Cand teroristii sunt clasificati ca civili, Statul Islamic se dezvolta ca un cancer; Merkel- dictatoarea Europei

 

O explicatie necesara

 

Inca din timpul razboiului din golf, la Pentagon au fost adusi diferiti avocati care au intervenit peste regurile de razboi clasic si au impus o legislatie militara numita “reguli de angajare in lupta” (rules of engagement). Aceste reguli merg pana acolo incat inamicul pur si simplu invinge armata care trebuie sa-l anihileze deoarece stie care sunt “regulile de angajare in lupta”. 

 

Statul Islamic si “regulile de angajare in lupta” americane

 

Statul islamic nu este o tara reconoscuta, nu are o armata regulata si oficiala, ci este o adunatura internationala de islamisti care vor sa infiinteze un califat islamic cu scopul extinderii globale. Acestia si-au stabilit centrul de coordonarea terorismului in orasul sirian Raqqah. Populatia din Raqqah, si ea islamica, in mare parte a ramas acolo si lucreaza mana in mana cu teroristii raspanditi printre ei. 

Aflam cu stupoare ca teroristii de la Statul Islamic au sute de camioane cisterna de petrol, au rafinarii, iar soferii care transporta pentru ei petrolul ca sa fie vandut pe piata neagra sunt vazuti de americani ca si “civili”. Ei bine, ei nu sunt civili, ci sunt complici la terorism vinovati in aceasi masura cu teroristii care ucid. 

 

America “se lupta” cu Statul Islamic de peste un an de zile, in timp ce acestia fac 1 milion de dolari pe zi din vanzari de petrol, cu care subventioneaza exterminarea crestinilor din orientul apropiat

 

Asa cum am vazut, America foloseste “reguli de angajare in lupta”. Si astfel America nu a atacat (decat recent) convoaiele de cisterne petroliere ale Statului Islamic deoarece erau condusi de “civili”. America nu a bombardat Raqqah, acel lacash al mortii si al diavolului, ca sa nu “raneasca pe civili”. America de un an de zile bombardeaza in Siria, dar probabil dunele de nisip, in timp ce Statul Islamic comite cele mai grave atrocitati in istoria recenta a omenirii, plus genocid, plus masacrul de la Paris. 

 

Declaratile unor generali americani cu privire la “lupta” Americii cu Statul Islamic 

 

Statul Islamic foloseste “regulile de angajare in lupta” impotriva noastra, a declarat un oficial militar american catre agentia de stiri Fox News. Generalul american Jack Keane, fost adjunct al statului major american, a declarat ca, campania aeriana Americana in Siria si Iraq nu a fost niciodata ceea ce trebuia sa fie. Fostul general in aviata militara americana, David Deptula, care a coordonat aviatia impotriva Talibanilor in Afghanistan in 2001, a explicat ca “regulile de angajare in lupta” aplicate de Pentagon pentru a proteja civilii a creat posibilitatea ca Statul Islamic sa ucida in mod masiv persoane civile. Locotenentul colonel Ralph Peters a spus ca este nerealistic sa astepti sa castigi un razboi fara morti intre civili, si a propus raderea de pe pamant a localitatii Raqqah. 

 

Rusia nu are “reguli de angajare in lupta”, si ajuta la oprirea exterminari crestinilor din orientul apropiat 

 

Ce ironie, Rusia, fosta tara comunista incetineste pentru prezent exterminarea crestinilor din orientul apropiat. Rusia are o singura regula de angajare in lupta: distrugerea teroristilor fara nici o conditie. Administratia Americana critica aspru Rusia pentru interventia in Siria, dar dupa atrocitatea islamica de la Paris, a fost fortata sa recunoasca, ca Rusia a adus un aport pozitiv. Pe de alta parte, Franta se alatura lui Merkel in campania pro-islamista, amenintand cu excluderea din Uniune celor ce nu primesc cote de refugiati islamici, iar acum dupa atentatul de la Paris, Franta bombardeaza cu eficienta statul islamic si vrea controlul granitelor. Ce insulte primise Orban al Ungariei din partea elitei europene! Ma indoiesc ca vor avea bunul simnt sa isi ceara scuze lui Orban. 

