete semnul numit “coarnele diavolului”, sau “mana incornorata”. 

hand.h123 FLJXQCZF11S8ULD.MEDIUM

Gestul cu mana numit “mana incornorata” este folosit de satanisti, rockers si heavy metals ca sa se salute intre ei. Este un semn de adorare a Satanei, cel mai des folosit la concerte rock si heavy metal, si are ca semnificatie blestemarea celui spre care se indreapta mana incornorata. Metalistii si satanistii stiu ca mana incornorata inseamna blestemul celorlalti, dar ei asta doresc- sa se blesteme reciproc pentru ca asa ia invatat tatal lor, Diavolul. O mare parte din liderii mondiali folosesc aceasta gestica in diferite ocazii.

Majoritatea bisericilor evanghelice din Romania (si din afara) nu au autoritate spirituala; Ce ar gasi rockerii convertiti in bisericile noastre? 

Ofensiva satanista din Bucuresti si Romania se datoreaza caderii spirituale ale evanghelicilor, in mod practic lipsa de sfintenie autentica. 

Inchipuiti-va ca dintre cei care au fost la clubul mortii si au scapat cu viata, cativa s-ar intoarce la Dumnezeu si participa la serviciul divin dintr-o duminica dimineata la o biserica ce se vrea mai rasarita.

Ce ar vedea acolo? 

Ar vedea… ca audienta tinerilor este dominata de individe indecente, fara rusine, participand in casa Lui Dumnezeu aratand ca niste dezmatate.

Ar vedea… ca multi tineri sunt niste hipsters, avand doar o forma de evlavie dar in realitate fiind iubitori de lume si iubitori de materialism. 

Si pe urma cea mai penibila surpriza… ar vedea ca biserica are tobe si chitari electrice si canta niste melodii de muzica usoara romaneasca cu pretentii spirituale sau soft rock, incercand sa energizeze enoriasii. 

Ce spectacol dezgustator! Oare este nevoie ca oamenii din lume, rockeri sau metallisti sa vina si sa asiste la un kitsch evanghelic care este o ofensa adusa lui Dumnezeu, numita “inchinare”? 

Si ce sa mai auda? Cum multi pastori si predicatori vorbesc generalitati religioase fara profunzime si fara autoritate? 

Cand am citat versetul de la inceput, am avut in vedere ca asa zis-a lumina spirituala a multor evanghelici si pastori este de fapt intuneric. Bisericile evanghelice din Romania (cu exceptii), nu au autoritatea spirituala in a asista deriva emotionala ce s-a produs la clubul mortii, in mod concret, sa evanghelizeze oameni in criza…

Este imperios necesar ca sa ne pocaim ca biserici evanghelice si ca slujitori evanghelici! Vor veni vremuri si mai grele, iar bisericile evanghelice vor fi mai bulversate chiar decat lumea din jur, deoarece Dumnezeu va judeca participarea evanghelicilor si a multor lideri de ai lor in pornografie, materialism, indecenta, lasitate in confruntarea pacatului, aroganta, incompetenta spirituala, si abuzarea binecuvantarilor primite. 

Scoateti tobele din biserici!

Aruncati la gunoi repertoriul de muzica contemporana!  

Introduceti imnologie crestina.

Parinti: imbracati-va copii adecvat cel putin pentru venirea la biserica! 

Mame: unele dintre voi sunteti in concurenta de indecenta cu fetele voastre! 

Lideri: chemati suflarea evanghelica la smerenie, post si rugaciune! 

Miscarea evanghelica din Romania cu rare exceptii este aproape esuata. Judecata sta sa inceapa de la Casa lui Dumnezeu. Inchei cu aceste versete…

Încingeţi-vă, preoţi, şi plîngeţi! Bociţi-vă, slujitori ai altarului; veniţi şi petreceţi noaptea îmbrăcaţi cu saci, slujitori ai Dumnezeului meu! Căci au încetat darurile de mîncare şi jertfele de băutură din Casa Dumnezeului vostru. Vestiţi un post, chemaţi o adunare de sărbătoare; strîngeţi pe bătrîni, pe toţi locuitorii ţării, în Casa Domnului, Dumnezeului vostru, şi strigaţi către Domnul. (Ioel 1:13,14)

