Norvegia esti terminata! Nu poți merge mai departe cu abuzul emotional in masă la copii!

 

Nota: articolul de mai jos este atasat la sfarsit in versiunea engleza. Va rog trimiteti-l la toate bisericile de limba engleza pe care le stiti in jurul lumii.

 

Aşa că să nu vă temeţi de ei. Căci nu este nimic ascuns care nu va fi descoperit şi nimic tăinuit care nu va fi cunoscut. (Matei 10:26)

Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)

 • În anul 1992, ai creat un Frankenstein numit Barnevernet care se presupunea că este un sistem de protectia copilului
 • Acestui monstru, Barnevernet, i s-a dat de tine Norvegia, puteri absolute. L-ai facut un stat în stat. Acest lucru este ilegal. L-ai înregistrat la O.N.U. ?
 • Această organizație criminală numită Barnevernet opereaza in stil nazist și este un Gestapo împotriva familiilor și copiilor în Norvegia
 • Cu doar două luni in urma, te-ai întrecut pe tine insuti în cruzime, furând cinci copii de la familia Bodnariu. Printre ei a fost un copil de 3 luni care alapta. De ce să-ti pese de devastarea psihologica a mamei care a fost expusa la depresie postpartum? Ti-ai făcut treaba bestiala, nu-i așa?
 • Ai aproximativ 50.000 de copii captivi la acest moment
 • Iti reamintesc că ai continuat sa faci aceste abuzuri in masă fatza de copii din anii 1992. Ai fost retrogradată de către ONU în domeniul drepturilor omului de la statutul A la B 
 • Ca să te protejezi de acuzatia de genocid psihologic, Norvegia, te-ai înconjurat cu o armată de psihologi, psihiatri și avocați bine plătiti de stat 
 • Ești un stat socialist “democrat” care si-a corupt proprii cetateni cu beneficii generoase în scopul de a-i face sa tacă în ce privește abuzurile Barnevernetului fazta de copii. La tine, Norvegia, mass-media, Biserica de Stat, inclusiv lașii de penticostali norvegieni sunt subvenționati cu scopul de a păstra liniște
 • Ai venit cu sloganul “interesul superior al copilului” ca un praf in ochi ca să poti opera în mod liber ca Gestapoul, răpind zeci de mii de copii și devastănd pe părinții lor 
 • Socialiștiilor nu le-a păsat niciodată de interesul copiilor sau familiilor; au fost dictatori subtili cu rezultate devastatoare pentru populație
 • Zeci de mii de oameni se roagă și postesc ca Dumnezeu sa ia măsuri împotriva ta, Norvegia!
 • Norvegia, trebuie să fi adusă în fața unui tribunal internațional ca la Nuremberg, pentru crime împotriva umanității, cum unul dintre diplomații Cehi a declarat
 • Norvegia, cu rare excepții, te-ai întors la demonii tăi nordici, devenind un stat rău, crud, si arogant în ce privește copiii
 • Mă rog Norvegia, ca Dumnezeu sa iti dea inapoi sărăcia pe care ai avut-o întotdeauna înainte de boom-ul de petrol, și Dumnezeu sa iti dea de două ori mai tare agonia sufletească căt si anxietatea pe care le-ai produs în sute de mii de copii si parintii lor incă din 1992

Norway, you are finished (PDF)

22 thoughts on “Norvegia esti terminata! Nu poți merge mai departe cu abuzul emotional in masă la copii!

 1. Articolul acesta este un strigat de rugaciune catre Dumnezeu si o trambita de alarma pentru tot pamantul.
  Trebuie transmis pe tot pamantul.

