Norvegia este un Auschwitz emotional pentru sufletele copiilor rapiti. Este nevoie de un proces ca la Nuremberg! Cum isi camufleaza Norvegia abuzurile ?

Nota: articolul acesta se refera la cei necredinciosi din Norvegia, dar chiar credinciosii din Norvegia stau muti ca luteranii pe vremea lui Hitler.

Pe la miezul nopţii, Pavel şi Sila se rugau, şi cîntau cîntări de laudă lui Dumnezeu; iar cei închişi îi ascultau. Deodată, s’a făcut un mare cutremur de pămînt, aşa că s’au clătinat temeliile temniţei. Îndată, s’au deschis toate uşile, şi s’au deslegat legăturile fiecăruia. (Fapte 16:25-26)

Introduceti cantarile si rugaciunea publica la proteste 

Dragi frati si surori, participati cu cantari crestine bine puse la punct la aceste proteste impotriva Norvegiei oculte. Cantarile de lauda la adresa Domnului cat si marirea jertfei Domnului Isus au putere sa destrame puterea demonilor nordici in Norvegia. 

Norvegia nu este o ţară atee, asa cum multi au afirmat gresit! Norvegia este apostata de la crestinism, in plina epoca post-crestina unde mentalitatea pagana pre-crestina s-a reinstaurat. Duhurile dracesti nordice au reacaparat intreaga Scandinavie. Mitologia nordica a facut din vikingi cei mai sadistici jefuitori, a fost religia nazistilor, iar acum este influentza din umbra in intreaga Norvegie. Apostazia este mai grava decat ateismul!

Nu banii sunt obiectivul principal al lui Barnervarnet si al Norvegiei! Multi au adus in discutie sumele mari de bani ce se vehiculeaza in Norvegia ca urmare a activitatii de rapire si darea in infiere a copiilor. Banii sunt doar o metoda prin care Norvegia si Barnevarnet implementeaza distrugerea familiior cat si formarea unor generatii de copii care apartin statului. Cu 350 de ani inaninte de Cristos, filozoful pagan Platon, in lucrarea lui de baza numita Republica, argumenta ca familia este una dintre cele mai nocive structuri sociale, iar copii trebuie crescuti in institutii de stat. In felul acesta, copii vor fi loiali statului pagan. Pagansimul contemporan uraste familia in felul in care a fost lasata de Dumnzeu. Barnevarnet si Norvegia sunt in directa opozitie cu Dumnezeu! 

Barnevarnet, Auschwitzul emotional al Norvegiei. Religia Norse (nordica) a dus la genocidul de la Auschwitz in trecut, iar in prezent lucreaza prin Auschwitzul pshihologic numit Barnevarnet distrugand suflete de copii si dezmembrand familii. Pentru a distrage atentia de la acest program satanic, statul Norvegian investeste in asistenta sociala pentru copii cele mai mari sume din intreaga lume, in acelas timp facand din Barnevarnet o institutie independenta, devenind Gestapoul familiei. Acolo se ascund tot felul de deviati cat si feministe fanatice care inventeaza greseli ca sa poata rapii copii de la parintii lor. Si toate acestea le fac cu un zambet sadistic pe buze. 

Procesul de la Nuremberg a condamnat pe nazisti; Norvegia si Barnevarnet trebuie sa fie aduse intr-o instantza internationala similara cu cea de la Nuremberg! Nazistii se credeau imbatabili. Au ucis sadistic milioane de evrei, si vroiau sa extermine rasa iudaica. Dar Dumuzeu le-a stat impotriva. Norvegia si Barnevarnet se cred imbatabili, sechestrand copii sfintilor pentru ca au cantat cantece crestine la scoala. Dumnezeu le sta impotriva! Adui Doamne la judecata ca la Nuremberg, pe ucigasii de suflete de copii , pe acei norvegieni , inclusiv pe Barnevarnet!

Norvegienii au fost ultimii din Europa in orice privinta, si sunt si acum!

Va amintiti probabil de oameni de nimic, care nefacand nimic in viata s-au dat de partea comunistilor devenind cozi de topor… Acesti parveniti au comis tot felul de fapte grave ca sa avanseze comunismul.

Tot asa parvenitii de norvegieni au fost cei mai saraci si cei mai detestabili europeni. In evul mediu norvegienii nu au prosperat prin munca lor ci prin jefuirea manastirilor si localitatilor europene! Au luat mii de prizoneiri pe care i-au facut sclavi ca sa le munceasca pamanturile. 

Nici Dumnezeu nu i-a lasat fara consecinte. În 1349, Ciuma Neagra a schimbat Norvegia radical, omorând între 50 % și 60 % din populația sa, și lăsând tara într-o perioadă de declin economic și social. Ciuma a facut din Norvegia o saracie. 

Norvegia nu a trait pe picioarele ei. În 1397, Norvegia s-a alaturat Uniunii Kalmar cu Danemarca și Suedia. Uniunea a durat până în 1523, cand Suedia a plecat din uniune. Uniunea cu Danemarca a durat aproape trei secole. In anii 1800, sărăcia, foametea, epidemia și bolile transmisibile au dominat Norvegia.In secolul 19 si 20 norvegienii au trebuit sa plece in America cu zecile de mii ca sa nu moara de foame. 