Strîngeţi poporul, ţineţi o adunare sfîntă! Aduceţi pe bătrîni, strîngeţi copiii, şi chiar pruncii dela ţîţă! Să iasă mirele din cămara lui, şi mireasa din odaia ei! Preoţii, slujitorii Domnului, să plîngă între tindă şi altar (Ioel 2:16,17)

41 thoughts on “Romania coplesita emotional; Clubul mortii are un mesaj si pentru Evanghelici…

 1. Ceea ce mie mi se pare groaznic este incercarea disperata a mass-media de a induce opiniei publice ideea ca ceea ce s-a petrecut in beciul acela era o manifestare legitima si lipsita de conotatii spirituale a tinerilor aceia nefericiti, si ca, aceia care au pierit, merita admiratia, ca si cum ar fi fost victimele total inocente ale idioteniei si incompetentei autoritatilor, ca si lacomiei patronilor. Desi este adevarat ca autoritatile dovedesc o crasa incompetenta, si patronii profita de pe urma apetitului nesatios al regimului corupt, asta nu inseamna participarea tinerilor la acel spectacol satanist ii disculpa cu ceva. Chiar daca sunt convins ca cea mai legitima reactie din partea crestinilor este sa manifeste durere adanca fata de realitatea ca 32 de oameni s-au dus direct in ocara vesnica si compasiune crestina autentica fata de cei raniti si afectati de acest dezastru, ADEVARUL despre soarta omului care se inchina la orice sau oricine in afara lui Dumnezeu este ca ei merg in iad. Un alt lucru foarte important care trebuie spus este ca evanghelicii ar trebui sa realizeze (si sa faca ceva in legatura cu asta) si sa spuna deschis unii altora in biserici ca, in timp ce ei sunt preocupati de implinirea lor de sine, in Romania mor IN FIECARE ORA circa 32 de persoane, cele mai multe ne-evanghelizate si care, chiar daca nu se inchina deschis satanei, au exact aceeasi soarta. Daca suntem ingroziti – o tara intreaga – de cei 32 de morti care, e adevarat, au sfarsit intr-un mod infiorator, ce ne facem cu cei 32 care mor IN FIECARE ORA?

  • NL, sunt complet de acord cu tine. Numai ca evanghelizarea este o rezultanta a dragostei lui Dumnezeu fatza de semeni, in vietile credinciosilor sfintiti. Aici in America a fost un curent care inca mai persista si acum in care evanghelici lumesti, superficiali, poate ne-nascuti din nou, veneau cu duiumul la evanghelizare ca sa evanghelizeze- in mintea lor gandindu-se ca pot compensa lumescul si pacatul din viata lor prin participarea la evanghelizare. De multe ori evanghelizarea facuta cu evanghelicii de felul acesta era un act penibil deoarece oamenii pe care ii evanghelizau ei aratau mai normali decat asa zisii evanghelici. Multi evanghelici din Romania nici macar nu citesc pe Cuvant. Cum o sa iasa ei la evanghelizare? Si daca ies, ce sa spuna, cat de activi sunt ei pe social media?

   Poti sa le spui orice cu privire la cati pier nemantuiti- evanghelicii contemporani sunt surzi si orbi.

   PROPUN EVANGHELIZAREA EVANGHELICILOR PRIN MESAJE DE CONFRUNTARE A PACATELOR IN BISERICI, SI PRIN PREDICAREA EXPOSITIONALA A CUVANTULUI, PRESUPUNAND CA PASTORUL ESTE UN OM NASCUT DIN NOU SI CU O VIATA SFANTA.

