Aplaudam plangerea penala impotriva Norvegiei si Barnevarnet! Romani, fiti si mai uniti pentru salvarea familiei Bodnariu!

Tocmai am citit cum presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, va depune plangere penala impotriva cetatenilor norvegieni vinovati de luarea abuziva a copiilor Bodnariu. Deabia acum lucrurile se misca in directia care trebuie! Gangsterii de la Barnevarnet trebuie adusi in fatza justitiei. Sper ca, criminalisti, psihologi, si psihiatrii si alti specialisti romani impreuna cu experti straini de buna credinta sa poata ancheta in Norvegia pe toti factorii implicati in actul de piraterie de persoana executat in mod criminal de catre Barnevarnet sub acoperirea guvernului Norvegian

Pentru cunostinta cititorilor care nu au la indemana aceasta informatie importanta, vroiam sa spun ca in Germania Nazista, Gestapoul raspundea doar in fatza la doua persoane: Heinrich Himmler, si Reinhard Heydrich. Ambasadoarea Norvegiei in Romania explica in interviu ca Barnevarnet este o institutie independenta, atat de independenta incat nimeni nu poate intervenii. Acest fel de structura administrativa identica cu Gestapoul dezvaluie interese macabre sadistice a acelor oficiali norvegieni care au gandit si au aprobat aceasta structura demonica si nazista numita Barnevarnet. 

Am folosit termenul gangsteri pentru cei de la Barnevarnet, dar cuvantul este prea bland. Avem deaface cu demoni cu chip uman care sunt sadistici, machiavelici, entitati care nu pot fi numiti oameni si care au constiinta arsa cu fierul rosu. Placerea acestor demoni este aruncarea copiilor rapiti intr-un iad imens psihologic. Ei fac aceasta cu zambetul pe buze fara nici o remuscare. Asemenea psihopati trebuie anchetati, tratati medicamentos si inchisi departe de lume pe termen indefinit. In arest izolat. 

Doamne da izbanda! 

7 thoughts on “Aplaudam plangerea penala impotriva Norvegiei si Barnevarnet! Romani, fiti si mai uniti pentru salvarea familiei Bodnariu!

  1. Fără nicio rezervă, dar asemenea specimene de PRIMATE (că nu pot să-i numesc oameni) l-au creat pe Breivik, și vor mai crea și alții ca el pe bandă rulantă, dacă nu vor fi opriți acum.
    În istorie au mai fost mulți despoți care nu au dat raportul nimănui ci făceau totul de capul lor, dar când au dat față-n față cu Dumnezeu li s-au desfăcut încheieturile picioarelor iar alții s-au topit de groază. Nici acești nemernici de la Barnervernet nu vor avea alta soartă.

  2. Dumnezeu sa binecuvinteze Romania si sa faca sa fie o lumina in lume. Suntem o tara crestina care ar trebui sa ne spunem cuvantul intr-o vreme ca aceasta. Dumnezeu sa trezeasca Norvegia cum a mai facut-o inainte. Dea Dumnezeu sa se faca o trezire in toate tarile crestine. Sa ne intoarcem inapoi la El ca sa se departeze blestemul din lume.

  3. Felicitări pentru inițiativa dlui Pavelescu! Tipul este un avocat pur-sânge! Dumnezeu să vegheze asupra ducerii la îndeplinire a inițiativei sale! Dumnezeu să apere familia Bodnariu!

    Doamne ajută!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s