Rugaciune strategica impotriva abuzurilor Norvegiei!

 

Stiu ca esti ocupat(ă)…dar nu sarii peste cateva aspecte ale rugaciunii descrise mai jos. Vei avea o putere noua in rugaciune pentru soarta abuzatilor din Norvegia

De ce ai mai multa incredere in oameni decat in Dumnezeu Tatal? 

…totuş, măcar pentru stăruinţa lui supărătoare, tot se va scula şi -i va da tot ce -i trebuie. Deaceea şi Eu vă spun: Cereţi, şi vi se va da: căutaţi, şi veţi găsi; bateţi şi vi se va deschide. (Luca 11:8-9) 

Multi trateaza superficial contextul din Luca 11 in privinta rugaciunii. Citeste Luca 11 de la versetul 5 la versetul 12. Ideea de baza este aceasta: daca ai curaj sa deranjezi pe un prieten la miezul noptii pentru o nevoie, trebuie sa ai si mai mult curaj sa apelezi la Dumnezeu in orice circumstanta si sa ceri lucruri mari pentru ca El este Tatal nostru cel ceresc. Concluzia pasajului este remarcabila, Domnul Isus ne zice “Deaceea şi Eu vă spun: Cereţi, şi vi se va da…”. Deci daca El, Fiul lui Dumnezeu ne zice ca ni se va da raspuns la rugaciune, sa cerem cu indrazneala. Voi revenii asupra a ce sa cerem cu privire la Norvegia. 

In anumite cazuri raspunsul la rugaciune intarzie iar solutia este persistenta nu indolenta! 

Isus le -a spus o pildă, ca să le arate că trebuie să se roage necurmat, şi să nu leșine… Şi Dumnezeu nu va face dreptate aleşilor Lui, cari strigă zi şi noapte către El, măcar că zăboveşte faţă de ei? (Luca 18:1, 7) 

Daca va uitati in versetul de mai sus veti vedea ca am scris cu litere ingrosate să nu leșine. Versiunea lui Cornilescu zice “să se roage necurmat, să nu se lase”, dar nu asa este in original. Verbul folosit pentru “să nu se lase” este mē ekkakeō, care are sensul de a nu leșina

De ce multi nu se roaga? De ce multi abandoneaza rugaciunea? Pentru ca rugaciunea de mijlocire este cea mai grea lucrare pe pamant. Slabiciunea noastra, anxietatile noastre, minciunile si amenintarile celui rau aduc in viata noastra o stare vecina cu lesinul cand este vorba de o mijlocire pe viata si pe moarte in rugaciune. Si totusi Domnul Isus spune sa nu renuntam! 

Norvegia este inţesata cu demoni! Cu demonii nordului care au dus la formarea Nazismului si la infestarea mintii lui Tolkein care a scris Stapanul Inelelor. Lupta cu Norvegia este lupta cu acesti demoni prin strategia rugaciunii insistente inaintea unui Tata ceresc care ne asculta si inaintea Fiului Sau care ne-a spus “cereti si vi se va da”. 

Imi pare rau ca multi lideri evanghelici inca mai numesc Norvegia o tara atee. Nu este asa! Este o tara posedata demonic, plina de cruzime, de sadism, si de mandrie luciferiana. 

Cum sa ne rugam impotriva abuzurilor Norvegiei? 

 1. Domnul Isus sa zdrobeasca pe Satana si demonii nordici sub picioarele sfintilor. Dumnezeul păcii va zdrobi în curînd pe Satana supt picioarele voastre. (Rom. 16:20) 
 2. Intreaga comunitate internationala sa se ridice impotriva Norvegiei pentru a fi adusa inaintea unui tribunal international si judecata pentru crime impotriva umanitatii. Barnevernet nu a aparut singur – ci este produsul poporului Norvegian. 
 3. Sa nu scape de pedeapsa legii nici un oficial Norvegian incepand cu guvernele care s-au succedat din 1992 si pana in prezent, si care au fost complici cu Barnevernet. 
 4. Sa nu scape de pedeapsa legii nici un functionar Barnevernet, nici un politist care a participat in rapirea copiilor cu Barnevernet, si nici o familie surrogat care a abuzat copii luati “in grija”.
 5. Toti copii sa fie redati famililor, si in primul rand copii Bodnariu cat si a celorlalti romani, dar nu numai atat- toti copii furati de Barnevernet sa fie re-intorsi la familiile lor. 
 6. Norvegia sa plateasca daune materiale si emotionale tuturor celor afectati incepand cu anul 1992 pana in prezent, asa cum Germania a platit victimelor Holocaustului. Daca Norvegia va saracii complet, este cu atat mai bine! 
 7. Norvegia sa treaca printr-o schimbare radicala sociala in asa fel incat acest fenomen de genocid psihologic sa nu se mai repete. 

