Bravo romanii din Madrid si Spania! — Jos cu teroarea psihologica numita Barnevarnet!

Orice inimă trufaşă este o scîrbă înaintea Domnului; hotărît, ea nu va rămînea nepedepsită. (Prov. 16:5)

Mîndria merge înaintea pieirii, şi trufia merge înainte căderii. (Prov. 16:18)

Bravo romanii din Madrid si Spania! Romanii au demonstrat inca odata bonlavilor de mandrie norvegieni si in special Barnevarnetului ca suntem organizati, ca suntem disciplinati, si ca suntem hotarati sa nu incetam pana cand copii Bodnariu vor fi redati parintilor si pana cand aceasta odioasa organizatie va fi adusa in fatza instantei si desfintata. 

Mandria luciferiana majoritatii norvegienilor care s-au intors la mitologia nordica este o scirba inaintea Domnului! Un lucru este clar, trufia norvegiana in special exprimata prin Barnevarnet a dat in nebunie. Iata ce spune versetul din Marcu: 7:21-22  Căci dinlăuntru, din inima oamenilor, ies gîndurile rele, preacurviile, curviile, uciderile, furtişagurile, lăcomiile, vicleşugurile, înşelăciunile, faptele de ruşine, ochiul rău, hula, trufia, nebunia. Observam in acest verset o progresie in rau de la trufie, la nebunie. 

Sminteala celor de la Barnevarnet cat si a multor oficiali norvegieni care nu iau actiune impotriva abuzurilor grave a acestei organizatie, repet, sminteala lor ii duce la idea falsa ca daca cehii, indienii, rusii nu si-au putut lua copii inapoi, cu atat mai putin romanii, gandesc ei. Numai ca versetul din Proverbe 16:5 este una din nadejdea de nezguduit a credinciosilor romani care conteaza pe Dumnezeu in timp ce protesteaza in fatza ambasadelor Norvegiene. Dumnezeu promite ca aceste inimi trufase Norvegiene care ii produc scarba, nu vor ramane nepedepsite. Noi ne rugam, postim, folosim toate canalele legale si oficiale, dar Dumnezeu va implinii Cuvantul Sau. 

Doamne iti multumim mai dinainte pentru credinciosia Ta in implinirea Cuvantului Tau! 

One thought on “Bravo romanii din Madrid si Spania! — Jos cu teroarea psihologica numita Barnevarnet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s