 

Europa este Germania, iar Germania este Merkel; incalcarea prevederilor de la Dublin 

 

Poate va amintiti de zicala communista ca tara este partidul, ca partidul este comitetul central, si ca comitetul central este secretarul general al partidului. Aceasta gandire reductionista diavoleasca este aplicata si in Europa asa zis democratica. Nu a fost de ajuns ca elita germana industriala este vinovata de frauda internationala prin modificarea programelor de computer la emisia de la VW, ci acum Merkel dictatoarea a impus Europei un milion de refugiati, sacrificand populatia continentului pentru interese islamice. 

Fostul ministru, Valentin Ionescu, a demonstrat clar ca Germania si Franta au incalcat grav prevederile de la Dublin, acceptand un milion de refugiati in Europa si impunand tuturor celorlalte tari cote de refugiati, bineinteles asortate cu teroristi. 

 

De ce Merkel nu si-a dat demisia? 

 

In Japonia si Korea de Sud, cand anumiti ministrii gresesc grav, isi dau demisia. De ce Merkel nu si-a dat inca demisia? Atrocitatile islamice de la Paris sunt consecintele indirecte ale politicii dictatoriale ale lui Merkel. De ce toata Europa tace? Raspunsul este simplu: avem deaface cu o dictatura camuflata sub democratie iar dictatoarea Merkel inca a ramas la putere. 

 

23 thoughts on “Cand teroristii sunt clasificati ca civili, Statul Islamic se dezvolta ca un cancer; Merkel- dictatoarea Europei

 1. Foarte bun articolul !

  E de mult clar ca occidetali (atat SUA cat si U.E) nu vroiau defapt anihilarea rapida a califatului islamic (ISIS). Altfel o faceau de muuult !

  Dar ca sa tina pasul pe loc, in ritmul dorit de ei, inventeaza tot felul de legi si proceduri de aplicat la razboi (legi de angajare in lupta).

  Ce nu inteleg, din pacate, majoritatea oamenilor ( inclusiv analisti politici, etc.) este DE CE nu au vrut si nu vor elitele mondiale sa puna capat crizei islamice.

  • ai inteles putin gresit. Isis se foloseste de legile americane. Ei stiu ca americanii protejeaza civilii.
   E cu dus si intors treaba. Da-i voie la armata sa ucida in masa si vor devenii fiare. Normal civilii trebuiesc protejati. E greu de stiut cine e in spatele organizatiei teroriste. Se stie ca acolo sunt foarte multi ceceni ( rusi). Am putea spune ca e inventata de rusia. Altii spun ca sunt inventati de americani. Eu cred ca adevarul e altu. America vrea destabilizarea zonei din interese politice , folosind rebelii( vezi cat de aproape e china si rusia de zona respectiva) Rusia isi apara interesele. Isis sunt produsul coranului si a drogurilor. Totusi cineva pune la cale toate astea. Foarte posibil sa fie arabii. De cei ei nu iau refugiati in tara lor? Arabii au tot interesul sa puna mana pe petrolul din middle east.
   Este doar o presupunere.

   • Gabriel,
    Nu te supara pe mine, dar intrebarea mea nu era ceva de genul: “Palarie intr-un picior, ghici ciuperca ce-i ?”, ca sa-mi dai raspunsuri de genul celui care mi l-ai dat.

    Daca o sa continui sa privesti doar prin ” lentila ochelarilor” oferiti de informatiile politice din mass-media … o sa vezi doar ATAT…CAT si CE vor ei.

    Eu zic sa vezi serios si ce zice Biblia.

   • Gabriel,

    Nu te supara, dar intrebarea mea nu a fost ceva de genul : “Pălărie într-un picior, ghici ciupercă ce-i ?!”

    Daca ai incerca sa NU mai privesti evenimentele respective DOAR prin lentila ochelarilor oferiti de informatiile din mass-media, ci prin lupa profetiilor infailibile ale Scripturii, poate ca ai vedea mai mult decat: “ceceni”, Rusia (care atentie, se scrie întotdeauna cu majuscule), interesele “politice” ale S.U.A, arabi (doar ei singuri sa fie in stare de asa ceva ?, cred ca îi SUPRA-apreciezi), etc.