A Domnului sa fie toata gloria! 

Imprastiati acest material la toate bisericile

10 thoughts on “Rugaciune strategica impotriva abuzurilor Norvegiei!

 1. Amin si marire Domnului. Amin si marire Domnului. Sa luptam prea iubitii mei frati caci prin EL suntem mai mult decat biruitori. Slavit sa fie Domnul. Noi nu suntem dintre cei ce dau inapoi. NICIODATA.

 2. Daca Norvegia este o tara demonica, in conditiile a 10.000 copii luati din familiile lor (fara indoiala, multe cazuri implicand abuzuri ale Barnevernet), cum este oare America, daca ne uitam la cei peste 58.600.000 copii ucisi inca din pantecele mamelor lor (adica vreo 12 populatii ale Norvegiei) de la Roe vs. Wade incoace? Si cum poate fi altfel caracterizata America, daca ne gandim ca, pana la urma, a fost cel mai mare exportator de erezii din toate timpurile??? Si inca a ramas in pole-position in orice clasament al sectelor si ereziilor.

  • Rares
   Esti rau intentionat! Ignori in mod voit istoria feminista a Norvegiei cat si revenirea in fortza a ocultismului acolo. America nu este inca in postcrestinism. Da, din America au plecat multe secte si erezii dar acestea sunt o reactie diavolesca la lucrarea de exceptie facuta de Domnul in acesta tara. Ai uitat ca a fost un Iscariot intre ucenici? Sau ca a fost un Simon vrajitorul in Samaria in plin avant al Bisericii?

   Inca ceva: folosesti analogii false, child kidnaping and abortion being the same thing for you…americanii se opun avorturilor, odiosii de norvegieni colaboreaza cu Barnevernet.

   In a cui solda esti?

   • De unde trageti concluzia ca sunt rau intentionat? Tot ce am facut a fost sa arat ca verdictul lui Dumnezeu ca “toata lumea zace in cel rau” se aplica in mod egal Norvegiei si Americii. Singura diferenta este ca unii sunt mai stricati intr-un anume domeniu, altii in altul. Sau in altele. Pentru mine, si unii si altii au nevoie de Evanghelie. Restul sunt detalii de care se pot ocupa unii ca dvs, iar noi citim si pastram ce este biblic. E ceva gresit in atitudinea asta, de e nevoie sa puneti intrebari precum cea din final? La anii mei, am vazut multe si am fost suspectat de multe, chiar si sa fiu etichetat pentru ce n-am afirmat. Libertatea de a crede Cuvantul si doar Cuvantul e un dat de la Domnul, si nu-l poate lua nimeni, oricate insinuari ar face. Cand Dumnezeu va spune ca o natiune a pierdut complet si definitiv sansa de a fi rascumparata de El si spre gloria Lui, abia atunci ne putem permite sa Ii recitam verdictul. Fie ca e vorba de Norvegia, fie America, Romania si asa mai departe. Pana atunci, sa nu ne grabim sa ne erijam in “poporul Domnului”, privind cu superioritate catre cei cazuti in cursa celui rau, ci mai degraba sa ne aplecam sa ii ridicam cu Evanghelia, in loc sa ii afurisim cu condamnarea omului. Fiti binecuvantat!

    • Frate Rares

     Tu ai zis”Cand Dumnezeu va spune ca o natiune a pierdut complet si definitiv sansa de a fi rascumparata de El si spre gloria Lui, abia atunci ne putem permite sa Ii recitam verdictul”
     Te rog spune-mi cum crezi tu ca Dumnezeu spune astazi ca o natiune a pierdut complet si definitiv sansa de a fi rascumparata.

