Breaking News: Criminalii islamisti inarmati pana in dinti au omorat 14 oameni in California; Turcia este complice cu Statul Islamic spune presa internationala- Turcia si Uniunea Europeana parteneri in islamizarea fortzata a continentului; “Sultanul” Erdogan dicteaza Europei iubitoare de islam

 

Criminalul islamist Syed Farook si nevastasa Tashfeen Malik din Arabia Saudia, terorizand sudul Californiei

Farook teroristul a fost in Arabia Saudita in 2013, in perelinaj la Mecca. De acolo si-a adus sotia terorista si impreuna au ucis 14 colegi de servici a lui Farook. In ultimii 5 ani, teroristul acesta era un cititor asidu de religie islamica. Presa americana, sub influenta unor inalti demnitari incearca sa evite cuvantul “terorism”. Insa iata ce s-a gasit acasa la teroristul islamist Farook: 12 bombe artizanale, 2,000 de gloante pentru pistol de 9 mm, 2,500 de gloante pentru AKM si sute de scule pentru fabricarea bombelor artizanale (sursa: LATimes).

Ziarul USA Today il dezvaluie pe teroristul Farook ca avand o viata dubla, pozand ca un cetatean retras si linistit in public, dar in secret construind acasa impreuna cu terorista lui, un intreg arsenal. Atacul a fost premeditat impotriva comunitatii de la serviciul lui care sarbatoreau Christmas (Craciun). Este pur si simplu o bataie de joc cand ziarele americane si chiar oficiali din politie spun ca “nu se stie motivatia” teroristului care a masacrat acei oameni… 

………………………………………………………………………………

Toţi au acelaş gînd, şi dau fiarei puterea şi stăpînirea lor (Apoc. 17:13)

Este mai clar ca niciodata ca liderii lumii in special Angela Merkel fac tot posibilul sa faciliteze aparitia lui Anticrist. O parte majora din scenariul viitor este participarea Islamului in domnia lui Anticrist. Islamul este in mod specific cea mai anticristica religie negand divinitatea Domnului Isus si Sfanta Treime. Merkel sacrifica un intreg continent, Europa, pentru “refugiatii” islamici. Pana si Donald Tusk i-a spus lui Merkel in fatza: „Să nu mai fim IPOCRIȚI (…) Valul de imigranți trebuie STĂVILIT (…) Nimeni nu se poate ESCHIVA de la reguli, nici măcar Germania”. (sursa)

Turcia este principalul partener a lui Merkel in agenda anticristica. 

Sa incepem cu ce spune presa internationala despre complicitatea Turca cu Statul Islamic 

Ziarul The Guardian relateaza cum in luna mai anul acesta, dupa ce fortze speciale americane au debarcat in estul Siriei si au omorat pe Abu Sayyaf, cel responsabil cu comertzul de petrol al Statului Islamic, au descoperit pe computerele teroristilor conectii cu oficiali Turci.

Tot in acel ziar se relateaza ca Turcii au bombardat in Siria nu Statul Islamic ci grupurile de Kurzi ostili Ankarei (PKK), dar dand impresia comunitatii internationale ca Turcia se lupta impotriva Statului Islamic.

Mai mult, din 2012 pana in 2014 prin aeroportul din Istanbul au tranzitionat approximativ 20,000 de teroristi care impreuna cu altii veniti pe mare sau pe uscat, au format Statul Islamic in Siria.

Profesorul Universitar David L. Phillips de la Universitatea Columbia, documenteaza precis cum practic Statul Islamic este asistat deplin de Turcia

Articolul este in limba engleza si este destul de lung, insa este cel mai comprehensiv. Practic, Turcia si Statul Islamic sunt acelasi lucru in agenda lor. Sugerez cititorilor care nu stiu engleza sa citeasca portiuni cu Google Translate. Profesorul Phillips face o sinteza uimitoare. Articolul este preluat de multe bloguri printre care si romanesti. Iata linkul: https://undercoverinfo.wordpress.com/2015/11/20/isis-survives-largely-because-turkey-allows-it-to-the-evidence/

Dupa ce Turcia a impins milioane de refugiati islamici in Europa, Merkel si elita europeana o rasplatesc cu 3 miliarde de dolari si intrarea in Europa

Servicile de informatii europene au stiut toate miscarile de populatie din Turcia catre Europa, dar probabil ca au primit ordine sa isi vada de treaba. Dupa aceea, proislamista Merkel ajutata de Hollande si alti cativa din “corul” european, au sustinut primirea cu compasiune a unor “refugiati” islamici pe care Arabia Saudita nu vrea sa ii primeasca. De ce? Sauditii au spus clar, ca “refugiatii” acestia au o misiune islamica, iar Arabia Saudita le v-a construii 260 de moschei pe intreg continentul european. 

