Barnevarnet trebuie sa cada! Norvegia trebuie judecata! Intetiti rugaciunea acum mai mult decat oricand

Duhul Domnului este la lucru sa polarizeze pe evanghelicii romani!

Duhul Domnului este la lucru sa polarizeze intreaga Romanie!

Duhul Domnului este la lucru sa polarizeze opinia internationala! 

Partea noastra este pe langa proteste pasnice si legale, o rugaciune intensa. Biruinta este in mijlocire. Lupta este cu duhurile necurate nordice care au facut din scandinavieni niste sadistici de vikingi, iar din germani nazisti. Mai mult, din ignorantii evanghelici, carora le place Stapanul Inelelor (bazat pe mitologia nordica), au facut niste oameni de nimic simpatizanti ai ocultismului. 

Iata un verset care ne poate ghida in rugaciune pentru saptamana care urmeaza. 

Declară-i vinovaţi, Dumnezeule! Fă -i să cadă prin înseşi sfaturile lor. Prăbuşeşte -i în mijlocul păcatelor lor fără număr! Căci se răzvrătesc împotriva Ta. (Psalm 5:10)

Hold them guilty, O God;
By their own devices let them fall!
In the multitude of their transgressions thrust them out,
For they are rebellious against You. (Psalm 5:10)

 Scoală-Te, Doamne, ca să nu biruie omul; neamurile să fie judecate înaintea Ta! Aruncă groaza în ei, Doamne, ca să ştie popoarele că nu sînt decît oameni! (Psalm 9:19-20)

Arise, Lord, do not let mortals triumph;
    let the nations be judged in your presence.
 Strike them with terror, Lord;
    let the nations know they are only mortal. (Psalm 9:19-20)

29 thoughts on “Barnevarnet trebuie sa cada! Norvegia trebuie judecata! Intetiti rugaciunea acum mai mult decat oricand

 1. Iosif greseste.
  Eu am sa explic contextul, doar din punct de vedere temporal , (teologic las pe altcineva )

  La 2000 de ani distanta , sa nu stii ce faci cand smulgi dela sanul mamei un prunc de 3 luni?

  Barnevernet stie deci ce face , si va plati , cred ca stadiul lor de teroare a intrecut chiar si indelunga rabdare a lui Dumnezeu.

 2. Asa cred !
  Cuvintele rostite de Domnul Isus pe cruce ;”Tata iarta-i ca nu stiu ce fac !” , nu se pot aplica in orice situatie si cu atat mai mult in situatia despre care vorbim.
  Probabil si Barnevernet a mizat aici pe faptul ca niste crestini blanzi pot fi atacati ca ei nu reactioneaza , ci doar spun “iarta-i Doamne ” si se pleaca in fata raului.
  Ne rugam si postim in ascuns dar a venit ceasul sa iesim si sa rostim cuvinte.
  Prin aceste adunari publice de protest pasnic si civilizat , Dumnezeu face o trezire, poate ultima , si El este proslavit , Evanghelia se aude pe tot pamantul.
  El s-a folosit de familia aceasta pentruca a gasit-o vrednica. Noi nu stim cum se va termina drama lor. Dar stim ca pentru prima data Dumnezeu este implicat in aceasta lupta impotriva Barnevernet.
  Deci ne bizuim pe biruinta Sa.

 3. Raspunsul Norvegiei este acela ca, copiii familiei Bodnariu, au fost luati de langa parintii lor pe motiv de ”violenta”!
  http://www.cotidianul.ro/reactia-ambasadei-norvegiei-in-romania-in-cazul-bodnariu-274438/
  Acum, intr-adevar, aceasta este gogorita cea mai grea pe care o au de infruntat parintii acestor copii!

  Mi se pare o adevarata batjocura sa vorbim despre violenta parintilor, in conditiile in care smulgerea copiilor de langa parintii lor este o adevarata trauma pentru copii! TRAUMA! Parintii pot acuza Norvegia ca traumatizeaza copiii si ca, o astfel de trauma poate avea consecinte ireparabile in sufletul unui copil…

  . Doctorița psih. pediatru Jane M. Healey, cu peste 30 de ani experiență în neuropsihologie, subliniază astfel importanța relației dintre mamă și copil, în lucrarea sa Endangered Minds (Touchstone, New York, 1990), citând la rându-i alte două somități ale domeniului, Barnes Howard L. și David H. Olson (Parent-adolescent comunication. In Family Inventory. 1986, pg. 1-20) astfel:

  ”Comunicarea verbală frecventă a mamei cu copilul este cel mai important factor pentru dezvoltarea abilităților mentale ale copilului; mult mai important decât orice altă stimulare maternă – modalitate prin care mama poate contribui la creșterea sau la lărgirea capacităților mentale ale copilului. Acest dialog este mult mai important decât, spre exemplu, oricare altă îngrijire maternă a copilului prin care i s-ar oferi acestuia condițiile ideale pentru dezvoltarea sa trupească.”