 2. In BIBLIE scrie ca lucrurile vor merge din rau in mai rau … s-au bucurat unii că un nou presedinte va aduce mai bine, ba chiar că fiind crestin (declarat de el) ar fi o solutie spre mai bine … Dar ce dansul face ce vrea? Acum pare vadit ca ii onoreaza pe satanisti, ori asta il descalifica total ca si crestin! Cand acei caricaturisti au batjocorit inclusiv TRINITATEA dand de inteles ca Dumnezeul BIBLIEI, ar fi homosexual, dl Johannis nu s-a exprimat absolut de loc nici pro nici contra. Asta nu e fapta de crestin! Sa nu iti pese ca intr-o tară pe care o conduci unde de secole s-a luptat s- nu intram sub dominatie musulmana, iar acum in mod tacit sa aprobi construirea celei mai mari moschei din Europa, ca si cum permiti aducerea unui cal troian in tara pe care o conduci, asta nu e o fapta de crestin …Asea sunt numai cateva puncte de referinta. Dar indiferent care va fi situatia Dumnezeu nu scapa NICIDECUM situatia de sub control, El are un plan bine definit cu intregul univers, deci inclusiv cu Romania. Ce se petrece acum are un scop sigur … un TEST al CREDINCIOSIEI in RELATIA cu Dumnezeu, la care din nefericire pentru ei, multi FERICE DE CEI care nu vor scapa ocazia de a se intoarce la DUMNEZEU! E o sansă pe care cei ce o rateaza pe pamant vor trai un regret etern intr-un foc care nu se stinge NICIODATA! Dar chiar faptul că exista astfel de situatii in care omului i se da sansa sa mediteze la situatia lui, dovedeste clar ca DUMNEZEU este DRAGOSTE!

  • Articolul acesta ar trebui sa puna serios pe ganduri lumea evanghelica.
   Cu mult timp in urma , dumneavoastra a-ti avertizat si nimeni nu a luat in seama.
   Dormim prea mult pe ideia ca toate lucrurile sunt in controlul lui Dumnezeu. este foarte adevarat , dar nici sa stam in nepasare.
   Lipsesc rugaciunea si postul , nimeni nu mai are curajul sa condamne pacatul. Dece?
   Pentruca viata noastra nu este sfanta , si nu este indrazneala.
   Romanii vor culege ce au semanat.
   Iata rock-eri si rap-eri au iesit in strada si vor sa conduca Romania iar cei care au participat la ceasurile acelea de dezmat , sunt eroi si vor avea chiar un monument.
   Si eu deplang moartea lor si suferinta teribila a celor din spitale si a familiilor,
   Ma rog ca Sa se lase toti luminati de Lumina care vine dela Cruce , macar in ultimul ceas..

 3. EMOTIA/Sentimentele – un punct central in arta satanica a manipularii fiintei umane

  Elitele mondiale, cei care conduc si destinele mass mediei internationale si formeaza trend-uri, ideologii, manifestari pe care societatea umana le urmeaza mai apoi, au realizat DEMULT ca folosind dimensiunea EMOTIONALA a fiintei umane pot MANIPULA incredibil de eficient societatea umana si pot DECONSTRUI foarte eficient crezuri, ideologii, manifestari, etc. care sunt contrare AGENDEI lor, iar apoi pot RECONSTRUI altele noi, favorabile agendei lor anticristice, globaliste.

  Aceeasi metoda de manipulare a dimensiunii EMOTIONALE a fiintei umane s-a folosit si se foloseste tot mai mult azi in biserici pentru DECONSTRUCTIA crestismului biblic (crestinismului evanghelic autentic) prin introducerea doctrinelor si practicilor MISTICISMULUI (manifestarile spiritiste New Age din hiper-Carismatismul mondial, disciplinele spirituale/rugaciunea contemplativa importate din misticismul catolic si isihasmul ortodox rasaritean) in biserica crestina (evanghelica).