  Iata tortura la care au fost , sunt si vor fi supusi parintii si copiii Bodnariu de catre monstrul Barnevernet. (vedeti linkul de mai jos)
  Doamne ; stim ca Tu nu poti sa taci si te rugam vorbeste acestor cugete indiavolite , mana Ta sa apese asupra lor zi si noapte si sa le incurce planurile.
  Da Doamne biruita robilor Tai care se afla in delegatie , la toate intalnirile cu autoritatile si arata-Ti atotputernicia.

  http://www.flux24.ro/exclusivbodnariunorway-norvegienii-ameninta-familia-bodnariu-dovada-ca-au-ascuns-marturiile-copiilor-flux-24-a-obtinut-detalii-incendiare-de-la-intalnirea-familiei-cu-reprezentantii-autoritatilor/

 2. Da, cam asa trebuie punctate lucrurile in instanta, la CEDO!! Trebuie sa existe o reciprocitate: la felul cum statul norvegian descalifica bunele intentii ale unei familii fata de copiii sai, la fel trebuie sa faca public si dosarul de investigatie prin care au tras concluzia asta!
  In virtutea dreptului la reciprocitate, parintii Bodnariu la randul lor, folosindu-se de algoritmul prezentat de tine frate, mai sus, pot dovedi ca situatia este cel putin pe dos, decat o prezinta criminalii odiosi Barnevarnet!

 3. Ei, nu! Bineînțeles că poate merge mai departe. Ce, țările musulmane nu merg înainte cu abuzul emoțional și sexual al copiilor?

 4. Semnez petitiile, pentru ca este drept , normal si natural ca parintii sa-si creasca copiii. Creatorul i-a invrednicit pe sotii Nan Dumitru & Mihaela sa-i nasca pe cei doi copii, ca si pe sotii Bodnariu Marius & Ruth, pe cei cinci copilasi …
  De ce le luati privilegiu si onoranta responsabilitate de ai creste?
  “…din Tatal Domnului nostru Isus Cristos, isi trage numele orice familie…”
  Familia este leaganul lui Dumnezeu in care s-a nascut si s-a dezvoltat umanitatea.
  Poate ca ati uitat: Aici s-a nascut si Maiestatea Sa Regele Norvegiei, aici s-au nascut si au crescut si guvernantii Norvegiei, si… incredibil!!!… TOT aici s-au nascut si s-au dezvoltat si oamenii care lucreaza la Barnevernet.!
  Institutiile (ne)guvernamentale pentru binele copiilor, trebuie sa ramana exceptia care intareste REGULA, care TREBUIE SA RAMANA FAMILIA, POTRIVIT CU PLANUL TATALUI CERESC.
  De ce nu mai sunteti oameni, si cautati sa stricati cuibul, leaganul acestor copii ai familiilor Nan, Bodnariu si ai altora?
  Norvegia, asculta glasul intelepciunii de SUS: “Femeia inteleapta isi zideste casa,
  iar femeia nebuna o darama cu insesi mainile ei.”!!!. Proverbele 14:1.
  Daca nu va opriti, nu va mai trece mult si vei vedea praful si pulberea, molozul “casei” tale, Norvegia, si nu numai.
  Unul din multii indurerati, sot si parinte,
  un alt Victor

 5. Norvegia este o tara de nimik!
  Tot mai multi oameni vad asta,cuvantul se implineste iota cu iota: pacatul este rusinea popoarelor!
  Mai devreme sau mai tarziu norvegienilor le va fi rusine ca sunt norvegieni!
  Vor fi aratati cu degetul oriunde in Europa sau in lume!
  Dupa revolutie s-a intamplat un fenomen asemanator cu Romania, datorita infractorilor de etnie din Romania au ajuns toti romanii sa le fie rusine ca sunt romani desi sunt oameni deosebit de muncitori si de toata isprava, Europa ii stigmatizeaza. De ce? S-a implinit Cuvantul cu noi!
  Credeti ca nu se va implini si cu Norvegia?
  Eu cred ca se va implini in curand, vor da pentru ce au facut de 4 ori mai mult; Adica ma astept la un sfert de milion de norvegieni sa fie dati pentru dreptatea lui Dumnezeu. Dumnezeu este Sfant si nu se lasa sa fie batjocorit de oameni.
  Norvegia asculta un verset : Grozav lucru este sa cazi in Mana lui Dumnezeu!
  Noi romanii am cazut si ne doare si astazi si ne ferim oriunde in lume datorita unor pacate facute de un grup. Dar voi norvegienilor sunteti vinovati in insasi structura de conducere guvernamentala si acolo va fi lovitura cea mai mare! Veti sti voi si copiii vostri (ramasita care va mai scapa din neamul vostru) ce inseamna : Dumnezeu este Sfant, si cine se atinge de copiii Lui se atinge de lumina Ochilor Lui.