    Imi place insa ca esti sincer si concluzionezi : “E doar o presupunere”. As adauga, daca nu te superi, si tare naivă (datorita faptului ca este un produs al “bombardamentului’ deziformativ al mass-media in privinta acestui gen de subiecte).

   • Doar un mic INDICIU:
    Apocalispa cap. 13 ne dezvaluie foarte clar ca sistemul politico-religios-financiar actual evolueaza spre:
    1. – UN SINGUR GUVERN MONDIAL (v.7, fii atent la expresiile “STAPINIRE” si “ORICE…”),
    2. – O SINGURA RELIGIE MONDIALA (v.8, fii atent la expresiile “SE VOR ÎNCHINA” și “TOȚI…”
    3. – UN SINGUR SISTEM ECONOMIC GLOBAL CONTROLAT (v. 16-17, fii atent la expresiile ”…CUMPARA sau VINDE fara SA AIBA semnul acesta…” si “TOȚI”/ ”NIMENI…”

    E doar o simpla “COINCIDENTA” ca aceasta profetie a N.T (o carte veche de 2000 de ani), coroborata desigur si cu alte profetii ale N.T si cu altele mai vechi ale V.T (Daniel de exemplu) ne DEZVALUIE, EXACT, ce organismele politice mondiale de elita (gen O.N.U, reprezentantii guvernelor marilor puteri, etc.) NU SE MAI FERESC AZI SA LE SPUNA DESCHIS ?!? Si anume că pentru “PACEA si SECURITATEA” mondiala (a se vedea si avertismentul din 1Tesal. 5:3) e nevoie de o NOUA ORDINE MONDIALA (N.W.O). Ce spun insă aceste organisme politice mondiale că TREBUIE îndeplinit neapart pentru a se putea ajunge la aceasta UTOPIA mondiala, politico-religiosa-financiara ?!? EXACT PUNCTELE 1,2 si 3 de care ne avertizeaza Apoc.13 !!!

    • Un alt mic INDICIU:
     Daca la puncul 1 (guvernul mondial) se lucreaza DE ZOR, COMPLEX, pe diferite planuri, prin tot ceea ce presupun politicile de GLOBALIZARE, la fel si la punctul 3 (sistemul economic global controlat) azi avem ca si precedent istoric TEHNOLOGIA necesara realizarii acestui deziderat luciferic de care Scriptura ne avertizeaza, cu dezideratul de la punctul 2 (O SINGURA RELIGIE MONDIALA) are cel mai mult de lucru elita luciferica mondiala care trag sforile la nivel mondial pentru a-si indeplini agenda satanica. DE CE ??? Pentru ca cucerirea INIMII,cacapararea si controlarea CREDINTEI oamenilor e cel mai greu lucru de obtinut. Desigur punctele 1 si 3 lucreaza in tandem cu 2, totusi 2 e cel mai mare obstacol pentru ei, mai ales ca au de luptat, de deconstruit doctrinele Crestinismului Biblic (singurul obstacol major in calea lor).

     Tehnica de lucru pentru realizarea punctului 2 este ECUMENISMUL (radical), ce presupune literal UNITATEA doctrinara a TUTUROR religiilor planetei prin deconstruirea doctrinelor EXCLUSIVISTE (mantuirea NUMAI prin Isus în urma unui raspuns pozitiv la auzirea Evangheliei) si reformularea unora noi, INCLUSIVISTE, in prima faza (pot fi mantuiti si cei care nu au auzit Evanghelia/păgânii daca staruie in fapte bune) si apoi UNIVERSALISTE, in ultima etapă (defapt toate religiile sunt căi catre acelasi “dumnezeu”… si finalul din Apocal. 13:8 se poate realiza).

     • Un ultim INDICIU:
      Unele din tehnicile lor eficace de realizare a ECUMENISMULUI/unitatea doctrinara a religiilor planetei sunt folosirea dialecticii hegeliene (aceasta a fost experimentata in ultimule doua secole la nivel ideologic, nu neaparat religios, desi a atins si segmentul religios), combinata cu procedeele psihologice gen dinamica grupului, tehnici preluate din misticism/ocultism (care însă de multe ori au haină catolică sau hiper-carismatică, etc) care urmăresc inducere ”experientei” religioase supranaturale cu “divinul” (conform Bibliei singurele experiente religioase pe care le poti avea folosinde “tehnici” de genul asta, sunt cu duhurile necurate/demonii ).