 4. Am citit Comunicatul Bisericii Penticostale și am vizionat și predica pastorului Sonea, de la BBSO, și cu câteva excepții, am ajuns la concluzia că Biserica din România a ales să rămână încă în zona gri (căldicel).
  Exemplele pe care pastorul BBSO le aduce în fata ascultătorilor nu au nimic în comun cu tragedia de la Colectiv. Nu poți forța un eveniment să se asemene cu altul pentru că ai vrea tu să-ți iasă bine predica. De exemple, cazul avionului prăbușit în Sinai nu are nimic de a face cu atmosfera dintr-un club, în cazul de față, Colectiv, sau cu o paradă gay, sau un oarecare concert de „muzică” susținut de o trupă satanistă. La fel, explozia din piața filipineză, nu are nimic de-a face cu contextul din seara de Halloween, Colectiv.
  Apoi, exemplul clasic din Luca 13, cazul galileenilor măcelăriți de Pilat. Contextul ne dă de înțeles că oamenii aceștia erau adunați și aduceau jertfe (probabil era o sărbătoare evreiască), iar trupele lui Pilat s-au năpustit asupra lor și i-au măcelarit. Bun, ce asemănare este între contextul acesta și cel din Colectiv? Niciuna!
  De ce nimeni, în astfel de cazuri, nu ia exemplul Titanicului. Înainte de a părasi portul Liverpool, din Anglia, în primul drum spre America, în timpul interviului, căpitanul vasului a afirmat: „Pe acest vas nici Dumnezeu nu-l poate scufunda.” Ba da, și Dumnezeu nu a putut trece cu vederea sfidarea care i s-a adus. Cred că scufundarea Titanicului nu a fost o coincidență, ci mâna lui Dumnezeu. Ok, sunt multe abuzuri pe care Dumnezeu le trece cu vederea, dar din când în când El „vorbește” când într-un fel când în altul, numai că omul nu ia seama.
  Deci, în concluzie, părerea mea este că atât comunicatul Bisericii Penticostale cât și predica de la BBSO sunt niște demonstrații de corectitudine religioasă. Ne mulăm după pretențiile opiniei publice care ține cu sfințenie la „mersul și begăitul în turmă”, după cum dau tonul niște jurnaliști sau formatori de opinie atei sau agnostici.
  Nu-mi pasă de cei morți și de tragedia de la Colectiv? Ba da, pentru cei morți nu se mai poate face nimic, și nici contextul în care mă găsesc nu-mi permite să pot face ceva pentru familiile îndoliate, decât să mă rog, dar îmi pasă la fel de mult și pentru sutele de copii și oameni maturi care mor în fiecare an de cancer sau de vreo boală gravă din cauză că sistemul medical nu le pune la dispoziție un tratament adecvat bolii lor, și pentru care nimănui din fruntea statului nu-i trece prin cap să decreteze trei zile de doliu național. De ce doar pentru unii și nu și pentru alții? Și, cel mai trist este faptul ca Bisericile Evanghelice își pierd mărturia în astfel de situații. Nu mai știm cine suntem și misunea pe care o avem de la Dumnezeu; nu avem doar o misiune socială, ci una mai importantă, și anume una spirituală.

  • Mare dreptate ai !
   Biserica in loc ca ea sa transforme societatea (lumea), ajunge ca ea sa fie transformata ( raufomata) de lume.

   • Definiția Biblibă a Bisericii:
    TOTALITATEA CREDINCIOSILOR CRESTINI, de pe planeta pamant, CARE VOR FI RAPITI, de Domnul Isus si dusi in CASA TATALUI ca mireasa a Lui ( a Domnului Isus), conform 1 Tesaloniceni 4: 16 si 17, se numeste Biserica lui Dumnezeu!

 5. Un documentar video EXCELENT, crestin evanghelic, subtitrat in limba romana, despre pericolul SATANISMULUI si metodele lui de propagare:

 6. Mare dreptate ai !
  Biserica in loc ca ea sa transforme societatea (lumea), ajunge ca ea sa fie transformata ( raufomata) de lume.

 7. Ce zici da mascatzii de la Missio Dei (nu stiu daca am scria=s corect noua denumire a celor de la Clubul Biblic din Buc) ?

   • Copiii lui Petrica Bunescu, ai lui Victor Toculet, ai lui Sergiu Iorgulescu si ai lui Istrate, pentru care spui ca “inca nu am calauzirea sa spun si despre ei” si ne indemni sa ne rugam ca sa vedem si un articol despre ei… Frate Paul, nu fi partinitor! Ti-o spun cu consideratie si caldura.

    Uite aici link cu pozele lor:
    https://www.yogile.com/lhdpgz0c#41m

    Daca nu le cunosti copiii ti-i indic eu pe nume in aceste poze! (desi de cate ori ai mentionat in articole atunci cand erau pusi sub semnul intrebarii ca sunt prietenii tai si ca ai incredere in ei ca sunt surse bune, ar trebui sigur sa ii stii, altfel degeaba ai spus)

    • Diaconu,

     Esti cumva in slujba apostatului Botgros? In general stiu ce se intampla cu copii fratilor care ii mentionezi, dar nu stiu de unde ai scos tu ideea ca parintii isi intorc copii la Dumnezeu. Asa ca acuzatile tale sunt nefondate. In ce priveste pe cei de la Missio Dei, stiu situatia lor, faptele lor sunt deplorabile, dar asta nu scade nimic din vina imensa a apostatului Botgros si a grupului lui huliganic. I-am scris liderului de la Missio Dei, si cand voi considera voi scrie un articol pe blog despre ei.

