Norvegia trebuie confruntata legal la cel mai inalt nivel! Cazul familiei Bodnariu

Fiindcă nu este nimic acoperit, care nu va fi descoperit, nimic tăinuit, care nu va fi cunoscut şi nu va veni la lumină (Luca 8:17).

Norvegia este bine plasata in forurile internationale, in acelasi timp fiind printre cele mai bogate tari din lume. Norvegia va asculta cazul familei Bodnariu si va ceda, cand o comisie mixta de avocati de drept international, criminalisti, medici si psihologi vor aborda frontal serviciile sociale norvegiene. Cazul familiei Bodnariu este doar varful unui aisberg din ce se intampla in Norvegia cu privire la abuzul aproape nazist al servicilor sociale fatza de familile de acolo. 

Trebuie adusa la lumina coruptia grava a servicilor sociale norvegiene care au puteri absolute. Puterea absoluta corupe absolut! Servicile sociale norvegiene trebuie investigate, anchetate, si deferite justitiei deoarece avand prea multa putere au scapat de sub control. Ma indoiesc de neutralitatea guvernului norvegian in problema abuzului servicilor sociale. 

Frati si surori, continuati sa postiti si sa va rugati pentru ca numai Dumnezeu poate crea o opinie internationala in care abuzurile din norvegia sa fie date pe fatza si pedepsite. Sa nu fim mistici! Dumnezeu schimba imparati, misca multimi, si face dreptate chiar prin legile si organizmele nationale si internationale.  

Norvegia este o tara de parveniti. Va aduceti aminte de caracterul Dinu Paturica care a subminat pe boierul la care slujea? Parvenitii sunt oameni cu un caracter deplorabil! Norvegia a fost fortzat alipita in istoria ei de Danemarca si Suedia. Norvegia a trecut prin decimari mari ale populatiei din cauza epidemiilor si foametei.

Unii imi vor spune despre vikingi ca sa arate trecutul glorios al norvegienilor. Nu au cu ce se lauda. Vikingii au fost dominati de ocultismul Norse, au facut mare comertz cu sclavi si au vandalizat si jefuit Europa.

Voi reveni cu un studiu asupra Norvegiei ca sa intelegem de ce au atata cruzime.

 

 

3 thoughts on “Norvegia trebuie confruntata legal la cel mai inalt nivel! Cazul familiei Bodnariu

 1. De la început vreau să spun că n-aș rea să fi fost în situația acestei familii. Ceea ce au făcut norvegienii e, clar, un abuz grosolan,dar felul cum au reacționat

  De la început spun că aș dori ca toți copiii să fie redați familiei, că felul cum au acționat ”răpitorii” nu face cinste unui stat ce se consideră civilizat. Dar felul cum au acționat
  ”creștinii” arată decăderea din vremea noastră.Unde găsim în Biblie organizarea de proteste, de luptă politică pt. apărarea drepturilor omului? Vrem să ne dea dreptate cei care ne stau împotrivă?
  Sunt de acord cu rugăciunile pt. că nu avem de luptat cu carnea și sângele, ci cu căpeteniile întunericului. Dar de ce nu s-a
  făcut o mobilizare măcar tot așa de mare pt.cei care suferă din pricina Statului islamic,
  a celor din Africa, etc?
  Egoismul ”creștinilor” apare din felul rugăciunilor, Eu n-am văzut (afară de un mesaj personal) rugăciuni pt. ca fetița mai mare sau, poate și ceilalți, să dea o mărturie în familiile în care au fost plasați. Sau rugăciuni pt. ca părinții lor să răspundă în fața autorităților așa cum ne învață Cuvântul lui Dumnezeu; să fie o mărturie a puterii lui
  Dumnezeu. Ce mărturie dau protestele?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s