Fuga si lasitate norvegiana la nivel de ambasada in Londra! Fugi Norvegia, dar Dumnezeu te va aduce in fatza justitiei!

 

Lasitatea norvegiana imbinata cu dispretul fatza de romani, s-a materializat prin inchiderea ambasadei intr-o zi de lucru si luarea drapelului Norvegian de la cladire. Raspunsul credinciosilor este acesta, tocmai citeam astazi Psalmul 136:2,11-12  Lăudaţi pe Dumnezeul dumnezeilor, căci în veac ţine îndurarea Lui! …Şi a scos pe Israel din mijlocul lor, căci în veac ţine îndurarea Lui! Cu mînă tare şi cu braţ întins, căci în veac ţine îndurarea Lui! 

Such cowardliness you Norwegian embassy in London! 

 

Bravo Romanians from England! 

 

Bravo Romanians from all across the United States, protesting in Washington D.C.!

 

Reprezentantii Norvegiei la Washington D.C. care totusi au avut bunavointa sa vina afara mi-au facut impresia ca au comunicat cu politete prin expresii faciale si gestica, ca ne pierdem timpul cu cazul acesta. Cam asa faceau si comunistii cand foarte rar, iti acordau audienta la nivel inalt prin anii ’80 cand cereai pasaport pentru parasirea tarii. Citeam zilele trecute acest pasaj care imi da certitudine si incurajare cu privire la situatia familiei Bodnariu: Adevărat vă spun că, dacă va zice cineva muntelui acestuia: ,Ridică-te şi aruncă-te în mare`, şi dacă nu se va îndoi în inima lui, ci va crede că ce zice se va face, va avea lucrul cerut. (Marcu 11:23)

Norvegia se crede un munte de neclintit dar Domnul va face o dizlocare cum va crede El, si gloria si izbanda va fi a Lui! Iar bucuria va fi a familiei Bodnariu si a noastra tuturor credinciosilor. 

 

 

Bravo Romanians from Ireland and thank you children for your participation!

Out of the mouth of babes and nursing infants
You have ordained strength (Psalm 8:2) 

 

Bravo romanii din Spania! 

 

Bravo romanii din Danemarca!

10 thoughts on “Fuga si lasitate norvegiana la nivel de ambasada in Londra! Fugi Norvegia, dar Dumnezeu te va aduce in fatza justitiei!

 1. Deja cazul rapirii copiiilor fam. Bodnariu a ajuns pe emisiunile unor posturi TV de talie nationala din Romania ( TVR, Antena 1, PROTV, etc.)

 2. Prințul moștenitor al Norvegiei participă la întruniri Bidlerberg! Am aflat asta navigând prin presa străină de pe internet! ONU, la rândul său, are deja propria programă de educare a copiilor, prin înlăturarea acestora de propria familie, câteva ore pe zi! Este foarte greu de câștigat acest caz, aici pe pământ! E nevoie de câțiva avocați buni și e nevoie ca acei funcționari care au participat la răpirea efectivă a copiilor să fie aduși în fața legii, ca niște criminali! Adică trebuie lucrat pe 2 fronturi — 1. Împotriva Norvegiei, adusă în judecată ca stat și 2, Împotriva acelor funcționari publici! O atragere în judecată a organizației criminale respective nu va avea sorți de izbândă, deoarece această organizație are statutul său dement după care se ghidează!

  La fel cum unii, pe aici prin România, dădeau statul în judecară fiindcă i-a obligat să facă armata și au câștigat miliarde de lei după revoluție, pe la organizațiile astea internaționale, așa trebuie să facem și acum! Norvegia dată în judecată, deoarece ea ca țară asigură cadrul de manifestare și protejează cadrul de manifestare al acestei organizații criminale și apoi, funcționarii implicați direct!

  Pavelescu și Ciorbea cred că le-ar zdrobi cu ușurință apărarea acestor analfabeți atât de ”corecți” când vine vorba de schingiuirea celor fără apărare!

  Ca o remarcă: dacă familia Bodnariu își va recupera copiii, în secunda 2 să vină în România!

  Domnul Hristos privește de sus la nebunia și la răutatea oamenilor! El îngăduie aceste mișelii spre a se vedea cât de bună este mult trâmbițata democrație occidentală!

  Doamne Isuse ai tu milă de chinul acestor doi părinți, și dă-le Tu copiii! Amin!

 3. This are the tactics Barnevernet uses:

  This is a common practice in Norway. The person who speaks here is from US but when they commit abuses the tactics are very similar.

 4. La Roma am fost cam 800 persoane sâmbătă. Organizat bine, autoritatile au apreciat gradul de civilizatie a evanghelicilor adunati. In ce privește reactia norvegienilor, a fost exact invers fata de Londra, sâmbătă ambasada era închisă, iar cand ambasadorul a aflat ca protestul este colegat cu tara sa, a venit si a deschis ambasada, a primit delegatia noastra in un mod amabil. Sunt imagini pe facebook.

 5. La Roma am fost sambata in jur de 800 cred, doar ca reactia norvegienilor a fost opusa celor din Londra. Daca acolo, vineri, au inchis ambasada si au plecat acasa, la Roma, sambata, cand nu se lucreaza la ambasade, ambasadorul a auzit ca protestul este colegat de o situatie din Norvegia si a venit, a deschis ambasada iar in un mod foarte amabil a primit delegatia noastra. Foarte interesanta atitudine si discrepanta intre cei doi colegi.

 6. Chris Prunean, medic anestezist in California, fiul pastorului Nelu Prunean, are un blog in limba engleza “Delight in truth”, pe care demasca sarlataniile norvegiene.

  http://delightintruth.com/

  Am observat jos pe site (la Live Traffic Feed) ca are multe accesari din Norvegia dar si din alte tari de la care norvegienii au rapit copii: India, Brazilia, Cehia, Rusia etc. Campania aceasta a evanghelicilor romani impotriva Norvegiei ii va obliga sa-si schimbe legile acelea ticaloase. Ati aflat si de acest caz?

  http://saltmin.com/2016/01/11/adevarul-ro-timisoara-mi-au-spus-ca-e-jenant-sa-mi-tin-fetita-in-brate-si-sa-o-pup-pur-si-simplu-iti-iau-sufletul-din-tine-si-pleaca-cu-el/

  Este oribil cum se comporta nordicii astia si cum ambasadorii lor stau mirati, ca si cum se intreaba ca ce rau au facut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s