Pe ce conteaza Norvegia cand sfideaza comunitatea internationala? Cum isi ascunde Norvegia abuzurile? 

Sarantocii de norvegieni au gasit petrol in ocean in anii 1960, in jurul coastei maritime si s-au trezit bogati peste noapte. Intre timp ca orice popor rau, viclean si sarac, dar mandru pana la nebunie, s-au inscris in toate organismele internationale ca sa se simnta si ei mai importanti. Avand excedent financiar, au folosit banii pentru implementarea viziunii lor oculte, pagane, sadistice, in special cu privire la copii. 

Norvegia isi ascunde abuzurile dand bani la organizatii internationale si aratand lumii cat de mult ei investesc pentru copii, dar prezentand Barnevarnetul ca un stat in stat. Cu alte cuvinte, nimeni nu se poate amesteca in abuzurile draconice ale Gestapo-Barnevarnet. Dar fratii se roaga si postesc si Dumnezeu nu ne va lasa fara izbanda! 

 

14 thoughts on “Norvegia este un Auschwitz emotional pentru sufletele copiilor rapiti. Este nevoie de un proces ca la Nuremberg! Cum isi camufleaza Norvegia abuzurile ?

 1. In urma demersurilor facute de reprezentantii institutiilor noastre, pana la aceasta ora n-a fost primit niciun document oficial prin care norvegienii sa-si dea acordul pentru trimiterea minorilor cu varste cuprinse intre 6 luni si 8 ani langa mama si tatal lor.

  Decaderea din drepturi s-a facut fara o ancheta sociala completa, spune tatal lor, Marius Radulescu. El a adus dovezi ca are grija de cei mici si, in plus, lucreaza. Vazand ca nu este bagat in seama, omul s-a intors in tara si a cerut ajutorul statului.

  Din pacate aceasta nu este singura poveste. Este si cazul familiei Moldoveanu din Bucuresti. Ajunsi pentru patru zile in Norvegia, in cautarea unui loc de munca, oamenii au mers cu cei doi copii la spital pentru ca se imbolnavisera. La 24 de ore de la internare, cei de la Protectia Copilului au venit si i-au luat.

  Stefan, de 8 luni, si Ioana, care are acum 2 ani, sunt intr-un centru de plasament din Norvegia. Din pacate, si daca sunt adusi in Romania, tot statul se va ocupa de ei.

  Daca un minor nu este perfect ingrijit, ori este mustrat in public, autoritatile intervin de urgenta.

  Ministerul Afacerilor Externe ne-a transmis ca instanta norvegiana de judecata a dispus repatrierea celor doi copii ai familiei Moldoveanu in cel mult 14 zile de la pronuntarea hotararii.

  Minorii vor fi insotiti pe durata transferului in tara de 2 reprezentanti ai Autoritatii pentru Protectia Copilului din Norvegia .
  http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3295349

 2. „Tancurile lui Dumnezeu” au transformat în ruină veșnică Sodoma și Gomora. „Tancurile lui Dumnezeu” au demolat zgârie-norii din Ierihon și mai târziu din Babilonul lui Nebucadnetar. Au condamnat la pierzare eternă zeci de imperii de-a lungul istoriei, a distrus nazismul lui Hitler, comunismul lui Stalin, Pol Pot și Ceaușescu. „Tancurile lui Dumnezeu” au zdrobit, numai în ultimii 25 de ani, o mulțime de demoni purtători de chip uman, și este doar o chestiune de timp până când Dumnezeu va trece ca un tăvălug peste Barnevernet. Am încredințarea aceasta, că Dumnezeu va da o lecție dură și exemplară unei
  Norvegii apostate, căzute de la o credință care a revoluționat pentru câteva secole istoria religioasă a lumii, dar care a dat naștere și a crescut la pieptul ei un sistem demonic, mafiot și specializat în traficul de carne vie. Doamne-ajută!

  • “Crestinii” din Norvegia de azi sunt cei care au luat hotararea sa dea jos crucile de pe bisericile lor ca sa NU OFENSEZE pe emigrantii musulmani.

   Cred ca BARNEVERNET-ul lor vor avea mari “SURPRIZE” cand vor incerca sa rapeasca copii mahomedanilor, asa cum o fac azi cu bietii copilasi crestini. Asta DACA vor avea curajul sa o faca…
   De obicei cei ce adera la ideologii de influenta pagana ( ca si Barnevernet, de exemplu) sunt caracterizati, in ciuda fanatismului doctrinar afisat opulent, de o MARE LASITATE si de CORUPTIE.

 3. “Crestinii” din Norvegia de azi sunt cei care au luat hotararea sa dea jos crucile de pe bisericile lor ca sa NU OFENSEZE pe emigrantii musulmani.

  Cred ca BARNEVERNET-ul lor vor avea mari “SURPRIZE” cand vor incerca sa rapeasca copii mahomedanilor, asa cum o fac azi cu bietii copilasi crestini. Asta DACA vor avea curajul sa o faca…
  De obicei cei ce adera la ideologii de influenta pagana ( ca si Barnevernet, de exemplu) sunt caracterizati, in ciuda fanatismului doctrinar afisat opulent, de o MARE LASITATE si de CORUPTIE.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s