Respingem ura si discriminarea fata de Crestini prezenta in Norvegia! Raspundem folosind toate caile legale la toate nivelele nationale si internationale!

Inainte de a citii acest articol vizionati aceasta monsturozitate norvegiana unde autoritatile se comporta ca niste Nazisti, smulgand copilul din bratele mamei! 

 

Premiza nr. 1

Dumnezeu a scapat pe crestinii romani de opresiunea communista si de criminalul de Ceausescu. Cu atat mai putin crestinii eliberati de sub opresiunea comunista vor accepta opresiunea Norvegiana pagana si perfida! Crestinii romani trebuie sa foloseasca toate caile legale si toate canalele diplomatice pentru a raspunde urii si discriminarii anticrestine norvegiene!

Premiza nr. 2

Crestinii romani nu se vor lasa manipulati de promisiuni false si manipulari diplomatice ale oficialilor norvegieni. Specific oficialilor norvegieni in special in complicitatea cu servicile sociale Barnevernet, este amanarea decizilor corecte, si in final sechestrarea copiilor ori de cate ori ei pot. 

Premiza nr. 3

Norvegia trebuie facuta de rusine public la nivel international si adusa in tribunal la nivel European si Natiunile Unite. Este o iluzie ca oficialilor norvegieni le pasa de plangerile sau apelurile facute de crestinii romani. Asa cum am spus, vor raspunde viclean cu amabilitate si manipulare diplomatica. 

Premiza nr. 4 

Este urgent necesar ca personalitati romane, experti in drept international, impreuna cu alte personalitati Europene bine intentionate sa formeze un comitet pentru demascarea abuzurilor din Norvegia. 

Premiza nr. 5

Rezolvarea cazului familiei Bodnariu va ajuta multe alte familii in Norvegia abuzate de Barnevernet si va da un mesaj clar Norvegiei ca epoca ateista anticrestina s-a incheiat! 

Premiza nr. 6 

Este la fel de urgent crearea unui fond de asistenta juridica pentru cazul Bodnariu. 

Premiza nr. 7

Rugaciunile sunt ale noastre, puterea este a lui Dumnezeu. Feriti-va de orice manifestare necrestina. Paganii norvegieni trebuie sa vada pacea, bucuria, atitudinele pasnice dar ferme ale crestinilor care au rezistat sub opresiunea comunista si nu se vor pleca in fatza opresiunie pagane, oculte, demonice Norvegiene! 

5 thoughts on “Respingem ura si discriminarea fata de Crestini prezenta in Norvegia! Raspundem folosind toate caile legale la toate nivelele nationale si internationale!

 1. Am citit gândurile, sau un fel de comunicat aruncat în lumea virtuală, al pastorului Florin Ianovici în legătură cu cazul familiei Bodnariu din Norvegia, un caz cunoscut și despre care nu aș vrea să o mai lungesc.

  Ce mă intrigă este faptul că atunci când a luat foc „Colectivul”, pastorul Ianovici și-a oferit tot sprijinul pentru a ajuta victimele și familiile acestora. A dat cu toată puterea din coate pentru a ajunge în față, ca să fie aplaudat de opinia publică și a nu intra în colimatorul celor care criticau bisericile de orice fel și clerul corupt, iar acum când o familie de frați creștini, pe care îi și cunoaște personal, are probleme destul de mari, se pare că s-a cam răzgândit cu sprijinul (rămânem la rugăciune și, eventual, suport financiar) din motive de conștiință. Nu știu ca în Colectiv să-și fi pierdut vreo familie cinci copii, însă familia Bodnariu chiar atâția a pierdut, și este posibil ca pentru totdeauna. Nu am nimic cu pastorul Ianovici, dar sunt furios pe o astfel de atitudine ipocrită. Amin!

  Pentru cei care locuiesc în București, se pare că nu ar fi o problemă în a demonstra pentru câteva ore în fața ambasadei Norvegiei, dar cred că F. Ianovici a cam pus capac inițiativei unora. Vom vedea dacă va fi așa sau nu.

  • Rugaciunea fara fapte nu are efect. Pavel spunea sa ne rugam pt el oridecateori trebuia sa vorbesca in fata autoritatilor si oamenilor. Dumnezeu cand trebuia sa scoata pe Israel din Egipt, s-a folosit de Moise.
   Ce vă spun Eu la întuneric, voi să spuneţi la lumină; şi ce auziţi şoptindu-se la ureche, să propovăduiţi de pe acoperişul caselor.
   E momentul propovaduirii (adevarului) de pe case nu doar in biserici.

 2. Adica sa stam si sa asteptam ce? Hristos a spus lasati copilasii sa vina la Mine, nu sa vina la cupluri de homo! Pace si bucurie nu poate fi cand copiii tai sunt prizonieri unui sistem fascist eugenist! Cu tôt respectul, sistemul este in uz din momentul in care pe bacnota de 1 dolar s-a scris Novum Ordum Seclorum , iar deasupra s-a desenat o piramida egipteana cu un ochi de reptila . Restul e istorie cu 2 razboaie. Acum este timpul istoriei noastre si chiar trebuie sa nu repetam istoria; Numai unitatea face diferenta. Trebuie sa cerem suportinclusiv la biserica nationala ortodoxa. Puteti sa radeti dar istoria este un portal in viitor si noi trebuie sa fim intelepti !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s