Cand insa manevra lui Merkel si a Turciei s-a transformat in criza, Turcia a fost rasplatita cu 3 miliarde de dolari si intrarea in Europa. Iata pana unde merge dedicarea lui Merkel fatza de islam! 

Primul ministru turc Ahmet Davutoglu a declarat destinul comun turco-european 

Ahmet Davutoglu, vorbind dupa intalnirea turco-europeana din Brussels, unde Turcia a acceptat “darul” european de 3 milioane de dolari, a zis: “Ma bucur sa vad ca toti colegii mei din Europa agreaza ca Turcia si Uniunea Europeana au acelasi destin comun” (“I am happy to see that all my colleagues in Europe agree that Turkey and the EU have the same destiny”).

Davutoglu s-a referit probabil si la destinul comun islamic turco-european promovat de Merkel si elita europeana. Practic Europa a platit tribut la Inalta Poarta. Asistam la islamizarea fortzata a Europei pe banii europenilor. Nici vorba de consens sau de referend, ci dictatura elitei europene. 

“Sultanul” Erdogan, ginerele Berat Albayrak si afacerile cu petrol pentru islamizarea Europei

Erdogan si guvernul lui intimideaza si pun in inchisoare pe turcii care vorbesc deschis impotriva lui. Bilgin Ciftci, care lucra in serviciul de sanatate turc, a fost dat afara deoarece a “insultat” pe dictatorul Erdogan, asemanandu-l cu caracterul “Gollum” din Stapanul Inelelor (sursa). El a fost dat pe mana unui tribunal ca sa decida soarta lui. Bilgin poate fi condamnat la 2 ani de inchisoare. Erdogan pune in inchisoare ziaristi, militari, si oricine se impotriveste islamizarii totale a Turciei, iar Europa il trateaza ca pe un VIP. 

Dar asta nu este tot. Ginerele lui Erdogan, Berat Albayrak, este ministru cu energia si face contrabanda de petrol (sursa) cu Statul Islamic pe care acestia il fura de la Iraqieni si Sirieni.

Toate aspectele politice si economice legate de Statul Islamic, Turcia si Uniunea Europeana discutate in acest articol dau pe fatza agenda de islamizare a Europei si pe urma a lumei, cat si exterminarea crestinilor din orientul apropiat

Turcia a violat spatiul aerian Grecesc de 2,244 de ori in anul 2014, iar cand un avion Rusesc s-a apropiat de granita Turca, a fost doborat

Turcia si Erdogan sunt apogeul ipocriziei islamice reflectat si in violarea spatiului aerian Grecesc de  2,244 de ori in anul 2014 (sursa). Incursiunile islamiste aeriene in spatiul grecesc a devenit o rutina, dar lui NATO, impunandui-se simpatie islamista, nu face nimic in favoarea Greciei care e parte din NATO deasemenea. 

Avem deaface cu un caz clar de discriminare anticrestina in favoarea islamului de catre NATO. 

Turcia a doborat avionul rusesc pentru ca acesta perturba afacerile la negru de petrol intre Turcia si Statul Islamic. Cu toate acestea, tarile vestice si NATO sunt de partea Turciei, adica sunt anticrestine. Acesta este viitorul Europei si al lumii pana cand Domnul Isus v-a face dreptate (nu crestinii angajati in conflict), in acord cu ce scrie in cartea Apocalipsa incepand de la capitolul 6. 

 

9 thoughts on “Breaking News: Criminalii islamisti inarmati pana in dinti au omorat 14 oameni in California; Turcia este complice cu Statul Islamic spune presa internationala- Turcia si Uniunea Europeana parteneri in islamizarea fortzata a continentului; “Sultanul” Erdogan dicteaza Europei iubitoare de islam

  1. “Nedumerirea” mea este, DE CE oare nu auzim azi in biserici dezbatute in predici, studii biblice, subiecte de genul si in modul abordat de fr.Paul Dan in acest articol al sau precum si in multe altele de pe blogul sau ?

    AU DEVENIT OARE PASTORII NOSTRI “CORECTI DIN PUNCT DE VEDERE POLITIC” ?

      • Da, din pacate, cam asa stau lucrurile cu multi din ei.

        In schimb acestia sau chiar si cei mantuiti, dar care cred ca au o ”viziune” peoaspata (venita din groapa de gunoi a politicilor de marketing a megabisericilor occidentale) investesc aproape toata energia, vitalitatea, resursele si timpul bisericii in productii muzicale tip show, menite sa atraga sau sa tina membrii (tineretul in special) in Biserica.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s