      Dialectica hegeliana presupune urmatorul tipar: TEZA+ANTITEZA=SINTEZA ( https://www.youtube.com/watch?v=yki9WKb9EjU ). Renumitul filozof german Georg Hegel, iubitor de ocultism/kabala si adept al panteismului (a cărui influenta negativă uriasa se poate vedea in diferite aspecte ce influenteaza societatea: de la ideologia evolutionismului darwinian, comunism, nazism, teoriile criticii înalte ale bibliei, pana la influenta sa dezastruosa asupra teologie contemporane neo-liberale) credea si afirma că adevarul nu este absolut, ci el evolueaza din sinteza repetată a ideilor contradictorii/opuse care va duce în final spre “armonie” si o mai “adâncă” înțelegere. TOTUL EVOLUEAZA SPRE CEVA MAI “BUN”, de la viața biologică, apoi societatea umana cu aspectele generale care o definesc, pana la idei, credinte si doctrine religioase ! Deci mergand pe acest rationament irational si Biblia are obligatoriu nevoie de “update-uri”.

      Folosind dinamica grupului cu scopul suprem , de realizare a CONSENSULUI, se fuzioneaza prin dialog repetat ideile contradictorii intr-o sinteză, acceptabilă de ambele parti aflate in contradictie,… caci scopul suprem este realizare CONSENSULUI (pacea falsă). Exemplu: CRISLAMUL – fuziune, hibridizare intre Crestinism si Islam (https://vegheaza.com/2015/09/18/crislamul-un-amestec-al-crestinismului-cu-islamul/ ). Un alt exemplu ar fi New Age (Noua Era) care este Hinduism/Budism/Shamanism fuzionat cu elemente crestine evanghelice care servesc doar ca si camuflaj, a carui credinte si practici fac deliciul marii majoritati a lumii occidentale, si din pacate din ce in ce mai mult si a multor biserici crestine ( http://vegheaza.com/2015/03/21/pericolele-planului-daniel-al-lui-rick-warren/ si http://vegheaza.com/2015/03/28/atractiile-deosebite-pentru-new-age-ale-pastorului-bill-johnson-de-la-biserica-bethel-din-redding-california/ ).

      • O scurtă concluzie finala:
       PRAGMATISMUL ELITELOR MONDIALE LUCIFERICE:

       DECI, AVAND IN VEDERE CA RELIGIA ISLAMULUI ARE DE DEPARTE CEA MAI MARE, MAI EFICIENTA, RATA DE CRESTERE LA NIVEL MONDIAL (culmea chiar si in occidentul „creștin”) SI AVAND IN VEDERE CA RATA DE ABANDONARE DOCTRINARA A CRESTINISMULUI IN OCCIDENT ESTE FARA PRECEDENT, OARE VALUL URIAS DE EMIGRANTI MUSULMANI CE S-A ABATUT SPRE TĂRÂMUL FOSTILOR “CRUCIATI”, CA SA SUTINA IN CONTINUAREA AGENDA MONDIALĂ A ISLAMULUI DE ONE WORLD UMMAH (dominație mondială) SAU ALTFEL SPUS ummat al-Islamiyah (o națiune islamică…mondială), TRECAND PESTE FAPTUL CA ESTE POSIBIL CA O MICA PARTE DIN EI SA PRIMEASCA MESAJUL EVANGHELIEI, OARE NU VA DUCE ACEASTA CUMVA LA ACUTIZAREA CONFLICTULUI IDEOLOGICO-RELIGIOS OCCIDENTAL DINTRE UN ISLAM TOT MAI MILITANT, MAI VIGUROS DOCTRINAR SI PRACTIC (DUPA INVATATURILE CORANULUI), TOT MAI AGRESIV FATA DE VALORILE OCCIDENTULUI SI UN CRESTINISM CARE DESI MAI NUMEROS REPREZENTAT, E TOTUSI IN DESCRESTERE ABRUPTĂ D.P.D.V AL SUSTINERII DOCTRINELOR SALE SI TRAIRII UNEI VIETI SFINTE CONFORME CU ACESTEA ???