   • Eu am altă întrebare:
    Dacă într-adevăr nu își întorc părinții copiii la Dumnezeu (și bine ați zis, pentru că așa este), asta înseamnă să îi încurajeze în direcția greșită? …

    • Dumitru
     Eu nu stiu ca parintii pe care ii acuzi sa isi indrepte copii in directia gresita. Un singur caz stiu ca unul dintre ei isi sustine copii care au luat-o intr-o directie gresita. Am sa scriu la momentul potrivit despre aceasta situatie.

   • Nu stiu cine este Diaconu, dar pozele trimise si pe care le vedem sunt destul de semnificative. Nu mai este nevoie sa le caracterizam noi. Ele vorbesc dela sine.Cand este vorba de impartialitate de care aduce inainte Diaconu,ar trebui sa ne uitam la Domnul Isus care este modelul tuturor celor rascumparati de El.

    Marcu 12;14. Aceştia au venit, şi I-au zis: „Învăţătorule, ştim că spui adevărul, şi nu-Ţi pasă de nimeni; căci nu cauţi la faţa oamenilor,

    Ete vorba sa impartim drept adevarul. La aceasta stare sunt chemeti cei care pretind ca sunt ai Domnului Hritos.

    Personal vin din acea adunare din Carol.Nu e de mirare ca lucrurile s-au degenerat in asa masura cu nu mai poti deosebi ce inseamna sa fie Casa lui Dumnezeu. Casa lui Dumnezeu are cate-va caracteristice de care trebuie tinut cont daca suntem seriosi si sinceri cu noi insine. Am sa dau numai un loc care arata caracteristica de baza a Casei lui Dumnezeu sau biserica sau adunare cum vrem sa o chemam.

    Psalmul 93:5. Mărturiile Tale sînt cu totul adevărate;
    sfinţenia este podoaba Casei Tale,
    Doamne, pentru tot timpul cît vor ţinea vremurile.

    Acestia ca parinti si ca”vestitori” a evangeliei sun descalificati de Cuvant de a mai da invatatura in adunare.

    Sa aruncam o privire la casatoriile pe care le-au facut daca este in spiritul evangeliei.

 8. ok…..vrem sa schimbam sistemul corupt…….dar cu ce? ne laudam ca suntem crestini, dar facem tot ce uraste Dumnezeu. Ma rog ca Dumenzeu sa aleaga si sa ridice oamenii care sa stea in spartura si sa conduca tara asta.

  • Nu-i nimic nou in faptul că oamenii se închină diavolului; întotdeauna au făcut-o, direct sau indirect. Problema este de altă natură, și-anume faptul că binele este numit rău și răul bine. Închinătorii despre care vorbim sunt sfinți, eroi și idolatrizați, iar cei care nu ridică pălăria și nu încuviințează este deportat rapid la marginea societății și etichetat în fel și chip. Și dacă lucrurile s-ar limita doar la asta poate ar fi “ok”, însă starea aceasta produce în rândul creștinilor o stare de confuzie care, alimentată de dibăcia unor lideri evanghelici cu popularitate demnă de invidiat și pentru politicieni, îi face pe mulți să se intrebe dacă până la urmă un creștin este unul care trăiește după Cuvâ lui Dummezeu, sau un individ care aprinde o lumânare, donează un sfert de litru de sânge și 10cm pătrați de piele? Da, un creștin face întotdeauna fapte bune (inclusiv cele amintite mai sus) dar niciodată faptele acestea nu-l vor transforma pe om în creștin autentic.

 9. Documentar crestin, despre pericolul și consecințele SATANISMULUI, recomandat adolescenților și tuturor celor atinși de flagelul REBELIUNII împotriva autorității divine, autorității bisericii (vorbind de o biserică autentică, creștin biblică) și autorității părintilor (tata & mama).

  PRINS ÎNTR-UN COȘMAR: Povestea lui Sean Sellers

 10. Și încă ceva: începând de ieri, istoria în România se va scrie altfel.”Strada” decide când pleacă și când vine un guvern, și cine să fie acest guvern. Strada îi este cel mai bun consilier al președintelui României. Strada decide câte biserici se vor mai construi în România, și totodată cine le va conduce, și tot strada va dicta ce să se predice de la amvoanele acestor biserici. Și, surpriză, toată lumea pleacă capul și spune Amin! Ne cerem iertare pentru că până acuma nu v-am băgat în seamă.

