Apel pentru Israel: Romani ajutati Israelul si limitati tirania Uniunii Europene – Mesaj de Anul Nou

Intai vizionati cu atentie mesajul de Craciun de importanta istorica a Primului Ministru al Israelului, Benjamin Netanyahu. Este subtitrat in limba romana si dureaza doar 57 de secunde. 

Apelez cu toata caldura la toti romanii care au posibilitati de a calatori, ca sa-si programeze vacanta in Israel pentru anul 2016. Aceasta tara este, asa cum ati vazut, singura democratie din Orientul Apropiat, inconjurata de state arabe ostile si subminata masiv de Uniunea Europeana. 

Daca vreti sa va demonstrati independenta fatza de Uniunea Europeana, veti merge in Israel in vizita. Puteti sa credeti ca Uniunea Europeana este cel mai mare donator financiar pentru Palestinieni, printre cei mai mari vrasmasi ai Israelului? De curand aceasi Uniune a decis sa puna etichete pe produsele alimentare din anumite zone din Israel ca sa provoace o blocada economica acestei tari. Merkel este una din principalele fortze in blocarea economica a Israelului prin aprobarea acestei etichetari. 

In schimb Merkel sacrifica o Europa intreaga impunand continentului un milion de refugiati islamisti. 

Si acum despre tirania si distructivitatea Uniunii Europene. Am sa traduc cateva pasaje cheie dintr-un articol recent din ziarul britanic The Telegraph . Fondul articolului este despre faptul ca Uniunea Europeana a devenit cel mai mare pericol pentru continent, in loc sa apere pe Europeni.

Aroganță, încăpățânare și complacere au caracterizat raspunsul de la Bruxelles la strategia lui David Cameron pentru renegocierea relației Marii Britanii cu Uniunea Europeană. Înainte de referendumul britanic privind membralitatea la UE, care trebuie să aibă loc până la sfârșitul anului 2017, primul-ministru a cerut doar pachetul cel mai modest de reforme. Chiar și o schimbare minoră în drepturile migranților la ajutor social, a fost respinsă.

O astfel de atitudine sfidătoare ar putea fi privită ca încrederea supremă în proiectul european. Solicitările Britaniei pentru schimbare sunt respinse din start pentru că nimic nu este permis să conteste mergerea spre o “uniune și mai strânsă.” În mentalitatea dogmatica a elitei conducătoare a UE, triumful final al superstatului federal este o inevitabilitate.

Ciocnirea iminentă in politica economică va fi agravată de dezastru migrației care continuă, care amenință să sfâșie țesătura socială a Europei. În loc de a apăra civilizația europeană, UE a fost un vehicul pentru distrugerea patrimoniului și identității noastre, prin obsesia sa cu frontierele deschise și diversitatea culturală. Chiar înainte de Crăciun, a fost raportat că mai mult de un milion de migranți au ajuns în Europa prin mijloace neregulamentare în 2015, aproape toate dintre ele din întregul est Mediteranian. Deja nesustenabil, influxul de imigranti va continua să crească în anul 2016. Rănjind la patriotism, ridiculizand conceptul de suveranitate națională și a făcănd un fetiș din libera circulație, UE nu poate face nimic ca sa prevină consecintele.” 

 

3 thoughts on “Apel pentru Israel: Romani ajutati Israelul si limitati tirania Uniunii Europene – Mesaj de Anul Nou

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s