       Oare CARE va fi finalitatea rezolvarii acestui CONFLIC care se tot acutizeaza, daca se merge pe premisa ca “rezolvarea” lui ar fi urmarirea cu orice SCOP a realizarii CONSENSULUI doctrinar (păcii false) pe cheltuiala Adevarului (biblic) ??? Atentie la ce am afirmat inițial: TEZA+ANTITEZA=SINTEZA ( made by Georg Hegel) !
       Oare cati lideri crestini vor urma astfel, in viitor, exemplul dezastruos al celor 300 de lideri crestini foarte influenti care au semnat pactul ecumenic cu musulmanii in 2007 la Yale, recunoscand ceea ce spune Coranul despre Isus (https://ioan8.wordpress.com/2011/10/03/lectorul-universitar-emanuel-contac-de-la-itp-promoveaza-pe-blogul-lui-teologi-apostati-care-sunt-un-pericol-pentru-crestinism/ ) ???

 2. Uitati ce declara liderii musulmani din Romania pentru cel mai citit ziar din Romania: http://www.adevarul.ro

  Declaratiile lor aici:

  http://m.adevarul.ro/locale/constanta/sunt-musulman-mandru-traiesc-romania-liderii-turco-tatari-tinut-moment-reculegere-victimele-extremistilor-1_54b52480448e03c0fd8fab4f/index.html

  Cata sinceritate credeti ca exista in declaratiile lor? Adevarul prezinta religia musulmana intro lumina pozitiva, in timp ce ziarele in general ne numesc pe noi, evanghelicii, “secte”. Nu am vazut pana acum niciun ziar sa scrie despre “secta musulmana”.

 3. Daca religia musulmana indeamna la “dragoste”, asa cum zic ei, atunci extremistii lor ar trebui sa de-a dovada de dragoste dusa la extrem, nu? Realitatea ne demonstreaza insa ca fundamentalistii musulmani exercita ura dusa la extrem. Cum pot sa afirme atunci ca ei propovaduiesc dragostea iar cei care comit atacuri teroriste sunt musulmani “extremisti”? Personal nu cred ca islamul este tocmai o religie a pacii si-a dragostei.

 4. Eu cred ca Isis este un produs hibrid in ….si imperialismul abil mascat al Turciei!

  Cand spun Turcia, am in vedere faptul ca armata ISIS activeaza masiv in acele zone care odinioara alcatuiau statul kurd! Kurzii de azi numar in jur de 30 de milioane de oameni, vechiul lor teritoriu fiind impartit intre Turcia, Irak si Siria! Imi aduc aminte de anii 1990 in care prin Bucuresti puteau fi vazuti kurzi afisand fotografii mari cu alti kurzi decapitati de catre militarii turci! In unele din aceste fotografii am putut vedea si turcaleti pozand alaturi de cei decapitati!! Se intampla asadar in anii 1990! Atunci nimeni – ca de altfel nici acum – nu era interesat sa sanctioneze Turcia sau sa o pedepseasca! Eventual sa o bombardeze – vezi ce a facut NATO in Serbia, tot in aceeasi perioada!

  Asadar, decapitari! De ce-i decapitau turcii pe kurzi? De unde cruzimea asta? Si cand te gandesti ca mai ca ne-au adormit pe toti cu ”democratia” lor…

  Anul acesta insa s-a intamplat ceva care m-a pus pe ganduri: de ce atunci cand ISIS a impuscat 200 de copii in Siria, presa si televiziunea a vorbit atat de putin! Sa fim intelesi, copiii aceia erau si ei musulmani! Intrebarea pe care o pun este urmatoarea: de ce sa ucida musulmanii din ISIS copii de musulmani? Si de ce atata tacere in jurul acestui subiect? Raspunsul mi-a devenit clar dupa ce turcaletii au daramat acel Suhoi 24 care cica le crea probleme rebelilor turkmeni din nordul Siriei! Insa pe acolo era si coridorul cu cisterne de petrol care faceau drumul inspre si dinspre rafinariile controlate de ISIS!