 3. Ma refeream la intrarea numarului deplin al Neamurilor. Acela este momentul cand putem spune ca Duhul si-a incheiat lucrarea de mantuire printre Neamuri. Altfel, daca ne uitam la diferite popoare din lume si la starea bisericii in acestea, cred ca nu putem gasi stricaciuni si rele pe care sa nu le putem vedea in Cuvant in poporul Israel, in biserica primara (Corint, Galatia, Efes, bisericile – simbolic – din Apocalipsa) sau in biserica din istorie. In ciuda acestor rele condamnabile pe buna dreptate, Dumnezeu n-a inchis complet usa harului nici uneia dintre ele. Da, le-a mustrat, le-a avertizat, dar nu a abandonat cu totul vreun popor. Ramasita Lui e oriunde, in orice popor, limba, etnie, asa cum zice Apocalipsa. Si rugaciunea noastra trebuie sa fie “vie Imparatia ta, precum in cer, asa si pe pamant!”. Eu vreau sa ma rog si pentru acest “pe pamant”, si nu doar in sens profetic, de viitor. Cat timp Norvegia este “pe pamant”, cat timp America e pe pamant, cat timp Iraq, Romania si Franta sunt pe pamant, cu toate relele lor abominabile, avem datoria sa ne rugam pentru trezirea si convertirea alesilor Lui. Nu sustin pe nimeni in mod special si nici nu detest pe nimeni in mod special. Toate popoarele au rele care le-ar face cu totul detestabile, daca stam sa cugetam bine si la rece. Aici era ideea mea. Trebuie sa fie multa durere in familia fratelui nostru din patria renilor, asta e incontestabil, numai ei stiu ce inseamna aceasta drama. Rugaciunea mea este ca Domnul sa dea intelepciune cereasca si dispozitie la compromis din toate partile, caci de data asta Cezarul pare inversunat si incapatanat.

  • Slava Domnului pentru o intelegere Scripturistica pe care o ai, frate Rares! Ma refer in special la faptul ca asa cum corect ai observat, Dumnezeu isi pastreaza o ramasita tot timpul si in orice natiune. Numai ca, dupa ce Europa de vest a avut parte de lucrarea de exceptie a Domnului prin Luther si anume, reforma, cu timpul Europa a apostaziat, a intrat in epoca post-crestina iar Norvegia este printre cele mai oculte natiuni in prezent. Citeste aici: https://www.psychologytoday.com/blog/why-religion-is-natural-and-science-is-not/201511/whats-wrong-norway
   Si vorbind de implinirea numarul neamurilor, se pare ca suntem foarte aproape de acea finalitate deoarece oriunde te intorci, fie Romania, fie Europa de vest, fie America, fie America de sud, majoritatea convertirilor sunt false. Daca te uiti in epistole generale si epistolele finale a lui Pavel, se vorbeste despre invazia unui duh de minciuna, apostazie, si nicidecum trezire. La aceasta ma refeream cand spuneam ca Norvegia nu va mai avea a doua sansa, la nivelul pe care l-a avut.

  • Dumnezeu are in vedere lucrarea Fiului Sau. Iata ce spune despre Fiul Lui.

   Matei 17:5……„Acesta este Fiul Meu prea iubit, în care Îmi găsesc plăcerea Mea: de El să ascultaţi!“

   Trebuie stiut dece a venit Fiul Sau pe pamant.

   Luca 19:10…. 10. Pentrucă Fiul omului a venit să caute şi să mîntuiască ce era pierdut.“

   Nicio data Domnul Isus nu a spus ca a venit sa mantuiasca o tara, un popor. El spune ca;

   Ioan 6:37. Tot ce-Mi dă Tatăl, va ajunge la Mine; şi pe cel ce vine la Mine, nu-l voi izgoni afară:

   Cine ajunge sa vina la El?

   Ioan 6:44. Nimeni nu poate veni la Mine, dacă nu-l atrage Tatăl, care M-a trimes

   Domnul Isus nu a zidit organizatii “crestine” El a zidit si zideste in continu pana cladirea sfanta se va termina.El a spus aceste Cuvinte; Eu voi zidi biserica Me…

   Unul din Romania care se da drept mare teolog a avut indrazneala sa spuna ca, Domnul Isus a venit sa faca o lume mai buna un popor ideal. A scris o carte pe marginea acestui neadavar. Nici-o data Mantuitorul nu a facut un astfel de stataement .gica” Ci simplu, invatane cum sa ne rugam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s