  Acest caz trebuie instrumentat si sustinut si cu ajutorul unor asemenea studii facute de cercetatori! Totodata, familia Bodnariu trebuie sa precizeze, in mod sincer, in ce au constat aceste ”violente”. Ar fi interesant pentru parinti sa afle, au acest drept macar, chestionarul cu intrebarile pe care cei de la Barnevarnet le-au pus copiilor! Din insasi formularea intrebarilor se pot afla multe, si, eventual, se poate dovedi ca autoritatile norvegiene i-au manipulat pe copii!

  Domnul Hristos cu ei!

 4. Familia Nan a explicat intr-o emisiune cum fetita lor a fost manipulata cu mult timp inainte de invatatoare intreban-o daca este batuta acasa. Si fetita , in timp ce se juca spunea ce este batuta in fiecare zi de parinti si de bunica??? (care de fapt locuia in Romania! ).
  Copilul a fost indoctrinat ca trebuie salvat din familie si va merge intr-o alta familie unde il va lua si pe fratior si vor avea toate jucariile dorite…
  Asa au ramas acesti parinti fara cei doi copii..
  Pentru Barnevernet acestea sunt probe , iar avocatii sunt tot ai lor.
  Cine sa sustina familia Bodnariu in fata minciunilor ce s-au ticluit in chip diavolesc ?

  Desigur doar Dumnezeu in care ne punem nadejdea !
  Domnul Isus va apara Adevarul !

 5. Barnevernet trebuie sa cada !
  Dumneavoastra , cu multi ani inainte de a deschiede acest blog , a-ti tras semnale de alarma cu privire la epoca aceasta; post -moderna , posat -crestina.
  Este bine ca ne-am trezit macar acum.
  Va dau aici un comentariu , al unui frate credincios care sustine aceasta , legat de evenimentele actuale din Norvegia.
  http://newsnetcrestin.blogspot.ro/2016/01/pastor-sorin-badragan-insomnii-pe-teme.html#more

  Ajuta-ne Doamne sa veghem si sa fim treji !

 6. Barnevernet a cazut! Spun asta prin credinta. Si chiar daca credinta mea este mica, El este credincios si drept ca sa duca lucrurile pana la capat. Sigur le va duce si sigur va face dreptate.
  De cand am devenit crestin depun marturie aici ca niciodata nu am vazut ca Dumnezeu sa aiba vreo datorie fata de copiii Lui.
  Nu, niciodata Domnul nu a ramas dator.
  Dar se pare ca lucrurile sunt mult mai grave, in Norvegia nu exista biserica protestanta care sa iasa in strada si sa protesteze.
  https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/01/21/concubinaj-de-cea-mai-joasa-speta-intre-miscarea-penticostala-din-norvegia-si-nu-numai-o-mare-parte-din-media-crestina-si-barnevernet/

  In Norvegia nu este biserica protestanta dar este Dumnezeu si El judeca spunand…
  Apocalipsa 2:4 Dar ce am împotriva ta este că ţi-ai părăsit dragostea dintâi.
  Apocalipsa 2:14 Dar am ceva împotriva ta. Tu ai acolo nişte oameni care ţin de învăţătura lui Balaam, care a învăţat pe Balac să pună o piatră de poticnire înaintea copiilor lui Israel, ca să mănânce din lucrurile jertfite idolilor şi să se dedea la curvie.
  Apocalipsa 2:20 Dar iată ce am împotriva ta: tu laşi ca Izabela, femeia aceea care se zice prorociţă, să înveţe şi să amăgească pe robii Mei să se dedea la curvie şi să mănânce din lucrurile jertfite idolilor.

 7. Da acum se vede si din avion ca orice biserica din Norvegia ar fi si cu orice nume ar purta nu se ridica nici macar la nivelul Bisericii Ortodoxe Romane..
  http://www.stiripesurse.ro/drama-familiei-bodnariu-spage-barierele-confesionale-gestul-episcopului-ortodox-al-europei-de-nord_979955.html
  Biserica “No-protestanta” din Norvegia: rusine mare!
  De azi va numesc biserica No-protestanta (No- ca sunteti din Norvegia si No-protestanta ca nu protestati).

  Efeseni 5:12 Căci e ruşine numai să spunem ce fac ei în ascuns. (ei = biserica Norvegiana+ Statul+Barnevernet)
  Filipeni 3:19 Sfârşitul lor va fi pierzarea. Dumnezeul lor este pântecele şi slava lor este în ruşinea lor şi se gândesc la lucrurile de pe pământ.
  Am remarcat ce spune cuvantul “slava lor este in rusinea lor”,(Aparati si va laudati cu mizeriile pe care le faceti) dar prima parte a versetului este si o garantie din partea Domnului: Sfarsitul lor va fi pierzarea…Ati auzit bine voi, grupul asta?
  Va scriu o ecuatie ca va laudati ca stiti cifre si matematica:
  biserica No-protestanta + Statul Norvegian +Barnevernet = PIERZARE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s