  Revin, de ce au impuscat luptatorii ISIS 200 de copi? De ce presa a vorbit prea putin iar in Romania nici atat? Pentru ca, acei copii erau kurz!!

  O alta observatie pe care o fac? De ce decapiteaza soldatii ISIS alti musulmani? E cumva vreo legatura intre acel obicei al militarilor turci de a-i decapita pe kurzii de pe teritoriul lor, si a caror vina era aceea ca-si cereau pamantul care li se cuvine de drept, inapoi?

  Ati auzit vreodata ca AlQuaeda sa ucida copii musulmani? Eu cred ca ce fac ISIS astia este o epurare etnica impotriva kurzilor din Siria si Irak! Iar masca este aceea a terorismului! Dar sa fim seriosi, pe unde intra ei in Siria si pe unde ies?

  Politcienii nostri, tradatori sadea, s-au grabit sa sustina Turcia in actul ei criminal de doborare a acelui avion rusesc! Numai ca in graba lor, se pare ca si-au manifestat sustinerea chiar fata de ISIS!

  Asta este opinia mea!

  Dumnezeu sa aiba mila de noi!

 5. Adevărul despre islam !!! O prezentare istorică

  Acest video ar trebui distribuit peste tot, tradus în toate limbile și folosit ca material didactic. Românii știu de pe propria piele ce a însemnat să plătești ,,darea“ ca să fii lăsat să existi, să viețuiești ca nemusulman în închipuitul și îngâmfatul lor imperiu religios. Vă rog să răspândiți acest materia. Veți face un bine imens celor ce sunt acum victimele unei manipulări mondiale.
  Dacă n-ar fi violent, islamul ar fi simpatic ca și ciudățenie, dar … dacă n-ar fi așa de violent, islamul n-ar mai fi … islam ! (sursa: – BARZILAIENDAN )

 6. Acest video ar trebui distribuit peste tot, tradus în toate limbile și folosit ca material didactic. Românii știu de pe propria piele ce a însemnat să plătești ,,darea“ ca să fii lăsat să exiști, să viețuiești ca nemusulman în închipuitul și îngâmfatul lor imperiu religios. Vă rog să răspândiți acest materia. Veți face un bine imens celor ce sunt acum victimele unei manipulări mondiale.
  sursa: B a r z i l a i – e n – D a n

  • Draga Stefan,

   Nu am apucat inca sa studiez materialul video trimis de tine, dar sper sa am timp sa o fac !

   Insa, total independent de valoarea materialului trimis de tine, as dori sa clarific ceva, afirmand inainte de toate ca sunt un credincios baptist din Romania.
   Cata vreme pastorul baptist Daniel Branzei ( B a r z i l a i – e n – Dan), sursa trimisa de tine, este tributar, fidel, sustinand fara nici un discernamant, NOUA ideologie, eclesiologie, misiologie si soteriologie cu migratie spre inclusivism si chiar universalism a celui mai popular pastor din S.U.A, RICK WARREN (“papa evanghelicilor”), din pacate se descalifica de a avertiza impotriva Islamului.

   Exista TONE de documentatie la resurse apologetice serioase din SUA, care dovedesc fara nici un dubiu, ca pastorul RICK WARREN este principalul sustinator (datorita avantajului dat de pozitia sa de popularitate si a conectiilor sale) al infiltrarii ideologiei/religiei hibride numita CRISLAM (Crestinism+Islam). Crislamul este calul troian al Islamului livrat siret si inteligent unei Crestinatati (”Troia”), care se crede ”triumfatoare” bazandu-se pe “cuceririle” dominioniste ale mega-bisericilor sale.

   Il chem, inca o data si cu aceasta ocazie, pe fratele Daniel Branzei, la pocainta, care presupune obligatoriu dezicerea si renuntarea de a mai propaga si sutine tot ceea ce inseamna RICK WARREN, pentru ca astfel se face partas indirect ideologiei lui Rick Warren, care este dovedita ca este ecumenica, globalista, dominionista !!!