 6. Am gasit un articol cu boicotarea firmelor norvegiene :https://rodiagnusdei.wordpress.com/2015/12/20/boicotarea-unei-firme-norvegiene-din-romania/comment-page-1/#comment-149291
  Ce vreau sa va spun este ca tot mai multi romani nu cumpara acele produse chiar de cu mult timp inainte de cazul de sustinere prin protest a familiei Bodnariu. Ma refer la romanii care citesc etichetele produselor la raft, ei stiu ca in produsele de la Orkla Foods au un continut ridicat de E-uri unele ajung pana la 14 E-uri si ceea ce este mai grav ca unele E-uri sunt considerate periculoase pentru sanatatea noastra fiind chiar la limita legislatiei in domeniu.
  A nu cumpara produse de origine norvegiana gen Orkla Foods nu inseamna numai un act de protest ci cu mult mai mult inseamna sanatate!
  Esti mai sanatos fara E-urile din Linko, sau Ketchup Tomi sau pateu La Minut etc
  Acest semnal de alarma a fost tras de multe ori in ultimi ani si mediatizat pe toate canalele media posibile.
  Nu au fost sensibilizati atunci Romani, dar Dumnezeu ne iubeste si vrea acum ca prin acest protest sa fim mai sanatosi.

 7. Înainte să prezentați păreri atât de acidulate și cu rezonanțe bizare (lipsite de simț practic + lipsa dovezilor) ar fi bine să încercați să înțelegeți mentalitatea poporului norvegian. Pașii creștini ar fi: 1) Înțelegeți mentalitatea finlandeză documentându-vă serios; 2) Căutați soluții practice și nu anateme gratuite și de prost gust; 3) Prezentați cazurile și soluțiile ca oameni creștini și nu ca simpli palavragii cu uzanțe din ev mediu și exprimări prozaice. Și nu vă mai credeți călăuziți de Duhul dacă sunteți incapabili să dați reply-uri decente, rafinate și mai ales soluții contemporane la realitatea socială. Rugați-vă mai degrabă pentru propriile apucături și indolențe și ulterior veți fi în măsură să ieșiți în față. Altfel păreți ca simplii, banalii și fără impact creștini care se cred totuși înzestrați.

  • Even,

   Imi pare rau ca trebuie sa-ti spun, dar bati campii. Incerci sa te exprimi intelectual dar frazele tale sunt fragmentate. Noi discutam despre norvegieni, nu finlandezi (cu toate ca toti sunt scandinavi), dar sunt diferente. Anatemizarea nu este un argument gratuit ci este un enunt bazat pe autoritatea Cuvantului care nu ramane fara consecinte. De prost gust este ce scrii tu. Tu palavragesti pentru ca ti-e frica de adevar si faci compromis cu abuzurile norvegiene prin apararea lor in comentariul tau.

   Te asigur ca impactul va fi global si Norvegia nu va scapa de judecata Divina. Iar tie iti doresc pocainta autentica, altfel ajungi in iad alaturi de toti sadisticii nordici care tu spui ca le intelegi mentalitatea.

  • Even,
   noi suntem liberi!
   Veti cunoaste Adevarul si Adevarul va va face liberi!
   Iti doresc sa te inalnesti cu Adevarul si atunci te vei duce la ai tai si vei spune ce ti-a facut Domnul!
   Slava lui Dumnezeu ca in Romania este o biserica protestanta si iata provoaca si reactii!
   Stim ca atunci cand suntem criticati suntem pe drumul cel bun!
   Cand suntem laudati e vai si amar de starea noastra crestina!
   Ce aperi tu Even (adica lumea) daca nu ai aflat este in vrajmasie cu Dumnezeu!
   Iacov 4:4 Suflete preacurvare! Nu ştiţi că prietenia lumii este vrăjmăşie cu Dumnezeu? Aşa că cine vrea să fie prieten cu lumea se face vrăjmaş cu Dumnezeu.
   Aici, in Cuvantul acesta este puterea trezirii noastre de la Dumnezeu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s