Update: Brussel un incubator de terorism!!! Ce spun lideri importanti despre o Europă putrezită la centru, anticrestina si antisemita

Brussel capitala Europei este un incubator de terorism, spune chiar si un ziar de stanga ca Washington Post. Cine nu stie Engleza sa citeasca cu Google Translate articolul din Washington Post-merita!

Belgia a ignorat avertismentele Turciei si Israelului cu privire la teroristul cheie din atacul de la Brussel!Va fi cineva din Belgia  arestat pentru neglijenta intentionata in guvernare, alaturi de teroristi? este o intrebare logica!

In loc sa se fi ocupat de teroristii din Brussel, capitala Europei se ocupă de sabotarea Israelului

Politica Belgiei de impaciuire (a islamistilor – notita mea) este responsabila pentru atacurile teroriste care au lovit aeroportul și metroul din Bruxelles , marți , omorând cel puțin 34 de persoane , a declarat ministra israeliana Nava Boker . “In loc sa arate catre Islamul radical ca si cauza numarul unu de terorism global, ministrul belgian de Interne [ Jan ] Jambon alege să pretindă că trebuie făcut mai mult pentru ca tinerii musulmani <<sa se simnta acasă>> a adaugat ea… Boker a spus că Belgiei i-ar fi mai bine daca si-ar rezolva teroarea internă, decât sa se ocupe cu inițiativele de boicotare a produselor Israelului .” 

Atacurile din Brussel: Belgia, corupta si fragmentata este un teren fertil pentru extermism

Citez din ziarul britanic The Telegraph: “Coruptie in administratia publica, fragmentarea fortelor politiei, toleranta criminalitatii duc la o combinatie toxica care face ca anumite regiuni din Belgia sa nu poata fi controlate…De cand s-au produs recentele atacuri, s-a descoperit cum retelele teroriste s-au stabilit in Belgia, o tara cu un record de neinvidiat avand cel mai mare numar de indivizi care se duc sa lupte in Siria, si pe urma se reintorc.”

Mult criticatul de catre Europa, Viktor Orban al Ungariei are dreptate! Migratia islamista in masa aduce crima si terorism in tarile noastre! 

Orban a spus: “Daca vrem sa oprim migratia in masa, intai trebuie sa stopam Brusselul.” El a mai spus ca Europa nu este libera pentru ca nu este voie sa se spuna adevarul. “Este interzis sa spui ca imigratia aduce crima si terorism in tarile noastre…este interzis sa spui ca masele de oameni ce vin din alte culturi sunt un pericol pentru felul nostru de viata, pentru cultura noastra, pentru obiceiurile si traditile noastre Crestine.”

Iata ce declara Tony Blair 

 “Una din problemele vestului este ca poate fi mereu facut sa se simnta vinovat despre el insusi…am cedat prea mult. Exista aceasta idee ca esti parte dintr-o elita daca gandesti in termeni de toleranta respectoasa fatza de alti oameni. Este ridicol! Suntem intr-o situatie in care trebuie sa lovim inapoi.”

Europa, curva cea mare, antisemita si anticrestina in plina apostazie, si iubitoare de islam

Atrocitatile islamice din Brussel, Paris, sau orientul apropiat fac parte din conturarea fiarei din cartea Apocalipsa. Majoritatea liderilor europeni sunt anticrestini si antisemiti, dar vanduti agendei de islamizare a vechiului continent. Indiferent de consecintele grave pentru populatia europeana, acesti lideri ca de exemplu, Merkel, Papa Francis, sau primul ministru belgian Jambon, gasesc totdeauna scuze pentru a vedea o europa unde islamul triumfa si unde crestinismul devine crislamism. Acest amestec otravitor de religii, natiuni si culturi dominate de perversiuni sexuale, crime si ocultism se numeste Babilon. Acesta este destinul Europei si a umanitatii pana la venirea Domnului pentru judecata.