 7. O scurtă concluzie finala:
  PRAGMATISMUL ELITELOR MONDIALE LUCIFERICE:

  DECI, AVAND IN VEDERE CA RELIGIA ISLAMULUI ARE DE DEPARTE CEA MAI MARE, MAI EFICIENTA, RATA DE CRESTERE LA NIVEL MONDIAL (culmea chiar si in occidentul „creștin”) SI AVAND IN VEDERE CA RATA DE ABANDONARE DOCTRINARA A CRESTINISMULUI IN OCCIDENT ESTE FARA PRECEDENT, OARE VALUL URIAS DE EMIGRANTI MUSULMANI CE S-A ABATUT SPRE TĂRÂMUL FOSTILOR “CRUCIATI”, CA SA SUTINA IN CONTINUAREA AGENDA MONDIALĂ A ISLAMULUI DE ONE WORLD UMMAH (dominație mondială) SAU ALTFEL SPUS ummat al-Islamiyah (o națiune islamică…mondială), TRECAND PESTE FAPTUL CA ESTE POSIBIL CA O MICA PARTE DIN EI SA PRIMEASCA MESAJUL EVANGHELIEI, OARE NU VA DUCE ACEASTA CUMVA LA ACUTIZAREA CONFLICTULUI IDEOLOGICO-RELIGIOS OCCIDENTAL DINTRE UN ISLAM TOT MAI MILITANT, MAI VIGUROS DOCTRINAR SI PRACTIC (DUPA INVATATURILE CORANULUI), TOT MAI AGRESIV FATA DE VALORILE OCCIDENTULUI SI UN CRESTINISM CARE DESI MAI NUMEROS REPREZENTAT, E TOTUSI IN DESCRESTERE ABRUPTĂ D.P.D.V AL SUSTINERII DOCTRINELOR SALE SI TRAIRII UNEI VIETI SFINTE CONFORME CU ACESTEA ???

  Oare CARE va fi finalitatea rezolvarii acestui CONFLIC care se tot acutizeaza, daca se merge pe premisa ca “rezolvarea” lui ar fi urmarirea cu orice SCOP a realizarii CONSENSULUI doctrinar (păcii false) pe cheltuiala Adevarului (biblic) ??? Atentie la ce am afirmat inițial: TEZA+ANTITEZA=SINTEZA ( made by Georg Hegel) !
  Oare cati lideri crestini vor urma astfel, in viitor, exemplul dezastruos al celor 300 de lideri crestini foarte influenti care au semnat pactul ecumenic cu musulmanii in 2007 la Yale, recunoscand ceea ce spune Coranul despre Isus (https://ioan8.wordpress.com/2011/10/03/lectorul-universitar-emanuel-contac-de-la-itp-promoveaza-pe-blogul-lui-teologi-apostati-care-sunt-un-pericol-pentru-crestinism/ ) ???

 8. N-am avut de gand sa promovez. sau sa fac “lobby” lui Daniel Branzei. Sant personal impotriva lui Rick Warren (invataturii), la noi in biserica au incercat sa faca studii din cartea lui Warren, biserica condusa de scopuri, slava Domnului nu s-a mai facut, zecile de carti au “disparut” din biroul pastoral, sper ca unde-si are locul specificat in Fapte 19:19.

 9. Iata ce fel de biserici sunt in lume. Acestea care fac studiu din cartile lui Rick Warren sau mai stiu eu care.Aceste biserici le numesc de adunatura.

  Pentruca Biserica vie a celor intai nascuti Evrei 12;23. de Biserica celor întîi născuţi, cari sînt scrişi în ceruri, de Dumnezeu, Judecătorul tuturor, de duhurile celor neprihăniţi, făcuţi desăvîrşiţi,

  Acestia care sunt cuprinsi in aceasta Biserica vie, se numesc copii ai lui Dumnezeu. Ei se hranesc, fac studiu din Cuvantul sfant.Domnul Isus spune aceste cuvinte;
  Ioan 6: 57…….cine Mă mănîncă pe Mine, va trăi şi el prin Mine.

  Esti ceia ce manaci.Il mananci pe Rick Warren esti din el.Cand vei pleca de pe pamant ,te va intampina acest Rick Warren .Si te va duce unde este el.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s