Bravo Romania! Bravo Bucuresti! Norvegia, esti odioasa si luciferiana; ai devenit rusinea popoarelor!

Barnevernet

Barnevernet2

Asa cum a remarcat fratele Alex Pop intr-un comentariu, lui Barnevarnet si Norvegia trebuie sa li se infunde. Romanii, in comparatie cu protestatari din alte tari, au implicat pe Dumnezeu in aceasta lupta cu demonii din Barnevarnet si Norvegia. Continuam sa ne rugam, si cine poate sa posteasca. A Domnului sa fie gloria!

Romania a avut o participare determinanta in infrangerea Germaniei Naziste in al doilea razboi mondial. Dupa ce au murit zeci de mii de soldati romani in Muntii Tatra, spargand rezistenta germana, rusii ne-au trimis acasa ca sa nu fim tara invingatoare si sa nu cerem despagubire de la germani, iar ca toata prada de razboi sa o ia ei. Acum Romania are o a doua sansa sa infranga practicile Naziste Norvegiene impotriva copiilor si sa dea pe fatza sadismul, cruzimea, sechestru de copii, abuzul mintal asupra copiilor si parintilor, si afacerile uriase in legatura cu darea copiilor spre adoptie. Ne rugam ca nu numai copii Bodnariu sa fie eliberati, ci toti copii sechestrati de Barnevarnet. 

Premiza nr. 1

Barnevarnet se delecteaza in devastarea psihologica a copiilor luati cu fortza de la parinti si cu aruncarea parintilor intru-n haos emotional

Premiza nr. 2

Barnevarnet nu este deosebit cu nimic de Nazisti in felul cum descinde asupra familiilor pentru a lua copii, in ai ameninta pe parinti cu inchisoarea ca sa nu interprinda nimic, in a minti pe copii si pe parinti, si in a manipula psihologic pe copii impotriva parintilor. 

Premiza nr. 3

Toti romanii din tara si din diaspora trebuie sa se ridice in proteste pasnice dar ferme impotriva ucigasilor de suflet de copii numiti Barnevarnet, sustinuti de guvernul Norvegian. 

Premiza nr. 4

Sadistii pshihologici de la Barnevarnet impreuna cu guvernul Norvegian care a stat nepasator fatza de asemenea abuzuri unice in tari civilizate, trebuie sa apara in fatza unui tribunal international pentru a fi investigati.

Premiza nr. 5

Multi din Barnevarnet sunt candidati pentru sectia de psihiatrie. Ei trebuie investigati psihologic si psihiatric, tratati ca bonlavi si dupa aceea pusi intr-o inchisoare psihiatrica pe termen lungOficialii norvegieni complici cu Barnevarnet trebuie pusi in inchisoare pe termen lung pentru participarea la abuz psihologic a copiilor luati de servicile sociale Norvegiene. 

 

9 thoughts on “Bravo Romania! Bravo Bucuresti! Norvegia, esti odioasa si luciferiana; ai devenit rusinea popoarelor!

 1. Împotriva lui Dumnezeu nu poți lupta la infinit, darămite să și câștigi; nimeni, de-a lungul timpului (de la Lucifer până la Barnevernet) nu a reușit performanța asta. Aveți dreptate, norvegienii i-au subestimat de data asta pe români și probabil de aici le vine căderea. Poate că mânia lui Dumnezeu împotriva unui astfel de sistem malefic, mafiot și specializat în traficul de carne vie, a ajuns la culme și acționează prin pocăiții români de pretutindeni. E-adevărat, rușii, cehii, lituanienii și alții au protestat împotriva abuzurilor Barnevernet, dar nimeni nu L-a implicat la un asemenea nivel pe Dumnezeu, ca și în cazul acesta. Eu personal cred că în curând Dumnezeu ca reuni familia. Doamne-ajută!

 2. Ma gandesc intr-un duh de admiratie la modul GINGAS in care actioneaza Dumnezeul nostru care NU SE SCHIMBA; EL ESTE Inventatorul si Protectorul familiei ADEVARATE.
  Cand o mama evreica trebuie sa-si ascunda pruncul de parte barbateasca de sabia mortii , prin providenta Dumnezeului care iubeste copilasii, pruncul acestei curajoase mame ajunge in palatul crudului faraon, care a dat nemilosul edict de afi omorati toti noii nascuti de parte barbateasca ai evreilor.
  Pe caile Sale de indurare face ca indata la palat, sa ajunga mama pruncului pe post de… doica . Asa da PROTECTIE a copilului!
  “El este Acelasi, ieri, azi si in veci!”
  Norvegia a uitat, si nu stie cu CINE se pune.
  Noi si familia Bodnariu trebuie nu doar sa NU uitam, ci, trebuie “SA-L CINSTIM CU INCREDEREA NOASTRA”, chiar cand nu mai este nimic de nadajduit.
  Continuam sa ne rugam cu totii, si printre noi cred ca este “o copila-Maria” (surori, frati ai lui “Moise”), care sa actioneze chiar pe langa “fiica lui faraon”, poate chiar din “palatul” Norvegiei.
  “Doamne, Dumnezeul nostru, ce MINUNAT si INFRICOSATOR esti Tu, cand LUCREZI printre fiii oamenilor!”
  Pentru noi toti, dar special este psalmul 8 pentru greu incercata familie Bodnariu: Marius&Ruth.

   • Precizare: nu lipseste ceva, ci ESTE prezenta, rabdarea, intelepciunea si dreptatea lui Dumnezeu.
    Egiptul antic nu doar ca afost salvat, dar a ajunus la statutul de putere mondiala printr-un tanar evreu. El a fost nascut intr-o familie cu…treisprezece copii. Egiptul n-a investit nimic in cresterea si educatia acestui evreu. Ba chiar la tinut cativa ani prin puscariile lor, cand a ajuns pe acolo ca …sclav.
    Prin Inegalabilul Dumnezeu al evreilor, care este Acelasi cu Dumnezeul crestinilor, tanarul Iosif, evreul, ajunge prim’ministrul Egiptului, care administreza tara mult mai mult de patrusprezece ani. Multa vreme egiptenii au recunscut meritele lui “Dumnezeu, care era cu Iosif.” Dar a venit la conducere un Faraon care L-a “sters” pe Dumnezeu si pe Iosif din “cartea” de istorie a Egiptului. Asa fac multi “faraoni” contemporani, mai ales din biata Europa. Norvegia este cap de afis.
    Nu numai ca a atentat la istoria adevarata, dar a vrut sa “stearga” orice nascut evreu de parte barbateasca. Era atentat la “Samanta fagaduita”…sarpelui: “Ace(a)sta iti va zdrobi capul!”
    Si cand Faraonul asta facea istorie, CU rautatea lui, FARA Dumnezeu SI Iosif, Dumnezeul evreilor i-a strecurat in palat un prunc evreu, de parte barbateasca de vreo trei luni. Faraonul acesta rau a investit total in cresterea si educatia lui …Moise (scos) ca sa-i… scoata-salveze pe toti evreii din Egipt. Si-n ce fel!!! Egiptul, de atunci si pana azi este destul de sters intr-o istorie milenara.
    Despre Dumnezeul evreilor , despre Iosif, si mai ales despre Moise stiu toti egiptenii din toata istoria.
    Dumnezeu si-ai Lui nu pot fi stersi…nici chiar prin moarte.
    Este foarte adevarat, caci, zice Cel ce i-a “zdrobit capul sarpelui, a biruit lumea si moartea: “Daca eu traiesc, si voi veti trai!”
    Credem in biruinta Lui si-n aceasta confruntare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s