Apoi unul din cei şapte îngeri, cari ţineau cele şapte potire, a venit de a vorbit cu mine, şi mi -a zis: ,,Vino să-ţi arăt judecata curvei celei mari, care şade pe ape mari. Cu ea au curvit împăraţii pămîntului; şi locuitorii pămîntului s’au îmbătat de vinul curviei ei!“ Şi m’a dus, în Duhul, într’o pustie. Şi am văzut o femeie, şezînd pe o fiară de coloare stacojie, plină cu nume de hulă, şi avea şapte capete şi zece coarne. Femeia aceasta era îmbrăcată cu purpură şi stacojiu; era împodobită cu aur, cu pietre scumpe şi cu mărgăritare. Ţinea în mînă un potir de aur, plin de spurcăciuni şi de necurăţiile curviei ei. Pe frunte purta scris un nume, o taină: ,,Babilonul cel mare, mama curvelor şi spurcăciunilor pămîntului.“ Apocalipsa 17:1-5

11 thoughts on “Update: Brussel un incubator de terorism!!! Ce spun lideri importanti despre o Europă putrezită la centru, anticrestina si antisemita

 1. Asa stau lucrurile si la Bucuresti.
  Guvernul si domnul Iohanis si-au dat acordul pentru constructia unei Megamoschei – iar BOR va primi in schimb un teren in Turcia pentru a construi o capela.

 2. Da , vom avea si aici un incubator ,prin cursurile de radicalizare ce se vor tine in Megamoscheia ce urmeaza a se construi.

  In contextul acesta european , pe care tocmai l-ati descris in articol , Rusia spune :”Aveti nevoie de noi .”
  In situatia aceasta de escaladare a terorismului probabil va fi nevoie sa se instaureze un sistem totalitar.
  Lucrurile se complica , dar se implineste nadejdea noastra – venirea Domnului Isus pentru a-Si rapi Biserica.
  Domnul Dumnezeu sa ne ajute sa fim treji si sa veghem.
  Am citit undeva ca si pentru acest eveniment mult asteptat, se pregatesc metode de contrafacere ca sa insele pe multi.
  Doamne ajuta-ne sa fim treji si sa veghem !
  Amin !
  Vin-o Doamne Isuse !

  • Apocalipsa 22:17. Şi Duhul şi Mireasa zic: „Vino!“ ……..

   Steliana, sa sti ca cei ce sunt ai Domnului Isus sunt in asteptarea intalniri cu scumpul lor Mantuitor.Cei ce dorm, sau nu veghiaza sunt cei carora le place intunericul.Aici in acest verset spune ca;

   Duhul şi Mireasa zic: Deci nu Biserica orcare ar fi ea.Mireasa is asteapta Mirele sa vina sa se intalneasca cu El, si sa o duca in casa Tatalui.Daca totusi vrei sa incluzi si Biserica, sa sti ca este una singura.Evrei 12:23. de Biserica celor întîi născuţi, cari sînt scrişi în ceruri, de Dumnezeu,

   Asta numai asa ca sa facem dinstinctie intre cei care sunt credinciosi de adunare si cei care sunt nascuti din nou.

  • Veghe,

   Tu esti intr-o confuzie grava. Tu nu distingi intre apararea credintei cu argumente logice si Biblice, si politica. Articolul acesta este despre apararea credintei, iar tu se pare ca esti platit de Turci. Altfel nu ai scrie asa. Nu ti-e rusine sa te uiti la tine insuti dimineata in oglinda? Pocaieste-te tradatorule!

   Paul Dan

 3. VEGHE , am sa-ti spun ceva :
  Nu este politica , sunt evenimente istorice !
  In Cartea Sfanta , daca citesti si iar citesti vei gasi si multe evenimente istorice.
  Traim momente istorice la care trebuie sa luam seama si sa VEGHEM !
  Dumnezeu sa te ajute sa ai Lumina pana nu este prea tarziu !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s