 11. Romania in momentul de fata traieste cele mai periculoase momente. Au ajuns eroi niste scursuri ale societatii. Doliu national pentru niste pramatii care nu vor biserici, dar vor cluburi de ultima generatie unde sa se destrabaleze. De obicei acestia se drogheaza inainte de a face asemenea lucruri. Sunt curios la cate persoane decedate le-au gasit droguri la autopsie.Ceea ce ma uimeste pe mine sunt crestinii care s-au obisnuit atat de tare cu astfel de muzica incat au ajuns incapabili sa mai deosebeasca ce e bine si ce e rau. Ne fac si fatarnici pt ca nu vrem sa acceptam asemenea anomalii. Cat de putin s-a vorbit de crestini omorati in orientul mijlociu, si cate eforturi se fac pentru niste tineri care sunt posedati de diavolul.

 12. sa fie coincidenta?

  The band continued to release new material into the 1990s, although none of their material charted in the United States. In 2003, the band made headlines when The Station nightclub fire led to the deaths of 100 people in West Warwick, Rhode Island, including the band’s guitarist Ty Longley, who had been a member of Jack Russell’s solo band.

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Great_White
  https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Station_nightclub_fire

 13. Pe un reportaj filmat in fata clubului Colectiv, de postul tv Kanal D, dupa incendiu, in care se redau imagini cu un covor de lumanari rosii (cum se pun pentru morti in traditia catolica, cred?) se poate vedea foarte clar, in prim plan, la un moment dat, ca pe langa sutele de lumanari rosii depuse pe asfalt in fata clubului Colectiv, este depus si un tricou negru, exact langa covorul de lumanari pentru mortii din club, iar pe acest tricou negru scrie mare cu alb (in forma de cerc) : WE TRUST IN DARK SIDE, iar in mijlocul cercului format de propozitia de mai sus, troneaza numarul 666.

  • Luni seara, o mulțime, tăcută și încremenită de durere, înconjura ca un arc încordat covorul imens de lumânări și flori, așternut pe locul unde atâția tineri și tinere s-au stins sufocați, în chinuri cumplite. Cu lumânări în mâini și rugăciuni în inimi, un grup de băieți și fete din biserica noastră a început să fredoneze un psalm de mângâiere: Ridica-voi ochii mei la ceruri de unde va veni ajutorul meu. Ajutorul meu de la Dumnezeu, Cel ce a făcut cerul și pământul.

   Cuvintele unui fost președinte al Cultului Baptist din Romania.

 14. Urmarind atent toate lucrurile petrecute, ii multumesc lui Dumnezeu ca a avut mila de mine si m-a scapat de toate aceste lucruri. Daca nu ma intorceam la Dumnezeu puteam sa fiu si eu acolo in cei 41 de morti la “Colectiv” ars de viu pe altarul lui Satan.
  Asa se poarta Satana cu cei care il slujesc…
  Slava lui Dumnezeu ca si-a aratat bunatatea si mila fata de noi prin faptul ca ne-a descoperit pe Domnul Isus ca Mantuitor al nostru personal.

 15. Poti sa ne dai si sursa acestei informatii ? Un link, sau ceva de genul asta ? Daca e adevarat e foarte grav ! ROLUL BISERICII CRESTINE NU ESTE DE “A MANGAIA” CU PSLAMI PE ROCK-ERI SATANISTI, CI DE A LE PROCLAMA EVANGHELIA PRIN CONDAMNAREA PACATULUI LOR SI PRIN CHEMAREA URGENTA LA POCAINTA !

 16. Fischer
  Conform celor scrise de dvs., Tudor Popescu nu era calificat să vestească Evanghelia, pentru că nu avea copiii credincioși, nu-i așa?

  • Pentru Iulia si nu nnumai!

   Va raspund cu ceva intarziere la ce ati postst pe blog, cu privire la Teodor Popescu.In primul rand nu am adus eu in atentie pe Teodor Popescu. Apoi sa-mi fie ingaduit sa spun ca, dansul sau orcare teolog de talie inalta nu ar fi un exempu de urmat. Un respect da putem avea, dar in niciun caz sa-l luam ca model al vieti noastre.Singurul model lasat De Dumnezeu este Domnul Hristos.

