Ticalosie Norvegiana: Norvegienii (multi) iti fac greata! ȘOVINÍSM, Cruzime si manifestari Naziste la multi dintre ei

…am să te vărs din gura Mea (Apoc 3:16)

Pentrucă zici: “Sînt bogat, m’am îmbogăţit, şi nu duc lipsă de nimic”, şi nu ştii că eşti ticălos, nenorocit, sărac, orb şi gol, (Apoc 3:17) 

In ultimul articol pe care l-am scris spuneam despre actiuni similare cu ale Nazistilor din partea servicilor sociale Norvegiene, ajutati de politie. Iata un articol din anul 2001 scris de BBC care dovedeste inca odata radacinile adanci ale cruzimii, sovinismului si comportamentului deviant a multor norvegieni, inclusiv a multor oficiali de-ai lor. Rar am mai avut asemenea repulsie fatza de un grup de oameni ca fatza de acesti norvegieni execrabili. Sunt insa convins ca intre ei sunt si oameni de exceptie si mai ales ce salveaza cat de cat situatia este comunitatea de credinciosi de acolo. 

Am sa povestesc pentru cititorii romani articolul de la BBC, dar iata aici este originalul in Engleza

Aroganta norvegienilor nu a aparut odata cu imbogatirea din petrol. Mandria prosteasca norvegiana merge inapoi in istoria lor oculta de vikingi care nu are nimic glorios in ea decat ca erau niste pirati ordinari. Pregatesc un articol documentat in privinta aceasta care sper sa-l public in urmatoarele zile. Ce mai spun acum inainte de a povestii articolul BBC-ului este ca excesul de petrol a facut ca mandria norvegiana sa ajunga la manifestari vecine cu nebunia. Norvegienii au ajuns rusinea Europei prin felul cum trateaza familile si copii din tara lor. 

Si acum sa mergem la articol. Norvegienii au Muzeul Rezistentei in care expun cum au rezistat ei Nazistilor. Dar acum incepe sa se arate grotescul norvegian. Un grup de victime colaterale ale razboiului de care nu se spune nimic, sunt “copii razboiului”. Acesti copii au fost nascuti de catre femeile norvegiene in relatie cu ocupatia germana de unde a rezultat cam 8,000 de descendenti. Proiectul Nazist era ca acesti copii urmau sa mareasca mai repede numarul celor din “rasa stapanitoare” din doctrina lui Heinrich Himmler si Hitler. Multi au fost trimisi in Germania sa fie crescuti in conditii extrem de favorabile. In articolul viitor vom aborda aceste aspecte. 

O copila pe nume Gerd Fleischer nascuta de la un german si o femeie din populatia Sami (Laponi) norvegiana, nu a fost trimisa in Germania deoarece populatia Lapona era considerata inferioara. Fetita a ramas cu mama ei intru-n sat norvegian deoarece tatal ei german a fost alungat de trupele de eliberare. 

In norvegia eliberata de dupa razboi, fetita Gerd era strigata “curva germana” la scoala. Ea nu stia ce inseamna si a intrebat-o pe mama ei. In mod sistematic era batuta si agresata de colegi.

Mama ei s-a casatorit cu un fost luptator din rezistenta norvegiana. Acum ea era batuta si agresata de “tatal” vitreg. La 13 ani a trebuit sa fuga de acasa. Isi aduce aminte cum a trait pe strada singura si adesea flamanda. SERVICILE SOCIALE AU STIUT DE SITUATIA EI SI NU AU FACUT NIMIC! Ce banda de criminali! (comentariul meu). 

La 17 ani a plecat din Norvegia si nu s-a reintors decat peste 18 ani. S-a dus in Germania, l-a gasit pe tatal ei si l-a fortzat prin tribunal sa se achite de responsabilitatea financiara. Cand s-a intors in Norvegia a format o organizatie care sa traga la raspundere toate guvernele ce s-au succedat in Norvegia, care pana atunci in mod voit au ascuns abuzul impotriva “copiilor de razboi”. 

Un alt caz este a lui Paul Hansen. Aici lucrurile sunt si mai grave. “Sfatuitorii stiintifici” guvernamentali norvegieni au spus ca daca femeile norvegiene au facut copii cu soldatii germani inseamna ca au fost mintal inapoiate, si atunci si copii lor sunt inapoiati mintali (au tras ei concluzia). A fost internat intr-un spital cu copii cu probleme psihice!!! Asemenea halucinatii numite “stiinta” a fost specifica Nazistilor! (comentariul meu). Intreb, ce diferenta este intre Nazisti si norvegieni la nivelul acesta? Niciuna! Paul Hansen are o viata distrusa. A ajuns maturator la o universitate. 

Grupul de “copii ai razboiului” au dat in judecata guvernul, dar tribunalul norvegian nici macar nu a vrut sa se uite la cazul lor. Dar ei nu s-au lasat. Au continuat lupta. 

Separat de articol. Romani! oriunde va aflati, faceti-va vocea auzita in mod legal prin proteste la ambasade, consulate, deoarece putreziciunea norvegiana este cu mult mai mare decat ne inchipuim. Este nevoie de o ancheta internationala in privinta servicilor sociale norvegiene cat si investigatii ale oficialilor norvegieni. Abuzul indelungat al servicilor sociale norvegiene demonstraza culpabilitatea oficialilor norvegieni. Sper ca Dumnezeu sa scoata avocati curajosi in drept international care sa investigeze problema norvegiana fara sa fie intimidati de puterea financiara norvegiana sau de amenintarile lor. 

Doamne ajuta!

2 thoughts on “Ticalosie Norvegiana: Norvegienii (multi) iti fac greata! ȘOVINÍSM, Cruzime si manifestari Naziste la multi dintre ei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s