   Personal nu l-am cunoscut decat din vedere pentruca eram copil pe vremea aceia. Asa ca, nu am detalii despre familia dumnealui.Poate l-ati cunoscut sau cineva va relatat cum au stat lucrurile in familia dumnealui.Oricum copiii dumnezlui nu au ajuns ca acestui frate de care este vorba.Daca ati citi Cuvantul cu atentie, ati intelege ca nu se spune ca cel care vesteste evangelia,sa aiba copiii credinciosi.

   Ci să-şi cîrmuiască bine casa lui,Cu alte cuvinte sa nu fie evangelia vorbita de rau din pricina copiilor care o compromit.1 Timotei 3:4. să-şi chivernisească bine casa, şi să-şi ţină copiii în supunere cu toată cuviinţa.5. Căci dacă cineva nu ştie să-şi cîrmuiască bine casa lui, cum va îngriji de Biserica lui Dumnezeu? Cand copii ajug sa compromita pe tatal care vesteste Cuvatul, acesta este descalificat.

   Nu este necesar sa iti spuna cineva sa stai jos. Daca esti sincer si iunesti Cuvantul, te vei retrage singur.Astfel de copii de care s-a adus inatentie nu fac cinste Domnului Hristos.Din cele relatate si pozele puse pe net, fac dovada ca, numele Domnului Hristos este compromis.Chiar daca ei se strang intrun cadru de”adunare” Adunarea este o adunatura de oameni.Cca sa fie recunoscuta de Dumnezeu, trebuie sa se incadreze intrun stataut apate care sa-i confere acesta denumire.

   Stiti cum este numita Adunarea de Scriptura? Casa lui Dumnezeu.Si iata care este una din caracteristicile casei lui Dumnezeu de care trebuie sa se tina cont de cei ce se aduna acolo.Psalmul 83:5. Mărturiile Tale sînt cu totul adevărate;sfinţenia este podoaba Casei Tale,Doamne, pentru tot timpul cît vor ţinea vremurile.Trecand sau ignorand aceste cuvinte din Cuvantul sfant pe care Dumnezeu ni-la lasat ca indrumator, facem dovada ca ,Dumnezeu nu a lucrat nasterea din nou in noi.

   Cu alte cuvinte, suntem in continuare carnali.Daca cel care a fost in atentie a fost liberal in educatia copiilor, negresit, ca si-a crescut copii in acest spirit. Pe frate il cunosc personal si stiu ce spun.Daca nu as avea cunostinta nu mi-asi permite sa spun aceste cuvinte.Cer scuze ca am scris prea mult. dar a fost necesar sa ma fac inteles cat de cat cu acoperirea din Cuvant.

   Cuvantul este ignorat si se ajunge ca evangelia sa fie blamata. Adoptam acest Cuvant al lui Dumnezeu asa cum ne comvine, cum gasim de cuvinta ca ne aranjaza.

 17. Dragi frati,

  este incredibil cum unii supravietuitori dispretuiesc harul lui Dumnezeu!
  http://www.mediafax.ro/social/marturiile-supravietuitorilor-tragediei-de-la-colectiv-m-am-tarat-pe-coate-si-genunchi-exact-cum-am-invatat-in-armata-nu-trebuie-sa-uitam-ce-s-a-intamplat-pentru-ca-altfel-se-va-repeta-foto-14883999
  Am postat un indemn la pocainta la comentariile articolului mediafax.

  Slava Domnului Isus care ne-a scos din intuneric cu mana Sa biruitoare!

 18. COINCIDENTA ??????
  Concert by USA rock band EAGLES OF DEATH METAL
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/203376
  ttp://www.israelnationalnews.com/wap/Item.aspx?type=0…
  https://external-lax3-1.xx.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQAQSzt44ZiwQsPa&w=90&h=90&url=http%3A%2F%2Ff.a7.org%2Fto-base%2F634%2F634755.jpg&cfs=1&upscale=1&sx=212&sy=0&sw=2061&sh=2061

  Main target in Paris attack: Jewish concert hall
  ISRAELNATIONALNEWS.COM

  Tricia Tillin- The attack began just as the death metal group sang “kiss the devil”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s